Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω θελω να ερθω στο καφε αλλά θυμηστε μου παλι ημερομηνια και κλειστε και τηνη μερα όσο νωριτερα γινεται- εκτος απο το Σαββατο 6/10 που πρεπει να δουλεψω Χαλκιδικη.

βλέπω μεγαλώνει η παρέα του καφέ:tongue: άντε ωραία αν ανηφορίσει ή κατηφορίσει και καμιά άλλη Θεσσαλονίκη εκείνη την περίοδο καλοδεχούμενη:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

να μαι κι εγω!!!!πηγαμε μια βολτα παραλιακα να περπατησουμε δεν εντεχα αλλο κλεισμενη μεσα εχθες πηγαμε σουπερ μαρκετ αλλα εβρεχε τοσο πολυ που τρεχοντας βγηκαμε απο το αυτοκινητο και επισσης τρεχοντας ξαναμπηκαμε αυριο θα ειμαι μονη μου οποτε δεν προκειται να βγω να παω πουθενα θα εκαγα μεσα...περπατησαμε παραλιακα αλλα πολυ μελαγχολικα ηταν εκει που μεχρι πριν 2 εβδομαδες ηταν γεματο τραπεζια και κοσμο τωρα κοσμος πουθενα και τα τραπεζια μαζεμενα και φυσικα δεν κυκλοφορεις και με κοντομανικο εξω τετοια ωρα....αχχ πολυ αποτομα κρυωσε ο καιρος εδω.....περασα κι απο ενα ζαχαροπλαστειο και πηρα μπακλαβα δεν θυμαμαι αν σας το ειπα οτι το σκεφτομουν εδω και μερες και εχθες πηρα και δεν αξιζε μια εεε σημερα πηγα σε αλλο ζαχαροπλαστειο και ειναι θεικος μολις τον εφαγα...

Τσερρυ απο που την πηρε την σπανακοπιτα???εγω να σας πω την αληθεια τις ετοιμες σπανακοπιτες τις φοβαμαι λιγο ενω ολες τις τυροπιτες κ.α. τα τρωω απ εξω με την σπανακοπιτα εχω ενα κολημα!!!ψαροσουπα πωπω την σκεφτομαι κατι μερες κι αυτη....

Μαργκι τωρα τι ειπες στους δικους σου που δεν πας ουτε αυτη την εβδομαδα στην δουλεια???ελα βρε μην χανεσαι ειδες τι ομορφα που περναμε εμεις εδω???

κι εγω πηγαινα στο γηπεδο του Αστερα οταν επαιζε με τον Ολυμπιακο για να δω τον Ολυμπιακο ομως χαχα και ο αντρας μου ειναι παναθηναικος οταν δεν το δειχνει η τηλεοραση του το βαζω στον υπολογιστη ηθελε να βαλει nova αλλα πηγαινε πολυ και του εφυγε η επιθυμια

αληθεια Μαργκι εχεις καμια γνωστη που να εχει γεννησει στο πανεπιστημιακο???πως ηταν??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια ο αντρας μου το μεσημερι με ξαπλωσε και ακουγε μια την καρδια μου μια την κοιλιά μου και έλεγε οτι άκουγε καρδούλ και τικ τακ στην κοιλιά μου...λέτε όντωως να ακουγε???

εγω παντωως που εκανα το αντοιστιχο στην κοιλια του ακουγα εντερα μονο...

ντεππα ναι 'ηταν αγοραστή η σπανακοπιττα σιγουρα ειχε και πρασο που εγω το λατρευω και ήταν μοναδική...την έφαγα με τοση λαχτάρα και πιστευω οτι αυριο θα ειμαι μια χαρα!!!άντε κοριτσια τέρμα τα ψέμματα...θα ρθουν πισω οι παλιες καλές μερες που έτρωγα τα παντα!!!μου λειψαν τοσο πολύ οι γευσεις...

επίσης μου έφυγε το ψαροκοκαλο απο τον λαιμο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσια ο αντρας μου το μεσημερι με ξαπλωσε και ακουγε μια την καρδια μου μια την κοιλιά μου και έλεγε οτι άκουγε καρδούλ και τικ τακ στην κοιλιά μου...λέτε όντωως να ακουγε???

