Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!!!τινκερακι ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα εχεις ενα τετοιο και πιο ομορφο στην κοιλιτσα σου!!!

και μεις αλλάξαμε αβαταρ!!!το προσεξατε???ο συζυγος το άλλαξε χθες απο μονος του ο ζηλιαρης!!!ενα παλικάρι ειχαμε στην παρεα το χασαμε και αυτο...

κοριτσια μου εχετε δικιο...η μαρκελλιτσα σιγα σιγα αποκτα το δικο της προγραμμα...τελικά δεν μπορεις να κανεςι και πολλά εκτςο απο το να περιμενεις...το μονο που εχω βαλει εγω ως προγραμμα ειναι το μπανακι το βραδινο που και αυτο δεν το καταφερνουμε καθε βραδυ...χθες ας πουμε ο αντρας μου ειχε δουλειες οποτε μονη δεν μπορουσα να την κανω και επισης κοιμηθηκε νωριτερα απ'οτι συνηθως οποτε δεν προλαβαινα κιολας!!!

μαμρινακι αρχισαν οι δυσκοιλιοτητες και σε σας ε???δαμασκηνα δεν μπορεις να βαλεις στην φρουτοκρεμα???εστω τις βανιλιες που ειναι πιο γλυκες...θα βοηθουσαν νομιζω!!!

αγγελικακι εχεις γινει εξπερ στο εντερο ή μου φαινεται???

και ο δικος σου αντρας φρικάρει ε???εγω τον δικό μου τον προετοιμαζω απο τώρα οτι αυριο μεθαυριο θα ερχετε η μαρκελλιτσα και θα λεει "μπαμπα θα βγώ με τον Γιώργο, δώσε μου λεφτά"....αχααχχα!!!φρικάρει πολύ ασχημα...

λιλι περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!

μαρμιν δεν καταλαβα τι σου ειπε ο γιατρος για το ρυζαλευρο...ειναι καλυτερο του εμποριου απο το να φτιαξεις??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9.400Kg :shock::shock::shock:, 72cm και δεν κλάψαμε καθόλου!!!!Σε λίγο θα θέλουμε δίαιτα κορίτσια!!!Έπαθε πλάκα η παιδίατρος με το μπλάμπλά του δεν σταμάτησε καθόλου να φωνάζει μαμά μπαμπά γέλαγε η γιατρός γέλαγε και το καψουράκι!!! Με ρωτούσε άν του δίνω μαζί με τα γεύματα (φρούτο ,κρέμα και χορτόσουπα)και στήθος.....εννοείτε ότι δεν δίνω και μάλιστα έχει τώρα 3 βράδια που δεν ξυπνάει καθόλου (φτου φτου φτου)Από τη άλλη πάλι την ώρα που τον ζύγισε είχε πριν 10 λεπτά τελειώσει τη φρουτόκρεμα οπότε μου λέει να υπολογίζω και κανένα 200gr κάτω από το 9400 και φυσικά ότι τον προηγούμενο μήνα λόγω κρυώματος δεν είχε πάρει πολύ μόλις 350gr οπότε καλά είμαστε!!!

Τινκεράκι μου ένα τέτοιο να έχεις στην αγκαλίτσα σου σύντομα κοριτσάκι μου!!!

Τσέρη πολύ ζηλιάρης ο σύζυγος χαχαχαχαχα!!!Είδες η Χιονάτη σου μπαίνει σε σειρά από μόνη της!!!Κάντυ μου που χάθηκες??? Κορινάκι μου πολύ ωραίο χρώμα το λιλά!!!

Μαρμιν μη του βάλεις υπόθετο θα στρώσει θα δείς έτσι ήταν και το καψουράκι και τώρα δεν προλαβαίνουμε πάλι μόλις αρχίσει και τη χορτόσουπα θα δυσκολεύτει πάλι αλλά για λίγο!!!Όπως λέει το Αγγελικάκι το μασαζάκι κάνει δουλειά εγώ του κάνω μετά το μπάνιο με τη ενυδατική του δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις στη κοιλίτσα και ανακουφίζεται πολύ αφήνει και τις δηλητηριώδεις πια :tongue::tongue::tongue:κλανίτσες του και χαλαρώνει!!!

