Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα βασιλισες τι κανετε?μια χαρα περασατε βλεπω(τσερρυ,λιλι,μαρμιν) βολταρατε χθες:P κ μεις χθες πηγαμε εκκλησια κ κοινωνησε ο πριγκηπας μου! μετα πηγαμε στηνν μαμα μου ψησαμε χωρις να φαμε! της αφησα το μωρακι και πηγαμε εγω ο αντρας μ κ οι αδερφες μου για μπανιο αχ κοριτσια αισθανομαι λες κ ειχα χροοοοοοοοοοοοονια να κανω μπανιο πολυ μου ελειψε!αφου καναμε το μπανακι μας πηγαμε στην μαμα μ κ φαγαμε αυτα που ψησαμε πηραμε κ τον πριγκηπα κ πηγαμε σπιτι για καμια ωρα μετα ο μπαμπας μας πηγε στην δουλεια κ εμεις τα κλασικα πηγαμε στην σκαλα.....κατα τις 8μιση ετοιμαστηκαμε εγω η αδερφη μου η αναστασια η αδερφη της μαμας μου(νονα του γιου μου) μαζι με τα 2 της παιδακια κ πηγαμε εκει που δουλευει ο αντρας μ με τα μηχανακια κοριτσια φαγαμε του σκασμου! δεν μπορουσα μετα να περπατησω να παω μεχρι το μηχανακι:shock: δεν φτανει που φαγαμε του σκασμου το αφεντικο μας κερασε στο τελος κ μια βαφλα στον καθε ενα:? κ το χειροτερο στις 4μιση που σχολασε ο αντρας μ μου εφερε κ στο σπιτι μια κρεπα κ την κατεβασα κατω κ αυτην!!! αχ που θα καταληξω ηθελα να ξερα:oops:

κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! το μαγιο ειναι πολυ κλασικο για εμενα κ για τα γουστα μ αλλα τι να κανω τα πιο σεξυ μου φαινοταν χαλια πανω μκ λεω τι να το κανω να βαλω σεξυ κ να νιωθω ασχημα??

μαργκι μου υπομονη και τσερρυ μου θα στρωσουν τα μωρακια σας εμενα τωρα εδω κ λιγες μερες ξυπναει μονο μια φορα την νυχτα για φαγακι κ μετα κοιμαται αμεσως! το μαμογαλο το σταματησαμε μιας κ το βυζι της μαμας στερεψε!:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

η μικρη καλυτερα αλλά και τελεια δεν το λες...μαρμιν οχι ουτε ετσι κοιμαται!!!καλυτερα βεβαια απο το κρεββατι της αλλά και παλι μας παιρνει ωρα!!!τουλαχιστον 30' και ας κλεινουν τα ματια της!!!και εχω και μια απορια γιατι εμεις τα παθαινουμε ολα μαζι...δηλαδη ενω τρωει κοιμαται και κανει και κακα!!!οποτε αναγκαστηκα την ξυπναω και φτου και απο την αρχη...οταν τρωτε ξαπλα μετα τα σηκωνεται να ρευτουν???γιατι εμενα και σ'αυτο ξυπναει και δεν ξερω ποια τεχνικη να εφαρμονσω...μαλλον πρεπει να βρω κι αλλους τρουπους ρεψιματος...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα!!!!

η μικρη καλυτερα αλλά και τελεια δεν το λες...μαρμιν οχι ουτε ετσι κοιμαται!!!καλυτερα βεβαια απο το κρεββατι της αλλά και παλι μας παιρνει ωρα!!!τουλαχιστον 30' και ας κλεινουν τα ματια της!!!και εχω και μια απορια γιατι εμεις τα παθαινουμε ολα μαζι...δηλαδη ενω τρωει κοιμαται και κανει και κακα!!!οποτε αναγκαστηκα την ξυπναω και φτου και απο την αρχη...οταν τρωτε ξαπλα μετα τα σηκωνεται να ρευτουν???γιατι εμενα και σ'αυτο ξυπναει και δεν ξερω ποια τεχνικη να εφαρμονσω...μαλλον πρεπει να βρω κι αλλους τρουπους ρεψιματος...

Καλημέρα Τσέρρυ μου! Όχι δεν τα βάζεις να ρευτούν όταν τα κοιμίζεις δίπλα σου! Υποτίθεται ότι το κάνεις για να κοιμάσαι και εσύ και αυτό αν είναι να ξυπνάς για να τη βάλεις να ρευτεί και να την ξυπνάς και αυτήν τι κάνουμε τότε; ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?

εγω τελικα εφυγα παρασκευη απο τα πεθερικα γιατι επρεπε να δειξει ο αντρας μου ολες τις οικοδομες που καθαριζουν στον αδερφο του..μετα ηρθαμε στο χωριο μου και θα ξαναπαμε να δουλεψουμε πεμπτη..

την τριτη αδιαθετησα :(..ειναι ο τριτος μηνας που μου ερχεται στις 32 μερες σταθερα..πιστευω να συνεχισει ετσι και οχι να φτανει παλι τις 36 μερες..

παω να δω e-mail και μετα να σχολιασω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ΜΑΡΤΖΙ μου υπομονη..

