Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λιλι ετσι ακριβώς κοιμάται αυτή τη στιγμή ο Θρασυβουλάκος μου :tongue::tongue: Εμένα η αγαπημένη μου στάση είναι η άλλη που σας έστειλα που είναι μπρουμυτάκια! Άστο το παιδάκι να κοιμάται όπως θέλει καλά κάνει και σε αγριοκοιτάει! Εγώ προσπάθησα να τον πάω λίγο πιο μέσα γιατί σφηνώνει το ποδαράκι του στα κάγκελα και φοβήθηκα μην πονέσει το καημενάκι και έβαλε τα κλάματα! Αλλά βλέπω και σένα έχει μια κλίση προς τα εκεί στα ποδαράκια του!

Κάντυ ακόμα δεν έστρωσαν ε;

Αγγελικάκι περιμένουμε νέα από τον παιδίατρο!

Κορινάκι πού χάθηκες καλέ; Ακόμα να ξεμπερδέψετε από τα πεθερικά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίλι ωραίο το άρθρο που μας έβαλες! Έχω όμως μία απορία - ένσταση!

3. Μην φιλάτε ποτέ το μωρό στο πρόσωπο. Θέλετε να το φιλάτε συνέχεια και παντού. Όμως όσο κι αν το θέλετε, αντισταθείτε στον πειρασμό να γεμίσετε φιλιά τα ροζ μαγουλάκια, τη στρογγυλή μυτούλα, τα βλέφαρα ή το πιγουνάκι του. Το ίδιο ισχύει και για τα χεράκια του, καθώς μπορεί να τα βάλει στο στόμα. Προτιμήστε τα φιλιά στην πατούσα, πίσω από το λαιμό ή την πλάτη.

Πείτε μου ότι υπάρχει κάποια που το τήρησε αυτό ή το τηρεί για να πεθάνω αυτοστιγμής!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

3. Μην φιλάτε ποτέ το μωρό στο πρόσωπο. Θέλετε να το φιλάτε συνέχεια και παντού. Όμως όσο κι αν το θέλετε, αντισταθείτε στον πειρασμό να γεμίσετε φιλιά τα ροζ μαγουλάκια, τη στρογγυλή μυτούλα, τα βλέφαρα ή το πιγουνάκι του. Το ίδιο ισχύει και για τα χεράκια του, καθώς μπορεί να τα βάλει στο στόμα. Προτιμήστε τα φιλιά στην πατούσα, πίσω από το λαιμό ή την πλάτη.

Πείτε μου ότι υπάρχει κάποια που το τήρησε αυτό ή το τηρεί για να πεθάνω αυτοστιγμής!

Η μαμα επιτρέπετε να το φυλάει ΠΑΝΤΟΥ για τους άλλους είναι το άρθρο!!! ;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Kaλησπέρα!

Καντυ, απορω πώς τα βγαζεις πέρα με δυο! Χαρα στο κουράγιο σου να τα θηλάζεις κιόλας! Εμένα η δική μου σήμερα δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου! Ξύπνια από τις 11 ως τις 5! Εδωσα και 30 γρ ξένο μπας και κοιμηθεί, τίποτα! Με τα πολλά αποκοιμήθηκε γύρω στις 5.30, εκμεταλλευτήκαμε κι εμείς το χρόνο και κοιμηθήκαμε μαζί, στις 6 άρχισε να ουρλιάζει! Τρέχω στο μπάνιο να πλύνω λίγο το στήθος μου ( με ανακουφίζει μετά από κάθε θηλασμο να το πλένω με ζεστό νεράκι), μέχρι να γυρίσω είχε ησυχάσει στον μπαμπά της, της μιλήσαμε λίγο και ξανακοιμήθηκε χωρίς να φάει! Τώρα την έχω βάλει στο καρότσι και κοιμάται δίπλα μου εδώ στο σαλόνι!

Θηλασμός! αναθεωρώ.....όμορφο αλλά δύσκολο πραγμα! Αν θήλαζε ανα δύο ώρες δεν θα κουραζόμουν! Αλλά αυτό που κάνει, να θέλει και ανά 15 λεπτά, ουφ! δεν το μπορω! Σκέφτομαι να αγοράσω θήλαστρο, να βγάζω κανά μπουκάλι όσο κοιμάται, για να της δίνω όταν ξυπνάει πάνω στα 10 λεπτα και 20 λεπτα! Τι λέτε; Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα!