Ξέχασα να σας πώ ότι εχθές ενώ έφαγε όλο το μεσημεριανό μολί ξεκινήσαμε τη κράμα το απόγευμα μου έκανε εμετό και του έδωσα τελικά μόνο βυζί βαρυστομαχιά το παλικάρι μου του έπεσε βαρύ το πατατοκάροτο!!!Σήμερα θα τον ταίσω στο 4ώρο από μεσημεριανό σε απογευματινό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Λίλι εγώ θυμόμουν πως τον θήλαζες κι όλας μετά την κρέμα πάλι λάθος έκανα; :rolleyes: Μάλιστα βγήκα για δουλειές και σε σκεφτόμουν! Θυμόμουν μνμ σου (μάλλον λάθος θυμόμουν) που έγραφες ότι έφαγε όλο το φρούτο ή την κρέμα και θήλασε κανονικά από πάνω και έλεγα μάλλον για αυτό έβαλε τόσα αλλά οκ μου απάντησες! Εγώ που δοκιμαστικά του δίνω στήθος από επάνω και δεν έχουμε και τρία γεύματα όπως εσείς ούτε ξεκινήσαμε φρουτάκια τόσο μαζικά αλλά το πήγα πιο λάου και πάλι μετά δεν θέλει γάλα του φτάνει!

Τσέρρυ με άφησε ελεύθερη να κάνω ότι θέλω! Απλά από την έρευνα μου διαπίστωσα ότι αυτό που περισσότερο του προσφέρει το ρυζάλευρο είναι θερμίδες και δυσκοιλιότητα και για αυτό ήμουν διστακτική! Και το δεύτερο το είχα συνεχώς στο μυαλό μου και να που δεν το αποφύγαμε τελικά :confused::confused: Επίσης ένα απόγευμα του έδωσα της Νουτρίτσια που μας έστειλαν δείγματα αλλά μετά από δύο τρεις κουταλιές δεν ηθελε άλλο και έτσι με αποθάρρυνε και αυτό! Αγόρασα πριν καιρό μία της Γιώτης αλλά ούτε την άνοιξα καν! Τώρα όμως ώσπου να στρώσουν τα κακάκια του λέω να του δώσω τη φαρίν λακτέ! Προς το παρόν σήμερα έδωσα δύο αχλαδάκια με τρία κερασάκια μέσα! Το έφαγε με χαρά! Άντε να δούμε θα την ανοίξουμε αυτή την φορά την κρέμα; :rolleyes:

Επίσης σήμερα είχαμε και την πρώτη μας πτώση από τον καναπέ αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά! Υποθέτω πως "κατέβηκε" με τα πόδια και καθώς έπεφτε στο κεφαλάκι κρατήθηκε από το κουβερλί γιατί δεν ακούστηκε δυνατό μπαμ και έκλαψε ελάχιστα μάλλον από φόβο παρά από πόνο! Εννοείται πως έτρεξα αμέσως κ μόλις τον πήρα αγκαλίτσα σταμάτησε να κλαίει και κοίταζε γύρω γυρω περίεργα! Πήρα και την παιδίατρο μου είπε ότι το συνηθίζουν και ότι θα φάει και αλλες βούτες να τον προσέξω λίγο παραπάνω και αν δω κάτι διαφορετικό πχ εμετό να της τηλεφωνήσω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αχ βρε ΛΙΛΙ όλο το ξεχνάω! Τράβα καλέ ένα βιντεάκι από το κινητό με το καψουράκι που θα λέει μαμά, μπαμπά να μας το στείλεις και εμάς, μονοφαγού ε μονοφαγού :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ μου επίσης από την έρευνα που έκανα διάβασα διάφορα για την παρασκευή του ρυζάλευρου στο σπίτι όπως ότι θέλει καλό βράσιμο και άλλα που δεν τα θυμάμαι και λέω άστο χίλιες φορές έτοιμο για λίγο αφού όταν θα εμπλουτιζόταν το διαιτολογιο του με λαχανικά και άλλα δε θα του δίνω κρέμα σε καθημερινή βάση (μάλλον). Επίσης διάβασα και άλλα ακραία κατά εμέ όπως πχ αλάτι Ιμαλαίων :shock: γιατί λέει οι θάλασσες είναι μολυσμένες :shock: οπότε λέω από το να γίνω υπερβολική ή καταναγκαστική (αν το λέω σωστά) καλύτερα λίγο από όλα! Απαπαπα είπαμε να προσέχουμε τα μωράκια μας και να τους δίνουμε ότι καλύτερο αλλά και μερικά πράγματα παρά είναι υπερβολικά για μένα πάντα! Όπως ξανα είπα έχω ένα γενικό πλάνο και απλά το διαμορφώνω όσο μπορώ ανάλογα με το μωράκι μου που φροντίζω να το παρακολουθώ στενά! Δαμάσκηνα μπορώ να του βάλω λογικά αλλά θέλει ένα φρούτο κάθε φορά! Τώρα βάλαμε κερασάκια μετά λέω κανένα ώριμο ροδακινάκι και μετά βλέπουμε! Πρόπερσι στη Σκιάθο γνωρίσαμε μια παρέα αγρότες από Βέροια! Ένας λοιπόν από αυτούς μας είπε τα Δαμάσκηνα να τα προσέχουμε και να μην τα πολυπροτιμούμε γιατί λεει έχουν πάαααααααρα πολλά φυτοφάρμακα. Όχι ότι δε θα δώσω για αυτό το λόγο αλλά όλα τα σκέφτομαι! Τουλάχιστον να είναι η εποχή τους!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Οκ, το καταλάβατε πιστεύω! Τρέχω και δεν φτάνω! Πολύ τρέξιμο τα μωρά! Μέχρι να πάρεις μία ανάσα σε ξανατρέχουν πάλι! Τ'ωρα κοίμαται και θα τρέξω κι εγώ να ξαπλώσω για όσο κοιμάται η μικρή! Αδημονώ να κλέισω τα ματάκια μου!

ερωτησούλες σε μανούλες! Καθε πόση ώρα τα θηλάζατε και για πόσο σε κάθε στήθος μέχρι τις 40 μέρες; Είδα το βίντεο τις Πατσούρου και λέει μέχρι να ανακτήσει βάρος γέννησης εναλλαγές στα στήθη! Το έκανα σήμερα και μου άρεσε! Δεν ξέρω όμως αν ανακτήσαμε βάρος γέννησης! Μετά λέει η Πατσούρου, ένα γεύμα από καθε στήθος!

Επίσης, το ξυπνάμε για να φάει; Η γιατρός είπε κάθε 2 ωρες την μέρα, κάθε τρεις την νύχτα, αλλά εγώ την μέρα την αφήνω και τρίωρο! Λέτε να πειράζει;

Σας φιλώ....Ελπίζω σύντομα να μπορώ να συμμετέχω περισσότερο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αν θες απλά να το σβήσεις θα πας "πίνακας ελέγχου" και μετά "επεξεργασία υπογραφής" θα το βρεις στα αριστερά! Έχει ένα πλαίσιο σαν αυτό εδώ που γράφουμε τα μνμ! Θα μπεις και θα το σβήσεις κανονικά σα να είναι κείμενο! Αν θες να βάλεις καινούριο θα πατήσεις επάνω σε κάποιο από τα δικά μας και όταν τελειώσεις θα δοκιμάσεις να αντιγράψεις έναν έναν τους συνδέσμους και θα τον επικολλήσεις πάλι στο ίδιο πλαίσιο! Στην προεπισκόπηση θα πρέπει να σου βγάλει το νέο σου τίκερ αλλιώς δοκιμάζεις άλλο σύνδεσμο! Θυμάμαι παλιότερα είπες πως προσπάθησες και δεν τα κατάφερες! Να ξαναπροσπαθήσεις μόλις ευκαιρήσεις! Αφού το κατάφερες ήδη μία φορά στην εγκυμοσύνη μπορείς ξανά!

Τσέρρυ μου το πρόσεξα το νέο σου αβαταρ από χθες αλλά νόμιζα πως το είχα σχολιάσει κι όλας και όμως δε βρίσκω πουθενά το μνμ μου! Τεσπα πολύ ωραίο το βρίσκω και ας μην είναι αγοράκι! :tongue:

Μαριουλάκι πάλι για μπανάκι πήγες και χάθηκες; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις ευχές...\μακάρι να έρθει σύντομα πρώτα στη κοιλίτσα μου και μετά στην αγκαλία μου...

