Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ εδω είμαι όλη μέρα αλλά αφού λείπατε ολες τι να μιλάω πάλι μόνη μου!!! Όχι μόνο γελάει στους νονούς αλλά όταν τον πήρα από τον νονό για να τον ταισω νευριασε και φώναζε!!!

χαχαχα μιλάμε για πολύ αδυναμία δηλαδή ε; Εκτός και αν δεν του αρέσει η κρέμα :rolleyes::tongue: Πλάκα κάνω σαφώς! Δηλαδή Λίλι σε άλλους δεν κάνει έτσι; Και να υποθέσω πως συμπαθεί περισσότερο το νονό από ότι τη νονά;

Και γω μια από τα ίδια! Καλά όχι όλη μέρα αλλά είδα ησυχία και λέω πάει λείπουν όλες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενα σύντομο "χαίρετε" μιας που σε λίγο θα ξυπνήσει η μικρή και θέλουμε να την κάνουμε μπανάκι! Είμαι ένα ράκος! Μέσα σε ένα 24 ωρο κοιμήθηκα συνολικά 2 ώρες! Χθες βράδυ είδαμε και πάθαμε! Κάθε τρεις και λίγο ξυπνουσε η μπέμπα και δεν έλεγε να κοιμηθεί! Την πήρε ο ύπνος το πρωι στις 8 παρακλώ! Κοιμήθηκα κι εγώ εκείνη την ώρα για ένα ΄διωρο! Μετά ξυπνήσαμε στις 11 και ως τις 7 το απόγευμα το μάτι γαρίδα! Κοιμήθηκε στις 7 κι ακόμη κοιμάται! Εγώ πλέον έχω ξαγρυπνήσει.....Να δω τι θα γίνει απόψε.....

Σας ψιλοδιάβασα αλλά δεν έχω το κουράγιο να σχολιάσω!

Τσέρυ μου, ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες! Αλήθεια εσύ μπήκες σε πειρασμό να δώσεις ξένο;

Σας φιλώ όλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου δοκίμασες να την ξαπλώσεις δίπλα σου και να τη θηλάσεις; Αν φοβάσαι βάλε και κάποιον να σας φιλάει ώστε αν κοιμηθείς να μην έχεις το νου σου! Φυσικά θα είσαι προς το κέντρο του κρεβατιού να μην είναι δηλαδή η μικρή πολύ άκρη! Κάντο ένα βράδυ από νωρίς! Εν ανάγκη κοιμηθείτε και έτσι αν δεις ότι δίπλα σου δεν ξυπνάει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πενταμορφες καλησπερα!!!

οπως πολυ σωστα καταλαβατε σημερα αλωνιζαμε!!!καταρχην περασα ενα εφιαλτικο βραδυ στην καρεκλα και κατω απο τον απορροφητηρα!!!η μικρη μου χθες ενω κοιμηθηκε με τα 1000 ζορια κατα τις 10 (αν θυμαμαι καλα...) ξυπνησε στις 1.30 για να φαει και αυτο ηταν!!!αρχισε να κλαιει παλι οπως και ολη μερα χθες και να μην ησυχαζει πουθενα...την παλεψα κανα 30' και μετα εφυγα απο την κρεββατοκαμαρα να μην ανησυχησω τον αντρα μου που ηταν ψοφιος στην κουραση. Παω στο διπλα δωματιο η μιρκη κλαμα και κακο...με τα πολλά την παω στο συνηθισμενο μερος και τελικά κοιμάται!!!με το που γυσιζουμε και την ακουμπαω στο κρεββατι το ματι ορθανοιχτο!!!για να μην τα πολυλογώ αυτο εγινε 2-3 φορες κ στο τελος αποφασισα να κοιμηθω στην καρεκλα!!!μεχρι τις 6.30 ημουν εκει κ μετα την μετεφερα. φυσικά ξαναξύπνησε!!!!ναι καλα διαβασατε!!!!βεβαια αυτη την φορα ηταν και η ωρα της να φαει...την κρατησα μεχρι τις 7 κ μετα την πηγα στον μπαμπα της να την κρατησει και να κοιμηθω εγω οσο προλαβαινω...το πρωι πηγαμε εκκλησια, μας εδωσε την ευχη η παπουλης και μετα αρχισαμε τις βολτες μας!!!Πηγαμε σε 3 σπιτια οπως λεει το εθιμο και καταληξαμε στο σπιτι της γιαγιας του αντρα μου οπου μας εδωσε παλι δωρακια!!ενα βραχιολι δικο της ως ενθυμιο και ενα 5δολλαρο που τυπωθηκε την χρονολογια γεννησης της!!!μοναδικά δωρα!!!!μετα αφου φαγαμε και μετα πηγαμε σε ενα καφε στο χωριο μαζι με τον νονο κ την νονα και μεις!!!κοιμηθηκε οπως δεν κοιμηθηκε ποτε!!!σαν πουλακι...αφου ρωτησα τον μαγαζατορα τι ωρα κλεινουν το βραδυ. Αν την δω και σημερα οπως χθες σκεφοτμαι να την παω εκει!!!:rolleyes::rolleyes:

σημερα εκανα και αυγουλακια για μεσημεριανο για να ειμαι ελευθερη κ φαγαμε και κοιμηθηκε η μαμα κανα 2ωρακι γιατι ημουν πτωμα!!!

