Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι περιττό να σου πω ότι ζήλεψα :oops::oops: Τι ωραία που είστε όλη μια όμορφη μεγάλη οικογένεια! Είναι από τη σκάλα οι φώτο σωστά; Καλέ η μαμά σου είναι τόσο νέα γιαγιά! Κάλιστα θα μπορούσε να είναι και μαμά του! Επίσης ποιος παππούς και ποιος προπαππους θα μας τρελάνεις τελείως εσύ! Αυτοί φαίνονται σχεδόν συνομίληκοι :confused: Όλοι τόσο νέοι παντρεύεστε εκεί; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαράκι περιττό να σου πω ότι ζήλεψα :oops::oops: Τι ωραία που είστε όλη μια όμορφη μεγάλη οικογένεια! Είναι από τη σκάλα οι φώτο σωστά; Καλέ η μαμά σου είναι τόσο νέα γιαγιά! Κάλιστα θα μπορούσε να είναι και μαμά του! Επίσης ποιος παππούς και ποιος προπαππους θα μας τρελάνεις τελείως εσύ! Αυτοί φαίνονται σχεδόν συνομίληκοι :confused: Όλοι τόσο νέοι παντρεύεστε εκεί; :rolleyes:

ΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ, ΨΗΝΟΥΜΕ,ΤΡΩΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΜΕ ΦΕΤΑ:tongue: Κ.Α.. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ! Ο ΠΑΠΟΥς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 60 Κ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 94 ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ:rolleyes: ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ (ΟΧΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ,Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ) ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Μ Κ ΓΕΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ, ΨΗΝΟΥΜΕ,ΤΡΩΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΜΕ ΦΕΤΑ:tongue: Κ.Α.. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ! Ο ΠΑΠΟΥς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 60 Κ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 94 ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ:rolleyes: ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ (ΟΧΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ,Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ) ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Μ Κ ΓΕΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ

Οτι τώρα εκείνος δεξιά όπως κοιτάμε στη φώτο είναι ο προπάππους σου (δηλαδή εσύ είσαι δισεγγονή του και ο Αντωνάκης σου τρισεγγονος;) και είναι 94 χρονών;; :shock::shock: Όχι βρε κορίτσια ειλικρινά πείτε μοιάζει τόσο μεγάλος; Ο μπαμπάς σου δε φαίνεται πολύ στη φώτο να μας στείλεις άλλη καλύτερη! Είδα και τις υπόλοιπες φώτο και είστε κουκλιά και οι δύο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Οτι τώρα εκείνος δεξιά όπως κοιτάμε στη φώτο είναι ο προπάππους σου (δηλαδή εσύ είσαι δισεγγονή του και ο Αντωνάκης σου τρισεγγονος;) και είναι 94 χρονών;; :shock::shock: Όχι βρε κορίτσια ειλικρινά πείτε μοιάζει τόσο μεγάλος; Ο μπαμπάς σου δε φαίνεται πολύ στη φώτο να μας στείλεις άλλη καλύτερη! Είδα και τις υπόλοιπες φώτο και είστε κουκλιά και οι δύο

ναι χαρα μου ο πριγκηπας μ ειναι τρισεγγονος του κ ειναι 94:p ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια χαιρομαι που σε εσενα την λιλι και την νενα αρεσαν οι φωτο μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα!!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ κουκλος ο πριγκιπας και ιδιος εσυ!!!!αυτοι οι παπουδες ειναι πατερας και γιος δηλαδη???:shock::shock:

αχχχ τι ομορφα που περνατε σας ζηλευω!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ακομα δεν ξερουμε κατι επισημα οταν ειμαστε σιγουρη θα σου πω;);)κουκλιτσα η Αργυρενια μας ποσο μεγαλωσε και τι στυλ!!!!ιδια εσενα ειναι!!

θα σας πω εν συντομια και τα νεα μας!!!

