Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μας σημερα ειναι η τεταρτη μερα που δε εχει καει κακα.α δε καει μεχρι αυριο θα βαλουμε υποθετο. ισως της ερεθισω λιγο τον πωπουδακο της με το θερμομετρο,δε ξερω θα δω...

μαρμιν εχει σαρκοειδωση,λεμφωμα και μια μυικη ασθενεια. τι ξερεις γα τη νοσο αυτη;

Κοριτσάκι μου για ποιά από όλες λες; για την τελευταία; μήπως εννοείς μυασθένεια; πόσο καιρό την έχει και τι συμπτώματα εμφανίζει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

και μεις θα καουμε μπιμπι αυτες τις μερες. εμεα της αρεσει ο γιατρος ,εδω που τα λεμε και μεα μαρεσει και ολο χαρουλες του κανει,το εχει ξετρελανει. αλλα και αυτος εχει ξετρελαθει μαζι της,ολο τη ζουμπαει,τη αγκαλιαζει και της λεει εισια μια ομορφη μικρη κυρια και πολυ πολυ εξυπνη,θα την τρελαεις τη μαμα και αυτη του χαζογελαει συνεχεια ακομα και τη ωρα που την τρυπαει

και μεις θα καουμε μπιμπι αυτες τις μερες. εμεα της αρεσει ο γιατρος ,εδω που τα λεμε και μεα μαρεσει και ολο χαρουλες του κανει,το εχει ξετρελανει. αλλα και αυτος εχει ξετρελαθει μαζι της,ολο τη ζουμπαει,τη αγκαλιαζει και της λεει εισια μια ομορφη μικρη κυρια και πολυ πολυ εξυπνη,θα την τρελαεις τη μαμα και αυτη του χαζογελαει συνεχεια ακομα και τη ωρα που την τρυπαει

Αχ τι ωραία!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

για τη σαρκοειδωση περισσοτερο θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις. για το λεμφωμα πανω κατω ξερω. τωρα αν ειναι μυικη ασθενεια το τριτο ή μυασθενεια δεν ξερω. τι ειναι η μυασθενεια;

καθε φορα που κανουμε εμβολιο της βαζει στο ενα μπουτακι τσιροτακι της μιι και στο αλλο του μικυ. αμα βαλουμε εα οπως την προηγουμενη φορα βαζει τινκερμπελ ή αριελ τη γοργονα και της λεει διαλεξε μικρη μου και αυτη πεθαινει

για τη σαρκοειδωση περισσοτερο θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις. για το λεμφωμα πανω κατω ξερω. τωρα αν ειναι μυικη ασθενεια το τριτο ή μυασθενεια δεν ξερω. τι ειναι η μυασθενεια;

Κοίτα να δεις κουκλίτσα μου είναι και αυτό ένα αυτοάνοσο (δηλαδή το ανοσοποιητικό επιτίθεται στον ίδιο τον οργανισμό γιατί τον βλέπει σαν ξένο σώμα) ως εκ τούτου μπορεί να βλάψει διάφορα όργανα! Από όσο γνωρίζω συνήθως "επιτίθεται" περισσότερο στους πνεύμονες! Η μυασθένεια είναι επίσης αυτοάνοσο! Εμένα ο νευρολόγος μου με είχε πει ότι σε ένα αυτοάνοσο συνήθως (ένα 25%) να έχεις και δεύτερο αυτοάνοσο! Από την άλλη μυικές σθένειες υπάρχουν διαφόρων ειδών και μπορεί να προκληθούν και από διάφορα φάρμακα (συνήθως περιλαμβάνει φλεγμονές μυών). Όπως και να έχει όμως να θυμάσαι πάντα πως δεν υπάρχει κάτι στάνταρ σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και παίζει μεγάλο ρόλο πως αντιδρά στις θεραπείες, πόσο καιρό πάσχει, πόσο επιθετική είναι η πάθηση κα. Επειδή προσβάλλει πολλά συστήματα (όπως και τους λεμφαδένες) φυσικά παίζει ρόλο και τι έχει "χτυπήσει". Πάντως να ξέρεις πως όπως σε όλες τις παθήσεις το α και το ω είναι η καλή ψυχολογία και όσο το δυνατόν αποφυγή στρεσογόνων και στενάχωρων καταστάσεων (όσο γίνεται) ειδικά σε περίπτωση πάθησης νευρικού συστήματος (όπως πχ η μυασθένεια - αν έχει αυτήν τελικά). Εγώ πάντως από τη στιγμή που άλλαξα πόστο στη δουλειά μου και προσπαθούσαμε με το σύζυγο να ξεδίνουμε είδα μεγάλη διαφορά και ακόμα περισσότερο φυσικά μετά την γέννηση του γιού μου! Το καλύτερο που έχει να κάνει ο πατέρας σου είναι να βρει γιατρό που να είναι καλός επιστήμονας αλλά και ΑΝΘΡΩΠΟΣ και που θα τον εμπιστεύεται ώστε να γίνεται σωστή δουλειά! Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καθε φορα που κανουμε εμβολιο της βαζει στο ενα μπουτακι τσιροτακι της μιι και στο αλλο του μικυ. αμα βαλουμε εα οπως την προηγουμενη φορα βαζει τινκερμπελ ή αριελ τη γοργονα και της λεει διαλεξε μικρη μου και αυτη πεθαινει

Σοβαρά; Τι γλυκούλης!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marmin καποια στιγμη θα στα πω στο τηλ για το μπαμπα μου,γιατι τωρα ειμαι στο μαγαζι,ειαι και οι υπαλληλοι εδω και δεν μπορω να μιλησω ανετα.

οσο για το γιατρο της μικρης νιωθω πολυ τυχερη που τον επελεξα, ειναι μικρος 36-37 χρονων και εχει πολυ ορεξη και διαθεση για δουλεια,αφου σου λεω τη παταω και γω μαζι του

Διαφημίσεις

marmin καποια στιγμη θα στα πω στο τηλ για το μπαμπα μου,γιατι τωρα ειμαι στο μαγαζι,ειαι και οι υπαλληλοι εδω και δεν μπορω να μιλησω ανετα.

οσο για το γιατρο της μικρης νιωθω πολυ τυχερη που τον επελεξα, ειναι μικρος 36-37 χρονων και εχει πολυ ορεξη και διαθεση για δουλεια,αφου σου λεω τη παταω και γω μαζι του

Οκ κουκλίτσα μου όποτε θες να μου τηλεφωνήσεις! Όσο για τον παιδίατρο έτσι που μας τα λες πρέπει να είναι πολύ καλός αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες ότι την πατάς και εσύ μαζί του; Θέλεις αυτοκόλλητα μίνι και μίκυ; :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

συμβαση με το στρατο εχει????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...