Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν μου εγω τρελαινομαι για 2 λογους! 1ον γτ αρεσει στον πριγκηπα μου κ δευτερον γτ κανω παραπανω κ τρωω κ εγω:tongue:αχ ειναι τελεια η σουπα οταν ειναι αλεσμενη:P

χαχαχα κι εμάς χυλωμένη μας αρέσει :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες,πως ειστε; εμεις καλα; δε ξερω. χθες το βραδυ εκανα μπανακι τη μικρη μου και παρατηρησα οτι πισω στο πωπουδακι της εκει που ειναι η γραμμουλα,ητα λιγο σα να ανοιξε,της εβαλα κρεμουλα και τωρα το πρωι ειχε ανεβει η γραμμη λιγο παραπαω. ηρα το γιατρο θα ρθει πιο μεσημερι να την δει. μηπως εχει παθει καμια κατι παρομοιο;

καλημερα ομορφες,πως ειστε; εμεις καλα; δε ξερω. χθες το βραδυ εκανα μπανακι τη μικρη μου και παρατηρησα οτι πισω στο πωπουδακι της εκει που ειναι η γραμμουλα,ητα λιγο σα να ανοιξε,της εβαλα κρεμουλα και τωρα το πρωι ειχε ανεβει η γραμμη λιγο παραπαω. ηρα το γιατρο θα ρθει πιο μεσημερι να την δει. μηπως εχει παθει καμια κατι παρομοιο;

Να βάλεις πράσινο σαπουνάκι και να το αφήσεις επάνω σαν κρεμούλα κάντο και όχι πολλά νερά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

http://www.imommy.gr/vrefos/ygeia/article/2352/10-tropoi-na-eksasfalisete-thn-ygeia-toy-brefoys/#.UZ8sVxVhZYQ.facebook Για όποιον τραβάει ζόρια να πλύνει τα χέρια του......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

lili μου θα το καω αργοτερα,ετσι κι αλλιως δε εχω πρασινο σαπουι και πρεπει να παω μεχρι το σουπερ. το μοο που εκανα διαφορετικο χθες ειναι τα μωρομαντιλα λιμπερο που χρησιμοποιησα. λετε απο αυτο να το επαθε;

Διαφημίσεις

lili μου θα το καω αργοτερα,ετσι κι αλλιως δε εχω πρασινο σαπουι και πρεπει να παω μεχρι το σουπερ. το μοο που εκανα διαφορετικο χθες ειναι τα μωρομαντιλα λιμπερο που χρησιμοποιησα. λετε απο αυτο να το επαθε;

Πολύ πιθανό!!!Να τη σκουπίζεις καλά να μη μένει υγρασία όταν κλείνεις τη πάνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

γεια σας ομορφες!!!

ΜΑΡΤΖΙ και ΤΣΕΡΡΥ δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα εμενα ακομα δεν εχουν στρωσει.............

η μονη μερα που κοιμηθηκε ο μπεμπης για ενα ολοκληρο απογευμα ηταν προχθες που καναμε το εμβολιο.......εχθες μεχρι τις 4 παρα τεταρτο τα ειχα εγω θηλαζα μια τον εναν μια τον αλλον απο τις 4 και μετα τα ανελαβε η μαμα μου τους εδινε ξενο αλλα και παλι δεν κοιμηθηκαν περισσοτερο

μα πως αντεχουν ρε κοριτσια την τοση αυπνια???????????????????

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ εμενα δεν μου εχει συμβει αλλα σε καθε αλλαγη πανας παμε κατω απο την βρυση μωρομαντηλα χρησιμοποιω μονο οταν εχουν κανει κακα για να παρω τα πολλα πολλα και μετα κανονικα πλυσιμο με νερο και σαπουνι καλο σκουπισμα με πετσετουλα και ουτε κοκκινιλα δεν μου εχουν κανει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...