Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σας διαβασα χαιρομαι που ειστε καλα. Ειμαι πτωμα να σχολιασω. Εχω μονο να σας πω οτι σας ζηλευω που οι περισσοτερες εχετε χρονο και ηρεμια για να απολαυσεται τα παιδακια σας. Εγω απο το τρεξιμο θα τον στειλω φανταρο και δεν θα το καταλαβω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Αγγελικακη μη νομίζεις και εμείς που είμαστε όλη μέρα με τς μωρά μας ούτε πήραμε είδηση πως πέρασαν έξι μήνες!!! Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα.... Μαρμιν αρχησε και το καψουρακι να προτιμά το μπρούμιτα στον ύπνο...!!! Όταν τον γύρισα κανονικά έβαλε φωνή άνοιξε τς μάτια με αγριοκοίταξε και ξανά γύρισε μπρούμιτα με νεύρα...αφού δεν με έδειρε πάλι καλά...με το σύζυγό είχε λυθεί στα γέλια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα,ειμαι στη δουλεια αλλα βρηκα λιγο χρονο να μπω.

λιλικα μια χαρα με το καψουρακι,εμεις με τα κακαμας εχουμε βρει το ρυθμο μας κανει καθε 4 μερες απο μονη της χωρις ζορι. ανδεν εχει κανει την 5η μερα της βαζω υποθετο αλλα εχουμε να βαλουμε πολυ καιρο.

μαρτζι εγω μεχρι 1, μηνων την επλενα καθε φορα που εκανε τσισα με το αφρολουτρο που της επλενα το σωμα. μετα μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειμαι υπερβολικη και τοσταματησα,την επλενα μια φορα το πρωι και μια το βραδυ.τωρα πο κανομε μπανακι καθε μερα τν πλενω μονο τοτε και μονοοταν ανει κακα τη πλενω.

νενα σε καταλαβαινω απολυτα αλλα θα βρεις και συ τους ρυθμους σιγα σιγα. με το θηλασμο πως τα πας;

αχ μαρτζι πλυ χαρηκα που σου σρεσε τελικα η εμπειρια

τινκερ καλη επιτυχια αφου το αποφασισατε τελικα

πεπσι καλα αποτελεματα. επιεδη εχω χασει επεισοδια,εχεις καποιο θεμ ακια θα την κανεις;

τσερυ η μικρουλα σου πως ειναι;

καντυ καπου διαβασα για μεταθεσεις,ειχες κανενα νεοτερο; αναμενω για καλα νεα...

μαρμιν μου δνε προλαβα να μπω χθες,με προπηρε ο χρονος με τις δουλεις και δεν τις τλειωσα κιολας.

τωρα τα νεα μας.

ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες,τιτς τελευταιες μερες μου βγαζει κατι γουλιτσες ισως εχει μρυωσει παλι το στο μαχακι της. μονο που ιδρωνει παρα πολυ το πουλακι μου,μπορεινα την εχω μονο με το εσωρουχο θα γινει μουσκεμα. της αρεσει παρα πολυ αμα ειναι η ωρα να κοπιμηθει,να τραβαει το σεντονακι της και να το τριβει στη μτουλα της. ειναι τοσο ωραια εικονα αυτη.

πριν λιγες μερες στεναχωρηθηκα με κατι και παρολιγο να μου κοπει τογαλα,γι αυτο τις στεναχωριες να τις προσπερνατε.....αλλα τωρα ολα καλα,συνεχιζουμε το θηλασμο κανονικα. μετρησα και ποσο γαλα πινει ξενο και ειναι μονο 2,5 λιτρα το μηνα. δεν ειναι και πολυ ετσι δεν ειναι; αυτα,ισως μπω και το απογευμα. σας φιλω ολες πολυ γλυκα και μου λυπεται αφανταστα

καλημερα,ειμαι στη δουλεια αλλα βρηκα λιγο χρονο να μπω.

