Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και από τις 2!!!!!!:) :)

λίλλι μου, δεν ξέρω τι θα κάνεις...αλλά πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στο δωμάτιο του,...είναι το καλύτερο...φυσικά μερικά βράδια θα τα περνάς μαζί του...

έχετε ενδοεπικοινωνία σωστα?

ναι περάσαμε πολύ ωραία!!

αν τραγουδά και ωραία θα ήταν ευχάριστο...και ο δικός μου, τραγουδά ωραία αλλά...δεν τραγουδά σε πολύ κόσμο...

εγώ καθόλου δεν ξέρω...μα καθόλου!!!χα χα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίλι μου εμείς το επιχειρήσαμε μια φορά πριν καιρό τότε που κοιμόταν σερί αλλά σε μία ώρα πήγα στο δωμάτιο του μωρού γιατί ενώ ο σύζυγος είπε οκ δεν κοιμόταν και φυσικά δεν μπορούσα ούτε εγώ! Περιμένω όμως πραγματικά με ανυπομονησία να κρατήσει όλη νύχτα για μέρες γιατί περιστασιακά το κάνει και να κοιμηθούμε για αρχή Παρασκευή και Σάββατο με τον αντρούλη μου! Για ολόκληρη εβδομάδα δεν ξέρω! Πάντως αν και κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο είναι σα να κοιμάται μόνος ο μικρός γιατί το κρεβατάκι του δεν είναι δίπλα στο δικό μου αλλά στα πόδια του κρεβατιού και με την πάντα του γύρω γύρω δεν ξέρει πως υπάρχω και εγώ στο δωμάτιο οπότε από αυτή την άποψη δε θα έχει θέμα όποτε και να φύγω! Πείσε το σύζυγο γιατί το καψουράκι δε σας έχει ανάγκη εδώ και πολύ καιρό :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημεραααααα!!! δλδ τινγκερμπελ αν σου στειλουμε φωτο ολες οι μανουλες θα σε χαλασει???

αχ βρε κοριτσια (μαρμιν κ λιλι) αληθεια τωρα το σκεφτεστε να βαλετε τα μωρακια σε αλλο δωματιο? αχ βρε κοριτσια δεν μπορω ουτε να το σκεφτω! εχει φορες οπως χθες το βραδυ που ηπιε 240 γραμμαρια γαλα κ μετα δεν ρευοταν με τιποτα ε πειτε μ τωρα μπορω να το βαλω σε αλλο δωματιο κ να κοιμηθω ησυχη???ουτε καν στο κρεβατι του δεν τον εβαλα τον εβαλα στο δικο μ κρεβατι κ κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα:oops:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες,εγω εχω τα νευρα μου,εχω την πεθερα και το πεθερο απο τις 12 και μετα και μου προσεχουν τη μικρη,δεν μπορω α την εχω στο μαγαζι ολη μερα και μου εχουν ξεσηκωσει τα νευρα. ηθελα να ξερα δε τη λυπουνται; μονο τη παρτυ τους κοιτανε ρε γαμωτο; μου το παιδευουν πολυ το παιδακι μου.

μαμμι το εχω παθει απειρες φορες. αν πιστευεις οτι εχει και αλλα μεσα μπορει α ξααβαλεις υποθετακι στις 12 ωρες,ασχετα αν λεει το χαρτακι μεσα μετα απο τρεις μερες. αφου το βαζετε μια στο τοσο. επισης καλο κολπο ειαι α του το βαλεις η κοιμισμενο ή τη ωρα ποτ το βαζεις για υπνο για να λιωσει το υποθετο με τη ησυχια του.

