Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αγγελικάκι "παρήγγειλες" παρέα και τελικά έφυγες!!

Λίλι κι εγώ αγκαλιά τον ταίζω αλλά πάλι λερώνεται λίγο γιατί δεν το καταπίνει κατευθείαν όλο λίγο θα βγάλει! Σήμερα κοιμήθηκε στο καρότσι και όταν ξύπνησε είχε πολλά κέφια οπότε τον πήρα κοντά μου του ετοίμασα την κρέμα και τον τάισα στο καροτσάκι του! Μόνο στο τέλος που κουράστηκε τον πήρα αγκαλίτσα και του έδωσα μετά από λίγο και το υπόλοιπο!

Αγγελικάκι καλά στα λέει η Μαρμίν!!!Στο καρότσι:shock::shock::shock: και άμα στο λερώσει με φρούτα????:shock::shock::shock:Ούτε να το σκέφτομι δεν θέλω!!!

Άι στο καλό!!

Καλέ μια χαρά είναι οι φορμούλες! Εγώ πάντως θα τις κρατούσα ειδικά εάν ήταν όμορφες! Σιγά μην έβαζα και τα καλά μου!

Τελικά ντύθηκα!!!:cool:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζουλα τελεια η μικρουλα σας. Να τη χαρειτε γερη και ευτυχισμενη!!!!

Μαρμίν ο Θρασυβουλάκος φοβερός αλλά προσεξε γιατί μετα θα στο κάνει συνεχεια για παιχνίδι.

Αγγελικούλα ο καθε σωματοτυπος του παιδιού ειναι διαφορετικός. Μην αγχωνεσαι!

Αχ Αγγελικάκι είχες πρόβλημα με το ίντερνετ;

Λίλι ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοια θέματα! Του φόρεσα μεγάλη σαλιάρα και πρόσεχα ιδιαιτέρως! Και λίγο που μου φάνηκε σε ένα σημείο πως λερώθηκε το καθάρισα αμέσως και δεν έμεινε τίποτα! Πάντως ζω για τη στιγμή που θα σου λερώσει το σπίτι με μαρκαδόρο ή οτιδήποτε γιατί δε θα τη γλυτώσεις κάτι θα σου κάνει το καψουράκι :tongue::tongue::tongue:

Πέπσι μου για αρχή επειδή δεν έδειξε τον αναμενόμενο ενθουσιασμό με τα βρήκα την ευκαιρία να το δει σαν κάτι ευχάριστο και όχι ως μια δύσκολη ώρα! Μόλις εξικοιωθούμε θα "σοβαρέψουμε" αν και χλωμό το βλέπω να γίνεται σοβαρό το Θρασυβουλάκι μου! Σήμερα πάλι ήρθε ένας κύριος στο σπίτι για μια δουλειά και ο δικός μου όλο του γελούσε! Αυτός στην αρχή ήταν σοβαρός και μας εξηγούσε διάφορα και μόλις τον είδε που γελούσε ξετρελάθηκε και μετά άρχισε ο δικός μου τα δυνατά γέλια κ τον ξετρέλανε τον τύπο! Πότε θα κάνω και εγώ έλεγε! χαχαχα ο καημενούλης!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Αχ Αγγελικάκι είχες πρόβλημα με το ίντερνετ;

Λίλι ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοια θέματα! Του φόρεσα μεγάλη σαλιάρα και πρόσεχα ιδιαιτέρως! Και λίγο που μου φάνηκε σε ένα σημείο πως λερώθηκε το καθάρισα αμέσως και δεν έμεινε τίποτα! Πάντως ζω για τη στιγμή που θα σου λερώσει το σπίτι με μαρκαδόρο ή οτιδήποτε γιατί δε θα τη γλυτώσεις κάτι θα σου κάνει το καψουράκι :tongue::tongue::tongue:

Πέπσι μου για αρχή επειδή δεν έδειξε τον αναμενόμενο ενθουσιασμό με τα βρήκα την ευκαιρία να το δει σαν κάτι ευχάριστο και όχι ως μια δύσκολη ώρα! Μόλις εξικοιωθούμε θα "σοβαρέψουμε" αν και χλωμό το βλέπω να γίνεται σοβαρό το Θρασυβουλάκι μου! Σήμερα πάλι ήρθε ένας κύριος στο σπίτι για μια δουλειά και ο δικός μου όλο του γελούσε! Αυτός στην αρχή ήταν σοβαρός και μας εξηγούσε διάφορα και μόλις τον είδε που γελούσε ξετρελάθηκε και μετά άρχισε ο δικός μου τα δυνατά γέλια κ τον ξετρέλανε τον τύπο! Πότε θα κάνω και εγώ έλεγε! χαχαχα ο καημενούλης!

