Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Το είδα το μειλ! Τι κουκλάκια είναι αυτά; Και πως μεγάλωσαν! Η μπουμπού είναι πιο αφρατούλα από τον μπέμπη ή μου φάνηκε; Και ένα όμορφο κοριτσάκι που κρατάει τη μπέμπα σου αγκαλιά είναι αδελφή σου; Μου άρεσε πολύ και εκείνη που είναι στο μαγουλάκι σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΝΤΥ πανεμορφατα μωρακια σου! οσο παει ομορφαινουν ακομα πιο πολυ ολα τα μωρακια μας! χαρα μου δεν το συνεχισα το θεμα τοτε που λεγαμε γτ ειχαμε μεινει χωρις δουλεια:( οτανλεω κολλα εννοω πλαστικη. κατι για συλικονη ακουσα δεν εχω ραμματα σε καμια απο τις 2 καισαρικες μ εξωτερικα τουλαχιστον!

λιλι μ περαστικα στο καψουρακι μας!πως ειναι σημερα?

μαρμιν κατι ηθελα να σου πω αλλα δεν θυμαμαι:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΚΟΥΚΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!Η φωτό που είστε μάγουλο με μάγουλο με τον γιό είναι όλα τα λεφτά!!!Το καψουράκι είναι μια χαρά σήμερα το βράδυ θα δούμε πώς θα πάει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

σ αυτη την φωτο τον θηλαζα και κοιμηθηκαμε μαζι κι ο αδερφος μουμε εβγαζε φωτο να μου δειξει οτι ο γιος μου με αντιγραφει χαχαχα!!!!!

τα ρουχαλακια ειναι απο νεξτ αλλα και καποια που μας εφεραν εδω κατω δωρο και ειναι φοβερα!!!

στην φωτο που ειναι στο μαγουλο μου ειναι η καλυτερη του σταση εκει κοιμαται για ωρες!!!και οταν τον βλεπει ο αντρας μου τσαντιζεται και τον λεει μανιαμουνια!!!(ζηλευει)

η κοπελιτσα ειναι η κοπελα του αδερφου μου εγω δεν εχω αδερφη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Και γω για καληνύχτα μπήκα Λίλι! :tongue::tongue:

Μαριουλάκι επειδή πιάνει είπα μήπως πιάσει και τώρα!

Καληνύχτα και από εμένα! Μου ήρθε και περίοδος σήμερα! Στις 28 ημέρες αντί 29 που ήταν προ εγκυμοσύνης! Άιντε να δούμε πώς θα είναι αυτή τη φορά!

Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ! ! !

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημέρα κορίτσια!!

ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!

να σται καλά!και όπως το είπατε του χρόνου, η Αγία Ελένη και ο Άγιος Κωνσταντίνος να με βοηθήσουν να πάω στη γιορτή τους με το/τα μωράκι/α μου.

αδιαθέτισα και εγώ..λίγες μερούλες έμειναν...εντός των ημερών θα πάω και στο γιατρό να με δει να μου πει τελικά ποιές ενέσεις να κάνω...

Μετράμε αντίστροφΑ!!!!

μαρτζυ μου ταλαιπωρήθηκες πουλάκι μου, ε?

ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα...και όλα αυτά που πέρασες όλα αυτά τα χρόνια θα είναι μια κακία ανάμνηση...ξύπνησες από τον εφιάλτη και τώρα ζεις στο όνειρο..

όλα καλή μου τώρα να σου πάνε τέλεια..με υγεία και αγάπη...

να φιλήσεις πατουσάκια και από εμένα..

κάντυ φώτο ακούω..τρέχω να τις δώ...

φιλάκια σε όλες!!!

σήμερα ξεκινάει μια καινούργια μέρα..γεμάτη αισιοδοξία...

24 και απόψε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Ξυπνησαμε από μια πολύ ήσυχη νύχτα ευτυχώς ,ξύπνησε στις δύο έφαγε για πέντε λεπτά και ξανακοιμηθηκε το πουλάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...