λιλικα μια χαρα με το καψουρακι,εμεις με τα κακαμας εχουμε βρει το ρυθμο μας κανει καθε 4 μερες απο μονη της χωρις ζορι. ανδεν εχει κανει την 5η μερα της βαζω υποθετο αλλα εχουμε να βαλουμε πολυ καιρο.

μαρτζι εγω μεχρι 1, μηνων την επλενα καθε φορα που εκανε τσισα με το αφρολουτρο που της επλενα το σωμα. μετα μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειμαι υπερβολικη και τοσταματησα,την επλενα μια φορα το πρωι και μια το βραδυ.τωρα πο κανομε μπανακι καθε μερα τν πλενω μονο τοτε και μονοοταν ανει κακα τη πλενω.

νενα σε καταλαβαινω απολυτα αλλα θα βρεις και συ τους ρυθμους σιγα σιγα. με το θηλασμο πως τα πας;

αχ μαρτζι πλυ χαρηκα που σου σρεσε τελικα η εμπειρια

τινκερ καλη επιτυχια αφου το αποφασισατε τελικα

πεπσι καλα αποτελεματα. επιεδη εχω χασει επεισοδια,εχεις καποιο θεμ ακια θα την κανεις;

τσερυ η μικρουλα σου πως ειναι;

καντυ καπου διαβασα για μεταθεσεις,ειχες κανενα νεοτερο; αναμενω για καλα νεα...

μαρμιν μου δνε προλαβα να μπω χθες,με προπηρε ο χρονος με τις δουλεις και δεν τις τλειωσα κιολας.

τωρα τα νεα μας.

ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες,τιτς τελευταιες μερες μου βγαζει κατι γουλιτσες ισως εχει μρυωσει παλι το στο μαχακι της. μονο που ιδρωνει παρα πολυ το πουλακι μου,μπορεινα την εχω μονο με το εσωρουχο θα γινει μουσκεμα. της αρεσει παρα πολυ αμα ειναι η ωρα να κοπιμηθει,να τραβαει το σεντονακι της και να το τριβει στη μτουλα της. ειναι τοσο ωραια εικονα αυτη.

πριν λιγες μερες στεναχωρηθηκα με κατι και παρολιγο να μου κοπει τογαλα,γι αυτο τις στεναχωριες να τις προσπερνατε.....αλλα τωρα ολα καλα,συνεχιζουμε το θηλασμο κανονικα. μετρησα και ποσο γαλα πινει ξενο και ειναι μονο 2,5 λιτρα το μηνα. δεν ειναι και πολυ ετσι δεν ειναι; αυτα,ισως μπω και το απογευμα. σας φιλω ολες πολυ γλυκα και μου λυπεται αφανταστα

Έλα βρε κοριτσάκι και εμάς μας έχεις λείψει!!! Ναι με τα κακά του εμείς μια χαρά!!!Ευτυχώς!!! Σήμερα βάλαμε και πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα και την έφαγε πολύ ευχάριστα!!!Και μόλις έκανε και τα κακάκια του που είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Το μάτιαξα το μωράκι μου και έχει τώρα δύο βράδια που ξυπνάει το καημενάκι μου κάθε τρεις και λίγο και κοιμάται μόνο όταν τον βάλω δίπλα μου και πάλι κάπως ανήσυχα! Του δίνω στήθος αλλά τρώει πολύ λίγο ίσα για να κοιμηθεί που σημαίνει ότι δεν ξυπνάει επειδή πεινάει αλλά κάτι άλλο το απασχολεί! Κακάκια μου έκανε κανονικά, κέφια έχουμε παρόλο που δεν κοιμόμαστε οπότε κάτι άλλο το απασχολεί! Η αλήθεια είναι πως είμαστε ακόμα σε "άλμα ανάπτυξης" και μάλιστα το Σάββατο ξεκινάει η 26η εβδομάδα που είναι και η κορύφωση (Λίλι εσάς ξεκίνησε χθες λογικά)! Όμως δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή κάτι άλλο πχ δοντάκια; Το παλεύω στην αρχή με κούνημα και πιπίλα αλλά μόλις σταματήσω σε τέταρτο το πολύ αρχίζει και ψιλοκλαίει αλλά και αυτό το τέταρτο δεν κοιμάται βαθιά αλλά κουνιέται! Ούτε την ημέρα κοιμάται πολύ όμως! Τώρα τον κοίμησα πριν λίγο στο καροτσάκι του και τον έβγαλα στο μπαλκονάκι που έχει δροσούλα! Άντε να δούμε! Το μόνο καλό είναι ότι παρόλαυτα δεν έχει γκρίνια αλλά γελάει συνέχεια! Μόνο που πολύ φοβάμαι πως αν συνεχίσουμε έτσι θα αρχίσω εγώ την γκρίνια :rolleyes: βλέπετε εμένα με καλόμαθε τόσους μήνες και τώρα ....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Γυρισα κ εγω.τελικα η γαστρ6σκοπηση δεν ειναι τιποτα.σαν στομαχι μου το βρηκε τελειο.πηρε δειγμα για αναλυση.αν βρεθει ελικοβακτηριδιο θα πρεπει να κανει γαστροσκοπηση κ ο συζυγος γιατι ειναι κολλητικο απ το φιλι κ το σαλιο.χαρα που εκανε μολις το ακουσε.τριτη θα βγουν τα αποτελεσματα