Χαχαχαχαχαχα και ο άντρας μου αυτό λέει....ζεί για τη στιγμή που θα μου λερώνει το σπίτι....:shock::shock::shock:Και που θα ρίχνει νερά στο πάτωμα και εγώ θα τρέχω με τη σφουγγαρίστρα από πίσω του...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καληνύχτα κοριτσάκια!!!Αγγελικάκι αυτό θα πεί γκαντεμιά να έχεις χρόνο να μπείς στο καφέ μας και να σου κοπεί το internet....Τα λέμε αύριο κοριτσάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Χαχαχαχαχαχα και ο άντρας μου αυτό λέει....ζεί για τη στιγμή που θα μου λερώνει το σπίτι....:shock::shock::shock:Και που θα ρίχνει νερά στο πάτωμα και εγώ θα τρέχω με τη σφουγγαρίστρα από πίσω του...

Τόσο πολύ ε;; :shock::shock: Για να το λέει και ο άντρας σου όμως φαντάζομαι τι θα τραβάει ο καημένος! Για να μη σου πω ότι θα τον βάζει ο ίδιος να σου λερώνει για να βγάλει το άχτι του :tongue::tongue::tongue:

Καληνύχτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τόσο πολύ ε;; :shock::shock: Για να το λέει και ο άντρας σου όμως φαντάζομαι τι θα τραβάει ο καημένος! Για να μη σου πω ότι θα τον βάζει ο ίδιος να σου λερώνει για να βγάλει το άχτι του :tongue::tongue::tongue:

Καληνύχτα!

Βρε θα λερώνει και αυτός και θα λέει τα έκανε ο μικρός........γιατί ξέρει ότι τον μικρό δεν θα τον μαλώνω κατάλαβες .........άστα τι με περιμένει θα πάρει εκδίκηση.......:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια, ζητώ βοήθεια!

Η μικρή θέλει συνέχεια να θηλάζει! Τα έχω παιξει! Πώς τα καταφέρατε εσείς με τον αποκλειστικό θηλασμό; Ξεκινήσαμε σήμερα 6.15 και μέχρι 10.30 ανά 15 λεπτά ήθελε στήθος! Δεν προλαβαίνω ούτε νερό πια να πιω! Τόσο πολύ κουράστηκα που με πήραν τα κλάμματα ( ντρέπομαι που το λέω) Με πονάνε μέση, πλάτη και πωπός! Ειδικά ο πωπός με έχει πεθάνει! Με λυπήθηκε ο άντρας μου και τώρα κάθεται αυτός με την μικρή η οποία επιτέλους αποκοιμήθηκε! Σκέφτομαι σοβαρά το συμπλήρωμα!

Τσέρυ, εσύ πώς τα καταφέρνεις; Πες καμία ιδέα;

Ειδικά σήμερα που ήμασταν όλη μέρα στο δωμάτιο γιατί στο υπόλοιπο σπίτι είχε κρύο, πιάστηκα στο κρεβάτι όλη μέρα ! Τις άλλες φορές έρχομαι στο σαλόνι και κάθομαι στην πολυθρόνα, ακούω μουσικούλα και είναι οκ! Σήμερα κουράστηκα υπερβολικά πολυ! Να φανταστείτε την πίεσή μου δεν προλάβαμε να την πάρουμε!

Εδωσα κι εγώ πιπίλα, αλλά την πέταξε κι άρχισε τα κλάμματα!

Καληνύχτα! Πάω να εκμεταλλευτώ το χρόνο τώρα που κοιμάται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ναι Μαριούλα μου μας το είπες! Όμως δεν ξέρω αλήθεια ποιός τρελαίνεται περισσότερο ο πρίγκιπας ή εσύ; :tongue::tongue:

Μάρτζι μου εξάντλησε όση υπομονή έχεις χωρίς να κάνεις κακό στην υγεία σου! Πίεση θα μετράς μην το ξανακάνεις θα σε μαλώσω! Αν δεν αντέχεις δώσε ξένο! Απλά ίσως να είναι για λίγες μέρες ώσπου να βρει το ρυθμό της! Εμένα για παράδειγμα το έκανε αυτό για κανα δυο μέρες μετά που βγήκαμε από το νοσοκομείο και μετά ξανά στο άλμα ανάπτυξης αν θυμάσαι που ήταν περίπου στο τέλος του δεύτερου μήνα! Όπως και να έχει εσύ ξέρεις καλύτερα τις αντοχές σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...