Aggelikaki μου πέρασε κι όλας ένας χρόνος από τότε που το έμαθες ε; Και που σας είχε καταστρέψει ο παλιοκεραυνός;

Το πιστεύεις ότι καιρό τώρα ήθελα να σε ρωτήσω τι γίνεται με την Αργυρένια σου; ποιος την κρατάει τελικά; Τι εννοείς την παιδεύουν; Τι της κάνουν δηλαδή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγγελικάκι μου της Μαριούλας κόπηκε αλλά δεν ξέρω αν ήταν μόνο από αυτό! Μια φίλη μου πάντως θηλάζει ακόμα και το μωράκι της σήμερα γίνεται ενός έτους! Κανονικά προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες και έχει παραγωγή πρωί βράδυ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λίλι μου εσάς οι κρεβατοκάμαρες από ότι θυμάμαι είναι μακριά σε αυτή την περίπτωση και εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα αλλά εάν δε μου ξυπνούσε νύχτα για καιρό μάλλον θα το σκεφτόμουν!

Μαριούλα μου εάν ξυπνούσε και μένα βράδυ για φαί δε θα το σκεφτόμουν καν όπως και δεν το σκέφτηκα τόσο καιρό! Τότε που είπαμε να κοιμηθούμε μαζί είχε καμία εβδομάδα που το είχε κόψει το βραδυνό! Μετά όμως το ξανά άρχισε! Για αυτό είπα Παρασκευή! Απλά εάν ξυπνήσει βράδυ θα πάω εγώ και μετά θα μείνω στο δωμάτιο δε θα ξαναγυρίσω κρεβατοκάμαρα εκτός και αν του δώσω πιπίλα και κοιμηθεί στο καπάκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

περασε κιολας ενας χρονος,πως περναει ετσι ο καιρος,θα μεγαλωσου τα μωρακια μας και δεν θα παρουμε χαμπαρι

οτα ειμαι μαζι με τη μικρουλα μου,μολις ξυπνησει της δινω στηθος δε τη αφηω να κλαψει,αφου ξερω οτι πειναει,απλα το εχει μαθει και κεινη οτι η μαμα θα την ταισει και δε κλαιει. η πεθερα μου ενω της το λεω καθε μερα,μολις ξυπνησει δεν με φωαζει,το μαγαζι ειναι παω κατω με το σπιτι,μοο το αφηνει να πλανταξει και μετα παιρει τηλ και λεει ανεβα γιατι το μωρο γρινιαζει. επισης ειναι στανταρ οι ωρες που θα κοιμηθει,ο πεθερος μου παει στο καφενειο και ερχεται κατα τις 12,δεν καταλαβαινει οτι το μωρο θελει α κοιμηθει,παει το σηκωει,το ξυπναει και εκειη η καημενουλα νυσταζει και κλαιει. επισης της αρεσει α ειναι ξαπλωμενη στον κανεπε η στο ριλαξ και να παιζει με τα παιχνιδια της,η πεθερα μου ομως δε τη βαζει εκει γιατι απλα εκει ειναι η θεση που τη βολευειε για να δει τηλεοραση. ακομα της μικρης της αρεσει αν πιαει το σεντονακι ή την κουβερτουλα της και α χαιδευει με αυτο το μαγουλακι της παει και της τα παιρνει. ακομα βαζω η μικρη τ γροθια της στο στομα,μαλλο μεστογουλιαζει και ειπε ο γιατρος να την αφηνουμε α το κανει εκει παει και της βγαζει το χερι και της λεει φτανει πια και την εχω τσακωσει 2 φορες που προσπαθει με το ζορι α της χωσει μεσα στο στομα τη μπουμπου.

δεν μπορω με στεναχωρει η ολη της συμπεριφορα

Αγγελικάκι μου ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά; Δεν μπορεί να τους μιλήσει λίγο αυστηρά και να τους πει πως ή θα σεβονται το μωρό ή θα τη βλέπουν μόνο όταν θα είστε και εσείς χωρίς να την ξυπνάνε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μην μοιράζεστε το κρεβάτι με το μωρό σας

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

printer.png

7C04B654-DB94-4327-AE24-42DB7F1A2F68.jpg&width=240

Πενταπλάσιος κίνδυνος να εμφανιστεί το σύνδρομο του αιφνιδίου θανάτου υπάρχει στα μωρά, που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς τους, ακόμα και εάν αυτοί δεν ανήκουν στις κατηγορίες υψηλού ρίσκου (κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών).