εντομεταξύ κορίτσια..πήγα στο γιατρό..και μου είπε ότι έχουν ελαχιστοποιηθεί οι κυστούλες που είχα...

και επειδή παλια δεν είχα και παρουσιάστηκαν με την αύξηση βάρους, μου έκανε καλό ότι έχασα κάποια κιλά..και να προσπαθήσω αν είναι να χάσω ακόμη λίγα...

όμως η ζυγαριά κόλλησε...δεν ξέρω τι να κάνω...:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις ευχές...\μακάρι να έρθει σύντομα πρώτα στη κοιλίτσα μου και μετά στην αγκαλία μου...

εντομεταξύ κορίτσια..πήγα στο γιατρό..και μου είπε ότι έχουν ελαχιστοποιηθεί οι κυστούλες που είχα...

και επειδή παλια δεν είχα και παρουσιάστηκαν με την αύξηση βάρους, μου έκανε καλό ότι έχασα κάποια κιλά..και να προσπαθήσω αν είναι να χάσω ακόμη λίγα...

όμως η ζυγαριά κόλλησε...δεν ξέρω τι να κάνω...:(

Tίποτα απολύτως! Όσο αγχώνεσαι για τα κιλά μπλοκάρεις περισσότερο τον εαυτό σου! Θα κάνεις μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν και τίποτα άλλο ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει και φαί!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρτζι οι μαιες ειπαν για τις πρωτες 15 μερες τουλαχιστον 20' σε ΚΑΘΕ στηθος κ οχι αυτο που λεει η Πατσουρου. για την ακριβεια το τονισαν!!!μετα τις 15 ενα στηθος σε καθε γευμα. εγω απο την αρχη κανω το τελευταιο γιατι ειχαν πληγωθει οι θηλες μου αν θυμασαι κ δεν το αντεχα κ στα 2 καθε φορα που θηλα;ζε,...κ μενα στην αρχη ετσι ηταν αλλα σιγα σιγα φτασαμε στις 2-2,30 ωρες κ το βραδυ στον πρωτο υπνο ξυπναει στο 4ωρο!!!δηλ. απο τις 9,30 στις 1.30!!!υπομονη κ θα στρωσει...αληθεια το ξενο το κοψατε?

ναι μαρμιν ισχυει αυτο που λες οτι για το βρασιμο κ η αληθεια ειναι οτι με εβαλες σε σκεψεις...αν δηλ. δινουμε για μικρο χρονικο διαστημα το ρυζαλευρο ισως το κανω κ γω ετσι. Απο την αλλη για το αλατι οσο ακραιο κ αν σου φαινεται δεν εχει καμια σχεση ποιοτικως μς τι κοινο αλατι που τρωμε εμεις!!!εχει πολλα θρεπτικα συστατικα κ το ειχα διαβασι κ στο βιβλιο αν θυμαστε που διαβαζα γιατι βοηθαει κ στην γονιμοτητα!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι οι μαιες ειπαν για τις πρωτες 15 μερες τουλαχιστον 20' σε ΚΑΘΕ στηθος κ οχι αυτο που λεει η Πατσουρου. για την ακριβεια το τονισαν!!!μετα τις 15 ενα στηθος σε καθε γευμα. εγω απο την αρχη κανω το τελευταιο γιατι ειχαν πληγωθει οι θηλες μου αν θυμασαι κ δεν το αντεχα κ στα 2 καθε φορα που θηλα;ζε,...κ μενα στην αρχη ετσι ηταν αλλα σιγα σιγα φτασαμε στις 2-2,30 ωρες κ το βραδυ στον πρωτο υπνο ξυπναει στο 4ωρο!!!δηλ. απο τις 9,30 στις 1.30!!!υπομονη κ θα στρωσει...αληθεια το ξενο το κοψατε?