Γυρισα κ εγω.τελικα η γαστρ6σκοπηση δεν ειναι τιποτα.σαν στομαχι μου το βρηκε τελειο.πηρε δειγμα για αναλυση.αν βρεθει ελικοβακτηριδιο θα πρεπει να κανει γαστροσκοπηση κ ο συζυγος γιατι ειναι κολλητικο απ το φιλι κ το σαλιο.χαρα που εκανε μολις το ακουσε.τριτη θα βγουν τα αποτελεσματα

Δέν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι όλα καλά θα είναι!!!Αλλά μάλλον έχω χάσει επεισόδια ......γιατί κάναμε γαστροσκόπιση???:confused::confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Πεπσούλα δεν πιστεύω ότι θα έχεις το μικρόβιο! Πάντως αν είναι μόνο για αυτό και δεν έχει άλλες ενοχλήσεις ακόμα και να το έχεις υπάρχει ένα τεστ νομίζω ινφάι λέγεται που απλάς φυσάς! Παλιά ήταν συνταγογραφούμενο και μάλιστα στέλνετε στην Αθήνα αλλά η μεταφορά είναι δωρεάν! Αν χρειαστεί για το σύζυγο εννοώ! Εμένα ο μπαμπάς μου που είχε ελκάρα πριν χρόνια και καραμπινάτο μικρόβιο η μαμά μου έκανε μόνο αυτό το τεστ (ούτε να ακούσει για γαστροσκόπηση) και δεν είχε το μικρόβιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Την γαστροσκοπηση την εκανα γιατι ειχα χαμηλη τη βιταμινη β12 κ επρεπε να δουμε αν υπαρχει μικροβιο στο στομαχι

Α οκ αυτό δεν είχα καταλάβει ότι σχετίζεται η Β12 με το στομάχι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αγγελικακι καθε 4 μερες κανει κακακια η μπουμπου? πωπω πολυ μου φαινεται εμενα ο αντωνακης μου κανει 3-4 φορες την ημερα κακακια και οι 4 μερες μερες μου φαινονται πολλες:shock:

λιλι μου πολυ χαιρομαι που το καψουρακι σου ειναι μια χαρα θα ετυχε λοιπον να ειναι ανησυχος την ημερα που εφαγε αχλαδακι!

μαρμιν μου τι να εχει αραγε ο μπουμπουκος λες να ετοιμαζει κανενα δοντακι?

ξεχασα να σας πω απο χθες προσθεσαμε στην σουπιτσα μου μοσχαρακι και σελινο ο πριγκηπας μου τρελαθηκε εγαφε 240 γραμμαρια κ ηθελε κιαλλο αλλα δεν του εδωσα. μεχρι 240 μου ειπε να του δινω η παιδιατρος

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...