Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχ!!!ναι το καημενο...απο την κοιλια τσιφτετελια χορευε!!

λοιπον ακουστε τι εχω παθει απο χθες...θα σας στεναχωρεσω με αυτα που θα πω...οπως σας ειπα πηγαμε στον γιατρο να δωσουμε αιματακι...εχετε δει το μαρκουτσι που βαζουν στο ποδαρακι τους???δεν παιρνουν αιμα με βελονα!!!το καημενο μου σιγουρα πονεσε πολυ κ εκλαιγε σπαρακτικα...την πηρα ομως αγκαλιτσα κ ηρεμισε...κ απο εκεινη την ωρα σκεφτομαι τι μπορει να αισθανοταν την 1η φορα που την τρυπησαν μολις ειχε βγει απο την κοιλια κ χωρις να υπαρχω πουθενα εκει γυρω κ χωρις να την παρει κανεις αγκαλιτσα...βαζεις τα κλαμματα κ συ τωρα ή οχι???

Οκ μας ισοπέδωσες ...........:(:(:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειμαι στο μαγαζι του μπαα μου γιατι εφυγε παλι για τσεκ απ οποτε ολη τη βδομαδα δε θα παω δουλεια και θα σας χορτασω.

εγω πιπιλα εδωσα απο την κλινικη,γιατι ετσι μας ειπα οι μαιες και ποτε δεν τα μπερδεψε.

εμεις κοιμοματσε πολλες φορες αγκαλιτσα,της αρεσει κι τη ηρεμει πολυ αν και δεν ειναι ποτε ανησυχη. αλλα εγω την εχω μεγαλη αναγκη και την παιρω συνεχεια αγκαλια. οπως καταλαβαινετε με εχει χαζεψει...

παω να δω φωτο,ελπιζω α ειναι καμια μεσα να πουμε καμια κουβεντουλα

Χαχαχαχαχα ρε Μαρμίν πώς το έκανες έτσι το παιδάκι!!!Του αρέσουν όμως έ?Εμείς σήμερα που βάλαμε περισσότερο πορτοκάλι δράμα η κατάσταση σαν τη μανούλα δεν μας αρέσει το πορτοκαλάκι με τίποτα χαχαχαχα το φάγαμε αλλά ξινίζαμε τα μούτρα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειμαι στο μαγαζι του μπαα μου γιατι εφυγε παλι για τσεκ απ οποτε ολη τη βδομαδα δε θα παω δουλεια και θα σας χορτασω.

εγω πιπιλα εδωσα απο την κλινικη,γιατι ετσι μας ειπα οι μαιες και ποτε δεν τα μπερδεψε.

εμεις κοιμοματσε πολλες φορες αγκαλιτσα,της αρεσει κι τη ηρεμει πολυ αν και δεν ειναι ποτε ανησυχη. αλλα εγω την εχω μεγαλη αναγκη και την παιρω συνεχεια αγκαλια. οπως καταλαβαινετε με εχει χαζεψει...