τον αντρα μου τον ειδοποιησαν εχθες οτι πρεπει να παρει αδεια απο 3/6

ενω ειχαμε φορτωσει τα πραγματα ολα και ταιζα τα μωρα για να φυγουμε και κλασικα εκλαιγα...ο αντρας μου επεμενε να μεινω εγω με τα μωρα να φυγει μονος του και σε μια εβδομαδα που θα ξεκινησει η αδεια του να ερθει να μεινουμε εδω οσο εχει αδεια και να φυγουμε μετα παρεα.εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ηθελα αλλα πως την πατησα και με επεισε παιρνω λοιπον εδω τον παιδιατρο παιρνω και τα εμβολια ξεφορτωνουμε τ αμαξι και παραμειναμε φυσικα απο την ωρα που συνηδητοποιησα οτι θα φυγει και εγω θα μεινω πισω εκλαιγα ασταματητα ωσπου σημερα εκλαιγε και αυτος το μετανιωσε αλλα ηταν αργα αφου σημερα εφυγε και κλαιγοντας μου ελεγε ''μαζεψε τα πραγματα να φυγουμε οικογενειακως''τελικα μετα απο πολυ κλαμα εφυγε μονος:cry::cry::cry:

το μεσημερι ηρθε ο παιδιατρος τα χοντρουλια μου ειναι 5700 ο μπεμπης και 5470 η μπεμπα σε λιγοτερο απο μηνα πηραν παραπανω απο 1 κιλο αχχχ που θα φτασουν:shock::shock:

στο εμβολιο η μπεμπα κυρια γουρλωσε τα ματια εβγαλε μια κραυγουλα την πηρα αγκαλια κι αυτο ηταν ολο μετα την κρατουσε η μαμα μου και κουβεντιαζε ο μπεμπης........πλανταξε δεν επαιρνε ανασα απο το κλαμα και μετα θα εκλαιγε για κανενα μισαωρο με το που τον επαιρνα σταματουσε οταν τον εδινα του πατερα του ξαναξεκινουσε το κλαμα.πυρετο δεν μου εχουν κανει αλλα τον μπεμπη τον επιασε υπνηλια κοιμαται συνεχεια...εσεις ειχατε παρατηρησει κατι τετοιο???????

σας αφηνω!!αποψε ειναι μια καλη ευκαιρια να κοιμηθω κι εγω καθε βραδυ καθε βραδυ στις 4 - 4.30 και 6 να ξυπναω και μεσημερι δεν κοιμουντε τα πιανει μετα τις 6 εεε αν ημουν σπιτι μου θα μπορουσα να κοιμηθω αλλα εδω δεν γινεται:(

καληνυχτα ομορφες φιλακια πολλα !!!

μου λειπετε:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα!!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ κουκλος ο πριγκιπας και ιδιος εσυ!!!!αυτοι οι παπουδες ειναι πατερας και γιος δηλαδη???:shock::shock:

αχχχ τι ομορφα που περνατε σας ζηλευω!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ακομα δεν ξερουμε κατι επισημα οταν ειμαστε σιγουρη θα σου πω;);)κουκλιτσα η Αργυρενια μας ποσο μεγαλωσε και τι στυλ!!!!ιδια εσενα ειναι!!

θα σας πω εν συντομια και τα νεα μας!!!

τον αντρα μου τον ειδοποιησαν εχθες οτι πρεπει να παρει αδεια απο 3/6

ενω ειχαμε φορτωσει τα πραγματα ολα και ταιζα τα μωρα για να φυγουμε και κλασικα εκλαιγα...ο αντρας μου επεμενε να μεινω εγω με τα μωρα να φυγει μονος του και σε μια εβδομαδα που θα ξεκινησει η αδεια του να ερθει να μεινουμε εδω οσο εχει αδεια και να φυγουμε μετα παρεα.εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ηθελα αλλα πως την πατησα και με επεισε παιρνω λοιπον εδω τον παιδιατρο παιρνω και τα εμβολια ξεφορτωνουμε τ αμαξι και παραμειναμε φυσικα απο την ωρα που συνηδητοποιησα οτι θα φυγει και εγω θα μεινω πισω εκλαιγα ασταματητα ωσπου σημερα εκλαιγε και αυτος το μετανιωσε αλλα ηταν αργα αφου σημερα εφυγε και κλαιγοντας μου ελεγε ''μαζεψε τα πραγματα να φυγουμε οικογενειακως''τελικα μετα απο πολυ κλαμα εφυγε μονος:cry::cry::cry:

το μεσημερι ηρθε ο παιδιατρος τα χοντρουλια μου ειναι 5700 ο μπεμπης και 5470 η μπεμπα σε λιγοτερο απο μηνα πηραν παραπανω απο 1 κιλο αχχχ που θα φτασουν:shock::shock:

στο εμβολιο η μπεμπα κυρια γουρλωσε τα ματια εβγαλε μια κραυγουλα την πηρα αγκαλια κι αυτο ηταν ολο μετα την κρατουσε η μαμα μου και κουβεντιαζε ο μπεμπης........πλανταξε δεν επαιρνε ανασα απο το κλαμα και μετα θα εκλαιγε για κανενα μισαωρο με το που τον επαιρνα σταματουσε οταν τον εδινα του πατερα του ξαναξεκινουσε το κλαμα.πυρετο δεν μου εχουν κανει αλλα τον μπεμπη τον επιασε υπνηλια κοιμαται συνεχεια...εσεις ειχατε παρατηρησει κατι τετοιο???????

σας αφηνω!!αποψε ειναι μια καλη ευκαιρια να κοιμηθω κι εγω καθε βραδυ καθε βραδυ στις 4 - 4.30 και 6 να ξυπναω και μεσημερι δεν κοιμουντε τα πιανει μετα τις 6 εεε αν ημουν σπιτι μου θα μπορουσα να κοιμηθω αλλα εδω δεν γινεται:(

καληνυχτα ομορφες φιλακια πολλα !!!

μου λειπετε:cry::cry:

Α ρε πατρίδα και εμάς μας λείπεις!!! Και μένα κοιμάται πολύ μετά τα εμβόλια..στα πρώτα ειδικά φυσιολογικό είναι!!! Τα μωρούλια μας μια χαρά μεγαλώνουν μπράβο!!! Λίγο υπομονή ρε κοριτσακι και θα έρθει ο αντρούλης γρήγορα!!! Τελικά ο θηλασμός πως πάει???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα!!! Μαριούλα μου πραγματικά περνάτε υπέροχα!!! Παλιά στο πατρικό μου έτσι κάναμε και εμείς αλλά τώρα λίγο που παντρευτίκαμε λίγο οι υποχρεώσεις δεν μαζευόμαστε πια...!!! Μαρμιν ρώτησα τη παιδίατρο για τη θάλασσα και μου είπε από μέσα Ιουνίου και μετά κανονικά μπανάκι αλλά απόγευμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καντούλα νομίζω πως αυτό που κάνατε είναι το καλύτερο! Θα σου λείψει ο αντρούλης αλλά εσύ θα τους λείψεις περισσότερο είμαι σίγουρη γιατί με τόσο κόσμο εκεί που είσαι ο καιρός θα περάσει πολύ γρήγορα! Αλήθεια γιατί δηλαδή πρέπει να πάρει άδεια τότε; Και μετά δεν έχει άλλη για το καλοκαίρι; ή αυτό σημαίνει πως μετά έρχεται η μετάταξη του;

Λίλι κι εμένα η παιδίατρος στις 30 Απριλίου που πήγαμε μας είπε ή νωρίς το πρωί ή το απόγευμα και μιλούσαμε για καλοκαίρι δηλαδή Ιούλιο Αύγουστο! Εσείς όμως που πάτε συχνά στο εξοχικό καλό είναι να ξέρεις πότε ακριβώς θα μπορέσεις να τον βάλεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Mia καλημέρα στα γρήγορα! Δεν είδα μέιλ! Δεν διάβασα πολλά

Νένα μου, υπομονή! Εχεις πολύ δουλειά και τρέξιμο! Ελπίζω να ξελασκάρεις κάποια στιγμή να χαρείς όσο θέλεις το μωρό σου!

Πέπσι, δεν σου φάνηκε δύσκολη η γασρτοσκόπηση; Εγώ όταν την είχα κάνει, αηδίασα πολύ και για 2 μέρες πονούσε πολύ ο λαιμός μου! Πάλι καλά που δεν έδειξε τίποτα παθολογικό!