Κατά τ' αλλα, πέρα από την κούραση, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε το μωράκι μας! Το κοιτάμε και δεν πιστεύουμε στα ματια μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Kaλησπέρα!

Καντυ, απορω πώς τα βγαζεις πέρα με δυο! Χαρα στο κουράγιο σου να τα θηλάζεις κιόλας! Εμένα η δική μου σήμερα δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου! Ξύπνια από τις 11 ως τις 5! Εδωσα και 30 γρ ξένο μπας και κοιμηθεί, τίποτα! Με τα πολλά αποκοιμήθηκε γύρω στις 5.30, εκμεταλλευτήκαμε κι εμείς το χρόνο και κοιμηθήκαμε μαζί, στις 6 άρχισε να ουρλιάζει! Τρέχω στο μπάνιο να πλύνω λίγο το στήθος μου ( με ανακουφίζει μετά από κάθε θηλασμο να το πλένω με ζεστό νεράκι), μέχρι να γυρίσω είχε ησυχάσει στον μπαμπά της, της μιλήσαμε λίγο και ξανακοιμήθηκε χωρίς να φάει! Τώρα την έχω βάλει στο καρότσι και κοιμάται δίπλα μου εδώ στο σαλόνι!

Θηλασμός! αναθεωρώ.....όμορφο αλλά δύσκολο πραγμα! Αν θήλαζε ανα δύο ώρες δεν θα κουραζόμουν! Αλλά αυτό που κάνει, να θέλει και ανά 15 λεπτά, ουφ! δεν το μπορω! Σκέφτομαι να αγοράσω θήλαστρο, να βγάζω κανά μπουκάλι όσο κοιμάται, για να της δίνω όταν ξυπνάει πάνω στα 10 λεπτα και 20 λεπτα! Τι λέτε; Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα!

Κατά τ' αλλα, πέρα από την κούραση, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε το μωράκι μας! Το κοιτάμε και δεν πιστεύουμε στα ματια μας!

κι εγω την ιδια απορια εχω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Πώς να αλλάξω το τίκερ; Πατάω πάνω στα δικά σας, κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες αλλά μου ζητάνε e mail και κάτι κωδικούς!

Πάω να ξυπνήσω την μπεμπούλα μου, να την αλλάξω και να την ταίσω! Κοιμήθηκε αρκετά τελικά! Ελπίζω να μην μας ξενυχτήσει!

Σας φιλώ!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καντυ και γω σε σκεφτομαι και λεω οτι εμεις με ενα και ειμαστ ολη μερα στο ποδι...φανταζομαι εσυ!!!θα πρεπει σιγουρα να σε βοηθαει και ο συζυγος γιατι αλλιως δεν παλευετε νομιζω...

μαρτζι αυτο ειναι για τωρα, αργοτερα δεν θα τρων τοσο συχνα!!!υπομονη καμια 15αρια μερες και μετα θα σε παει απο μονη της στο 2ωρο...ετσι σκεφτομαι και γω για τον υπνο και παρηγοριεμαι...λεω οτι ειναι παροδικο κ θα περασει!!!εγω το θηλαστρο δεν το χρησιμοποιησα ακομη ετσι οπως ηθελα με φοβο μην χαλασω την σειρα και την παραγωγη μου...κανε υπομονη λιγες μερες να δεις τι θα γινει και μετα αγοραζεις αν κρινεις αναγκαιο

παντως και η δικιά σου ετσι ε???καλε γιατι δεν κοιμουνται?δεν κουραζονται?απορω!!!εμας η δικιά μας ηταν ολη μερα μεσα στην γκρινια, και οταν λεω ολη μερα εννοώ ΟΛΗ μερα!!!πηρε μερικόυς υπνακους που φταναν μονο μεχρι φαση ρεμ για μισαωρο το πολυ και πριν μια ωρα την κοιμησα και την εβαλα κρεββατι. φυσικα ξυπνησε καποιες φορες αλλα την κουναει ο συζογς και ξανακοιμαται...ελπιζω σημερα να κοιμηθουμε!!!αληθεια ποσο κραταει το αλμα κορες???