Οι ερευνητές συνιστούν στους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι περισσότεροι πιστεύουν πως με το να έχουν το βρέφος δίπλα τους στο κρεβάτι θα προλάβουν το περιστατικό και έχουν λιγότερες πιθανότητες να το χάσουν, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.

Σε ηλικίες μέχρι τριών μηνών, σύμφωνα με τη στατιστική, 23 στα 100.000 μωρά χάνουν τη ζωή τους από το σύνδρομο του αιφνιδίου θανάτου, εάν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, ενώ ο αριθμός πέφτει στα 8 παιδιά, εάν απλά κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο.

Οι ερευνητές είναι απόλυτοι και υποστηρίζουν ότι εννέα στα δέκα παιδιά, που πέθαναν από το συγκεκριμένο σύνδρομο, θα ζούσαν εάν δεν είχαν κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με τον γονιό τους.

Η μελέτη έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και οι επιστήμονες ερεύνησαν διεξοδικά τους θανάτους 1.472 με το συγκεκριμένο σύνδρομο.

Το 22,2 % των μωρών, που «έφυγαν» λόγω του συνδρόμου του αιφνιδίου θανάτου, είχαν κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις η μητέρα –παρόλο που θήλαζε- έκανε υπερβολική χρήση αλκοόλ ή χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η πιο πρακτική τακτική, ώστε να αποφύγουν το σύνδρομο του αιφνιδίου θανάτου, είναι να κοιμούνται τα βρέφη σε χωριστό κρεβάτι και ανάσκελα.

Δημοσίευση στο fb_icon.png

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μην μοιράζεστε το κρεβάτι με το μωρό σας

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

printer.png

7C04B654-DB94-4327-AE24-42DB7F1A2F68.jpg&width=240

Πενταπλάσιος κίνδυνος να εμφανιστεί το σύνδρομο του αιφνιδίου θανάτου υπάρχει στα μωρά, που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς τους, ακόμα και εάν αυτοί δεν ανήκουν στις κατηγορίες υψηλού ρίσκου (κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών).

Οι ερευνητές συνιστούν στους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι περισσότεροι πιστεύουν πως με το να έχουν το βρέφος δίπλα τους στο κρεβάτι θα προλάβουν το περιστατικό και έχουν λιγότερες πιθανότητες να το χάσουν, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.

Σε ηλικίες μέχρι τριών μηνών, σύμφωνα με τη στατιστική, 23 στα 100.000 μωρά χάνουν τη ζωή τους από το σύνδρομο του αιφνιδίου θανάτου, εάν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, ενώ ο αριθμός πέφτει στα 8 παιδιά, εάν απλά κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο.

Οι ερευνητές είναι απόλυτοι και υποστηρίζουν ότι εννέα στα δέκα παιδιά, που πέθαναν από το συγκεκριμένο σύνδρομο, θα ζούσαν εάν δεν είχαν κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με τον γονιό τους.

Η μελέτη έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και οι επιστήμονες ερεύνησαν διεξοδικά τους θανάτους 1.472 με το συγκεκριμένο σύνδρομο.

Το 22,2 % των μωρών, που «έφυγαν» λόγω του συνδρόμου του αιφνιδίου θανάτου, είχαν κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις η μητέρα –παρόλο που θήλαζε- έκανε υπερβολική χρήση αλκοόλ ή χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η πιο πρακτική τακτική, ώστε να αποφύγουν το σύνδρομο του αιφνιδίου θανάτου, είναι να κοιμούνται τα βρέφη σε χωριστό κρεβάτι και ανάσκελα.

Δημοσίευση στο fb_icon.png

Ορίστε μας! Άλλα πάλι :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...