Μαρμιν, άλμα ανάπτυξης; Η δική μου πότε θα περάσει; Νομίζω πως περνάει ή είναι πολύ νωρίς; Κορίτσια, άρχισε να πιπιλίζει το στήθος! Χθες το βράδυ με πέθανε! Πώς να το κόψω τώρα αυτό; Εσας το κάνουν;

Κάντυ, μεγάλωσαν τα αγγεουδάκια σου, ε; Μπράβο!

Εμένα τα νέα μου είναι ότι δεν προλαβαίνω ούτε να πάω τουαλέτα! Χθες το βράδυ παιδευόμασταν να κοιμηθούμε απο 9.30 μέχρι 1 παρακαλώ. Και μετά από 4 ως 6!!! Μιλάμε για μαραθώνιους θηλασμούς! Η πιεσή μου πέφτει σιγά σιγά! Μακάρι να μην χρειαστεί να τρέχω σε γιατρούς!

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα!!!η πρικγηπισσα κοιμαται και ειπα να πω μια καλημερα...αχ!!!να ξερατε ποσο μου λειπεται...

χθες πηγαμε γιατρο γιατι δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα μας εστειλαν χαρτακι απο το νοσοκομειο που πανε τα αιματα που παιρνουν απο την φτερνα και ελεγε οτι δεν τους εφτασε το αιμα πουδωσαμε και επρεπε να στειλουμε κι άλλο...οποτε επι της ευκαιριας καναμε και την τυπική εξεταση ζυγισμα- μετρημα που ειχαμε υπολογισμενη να γινει απο βδομαδα που θα εχουμε σαραντησει...η χοντρουλα μου ειναι 4.400 δηλαδη απο το νοσοκομειο που φυγαμε 3000 κιλά και σε 37 μερες πηρε 1,5 κιλό!!!και πεστε μου εσεις οτι η μανα δεν έχει διαίσθηση...απο την κοιλιά φαινόταν αυτο τετοιο παρτυ που εκανε με το φαι...επισης πηραμε άλλους 3 ποντους καιειμαστε τωρα 56εκ και βαλαμε και πολύ μυαλό - ειμαστε στα 36εκ!!!!

μαριουλακι και γω πολυ σας ζηλευω που ειστε ολοι ετσι μια οικογενεια...στο χωριο μου ειμαστε και μεις ετσι αλλα η πολη μας έκανε άτομα πολύ απομακρα. Κ εγώ ειδικά ειμαι πολύ με άτομα που δεν γνωρίζω καλά...

καντυ οτι και να γινει να ξερεις οτι ξενυχταμε παρεούλα!!!εχει 2 μερες τώρα που η μιρκή μου εκει που ετρωγε και κοιμοταν τα βραδια τωρα ξυπναέι και μάλιστα 2 φορες!!!μια στις 1-2 και μια στις 5-6 και θέλει παιχνιδια...εγω επειδη ειμαι ψοφια στηνκουραση της δινω πιπιλα να υσηχασει και αυτη απο την τσαντιλα της που δεν την επαιξα αλλά και δεν μπορει να κοιμηθεί μουγκρίζει - γκρινιάζει μέχρι που την περνω στο κρεββατι μου και κοιμομαστε αγκαλιτσα!!!με ανυσηχει λιγο αυτο το συστημα γιατι δεν μπορώ να διακρίνω αν ειναι η ανάγκη της ή με εκμεταλλευται...πάντως ετσι κοιμαται σε χρονο dt!!!

μαρτζι η μητροτητα σε εκανε σουπερ γλυκιά ή μου φαινεται???σου εχουν βγει ευαισθησιες διακρίνω!!!συνεχισε τον θηλασμο και και θα δεις οτι καθε φορα που θα σε κοιταζει στα ματια την ωρα που την θηλαζεις δεν θα το συγκρινεις με τιποτα αλλο στον κοσμο αυτο το βλεμα!!!

