Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αγγελικακι που εισαι βρε ψυχη???σε χορτασε το ματακι μας!!!Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο αυτα που περιγραφεις για τον μπαμπα σου...επισης την ελεονωρα ουτε εγω την ξερω.

καντυ που εισαι εσυ χαμενη???κ η μαρτζι σημερα δεν μπηκε ουτε σφηνα για ενα γεια...καταλαβα τι τρεξιμο θα ριχνει!!!εμεις σημερα κοιμηθηκαμε αρκετα ολη μερα και ελπιζω να μην ειμαστε ξυπνιες το βραδυ! θελω να σκεφτομαι οτι της λειπει υπνος απο τις προηγουμενες μερες γιατι αν σκεφτω αλλα θα φρικάρω!!!

α ωραια μαρμινακι που δεν χρειαζεται ρεψιμο οταν ειμαστε ξαπλα...εγω την σηκωνα τοσο καιρο...αλλωστε το βραδυ επειδη τρωει μεταυ υπνου και ξυπνιου δεν τρωει και τοσο λαιμαργα οποτε δεν ρευεται και παντα!!!

αγγελικακι ο γιατρος σας πολυ καλος μου ακουγεται...

λιλικα καλα εισαι?

κορινακι εμφανιστηκες!!!καιρο ειχαμε να σ'ακουσουμε...

τικερακι χαιρομαι που παιρνεις κουραγιο!!!:)

πεπσι που εισαι καλε???τα αποτελεσματα τα πηρες για το στομαχι???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως σας το λεω αν δεν τελειωσει συντομα αυτο το αλμα αναπτυξης με βλεπω να κανω κανενα αλμα απο το μπαλκονι!!!

με την κοπελα που ειμασταν μαζι στο δωματιο στην κλινικη γεννησαμε την ιδια μερα και εχουμε κρατησει επαφες απο τοτε και συγκρινουμε τα μωρα μας. Ο μικρουλης της τρωει κυριως στηθος και 1-2 γευματα ξενο και τα βραδια πλεον κοιμαται συνεχομενα...:( ανυπομονώ και γω οχι να κοιμαμαι ολοκληρο το βραδυ αλλά ας ξυπναω και 1-2 φορες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερρούλα μου θα στρώσει μη στενοχωριέσαι! Όσο για την κοπέλα που γεννήσατε μαζί μην πολυζηλεύεις γιατί τα μωρά αλλάζουν συνέχεια και μπορεί αργότερα να κοιμάται το δικό σου όλη νύχτα και αυτηνής να ξυπνάει!

Εμείς τελικά δεν τη γλιτώσαμε τη δυσκοιλιότητα :( Πήρα την παιδίατρο μου είπε υποθετάκι και να δω τι κακάκια θα κάνει δηλαδή μαλακά ή σκληρά! Αν το δεύτερο να κόψω μήλο και μπανάνα και να δίνω μόνο αχλάδι και μπορώ να βάλω κερασάκι, ροδακινάκι, νεκταρινάκι αλλά ένα ανά τέσσερις μέρες! Και όχι ρυζάλευρο το απόγευμα (έτσι και αλλιώς δεν το έδινα) αλλά να πάρω φαρίν λακτέ! Της ρώτησα αν βοηθάει και μου είπε ότι είναι σιτάρι! Διάβασα στο ίντερνετ ιδιότητες και όντως έγραφε κατά της δυσκοιλιότητας οπότε πήραμε και από αύριο θα ξεκινήσουμε! Εν τω μεταξύ έκανε μόνος του αλλά με πολύ δυσκολία και σκληρά! Επίσης μου είπε ότι και λαχανικά μπορούσαμε να ξεκινήσουμε αλλά επειδή αρχίζουμε με πατάτα - καρότο που και αυτά δεν είναι βοηθητικά να το αφήσουμε προς το παρόν! Οπότε πάει η μπανανούλα που του άρεσε τόσο :( Ας ελπίσουμε να του αρέσουν και τα κερασάκια αν και αυτά που πήραμε το Σάββατο δεν είναι και πολύ καλά αλλά θα ξεχωρίσω τα καλύτερα για το μπουμπουκάκι μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,εγω ειμαι στο μαγαζι και ετσι αν δε πλακωσει πολυς κοσμος θα εχω πολυ χρονο για σας. λιλι σημερα ο παιδιατρος; αντε περιμενουμε νεα. χθες η μικρη μου τη εβαλα ανασκελα για να κοιμηθει και οτα πηγα α ξαπλωσω και γω τη βρηκα στο πλαι. επισης απο προχθες πιαει με το χερακι της ενα παιχνιδακι για τα δοντακια και προσπαθει να το βαλει στο στομα,με εχει τρελλανει.

