Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

κατάλαβα. Θα δώσει αλλά ποιοτικά πως θα είναι; 

σε εμένα από τα 18 είχαμε μόνο 2 άριστες βλαστικύστες

4ΑΑ και 4ΒΑ

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια μου, γλυκά, φιλεναδίτσες μου, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Περιττό να σας πω πως δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, γιατό αν θέλετε κάντε μια περίληψη των πιο σημαντικών με κεφαλαία την επικεφαλίδα ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΖΙ ούρως ώστε να το δω και να το διαβάσω.

Εμείς είμαστε καλά! Η μικρή μου κοιμάται κι έτσι βρηκα την ευκαιρία να σας γράψω! Χθες την είδε η παιδίατρος και την βρηκε καλα! Μου συνέστησε να μην πάρω το φάρμακο και να ζητήσω μια δεύτερη γνώμη (αυτό θα κάνω). Για να με δει γατρός π΄ρεπει να έχω τις πιέσεις μίας εβδομάδας, οπότε για μία εβδομάδα η μπέμπα μου θα χορτάσει μητρικό γάλα! Μετά θα δούμε.....

Θηλασμός: τι υπέροχη εμπειρία, τι όμορφα συναισθήματα, Θεέ μου! Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής! Μόνο που θέλει συνέχεια, δεν χορταίνει ποτέ! Είναι φορές που την κρτατάω και 40 λεπτά και στα δύο στήθη και μετά από 10 λεπτά θέλει κι άλλο! Είνι φυσιολογικό; Το συμπλήρωμα η παιδίατρος είπε να το κόψουμε κι έτσι από χθες το μόνο συμπ΄ληρωμα που ήπιε ήταν 30 γρ!

Ερώτηση προς μαμάδες κοριτσιων! Οταν κάνουν ούρα, πλένετε τα κοριτσάκια σας; Και τι αφρόλουτρο χρησιμοποιείτε στην περιοχούλα εκεί κάτω;

Κορίτσια, αν προλάβω θα σας στείλω κάποιες φώτο, να δείτε το κοριτσάκι μου!

Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά και σας αγαπώ πολύ!

Ειλικρινά με έκανες και δάκρυσα!!!Ναι ο θηλασμός είναι ότι πιο όμορφο ζω!!!Περιμένουμε φωτό!!!Φυσιολογικό είναι να θέλει συνέχεια μην αγχώνεσαι απόλαυσε το!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΖΙ

Μάρτζι εμένα πάλι με έκανες και γέλασα να είσαι καλά! Μου φαίνεται σου έλειψε το σχολείο και μας βάζεις έκθεση :tongue::tongue::tongue: Κοριτσάκι μου τα μοναδικά νέα είναι ότι εμφανίστηκε Αγγελικάκι για λίγο και η Νένα μας έστειλε φωτο του καφέ! Και για να ακριβολογούμε και όοοοολα όσα γράψαμε εδώ τις τελευταίες μέρες να σου τα γράφαμε μαζεμένα πάλι περίληψη θα ήταν! Απλά όταν έχεις χρόνο δες τα μειλ σου όλες έστειλαν φωτο! Σχεδόν όλες η Τσέρρυ όχι :confused::confused::confused::confused: ούτε εσύ !!

Χαίρομαι που τελικά σου άρεσε ο θηλασμός και τον απολαμβάνεις!

Φιλάκια πολλά! Μας λείπεις!

Μέτρα πιεσούλες και περιμένουμε νεότερα από το γιατρό!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Πολύ ησυχία!!! Εμείς μετά το ζόρι με τα κακακια μας το πρωί έχουμε κάνει άλλες πέντε φορές αλλά χωρίς πολύ ζόρι ευτυχώς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

πεπση μ καλη επιτυχια απο την εξεταση!

μαργκουλα μου περιμενουμε φωτο της κουκλιτσας σου!πολυχαιρομαι που ολα ειναι οκ με τον θηλασμο:P

λιλι μου μια χαρα δηλαδη ειναι το καψουρακι ε?μπραβο χαρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...