παω να δω φωτο,ελπιζω α ειναι καμια μεσα να πουμε καμια κουβεντουλα

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το τσεκ απ του μπαμπά σου!!!Όσο για τις αγκαλιές είπαμε τις έχουμε ανάγκη και εμείς και τα παιδάκια μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα είδες Λίλι; Μόνος του έγινε αφού αν έβλεπες πως έκανε και μετά λύνονταν στα γέλια και γελούσα και εγώ! Δεν είχα βίντεο εκείνη την ώρα να τον τραβήξω να σας τον έβαζα! Ήθελα να τον δει και ο άντρας μου! Ελπίζω αύριο να το ξανακάνει! Αλήθεια εσάς δε λερώνονται καθόλου; Την καταπίνουν όλη με τη μία; Αύριο θα του βάλω δειλά δειλά και λίγη μπανανούλα γιατί τώρα πήρα παιδίατρο να κλείσω ραντεβού και τη ρώτησα για τα κακάκια μου είπε δεν είναι απαραίτητο κάθε μέρα αρκεί να βγαίνουν μαλακά! Εμείς μέρα παρά μέρα θα κάνουμε σίγουρα! Στα τρία 24ωρα μου είπε να της τηλ εάν δω ότι δεν κάνει κακάκια! Αυτό ήταν το άγχος μου για την μπανάνα και δεν την ξεκίνησα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αγγελικάκι μου χαίρομαι πολύ που αυτή την εβδομάδα δε θα πας στη δουλειά και θα έχεις περισσότερο χρόνο για την πριγκίπισσα σου αλλά και για εμάς! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τον πατερούλη σου αν και είμαι σίγουρη πως θα είναι τέλεια!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα είδες Λίλι; Μόνος του έγινε αφού αν έβλεπες πως έκανε και μετά λύνονταν στα γέλια και γελούσα και εγώ! Δεν είχα βίντεο εκείνη την ώρα να τον τραβήξω να σας τον έβαζα! Ήθελα να τον δει και ο άντρας μου! Ελπίζω αύριο να το ξανακάνει! Αλήθεια εσάς δε λερώνονται καθόλου; Την καταπίνουν όλη με τη μία; Αύριο θα του βάλω δειλά δειλά και λίγη μπανανούλα γιατί τώρα πήρα παιδίατρο να κλείσω ραντεβού και τη ρώτησα για τα κακάκια μου είπε δεν είναι απαραίτητο κάθε μέρα αρκεί να βγαίνουν μαλακά! Εμείς μέρα παρά μέρα θα κάνουμε σίγουρα! Στα τρία 24ωρα μου είπε να της τηλ εάν δω ότι δεν κάνει κακάκια! Αυτό ήταν το άγχος μου για την μπανάνα και δεν την ξεκίνησα!

Εμένα σήμερα έγινε σίσκατος που δεν του άρεσε το πολύ πορτοκάλι αλλιώς τις άλλες μέρες μια χαρά δεν λερωνόμαστε αλλά εγώ τον ταίζω στην αγκαλιά όχι σε καρεκλάκι.......!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

το απολαμβάνει διπλά βλέπω ο θρασυβουλάκος!!!υποψιν οτι με το πορτοκαλι μπορει να ερεθιστει το δερματακι απο τα κακα στην πανα μανες!!!μην ξεχνατε την κρεμα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Προσοχή τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό. Ο θηλασμός εδραιώνεται τις πρώτες 40 ημέρες. Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι όσο το μωρό θηλάζει, τόσο γάλα παράγεται από το μαστό. Υπάρχουν γυναίκες που θήλασαν τα υιοθετημένα παιδιά τους, χωρίς καμιά ορμονική προετοιμασία. Είχαν γαλακτοφορία βάζοντας το μωρό να κάνει θηλαστικές κινήσεις στο μαστό τους!

Read more: http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_13.html#ixzz2UDp1w4oT

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Προσοχή τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό. Ο θηλασμός εδραιώνεται τις πρώτες 40 ημέρες. Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι όσο το μωρό θηλάζει, τόσο γάλα παράγεται από το μαστό. Υπάρχουν γυναίκες που θήλασαν τα υιοθετημένα παιδιά τους, χωρίς καμιά ορμονική προετοιμασία. Είχαν γαλακτοφορία βάζοντας το μωρό να κάνει θηλαστικές κινήσεις στο μαστό τους!

Read more: http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_13.html#ixzz2UDp1w4oT

Πολύ καλό το άρθρο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Περιμένω κόσμο για καφεδάκι και βαριέμαι να ντυθώ.......πώς με κόβεται τους υποδέχομαι με τις φόρμες????????:shock::shock::shock:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Άι στο καλό!!

Περιμένω κόσμο για καφεδάκι και βαριέμαι να ντυθώ.......πώς με κόβεται τους υποδέχομαι με τις φόρμες????????:shock::shock::shock:

Καλέ μια χαρά είναι οι φορμούλες! Εγώ πάντως θα τις κρατούσα ειδικά εάν ήταν όμορφες! Σιγά μην έβαζα και τα καλά μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγγελικάκι "παρήγγειλες" παρέα και τελικά έφυγες!!

Λίλι κι εγώ αγκαλιά τον ταίζω αλλά πάλι λερώνεται λίγο γιατί δεν το καταπίνει κατευθείαν όλο λίγο θα βγάλει! Σήμερα κοιμήθηκε στο καρότσι και όταν ξύπνησε είχε πολλά κέφια οπότε τον πήρα κοντά μου του ετοίμασα την κρέμα και τον τάισα στο καροτσάκι του! Μόνο στο τέλος που κουράστηκε τον πήρα αγκαλίτσα και του έδωσα μετά από λίγο και το υπόλοιπο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...