καντυ δεν ξερω αλλα ειναι οικονομικος σε σχεση με αλλους εδω. ειχες κανενα νεο;

τσερυ θα στρωσει,ειναι πολυ μικρουλα ακομα κανε υπομονη,και γω τη παιρω αγκαλια,τρωει και κοιμαται στο στηθος και δεν την ρευω,γενικα εμεα δε ρευεται και πολυ,αλλα αμα ρευτει σειετε ο κοσμος

μαρμι ουτε μεις καναμε κακα,αμα δε κανει μεχρι το μεσηεμρι θα δουλεψει υποθετακι και σε μας,εμενα της αρεσει κιολας,οτα της το βαλω γελαει το ιδιο και με το θερμομετρο,ο αντρας μου εχει παθει σοκ

μαρμι ουτε μεις καναμε κακα,αμα δε κανει μεχρι το μεσηεμρι θα δουλεψει υποθετακι και σε μας,εμενα της αρεσει κιολας,οτα της το βαλω γελαει το ιδιο και με το θερμομετρο,ο αντρας μου εχει παθει σοκ

Καλημέρα Αγγελικάκι! Εμένα σήμερα το πρωί που ξύπνησε είχε κάνει από μόνος του και ήταν μαλακά! Πάνω που χάρηκα όμως βλέπω ότι έρχονται και άλλα και ήταν σκληρά και πόνεσε πολύ το αγοράκι μου! Έριξε πολύ κλάμα :(:(:( Δεν του έβαλα ακόμα υπόθετο είχα σκοπό σήμερα το πρωί αλλά δεν πρόλαβα και μετά δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσω άλλο! Τον θήλασα και τον κοίμισα στο στήθος! Σκέφτομαι να του βάλω όταν ξυπνήσει αλλά να το κάνω προ ή μετά φαγητού; :rolleyes: Σήμερα μόνο αχλαδάκια και κανένα κερασάκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν εγω πατως δε θα του εβαζα αφου εκανε,σημαινει οτι πηρε μπρος το εντερακι του. ποσες φορες σου κανει συνηθως τη μερα; μπορεις να ψηλαφισεις με τα 2 σου δακτυλα πιεζοντας απο αριστερα στα δεξια και μετα προς το πιπι του βαζοντας λιγη πιεση,οταν θα νιωσεις σε καποιο σημειο κατι σκληρο απο μεσα θα πει οτι εκει ειναι τα κακα,ετσι θα δεις κιολας αν αδειασε το εντερακι του. Εμενα οταν καει εστω και λιγα δε της βαζω,το αφηνω μηπως ξαναενεργηθει και της το βαζω μετα απο 12 ωρες εκτος και αν σφιγγετε ή κλαει που τοτε τη λυπαμαι και το βαζω αμεσως

μαρμιν εγω πατως δε θα του εβαζα αφου εκανε,σημαινει οτι πηρε μπρος το εντερακι του. ποσες φορες σου κανει συνηθως τη μερα; μπορεις να ψηλαφισεις με τα 2 σου δακτυλα πιεζοντας απο αριστερα στα δεξια και μετα προς το πιπι του βαζοντας λιγη πιεση,οταν θα νιωσεις σε καποιο σημειο κατι σκληρο απο μεσα θα πει οτι εκει ειναι τα κακα,ετσι θα δεις κιολας αν αδειασε το εντερακι του. Εμενα οταν καει εστω και λιγα δε της βαζω,το αφηνω μηπως ξαναενεργηθει και της το βαζω μετα απο 12 ωρες εκτος και αν σφιγγετε ή κλαει που τοτε τη λυπαμαι και το βαζω αμεσως

Λες ε; Εγώ επειδή και τις δύο φορές που ενεργήθηκε το έκανε με πολύ δυσκολία και κλάμα για αυτό το σκέφτηκα αλλά αν είναι ίσως περιμένω λίγο ακόμα! Πάντως χθες που τον έτριψα έτσι λίγο ένιωσα χαμηλά στην κοιλίτσα του και προς τα αριστερά (δηλαδή στη δεξιά δική του πλευρά) ότι είχε περιεχόμενο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καθε μερα κανετε μπανακι; εγω της κανω μασαζ με το ζεστο νερο,κανω κυκλους με το ακουστικο πανω απο τη κοιλια της. το εχω παω απο την κοιλια της να τρεχει καθετα το νερο και το κανω κυκλους και μετα της κανω και μασαζ με τα χερια μου. αλλα και το υποθετο δεν ποαει,μπαιει πολυε υκολα α σε απασχολει αυτο ακι δε το καταλαβαινουν και μετα τα κακακια βγαινουν σχεδο μονα τους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...