Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΨΑΧΝΩ ALTERMON ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Εγραψα πριν και δεν μου τα έβγαλε!!!:-( Μαρμιν του έδινα στηθος στις αρχέσ που του έδινα λίγο από κρέμα φρουτοκρεμα απότη στιγμή που τρώει κανονικά γεύματα ο θηλασμός είναι πρωί βράδυ μόνο :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εγραψα πριν και δεν μου τα έβγαλε!!!:-( Μαρμιν του έδινα στηθος στις αρχέσ που του έδινα λίγο από κρέμα φρουτοκρεμα απότη στιγμή που τρώει κανονικά γεύματα ο θηλασμός είναι πρωί βράδυ μόνο :-(

Καλά εσείς τρώτε και το μεσημεριανό ποιος σας φτάνει τώρα! Και εμείς όμως όταν φάγαμε πρωί φρουτάκια κανονικά τον δοκίμασα μετά και τον έβαλα στο στήθος και να έφαγε κανα δυο λεπτά δεν ήθελε ευτυχώς! Την απογευματινή κρέμα την αντικαταστήσαμε με θηλασμό οπότε αυτό το πρωί βράδυ το βλέπω να αργεί πολύ ακόμα! Να μπουν τρία γεύματα και σε εμάς και τότε μάλλον θα γίνει και αυτό! Επίσης μπερδεύτηκα με εσένα επειδή πήγατε στους νονούς κ είπες ότι ήθελες να το θηλάσεις και σε αγριοκοίταζε αλλά έγινε επειδή νόμιζα πως πήγατε απόγευμα ενώ εσείς πήγατε βραδάκι! Τεσπα ας τρώνε και ας παχαίνουν τι πειράζει; Όταν αρχίσουν να περπατάνε θα τα χάσουν μονομιάς! :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

lilika ποσο μεγαλωσε το καψουρακι,αντε βαλε κανενα βιντεο που να λεει μαμα μπαμπα,μη γινεσαι μονοφαγου,καλα στα λεει η μαρμιν

χαχαχα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου πάλεψα πολύ για βιντεάκι με μαμά μπαμπά αλλά δεν τα έχω καταφέρει..........στους νονούς πήγαμε απόγευμα μετά τη κρέμα οπότε πρίν φύγουμε τον άλλαξα μπεμπιλίνο του έβαλα μπιζαμάκια και τον τάισα για να είναι έτοιμος για κρεβάτι γιατί πάντα κοιμάται στο αμάξι!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ κορίτσια μου πάλεψα πολύ για βιντεάκι με μαμά μπαμπά αλλά δεν τα έχω καταφέρει..........στους νονούς πήγαμε απόγευμα μετά τη κρέμα οπότε πρίν φύγουμε τον άλλαξα μπεμπιλίνο του έβαλα μπιζαμάκια και τον τάισα για να είναι έτοιμος για κρεβάτι γιατί πάντα κοιμάται στο αμάξι!!

Δεν πειράζει θα τα καταφέρεις δε σε φοβάμαι εσένα αφού τα λέει συνέχεια θα τον τσακώσεις κάποια στιγμή και θα τον τραβήξεις όπως έκανες και με το γέλιο του ;);) Όσο για τους νονούς καλά έκανες και γω το κάνω καμιά φορά αλλά για μεσημέρι κυρίως γιατί μέχρι στιγμής βράδυ δεν έχουμε βγει εκτός από όταν ήταν πολύυυυυυυ μικρός που έτσι και αλλιώς δεν κοιμόταν όλη νύχτα!

Άντε νάνι τώρα :tongue: Καληνύχτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

βασιλισες τι κανετε???

σας διαβασα στα πολυ βιαστηκα!