εγω παντωως που εκανα το αντοιστιχο στην κοιλια του ακουγα εντερα μονο...

ντεππα ναι 'ηταν αγοραστή η σπανακοπιττα σιγουρα ειχε και πρασο που εγω το λατρευω και ήταν μοναδική...την έφαγα με τοση λαχτάρα και πιστευω οτι αυριο θα ειμαι μια χαρα!!!άντε κοριτσια τέρμα τα ψέμματα...θα ρθουν πισω οι παλιες καλές μερες που έτρωγα τα παντα!!!μου λειψαν τοσο πολύ οι γευσεις...

επίσης μου έφυγε το ψαροκοκαλο απο τον λαιμο!!!

Με έκανες και γέλασα δηλαδή τι περίμενες να ακούσεις όταν έβαλες το αφτί σου στην κοιλιά του; Πάντως για να λέει ότι ακούει έτσι θα είναι εγώ έβαζα το στηθοσκοπιο από το πιεσόμετρο στην κοιλιά και ακούγαμε κάτι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δυστυχως κοριτσια εδω στο οσοκομειο δε εχουμε κα γιατρους. ειαι οι γυαικολογοι με 3 μηες συμβαση και μετα αλλαζουν παλι,οποτε και να παω σε καποιον δε ξερω αν θα ειναι ο ιδιος οταν θα γενναω. ο γιατρος καθοτι και φιλος μου του αντρα μου θα μας παρει 800 τα υπολοιπα ειναι της κλινικης. η τιμη αυτη ειναι για τρικλινο με φυσιολογικο τοκετο και τα βλαστοκυτταρα μαζι. και 7000 για καισαρικη. τα βρηκα που τα ειχα σημειωσει σε καποιο ραταβου με το γιατρο και τα συζητησα με τον αντρα μου αλλα δε ν θελει να ακουσει κουβεντα για το νοσοκομειο.

χαχαχα εχω πεθανει στα γελια...λεω του αντρα μου κλεισε τον ηχο απο την τηλεοραση και ελα εδω τι θα κανουμε μου λεει...του λεω βαλε το αυτι σου στην κοιλια μου το βαζει....και τι μου λεει.......κρυωμενη εισαι??γιατι του λεω?ακουγετε ενα γκλου γκλου γκλου μου λεει βαζω εγω τα γελια γιατι γελας λεει τι περιμενες ν ακουσω???του λεω ειπε μια κοπελα πως ο αντρας της ακουει την καρδια του μωρου....ωωωωωω μου λεει ευτυχως που δεν ειπε καμια πιο χοντρη βλακεια να με τρεχεις βραδιατικα.....πεθανα στα γελια!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καταρχη το μεγαλυτερο διλλημα ειαι α θα τα δωσεις σε δημοσια τραεζα ή ιδιωτικη. η διαφορα ειναι ελαχιστη. 1200 δημοσια 1500 ιδιωτικη. εκτος και α δωσεις μονο αιμα που ειναι δωρεαν στην δημοσια,δε ξερω α ισχυει το ιδιο και για την δημοσια

χαχαχα εχω πεθανει στα γελια...λεω του αντρα μου κλεισε τον ηχο απο την τηλεοραση και ελα εδω τι θα κανουμε μου λεει...του λεω βαλε το αυτι σου στην κοιλια μου το βαζει....και τι μου λεει.......κρυωμενη εισαι??γιατι του λεω?ακουγετε ενα γκλου γκλου γκλου μου λεει βαζω εγω τα γελια γιατι γελας λεει τι περιμενες ν ακουσω???του λεω ειπε μια κοπελα πως ο αντρας της ακουει την καρδια του μωρου....ωωωωωω μου λεει ευτυχως που δεν ειπε καμια πιο χοντρη βλακεια να με τρεχεις βραδιατικα.....πεθανα στα γελια!!!!!!!

xaxaxaxa πολύ καλό:tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...