Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια,εχετε μειλ

σημερα ειμαι και γω σπιτι,θα προσπαθηισω να τακτοποιησω τις δουλιτσες μου κια να μπω να σας πω τα νεα μου και α μαθω και τα δικα σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αγγελικάκι πολύ χαίρομαι που θα μας πεις νέα σου σήμερα! Αναμένουμε! Είδα και τις φώτο! Πώς μεγάλωσε η Αργυρένια μας! Καλά εκεί με το γυαλί ηλίου τι να πω! :tongue::tongue:

Τιγκερμπελάκι το πήρατε απόφαση ε; Καλή επιτυχία!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

λιλι μου λες δλδ να εφταιγε το αχλαδι για την ανυσηχη νυχτα που ειχατε προχθες? ασε τον 2-3 μερες χωρις αχλαδι κ μετα βαζε του παλι σιγα αν δεις οτι παλι τον πειραξει μαλλον θα πρεπει να το σταματησετε μετα:|

τινγκερμπελ μου ευχομαι τα καλυτερα ολα θα πανε καλα θα δεις!

αγγελικακι κουκλα η μικρη μας! εκει με τα γυαλια μου αρεσει κ εμενα παααααααααααααρα πολυ!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αγγελικάκι κούκλα η νεραιδένια μας!!!Και με τα γυαλιά αλλά και με το τζίν αστέρι μιλάμε για πολύ ντίβα!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Αφήστε κορίτσια εδώ και μια ώρα παλεύει το καψουράκι να κάνει κακάκια του και κλαίει του έκανα μασαζάκι στη κοιλίτσα του έβαλα και λαδάκι και τα καταφέραμε αλλά βασανίστηκε πολύ το παιδάκι μου!!!:(:(:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα ομορφες!!!

καντυ τα φουσκομαγουλακια ειναι για ζουλιγμα!!!

αγγελικακι πολυ στιλ βρε παιδι μου η αργυρενια!!!βλεπω τα ρουχακια σας και ζηλευω!!!εγω την δικια μου δεν της εχω παρει τιποτα εκτος απο 1-2 φανελακια!!!

κουκλια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχαχχαχ!!!μαλλον του αρεσει πολυ η φρουτοκρεμα!!!3 πραγματα θελω να ρωτησω:

1) καταρχην τι νουμερο παπουτσι φοραει γιατι εχω κατι αθλητικα που ισως του κάνουν!!!

2) γιατι μας στραβολαιμιαζετε σε καθε βιντεο???

3) ρυζαλευρο δεν του εδωσες καθολου τελικά ή κατι έχασα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

1) καταρχην τι νουμερο παπουτσι φοραει γιατι εχω κατι αθλητικα που ισως του κάνουν!!!

ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλι μου λες δλδ να εφταιγε το αχλαδι για την ανυσηχη νυχτα που ειχατε προχθες? ασε τον 2-3 μερες χωρις αχλαδι κ μετα βαζε του παλι σιγα αν δεις οτι παλι τον πειραξει μαλλον θα πρεπει να το σταματησετε μετα:|

τινγκερμπελ μου ευχομαι τα καλυτερα ολα θα πανε καλα θα δεις!

αγγελικακι κουκλα η μικρη μας! εκει με τα γυαλια μου αρεσει κ εμενα παααααααααααααρα πολυ!!!

Εχθές που δεν του έδωσα κοιμήθηκε μια χαρούλα σήμερα του έβαλα πάλι...για να δούμε πώς θα πάει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρμιν πολυ γελιο το μπουμπουκι σου!!!επησις μου αρεσε η σαλιαρα ως επεξήγηση της κραυγής του!!!!