ΜΑΡΜΙΝ μου κουκλος το φουσκομαγουλακι..πολυ ωραια η φωτο που κοιμαται με το αρκουδακι και το καπελακι του παει πολυ..πω πω πως μεγαλωσε ετσι ,πινει και νερακι μονος του..περναει γρηγορα ο καιρος..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας. δε σας ενημερωσα γιατι δε ηρθε ο παιδιατρος. ειχε ενα συνεδριο και τελειωσε 9 το βραδυ,οπως του το περιεγραψα ειπε οτι δε ειναι κατι ,το ειδε και μια φιλη μου μανουλα και αυτη και μου ειπε οτι το παθαιει και το δικο της παιδακι ειαι σαν συγκαμα λεει. τωρα βαζω την αλοιφουλα που ειπε ο γιατρος και μολις μπορεσω θα του πω να ρθει σπιτι α βαλουμε το 4ο και 5ο εμβολιο και α δει και αυτο. θα του ελεγα να ρθει και σημερα αλλα οι γονεις μου λυπουν ακομα. σηεμρα θα καει εγχειρηση ο μπαμπας μου και δε ξερω ποτε θα ρθουν και φοβαμαι μη σηκωσει η μικρη πυρετο. την προσεχωπαρα πολυ οταν της αλλαζω πανα και την καθαριζω πολυ καλα γι αυτο ειμαι σιγουρη οτι μαλλον απο τα μωροματηλα την παθαμε. σημερα πρατηρησα και 3 ζαρα στα μπουτακια μας,ειμαι πολυ περιεργη να δω ποσο μεγαλωσαμε. θελω πολυ να ρθει ο γιατρος μας.

κοριτσια εσεις δινετε σιδηρο στα μωρακια σας; εμενα μου ειπε οτι τα βρεφη που τρεφονται μονο με γαλα απο τη μαμα πρπει αν παρουν σιδηρο και ετσι θα το αρχισουμε και αυτο.πιουμε βιταμινη D για τα κοκαλακαι της και της αρεσει αρα πολυ της λιχουδας μου,εχει γευση κερασι και ξερογλειφετε συνεχεια μολις της το δωσω.

marioyla μου εισαι μια θεα,εεα το σωμα μου δε εχει φτιαξει ακομα,εκει στην κοιλαι ειναι οκ απο θεμα ραγαδω και χαλαρωτητας αλλα απο τα 8 κιλα που μου ειχαν μειενι εχω καταφερει να χασωμονο τα 2. αλλα τα μπανακια μου τα κανω,βαζω ο μπικινακι που ειχα παρει περσι που ημου εγκυος και παω. δε αισθανομαι σεξι και ψιλοντρεπομαι και λιγο αλλα που θα παει θα στρωσει δε θα στρωσει ρε κοριτσια; εσεις πως τα πατε με τα κιλα; νομιζω οτι ολες τα εχετε χασει εκτος απο εμενα

καλημερα και απο εμας. δε σας ενημερωσα γιατι δε ηρθε ο παιδιατρος. ειχε ενα συνεδριο και τελειωσε 9 το βραδυ,οπως του το περιεγραψα ειπε οτι δε ειναι κατι ,το ειδε και μια φιλη μου μανουλα και αυτη και μου ειπε οτι το παθαιει και το δικο της παιδακι ειαι σαν συγκαμα λεει. τωρα βαζω την αλοιφουλα που ειπε ο γιατρος και μολις μπορεσω θα του πω να ρθει σπιτι α βαλουμε το 4ο και 5ο εμβολιο και α δει και αυτο. θα του ελεγα να ρθει και σημερα αλλα οι γονεις μου λυπουν ακομα. σηεμρα θα καει εγχειρηση ο μπαμπας μου και δε ξερω ποτε θα ρθουν και φοβαμαι μη σηκωσει η μικρη πυρετο. την προσεχωπαρα πολυ οταν της αλλαζω πανα και την καθαριζω πολυ καλα γι αυτο ειμαι σιγουρη οτι μαλλον απο τα μωροματηλα την παθαμε. σημερα πρατηρησα και 3 ζαρα στα μπουτακια μας,ειμαι πολυ περιεργη να δω ποσο μεγαλωσαμε. θελω πολυ να ρθει ο γιατρος μας.

κοριτσια εσεις δινετε σιδηρο στα μωρακια σας; εμενα μου ειπε οτι τα βρεφη που τρεφονται μονο με γαλα απο τη μαμα πρπει αν παρουν σιδηρο και ετσι θα το αρχισουμε και αυτο.πιουμε βιταμινη D για τα κοκαλακαι της και της αρεσει αρα πολυ της λιχουδας μου,εχει γευση κερασι και ξερογλειφετε συνεχεια μολις της το δωσω.

Καλησπέρα Αγγελικάκι! Σίδηρο είχα ρωτήσει και εγώ την παιδίατρο και μου είπε πως δε χρειάζεται! Άλλο ήθελα όμως να σε ρωτήσω εγώ! Εγχείρηση γιατί θα κάνει ο μπαμπάκας σου; Είδαν κάτι; Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

επσιης ακουστε το αλλο το κουλο. μια κοπελα απο το παρεακι μας που το μαιλ της αρχιζει απο eleonora, δε θυμαμαι ποια ειναι,εσεις μήπως; μου ετσειλε τη εξης απαντηση στο μυνημα που ειχα στειλει της φωτο της αργυρενιας. :ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Α ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑΙΛ. επειδη εχω κανει ομαδα με τις επαφες απο εδω γι αυτο λεω οτι ειναι σιγουρα απο το παρεακι μας,εσεις ξερετε ποια ειναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...