εμεις την Κυριακή σαραντίζουμε!!!!μετά πρέπει να παμε σε 3 σπίτια λεει η πεθερά μου!!!εγώ βεβαια είχα κατι καφεδες διπλα στην θαλασσα στο μυαλο μου αλλά θα δουμε τι θα γίνει ως τοτε...

πεπσι ποτε περνεις αποτελεσματα???

κοριτσια σας διαβαζω στα κλεφτα αλλά δεν μπορώ να απανταω παντα...επισης βλεπω και ολες τις φωτο-βιντεο που στελνεται αλλά ετεροχρονισμένα!!!φωτο θα σας στειλω και γω, απλά εχω αποσυντονιστει τελευταια χωρις τον υπολογιστη μου...την Κυριακή θα βγάλω με φορεμετακι γιατι το καημενο ολο κατι γαλαζια το φοραω και μοιαζει που μοιαζει με αγορακι με τα ρουχα σιγουρευεσαι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζι μου χαίρομαι πολύ που πέφτει η πίεση σου! Λες να σε βοήθησαν οι μαραθώνιοι θηλασμοί; Για το πιπίλισμα δοκίμασες να της δώσεις πιπίλα ή δε θες ακόμα; Όντως νωρίς για άλμα το πρώτο είναι την πέμπτη εβδομάδα!

Τσερρούλα μου ολόκληρη κοπελάρα η Μαρκελλίτσα μας ε; Φτου φτου το κοριτσάκι μου! Γνώμη μου είναι να κοιμάστε μαζί από την αρχή! Περισσότερο για ανάγκη μου κάνει παρά για εκμετάλλευση! Στην τελική και εκμετάλλευση να είναι κάνε της το χατήρι είναι τόσο μικρούλα ακόμα! Πολύ σύντομα θα θες εσύ και εκείνη θα μπορεί μια χαρά και χωρίς εσένα και θα δεις τότε πως θα σου λείπει! Εγώ πάντως ακόμα και τώρα όταν έχει ανησυχίες και θέλει αγκαλίτσες για νάνι τον αφήνω να κοιμηθεί είτε επάνω μου είτε δίπλα μου! Σήμερα το πρωί για παράδειγμα κατά τις 7 έκλαψε τον πήρα του έδωσα την πιπίλα τον ξάπλωσα δίπλα μου πιστεύοντας ότι μπορεί να πεινάει γιατί είχε φάει πεντέμιση αλλά όχι πολύ (κατά τη γνώμη μου πάντα) και είδα ότι μόλις του έδωσα την πιπίλα και τον έφερα στην αγκαλιά μου και ακούμπησα το κεφάλι μου στο δικό του ησύχασε και κοιμήθηκε! Ούτε φαγάκι ούτε τίποτα! Τον άφησα λοιπόν δίπλα μου δεν τον ξαναέβαλα στο κρεβατάκι του. Κοιμήθηκε έτσι ως τις 9,30 και μόλις τον έβαλα στο κρεβάτι του σε δέκα λεπτά ξύπνησε! Τυχαίο; Το ίδιο έγινε και κατά τις έντεκα! Κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου μόλις τον πήγα στο κρεβάτι του σε λίγο ξύπνησε! Προ πέντε λεπτών τον κοίμησα στο καροτσάκι του με βουγιουκλάκη (θάλασσα πλατιά, άστο το χεράκι σου και το νανούρισμα από τη νεράιδα και το παλικάρι) άντε να δούμε για πόσο! Αλλά αφού τον καταλαβαίνω ότι νυστάζει τι να το κάνω το πουλάκι μου; είναι προτιμότερο να τον αφήσω να βασανίζεται από το να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου ή δίπλα μου στο κρεβάτι; Όχι φυσικά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν και γω ετσι ακριβώς το βλεπω!!!!έχεις δικιο λοιπον...θα της κανω τα χατιρια χωρις ενοχες!!!να δουμε και πως θα παει και αυτος ο μήνας με τον υπνο μας και που θα παει?θα στρωσουμε και μεις...παντως γενικά το μωράκι μου βλέπω οτι έχει πολύ καλο χαρακτήρα και χαιρομαι πολυ η κουκουβάγια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...