χαχαχα Τσέρρυ χαίρομαι που διασκεδάζεις και διασκεδάζεις και εμάς! Καταρχήν να πω ότι προς στιγμή ψάρωσα με το νούμερο και λέω τι δουλειά έχει η κοριτσομάνα :rolleyes: αλλά μετά κατάλαβα :tongue::tongue: Για την ιστορία 19-20 δηλαδή εάν έχει μεγάλο καλούπι μας κάνει και το 19 αλλιώς όχι! Ήδη δύο δε μας κάνουν! Αφήστε και αυτό από το μπαμπά του το πήρε νομίζω! Ο σύζυγος με το ζόρι βρίσκει! Φοράει 46άρι και αν! Τις περισσότερες φορές ούτε αυτό του κάνει και όταν είμαστε τυχεροί βρίσκει μεγάλο καλούπι! Τεσπα! Το βίντεο το τραβάει ο σύζυγος και ότι και να του λέω κάνει τα δικά του :confused::confused::confused::confused: Το ρυζάλευρο του έδωσα ένα απόγευμα από το δείγμα που μας έστειλε η νουτρίτσια έφαγε δύο τρεις κουταλίτσες και δεν ήθελε! Μάλλον δε του άρεσε και ας μοσχομύριζε και ας ήταν βανίλια! Επίσης η σαλιάρα δε θυμάμαι πια ήταν προφανώς έγραφε κάτι επάνω ε; Τώρα για το ρυζάλευρο σαφώς θα το ξαναπροσπαθήσουμε απλά αποφάσισα να κάνω λίγο του κεφαλιού μου δηλαδή θα πάρει όσο χρόνο θέλει! Δεδομένω ότι τα φρούτα αυτά ειδικά αν βάλουμε και τη μπαμπάνα δεν είναι σούπερ ουάου για κακάκια είμαι και εγώ δυσκοίλια είναι και το ρυζάλευρο στουμπωτικό δε θέλω να τον πιρπολίσω και έτσι θα το πάμε λίγο λάου λάου! Από χθες έως και μία ώρα πριν δε μου έκανε κανονική κένωση και έτσι σκεφτόμουν να αργήσω ακόμα και τη μπαμπάνα! Τελικά μου έκανε αλλά σκέψου ότι δεν τρώει καν κανονική ποσότητα και το πιο πολύ το έφαγε σήμερα! Άδειασε όλο το μπολάκι του αλλά είχα βάλει μόνο μισό μήλο και το μισό του μισού αχλάδι επειδή χθες θεώρησα πως δεν του άρεσε πολύ και επειδή δεν ήταν ώριμο και φοβήθηκα για τα κακάκια του! Οπότε δεν ξέρω να σου πω ακόμα το πλάνο μας ακριβώς! Σίγουρα θα βοηθήσει να αρχίσουμε τα λαχανικά! Πάντως κατάλαβες πιστεύω το συλλογισμό μου!

ΥΓ: ΦΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΦΟΥΛΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εχθές που δεν του έδωσα κοιμήθηκε μια χαρούλα σήμερα του έβαλα πάλι...για να δούμε πώς θα πάει!!!

Λίλι μου εγώ πιστεύω πως ήταν από τα κακάκια που δεν έκανε και όχι από αυτό καθεαυτό το αχλαδάκι! Δηλαδή ίσως αργεί το εντεράκι του να προσαρμοστεί να δεις σε λίγο θα είναι μια χαρά το πουλάκι μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια μου, γλυκά, φιλεναδίτσες μου, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Περιττό να σας πω πως δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, γιατό αν θέλετε κάντε μια περίληψη των πιο σημαντικών με κεφαλαία την επικεφαλίδα ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΖΙ ούρως ώστε να το δω και να το διαβάσω.

Εμείς είμαστε καλά! Η μικρή μου κοιμάται κι έτσι βρηκα την ευκαιρία να σας γράψω! Χθες την είδε η παιδίατρος και την βρηκε καλα! Μου συνέστησε να μην πάρω το φάρμακο και να ζητήσω μια δεύτερη γνώμη (αυτό θα κάνω). Για να με δει γατρός π΄ρεπει να έχω τις πιέσεις μίας εβδομάδας, οπότε για μία εβδομάδα η μπέμπα μου θα χορτάσει μητρικό γάλα! Μετά θα δούμε.....

Θηλασμός: τι υπέροχη εμπειρία, τι όμορφα συναισθήματα, Θεέ μου! Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής! Μόνο που θέλει συνέχεια, δεν χορταίνει ποτέ! Είναι φορές που την κρτατάω και 40 λεπτά και στα δύο στήθη και μετά από 10 λεπτά θέλει κι άλλο! Είνι φυσιολογικό; Το συμπλήρωμα η παιδίατρος είπε να το κόψουμε κι έτσι από χθες το μόνο συμπ΄ληρωμα που ήπιε ήταν 30 γρ!

Ερώτηση προς μαμάδες κοριτσιων! Οταν κάνουν ούρα, πλένετε τα κοριτσάκια σας; Και τι αφρόλουτρο χρησιμοποιείτε στην περιοχούλα εκεί κάτω;

Κορίτσια, αν προλάβω θα σας στείλω κάποιες φώτο, να δείτε το κοριτσάκι μου!

Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά και σας αγαπώ πολύ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...