Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα δει κατι την προηγουμεη φορα και τωρα πηγε για να του παρουν δειγμα απο εναν λεμφαδενα να δουν αν προκειτε για λεμφωμα ή για τη σαρκοειδωση.η γιατρος του λεει οτι αποκλειεται να ειαι λεμφωμα αλλα καλυτερα να κανει τωρα αυτη την εξεταση σε περιπτωση που αρχιζει κατι τωρα να το προλαβουν

Κορινάκι μου γυρίσατε επιτέλους ε; Και τώρα Πέμπτη που θα πάει να δουλέψει θα πας και εσύ εκεί; Και θα μείνετε στα πεθερικά;

ναι μαρμιν μου επιτελους..ναι θα παω και εγω να δουλεψω γιατι χρειαζομαστε τα λεφτα για το σπιτι μας..αλλα θα μεινουμε μονο 1 βραδυ..αν μεναμε παραπανω δεν ξερω αν θα πηγαινα..δεν την αντεχω αλλο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ειχα δει κατι την προηγουμεη φορα και τωρα πηγε για να του παρουν δειγμα απο εναν λεμφαδενα να δουν αν προκειτε για λεμφωμα ή για τη σαρκοειδωση.η γιατρος του λεει οτι αποκλειεται να ειαι λεμφωμα αλλα καλυτερα να κανει τωρα αυτη την εξεταση σε περιπτωση που αρχιζει κατι τωρα να το προλαβουν

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα..περαστικα στον μπαμπα σου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλημερα και απο εμας. δε σας ενημερωσα γιατι δε ηρθε ο παιδιατρος. ειχε ενα συνεδριο και τελειωσε 9 το βραδυ,οπως του το περιεγραψα ειπε οτι δε ειναι κατι ,το ειδε και μια φιλη μου μανουλα και αυτη και μου ειπε οτι το παθαιει και το δικο της παιδακι ειαι σαν συγκαμα λεει. τωρα βαζω την αλοιφουλα που ειπε ο γιατρος και μολις μπορεσω θα του πω να ρθει σπιτι α βαλουμε το 4ο και 5ο εμβολιο και α δει και αυτο. θα του ελεγα να ρθει και σημερα αλλα οι γονεις μου λυπουν ακομα. σηεμρα θα καει εγχειρηση ο μπαμπας μου και δε ξερω ποτε θα ρθουν και φοβαμαι μη σηκωσει η μικρη πυρετο. την προσεχωπαρα πολυ οταν της αλλαζω πανα και την καθαριζω πολυ καλα γι αυτο ειμαι σιγουρη οτι μαλλον απο τα μωροματηλα την παθαμε. σημερα πρατηρησα και 3 ζαρα στα μπουτακια μας,ειμαι πολυ περιεργη να δω ποσο μεγαλωσαμε. θελω πολυ να ρθει ο γιατρος μας.

κοριτσια εσεις δινετε σιδηρο στα μωρακια σας; εμενα μου ειπε οτι τα βρεφη που τρεφονται μονο με γαλα απο τη μαμα πρπει αν παρουν σιδηρο και ετσι θα το αρχισουμε και αυτο.πιουμε βιταμινη D για τα κοκαλακαι της και της αρεσει αρα πολυ της λιχουδας μου,εχει γευση κερασι και ξερογλειφετε συνεχεια μολις της το δωσω.

Καλώς τη!!!Σ'ιγουρα από τα μωρομάντηλα είναι θα περάσει!!!Σίδηρο παίρνω εγώ και μου είπε ο γιατρός τώρα που ξεκινάμε φαγητάκια να το κόψω και εγώ σιγά σιγά!!!Το καψουράκι δεν παίρνει τίποτα!!!Αυτά τα μπουτάκια να μου τα φιλήσεις!!!!

επσιης ακουστε το αλλο το κουλο. μια κοπελα απο το παρεακι μας που το μαιλ της αρχιζει απο eleonora, δε θυμαμαι ποια ειναι,εσεις μήπως; μου ετσειλε τη εξης απαντηση στο μυνημα που ειχα στειλει της φωτο της αργυρενιας. :ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Α ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑΙΛ. επειδη εχω κανει ομαδα με τις επαφες απο εδω γι αυτο λεω οτι ειναι σιγουρα απο το παρεακι μας,εσεις ξερετε ποια ειναι;

Εγώ δεν τη ξέρω....:confused::confused::confused:

ΛΙΛΙ μου κουκλι το καψουρακι..επιτελους ακουσαμε και το γελακι του..μεγαλωσε και αυτο πολυ..τελικα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα μωρα ..:D:D

6 μηνών αύριο το καψουράκι Κορινάκι μου μεγάλωσε το παλικάρι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι μου σαρκοείδωση είχε ο μπαμπά σου; δεν το θυμόμουν αυτό! Εύχομαι πραγματικά να μην έχει απολύτως τίποτα και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Όσο για την Ελεονώρα μάλλον έχει δίκιο η κοπέλα γιατί εγώ δεν την ξέρω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κουκλα η αργυρενια ..πολυ μου αρεσει με την κορδελιτσα και το τζιν μπουφανακι..

ΜΑΡΤΖΙ ΜΟΥ και παλι να σας ζησει..μια κουκλιτσα ειναι..και η φωτο που εισαι με τον αντρα σου πολυ συγκινιτικη..φαινεται ποσο ευτυχισμενοι ειστε..σας ευχομαι να ειστε ετσι για ολη σας τη ζωη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Λίλι μου αύριο δεν έχετε ραντεβού με την παιδίατρο; Εμείς την Παρασκευή και είμαι περίεργη να δω πως θα συνεχίσουμε με τα φαγάκια του! Τα φρούτα του πάντως άρχισε να τα τρώει πολύ ευχάριστα! Κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η μπανάνα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αγγελική περαστικά στο μπαμπά σου...

τη κοπέλα ούτε εγώ την ξέρω...

δίνεις βιταμινούλες στην μικρούλα?γιατί?

πρώτη φορά άκουσα κάτι τέτοιο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λίλι μου αύριο δεν έχετε ραντεβού με την παιδίατρο; Εμείς την Παρασκευή και είμαι περίεργη να δω πως θα συνεχίσουμε με τα φαγάκια του! Τα φρούτα του πάντως άρχισε να τα τρώει πολύ ευχάριστα! Κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η μπανάνα!

Αλοίμονο.........χαχαχα και εμείς στη μπανάνα έχουμε αδυναμία!!!!Ναι αύριο έχουμε ραντεβού για τσίμπι......Ξεχασα να σας πώ ότι από εχθές αρχήσαμε πατάτα καρότο .....εχθές 3 κουταλιές με το ζόρι σήμερα ΟΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΜΠΟΛ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αλοίμονο.........χαχαχα και εμείς στη μπανάνα έχουμε αδυναμία!!!!Ναι αύριο έχουμε ραντεβού για τσίμπι......Ξεχασα να σας πώ ότι από εχθές αρχήσαμε πατάτα καρότο .....εχθές 3 κουταλιές με το ζόρι σήμερα ΟΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΜΠΟΛ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βάλατε ε; Μπράβο! Και γω θέλω να ξεκινήσουμε μπας και πάρει μπρος το εντεράκι μας γιατί δε βλέπω να το γλιτώνουμε το υποθετάκι :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...