λιλι ο παιδαρος σου εγινε ολοκληρος αντρας κοντευει τα 10 κιλα!!!μπραβο:P

μαρμιν μ το φουσκωμαγουλακι μας πως τα παει με τα κακακια του ολα οκ?αχ ασχημο πραγμα να εχουν τα μωρακια δυσκοιλιοτητα! ειχε η αδερφη μ η 3η κ μια μερα λυποθημησε απο αυτο!

μαργκι μου ετσι ειναι τα μωρακια στην αρχγ υπομονη χαρα μ κ θα στρωσει!

εγω σημερα εκανα το 4ο μου μπανακι:Pαχ τι ωραια!!! α κ σας χρωσταω φωτο με κατι που μ εκανε σημερα ο πριγκηπας κ εμεινα ετσι:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Άντε Μαριουλάκι μας "ανάβεις" πρώτα καλά καλά και φεύγεις; Ούτε φώτο ούτε τι έκανε ο πρίγκιπας μας λες :confused::confused:

Το μπουμπουκάκι μου έκλαιγε το καημενάκι! Τελικά του έβαλα και εγώ υπόθετο γιατί μετά που κοιμήθηκε (το πρωί μετά τα κακάκια που τα έκανε και έκλαιγε) ξύπνησε σε λιγότερο από μία ώρα και έκλαιγε και είχε κάνει ένα σφριγηλάκι μικρό και ήθελε και άλλο! Έκλαψε πολύ όμως και με το υπόθετο που του έβαλα! Και τώρα ρωτάω Αγγελικάκι και όποια άλλη ξέρει βέβαια! Σε πέντε λεπτά το πολύ έκανε και βγήκαν μαλακά αλλά ήταν και το υπόθετο στην πάνα το οποίο δεν μπόρεσα να του το ξαναβάλω! Θα έκανε και άλλα λέτε εάν δεν το έβγαζε; Σου έχει τύχει εσένα; Κάτι σα να θυμάμαι που μας έλεγες στην αρχή αρχή!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρρυ εκείνα τα αθλητικά που λέγαμε για το μπουμπουκάκι; Ε κοίτα μήπως έχεις και κανένα μπλουζάκι για το καψουράκι :tongue::tongue: αν και σε λιγο για να τα βολέψουμε θα μας δίνεις από τα ρούχα εγκυμοσύνης σου :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εδώ και καιρό ήθελα να σας πω..

ότι εμείς χορέψαμε στο γάμο μας το endless love με τη mariah carey k ton luther vandrois.που είναι το τραγούδι μας...και το ψάξε με του χρίστου δάντη που μου το αφιέρωσε

και στο τέλος, του τραγούδησα εγώ (η παράφωνη) μαζί με μια ξαδελφούλα (10 ήταν τότε, που έχει΄πολύ καλή φωνη) μου, το 1-2-3 του πετρέλη....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα ομορφες!!! Εχθές ήταν η τέταρτη (μπορεί και πέμπτη) νύχτα που κοιμηθήκαμε σερι :-D αλλά ο σύζυγος δεν με αφήνει να τον βάλω στο δωμάτιο του τον θέλει μαζί μας νιώθει μεγάλη ανασφάλεια ρε κορίτσια τι θα τον κάνω???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!! Τιγκερμπελάκι βίντεο και φώτο θες ε; Για διευκρίνισε το λίγο για ποιον χτυπάει η καμπάνα; :tongue::tongue:

Αφιερώσεις στο γάμο και τραγουδάκια ζωντανά από τη νύφη διαβάζω! Περάσατε πολύ όμορφα ε; Κι εμείς διασκεδάσαμε πολύ στο γάμο μας και στο τέλος τραγούδησε ο άντρας μου που το έχει ξανακάνει παλιότερα! Φυσικά όχι επαγγελματικά έτσι στην παρέα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι τραγουδάει πολύ ωραία! Του είπα να το κάνει επαγγελματικά να βγάλουμε κανένα φράγκο και φυσικά να κόψει το τσιγάρο μην του χαλάσει την ωραία του φωνούλα αλλά δε με ακούει :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...