Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!!!

τινκερακι χρονια σου πολλά όμορφή!!!υγεία σου ευχομαι και συντομα με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!να σε χαιρεται ο συζυγος και οσοι σε αγαπανε!!!

μολις την κοιμησα και παω για σιδερωμα. Να δουμε θα τα καταφερω σημερα???

καντυ μου ο αντρας σου σε βοηθαει καθολου???θα παρετε μεταθεση ε???τυχερη!!!εμενα ο γαμρπος μου την δικαιουται εδω και 2-3 χρονια και δεν του την δινουν!!!φετος βαλαμε βισματακι εναν θειο...για να δουμε τι θα κανει!!!

Καλό σιδέρωμα!! Αν πάρει μετάθεση θα έρθουν Θεσσαλονίκη; Είναι η αδελφούλα που είχε μείνει έγκυος σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!

ΤΙΓΚΕΡΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙς ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΤΣΕΡΡΥ και τι του ειπαν τον εχουν για μεταθεση???εμεις μαθαμε αλλα επειδη δεν ανακοινωθηκαν ακομα επισημα προσπαθω να μην το σκεφτομαι και αυτο τωρα!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ τι εννοεις ''κολα''??ραμματα κανουν απο μεσα μεχρι εξω απλα εξωτερικα γινεται πλαστικη και δεν φαινοντε τα ραμματα αλλα πρεπει να αφαιρεθει.

αληθεια τι εκανες με το θεμα που λεγαμε??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ από ότι κατάλαβα θα πάτε στο νησί του "Αγγελικακιού;" Και γιατί δε θες να το σκέφτεσαι; Δύσκολη η μετακόμιση με δύο μωράκια ε;

για νησι μας εχουν αλλα δεν εχουμε ακομα μαθει σε ποιο...θα δειξει!!!

εεε ναι ειναι πακετο με 2 τοσο μωρα να κανω μετακομιση ασε που πρεπει να παμε να βρουμε σπιτι να το καθαρησουμε να τακτοποιησουμε οτι χρειαζεται να γυρισουμε να φορτωσουμε....πως γινοντε ολα αυτα με 2 μωρα??που να τα τρεχω τα καημενακια??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι μαρμιν! αυτη η αδερφη μου ειναι. Για την μεταθεση δεν τους εχουν πει τιποτα απολυτως και η αληθεια ειναι οτι δεν ελπιζουν για να μην απογοητευτουν παλι οπως καθε χρονο...αν ερθει, θα ερθει καπου εδω γυρω. Ρεντινα ή Νάουσα. Εμεις ελπιζουμε να ερθει προς τα εδω και το που θα ειναι δεν μας νοιαζει...οσο να ναι η Μυτιληνη δεν ειναι ευκολη...θελουν να ερθουν να στρωσουν την ζωη τους και δεν μπορουν!!!ο γαμπρος μου εκανε ολα τα μακρινα οταν ηταν μικρος γι αυτο τον λογο...για να μπορει να ερθει εδω γυρω οταν θα εχει οικογενεια...και τωρα κοιτα τι τους κανουν...

αλλα καντυ εγω ξερω οτι γενικα εχουν κολλησει οι μεταθεσεις τα τελευταια χρονια και οτι παιρνουν μονο οι βαθμοφοροι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ναι μαρμιν! αυτη η αδερφη μου ειναι. Για την μεταθεση δεν τους εχουν πει τιποτα απολυτως και η αληθεια ειναι οτι δεν ελπιζουν για να μην απογοητευτουν παλι οπως καθε χρονο...αν ερθει, θα ερθει καπου εδω γυρω. Ρεντινα ή Νάουσα. Εμεις ελπιζουμε να ερθει προς τα εδω και το που θα ειναι δεν μας νοιαζει...οσο να ναι η Μυτιληνη δεν ειναι ευκολη...θελουν να ερθουν να στρωσουν την ζωη τους και δεν μπορουν!!!ο γαμπρος μου εκανε ολα τα μακρινα οταν ηταν μικρος γι αυτο τον λογο...για να μπορει να ερθει εδω γυρω οταν θα εχει οικογενεια...και τωρα κοιτα τι τους κανουν...

αλλα καντυ εγω ξερω οτι γενικα εχουν κολλησει οι μεταθεσεις τα τελευταια χρονια και οτι παιρνουν μονο οι βαθμοφοροι...