αυτα τα νεα μας...

μαριουλακι πολυ κορμαρα ρε πενταμορφη!κ το μαγιο μια χαρα εναι...ενταξει ειναι κλασικο χωρις πολλά φρου φρου αλλά δεν πειραζει! απο του χρονου τα πιο σεξι!!!

μαρτζι μου ημουν πολυ αποφασισμενη για τον θηλασμο και η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα...βεβαια αν συνεχιζοταν το ιδιο βιολι για μηνες ισως στο τελςο υπεκιπτα σε ενα βραδινο γευμα με φορμουλα αλλά και παλι δεν νομιζω...κανε υπομονη, θα στρωσει το θεμα του φαγητου!!!και να ξερεις οτι ξενυχταμε παρεα για να περνεις κουραγιο και δυναμη!!!που θα παει τα ανθρωπακια μας θα αποκτησουν προγραμμα...

αυτα ομορφες, σας καληνυχτιζω και θα τα πουμε το πρωι αν μ'αφησει το τερατακι μου!!!φιλιά

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Τσερρούλα μου χαίρομαι πολύ που πέρασες καλά ειδικά μετά από τέτοια πραγματικά εφιαλτική νύχτα! Εύχομαι πραγματικά τώρα να ηρεμήσει το κοριτσάκι σας! Αλήθεια ούτε όταν κοιμάστε μαζί ησυχάζει ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα μιλάμε για πολύ αδυναμία δηλαδή ε; Εκτός και αν δεν του αρέσει η κρέμα :rolleyes::tongue: Πλάκα κάνω σαφώς! Δηλαδή Λίλι σε άλλους δεν κάνει έτσι; Και να υποθέσω πως συμπαθεί περισσότερο το νονό από ότι τη νονά;

Και γω μια από τα ίδια! Καλά όχι όλη μέρα αλλά είδα ησυχία και λέω πάει λείπουν όλες!

Καλέ για βυζί τον πήγαινα αλλά δεν άφηνε τον νονό με τίποτα....και με τη νονά τα ίδια κάνει ενώ σε άλλους είναι επιλεκτικός δεν πάει εύκολα από μακριά τους χαμογελάει μόνο!!!

Κορίτσια μου(Μάρτζη ,Τσέρη)ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Μάρτζη μου μην υποκύψεις στον πειρασμό κοριτσάκι μου....πάλεψε το ΑΞΙΖΕΙ!!!Αλλά πάνω από όλα να νιώθεις και εσύ όμορφα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εμείς είχαμε πάει βολτούλα στο παιδότοπο καλά ήταν άν και φυσούσε λίγο!!!Το καψουράκι κοιτούσε γύρω γύρω και δεν χόρταινε το μάτι του χρώματα ,φώτα και κόσμο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαριούλα είσαι κορμάρα κοριτσάκι μου βάλε το μπικίνι σου και μη σκάς για τις ραγάδες είπαμε θα καμαρώνεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαριούλα είσαι κορμάρα κοριτσάκι μου βάλε το μπικίνι σου και μη σκάς για τις ραγάδες είπαμε θα καμαρώνεις!!!

Me το ολόσωμο είναι η Μαριούλα μας δε φαντάζομαι να μπερδεύτηκες :tongue::tongue:

Πάντως είσαι τυχερή που το καψουράκι σου είναι επιλεκτικό! Εμένα ο χαχανούλης μου γελάει σε όλους ανεξαιρέτως και πάει σε όλους και όταν λέω όλους εννοώ ΟΛΟΥΣ! Αφού λέω καμια φορά θα μου τον απαγάγουν και χαμπάρι δε θα πάρω:rolleyes::(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ δεν μπερδεύτηκα....αυτό λέω να βγάλει το ολόσωμο και να βάλει μπικίνι!!!Σας αφήνω καληνύχταααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλέ δεν μπερδεύτηκα....αυτό λέω να βγάλει το ολόσωμο και να βάλει μπικίνι!!!Σας αφήνω καληνύχταααααα!!!

Aaaaa μάλιστα :tongue: Είπα κι εγώ να σε πειράξω λίγο και να πειράξω και το Μαράκι μας που λέει πως μοιάζουν σαν ξαδέλφες! Εγώ να με συγχωρείτε αλλά ακόμα και τώρα όταν βλέπω φωτο μπερδεύομαι! :confused::confused::(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

τσέρρυ μου σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ...να σαι καλά!!!

μόλις το διάβασα και πήρα απίστευτη δύναμη!!

κοριτσάκια μου, δεν διάβασα τίποτα....

αχ βρε μαριγούλα είσαι πολύ μικρούλα....ή εγώ μεγάλωσα απότομα....////:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...