λιλι για το αρθρο σε αυτο το σημειο ειχα και γω την ιδια απορια αλλα μου την ελυσες!!βασικά ειναι κατι που απλά δεν γινεται οποτε και να μην επρεπε δεν θα το εκανα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μόλις επιστρέψαμε από του Νονούς μας!!!Πόσο τους έχει συμπαθήσει το καψουράκι δεν λέγεται...!!!Καληνύχτα σας κοριτσάκια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

lili μου θα το καω αργοτερα,ετσι κι αλλιως δε εχω πρασινο σαπουι και πρεπει να παω μεχρι το σουπερ. το μοο που εκανα διαφορετικο χθες ειναι τα μωρομαντιλα λιμπερο που χρησιμοποιησα. λετε απο αυτο να το επαθε;

βασιλισα με τα λιμπερο την ειχα πατησει κ εγω τοτε που ειμασταν στο νοσοκομειο με την πνευμονια μ ειχαν τελειωσει τα μωρομαντηλα παμπερς που χρησιμοποιω παντα κ εστειλα τον αντρα μ να μ αγορασει επειδη δεν βρηκε παμπερς πηρε λιμπερο μολις τα ειδα δεν μ αρεσε η ιδεα να αλαξω μωρομαντηλα αλλα λεω δεν πειραζει ας τα τελειωσω κ μετα θα αγοραζω παλι παμπερς εξαλλου ειναι καλη μαρκα κ αυτη σκεφτηκα.., ε αυτο ηταν κοριτσια μεσα σε ενα βραδυ κατακοκκινησε ο πωπως του!!! ε αυτο ηταν δεν ξανα χρησιμοποιησα αλλη μαρκα απο τοτε! δεν μπηκες ομως να μας πεις νεα:( οταν λες ανοιξε???τι ακριβως εννοεις?

εγω παντως τον φιλαω ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:P
καληνυχτα και απο μας!!!αυριο θα παμε εκκλησια:)

κ μεις:P

σημερα βασιλισες εκανα το πρωτο μ μπανακι με ολοσωμο εννοειται γτ το σωμα μ δεν ειναι για να φορεσω μπικινι:(σας εστειλα μειλ να δειτε το μαγιο μ να μ πειτε αν δειχνει πολυ ασχημα πανω μου. εμενα καθολου δεν μ αρεσει πολυ σοβαρο ειναι σαν γεροντηστικο!αλλα μεχρι να γτιαξει το σωμα μου δεν λεει να βαζω αποκαλυπτικα..

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!!Αυτό το Σ/Κ όπως καταλάβατε δεν πήγαμε στο εξοχικό οπότε δεν έχει ούτε μπανάκι.....:(Δέν πειράζει όμως γιατί περάσαμε όμορφα εχθές στους νονούς!!!Μάρτζη κάνε λίγο υπομονή και θα στρώσει και ο θηλασμός και ο ύπνος....Μια φίλη μου που το μωράκι της είναι σαράντα ημερών και του σταμάτησε το θηλασμό στις 20 ημέρες γιατί θα πήγαινε για δουλειά στις 40 ημέρες και θα έλειπε 12ώρα ο μικρούλης που είχε μια μικρή παλινδρόμιση παρουσίασε αλλεργία στο γάλα και επιδεινώθηκε η παλινδρόμιση , δεν μπορείς να φανταστείς πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί και οι 2 (μάνα και γιός)και φυσικά η φίλη μου κλαίει γιατί της είπε ο γαστρεντερολόγος ότι η παλινδρόμιση επιδεινώθηκε επειδή του έκοψε το θηλασμό!!!Όποτε λιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο υπομονή και στρώσει η μπαλαρίνα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

βασιλισα με τα λιμπερο την ειχα πατησει κ εγω τοτε που ειμασταν στο νοσοκομειο με την πνευμονια μ ειχαν τελειωσει τα μωρομαντηλα παμπερς που χρησιμοποιω παντα κ εστειλα τον αντρα μ να μ αγορασει επειδη δεν βρηκε παμπερς πηρε λιμπερο μολις τα ειδα δεν μ αρεσε η ιδεα να αλαξω μωρομαντηλα αλλα λεω δεν πειραζει ας τα τελειωσω κ μετα θα αγοραζω παλι παμπερς εξαλλου ειναι καλη μαρκα κ αυτη σκεφτηκα.., ε αυτο ηταν κοριτσια μεσα σε ενα βραδυ κατακοκκινησε ο πωπως του!!! ε αυτο ηταν δεν ξανα χρησιμοποιησα αλλη μαρκα απο τοτε! δεν μπηκες ομως να μας πεις νεα:( οταν λες ανοιξε???τι ακριβως εννοεις?

