Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/01/blog-post_28.html

εμμέσως πλην σαφώς σε κάποια φάση λέει οτι τα μωρα μεχρι τον 8ο δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι 2 διαφορετικά άτομα με την μαμα τους ή λάθος καταλαβα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΤΖΙ μου είδα τις φώτο! Τι όμορφη η μικρή σας! Εκεί όμως που είστε και οι τρεις δάκρυσα αλήθεια σου λέω! Τι βλέμμα είναι αυτό που έχετε και οι δύο σας! Ο άντρας σου την κοιτάει σα να μην το πιστεύει και εσύ όμως κατασυγκινημένη! Κοριτσάκι μου είστε μια υπέροχη οικογένεια και εύχομαι από εδώ και πέρα οι χαρές σας να πολλαπλασιάζονται!

Τσέρρυ χαίρομαι για την απόφαση που πήρες! Πάω να μελετήσω το άρθρο που μας έβαλες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μμμμμ Τσέρρυ λες αυτό να εννοεί; Εγώ πάντως αυτό που αποκόμισα είναι πως τα μωράκια μας περνούν πολύ δύσκολες ώρες και εμείς θα πρέπει να αγχωνόμαστε περισσότερο για το πως θα τα κάνουμε να νιώσουν ασφάλεια και να τους δείξουμε την αγάπη μας παρά για το να μάθουν να κοιμούνται μόνα τους στο κρεβάτι τους!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζη μου μια κούκλα η μπαλαρίνα μας,να είναι γερή κοριτσάκι μου και να την καμαρώσεις όπως ονειρεύεσαι!!!Πραγματικά είστε πολύ όμορφη οικογένεια να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρμιν, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Είδα κάποια μέιλ κι έχω να πω πως όλα τα μωράκια είναι απίστευτα όμορφα! Νένα, Κάντυ, κουκλάκια τα παιδάκια σας!

Αγγελική, άνοιξα το μέιλ της Αργυρένιας αλλά μου έβγαλε αντί για Αργυρένια, τα μωρά της Κάντυ! Κάποιο λάθος θα έγινε! Κάντυ, τι καλά μωράκια που έχεις!

Πιπίλα, ε; Μα η παιδίατρος μας είπε να την αποφύγουμε από την στιγμή που θηλάζει αποκλειστικά! Εσείς χρησιμοποιήσατε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μάρτζη μου μια κούκλα η μπαλαρίνα μας,να είναι γερή κοριτσάκι μου και να την καμαρώσεις όπως ονειρεύεσαι!!!Πραγματικά είστε πολύ όμορφη οικογένεια να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!
Ευχαριστούμε πολύ! :P Ανταποδίδω τις ευχές!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/01/blog-post_28.html

εμμέσως πλην σαφώς σε κάποια φάση λέει οτι τα μωρα μεχρι τον 8ο δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι 2 διαφορετικά άτομα με την μαμα τους ή λάθος καταλαβα???

Και εγώ αυτό νομίζω ότι θέλει να πεί!!!Οπότε αγκαλιά με τα μωρά μας μέχρι αυτά να μας βαρεθούν!!!!!!!!!!;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαρμιν, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Είδα κάποια μέιλ κι έχω να πω πως όλα τα μωράκια είναι απίστευτα όμορφα! Νένα, Κάντυ, κουκλάκια τα παιδάκια σας!

Αγγελική, άνοιξα το μέιλ της Αργυρένιας αλλά μου έβγαλε αντί για Αργυρένια, τα μωρά της Κάντυ! Κάποιο λάθος θα έγινε! Κάντυ, τι καλά μωράκια που έχεις!

Πιπίλα, ε; Μα η παιδίατρος μας είπε να την αποφύγουμε από την στιγμή που θηλάζει αποκλειστικά! Εσείς χρησιμοποιήσατε;

Εγώ του έδωσα πιπίλα και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το θηλασμό!!!Δεν μπερδεύτηκε καθόλου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ του έδωσα πιπίλα και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το θηλασμό!!!Δεν μπερδεύτηκε καθόλου!!!