ναι μαρμιν ισχυει αυτο που λες οτι για το βρασιμο κ η αληθεια ειναι οτι με εβαλες σε σκεψεις...αν δηλ. δινουμε για μικρο χρονικο διαστημα το ρυζαλευρο ισως το κανω κ γω ετσι. Απο την αλλη για το αλατι οσο ακραιο κ αν σου φαινεται δεν εχει καμια σχεση ποιοτικως μς τι κοινο αλατι που τρωμε εμεις!!!εχει πολλα θρεπτικα συστατικα κ το ειχα διαβασι κ στο βιβλιο αν θυμαστε που διαβαζα γιατι βοηθαει κ στην γονιμοτητα!

Εγώ είμαι πολύ φαν του αλατιού η αλήθεια αλλά θα δεχόμουν πχ να μου πουν να πάρω βιολογικό ή έστω Ιμαλαίων ακόμη και για μένα γιατί δεν κάνει καλό στην υγεία που είναι και σωστό! Αλλά επειδή οι θάλασσες είναι μολυσμένες αυτό είναι για μένα το ακραίο! Ή ακόμα και για τη γεύση που λες και εσύ! Γιατί αν αρχίσουμε με το τι είναι μολυσμένο και τι όχι τότε μάλλον δε θα πρέπει να βάζουμε τίποτα στο στόμα μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αλήθεια Τσέρρυ μου μια και το θίξαμε έχεις δοκιμάσει τέτοιο αλάτι; Είναι πιο αλμυρό από τα άλλα και πιάνει περισσότερο; Γιατί όσο αλάτι και να βάλω πάλι ανάλατο γίνεται και το φαί και η σαλάτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρυ θυμάμαι που το είχες πει από παλιά αυτό με το 20 λεπτο! Σήμερα η δική μου έκατσε 40 λεπ΄τά στο ένα στήθος και μετά από μία ώρα αλλα 30 λεπτά στο άλλο! Πολύ δεν είναι ρε κορίτσια; Και κάθε μία ώρα από την στιγμή που ξεκινάμε το θηλασμό θέλει κι άλλο!

Το ξένο το δίνω μόνο όταν χρειάζεται να μείνει μαζί με την μάνα μου όταν πάω για δουλειές! Χθες πχ ήπιε 60 μλ! Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω! Κουράστηκα πολύ! Σήμερα από τις 5.10 ω; 7.10 την είχα στο στήθος με ένα διαλειμμα για να την πλύνουμε! Η πλάτη μου με΄πέθανε!

Λίγη υπομονή ακόμη για το μικράκι μου, μωρε΄! Χαλάλι.....

Τινκες σου ευχομαι κι εγώ να αποκτήσεις σύντομα ένα μωράκι σαν αυτό που έβαλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι εγω το θεωρω πολυ,μηπως το πιπιλιζει για να ξεκουραστει και μετα συνεχιζει το φαγητο; το μωρο σου ποσα κιλα γεννηθηκε; μου ειχες πει στο τηλ αλλα δε θυμαμαι. σε μας πατως που ηταν πανω απο 3 κιλα,συνηθως ξυπνουσε στο 3ωρο αλλα και α μην ξυπνουσε μου ειχε δωσει 5ωρο περιθωριο ο γιατρος. μη απογοητευεσαι συτομα θα στρωσει η μικρουλα σου. σε 15 μερες απο τη ημερα γεννησης το μωρο πρεπει να εχει ανακτησει το βαρος που εχασε. μεσα στο 1ο μηα ζωης του αν θρεφεται αποκλειστικα με μητρικο γαλα πρεπει να παρει απο 700-900γρ. εμενα ηταν ορια δηλαδη 700γρ.

τινκερ μου σου ευχομαι ολοψυχα συντομα α εχεις στην κοιλιτσα σου ενα τετοιο πλασματακι.

κοριτσια μου σαν περσυ τετοια μερα εβρεχε καταρακτωδως,α θυμαστε μας ειχα καει ολα τα μηχαηματα του γραφειου και σαν αυριο ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος,μετα πο προτροπη της νενας να παω να παρω τεστ γιατι θα σας εσκαγα,το πρωτο το ειχα κανει ακυρο και κονταψα να σκασω τη καντυ και μετα απο μια ωρα ξααεκανα και βγηκε θετικο.

μαρμιν εμεις το βαλαμε το υποθετακι μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...