εγω παντως τον φιλαω ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:P

κ μεις:P

σημερα βασιλισες εκανα το πρωτο μ μπανακι με ολοσωμο εννοειται γτ το σωμα μ δεν ειναι για να φορεσω μπικινι:(σας εστειλα μειλ να δειτε το μαγιο μ να μ πειτε αν δειχνει πολυ ασχημα πανω μου. εμενα καθολου δεν μ αρεσει πολυ σοβαρο ειναι σαν γεροντηστικο!αλλα μεχρι να γτιαξει το σωμα μου δεν λεει να βαζω αποκαλυπτικα..

Θα σχολιάσω μόνο αυτό λόγω έλλειψης χρόνου και θα επανέλθω αργότερα! Καλά μικρό είδα τις φώτο με το μαγιό! Είναι πάαααααααααρα πολύ ωραίο! Εμένα όμως με έκανες να νιώθω ετοιμοθάνατη :confused::confused: γεροντίστικο αυτό το μαγιο; :tongue::tongue: αποθήκευσε σε παρακαλώ αυτό το μνμ να το δεις σε καμια δεκαριά χρόνια να δεις γέλια που θα ρίξεις!:tongue::tongue::tongue: Παρεμπιπτόντως μου άρεσε πολύ το χρώμα! Πάω για μαμ τώρα :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εξαφανισμένες μου φιλενάδες, αλήθεια, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ;;

ΗΤσέρρυ μας σαράντισε και σίγουρα αλωνίζει! Περιμένουμε νέα!

Αγγελικάκι, Μαρτζούλα και εσείς μας χρωστάτε νέα!

Λίλι καλύτερα να πηγαίνατε στο εξοχικό! Πιο πολύ έμπαινες από εκεί και ας μην έχεις ίντερνετ :confused::confused: Χθες στους νονούς περάσατε ωραία ε; Μπράβο! Και τι εννοείς όταν λες ότι τους συμπάθησε; Για πες μας λεπτομέρειες; Τους γελούσε πολύ;

Κάντυ πώς τα περνάς μακριά από το σύζυγο;

Τινγκερμπεράκι πώς είσαι;

Μαρία ς τίποτα νεότερο; (αλήθεια πού χάθηκε αυτή η ψυχή;)

Νενούλα ξέρω εσύ τρέχεις!

Μαριούλα εσύ έδωσες παρόν!

Πεπσούλα όλα καλά;

Εμείς με το Θρασυβουλάκι πήγαμε Εκκλησία και κοινωνήσαμε δηλαδή ο μικρός! Η τρίτη μας φορά και αφήσαμε και τη λαμπάδα μας από τη βάπτιση εκεί! Κατά τις οχτώ κοιμήθηκε λίγο πριν φύγουμε και μόλις φτάσαμε στην Εκκλησία ξύπνησε! Εκεί ανέλαβε η γιαγιά του! Για πάνω από μία ώρα ώσπου κοινώνησε γελούσε σε όλους και περιεργαζόταν τα πάντα! Η μαμά μου με είπε ότι γελούσε και στον ιερέα που τον κοινώνησε! Μόλις τον ξάπλωσε η μαμά μου στην αγκαλιά της γελούσε στον παπά!:tongue::tongue: Γυρνώντας σπίτι κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 12 παρά! Φάγαμε τα φρουτάκια μας με πολύ όρεξη! Κοιμήθηκε το μεσημέρι και άφησε και τη μαμά να κοιμηθεί στην κρεβατοκάμαρα αγκαλιά με τον μπαμπά :D:D Το απόγευμα πήγαμε σε μία ανθοέκθεση στο κέντρο και σε λίγο θα φάμε παγωτάκι (όχι το Θρασυβουλάκι αυτό έφαγε το γαλατάκι του :P)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ εδω είμαι όλη μέρα αλλά αφού λείπατε ολες τι να μιλάω πάλι μόνη μου!!! Όχι μόνο γελάει στους νονούς αλλά όταν τον πήρα από τον νονό για να τον ταισω νευριασε και φώναζε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...