Κι εγώ το ίδιο! Εμένα κάποια στιγμή κατάλαβα ότι νευρίαζε που έβγαζε γάλα το βυζί δοκίμασα την πιπίλα και την έπαιρνε ίσα να κοιμηθεί και μετά την πετούσε επιδηκτικά! Μπορεί να ήταν και μόνο δύο λεπτά! Απλά εσύ θα επιλέξεις εάν θα την αφήνεις κρεμασμένη από το βυζί ή θα δοκιμάσεις την πιπίλα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι μου κ γω θα σου πω οτι ειστε φανταστικοι!!!!καμια ριζα κ αβαφο μαλλι δεν ειναι ικανο να σου παρει την λαμψη στην φωτο που ειστε κ οι 3!!!η μπαλαρινα σου ειναι μια κουκλα!!!

οσον αφορα την πιπιλα...ολοι λενε μετα τις 40 μερες κ νομιζω οτι εχουν δικιο οταν εχεις ενα μωρο το οποιο δυσκολευεται με τον θηλασμο...εγω εδωσα απο την 8η μερα με μιση καρδιά. Παρ'ολα αυτα ημουν σιγιουρη οτι η δι,ια μου δεν προκειτε να μπερδευτει κ φυσικά ετσι εγινε!!αν δεν ειναι γκρινιαρουλα κ κοιμαται απεφυγε το αλλιως ισως σας βοηθησει!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

την δικια μου τι θα την κανω που οταν βαζω τραγουδια ρεμβαζει με απολαυση???σας το λεω...αν μου βγει τραγουδιστρια θααυτοκτονησω!!!

χαχαχα! Λες; Δε θα έχει και άδικο το κοριτσάκι με τέτοια καλιτεχνικά γονίδια που κληρονόμησε!

Και εγώ πιπίλα κάπου δέκατη ή δωδέκατη μέρα έδωσα! Εμείς όμως βγήκαμε την έκτη μέρα από το νοσοκομείο όχι την τέταρτη! Μικρή η διαφορά αλλά ίσως να έδινα νωρίτερα αλλιώς! Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι τα μωρά μπερδεύονται ασχέτως τι λένε οι μαίες! Καταρχήν έχουν διαφορετική γεύση, άλλη μυρωδιά και το κυριότερο το ένα βγάζει γάλα ενώ το άλλο τίποτα :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

την δικια μου τι θα την κανω που οταν βαζω τραγουδια ρεμβαζει με απολαυση???σας το λεω...αν μου βγει τραγουδιστρια θααυτοκτονησω!!!

Χαχαχαχαχαχα DNA είναι αυτό δεν ξεφεύγεις εύκολα!!!;););)Άσε που όσο ήταν στη κοιλιά τη γυρνούσες σε ξενυχτάδικα.......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

χαχαχ!!!ναι το καημενο...απο την κοιλια τσιφτετελια χορευε!!

λοιπον ακουστε τι εχω παθει απο χθες...θα σας στεναχωρεσω με αυτα που θα πω...οπως σας ειπα πηγαμε στον γιατρο να δωσουμε αιματακι...εχετε δει το μαρκουτσι που βαζουν στο ποδαρακι τους???δεν παιρνουν αιμα με βελονα!!!το καημενο μου σιγουρα πονεσε πολυ κ εκλαιγε σπαρακτικα...την πηρα ομως αγκαλιτσα κ ηρεμισε...κ απο εκεινη την ωρα σκεφτομαι τι μπορει να αισθανοταν την 1η φορα που την τρυπησαν μολις ειχε βγει απο την κοιλια κ χωρις να υπαρχω πουθενα εκει γυρω κ χωρις να την παρει κανεις αγκαλιτσα...βαζεις τα κλαμματα κ συ τωρα ή οχι???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...