ναι ετσι λενε καθε χρονο αυτο το ακουω εδω και 3 χρονια αλλα καθε χρονο γινοντε ολο και περισσοτερες μεταθεσεις σε ολους!!!τωρα οι μεταθεσεις γινοντε με βαση τα μορια του καθενος προφανως ο γαμπρος σου δεν εχει τα μορια για να ερθει εκει που ζηταει και γι αυτο δεν τον μεταθετουν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ δεν ξερω πως μαζευονται τα μορια αλλα μεχρι στιγμης ειναι παντα σε νησι μακρια και εχει παει αφγανισταν και καπου αλλου δεν θυμαμαι...δεν μαζευεις ετσι μορια???ο θειος μου που μιλησε με το βισμα που σας ειπα λεει οτι δεν τον αφηνουν να φυγει επειδη ειναι καλος στην δουλεια του....τωρα τι να σου πω???δεν τα ξερω και καλα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ δεν ξερω πως μαζευονται τα μορια αλλα μεχρι στιγμης ειναι παντα σε νησι μακρια και εχει παει αφγανισταν και καπου αλλου δεν θυμαμαι...δεν μαζευεις ετσι μορια???ο θειος μου που μιλησε με το βισμα που σας ειπα λεει οτι δεν τον αφηνουν να φυγει επειδη ειναι καλος στην δουλεια του....τωρα τι να σου πω???δεν τα ξερω και καλα...

περυσι...(δεν θυμαμαι για προπερσι αλλα περυσι το ξερω σιγουρα γιατι εχω την κατασταση των μοριων στο σπιτι)στις καταστασεις των μεταθεσεων διπλα στο ονομα και στην ειδικοτητα υπαρχουν τα μορια οποτε αν εγω για παραδειγμα εχω περισσοτερα μορια απο εσενα και ομως εσυ πας με μεταθεση εκει που δηλωνω εγω ενω εχουμε την ιδια ειδικοτητα τοτε εγω μπορω να κανω αναφορα να ελεγχθουν τα μορια μας και φυσικα να δικαιωθω οποτε δεν τους παιρνει να κανουν λαμογιες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!Έλειπα από το πρωί πήγα το αμάξι ΚΤΕΟ και γινόταν πανικός!!!!!Δεν έχουμε κοιμηθεί όλη νύχτα:?!!!!!!Πόναγε η κοιλίτσα του και έκλαιγε λέτε να φταίει το αχλάδι???Σήμερα δεν του έβαλα να δώ πώς θα πάει!!!Ράμματα ούτε εμένα μου έβγαλαν απο τη καισαρική....:confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Λίλι μου πολύ πιθανό να είναι το αχλαδάκι! Αλήθεια πώς κατάλαβες ότι ήταν η κοιλιτσα του και όχι κάτι άλλο; πχ τα δοντάκια του; έκανε κακάκια ή είχε αέρια; Το κτεο δεν είναι ιδιωτικο; Εμείς όταν πάμε το αυτοκίνητο (σε ιδιωτικο) δεν περιμένουμε σχεδόν καθόλου ίσα να περάσει δηλαδή άντε να έχει και κανένα ήδη μέσα! Ειδικά από πέρσι βρήκαμε ένα που και οικονομικότατο είναι και κόσμο καθόλου δεν έχει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το ΚΤΕΟ ιδιωτικό και πήγα με ραντεβού αλλά γίνετε πανικός με τα μηχανάκια!!!!Μάζευε τα ποδαράκια του και άφηνε κάτι πορδίτσες τρελές και όταν του έκανα μασαζάκι χαλάρωνε το μωρό μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το ΚΤΕΟ ιδιωτικό και πήγα με ραντεβού αλλά γίνετε πανικός με τα μηχανάκια!!!!Μάζευε τα ποδαράκια του και άφηνε κάτι πορδίτσες τρελές και όταν του έκανα μασαζάκι χαλάρωνε το μωρό μου!!!

Το καημενούλι :( Και εγώ σήμερα πρόσθεσα και αχλαδάκι και δεν τον είδα να τρελαίνεται ιδιαίτερα αν και οταν του έδωσα στο χεράκι του να το γλίψει δεν το άφηνε μετά! Του το έπαιρνα και έκλαιγε και με κοιτούσε στα μάτια! Δυστυχώς δεν βρίσκω εύκολα αχλάδια και αυτά που βρίσκω είναι κάτι μεγάλα ακανόνιστα και είναι σκληρούτσικα για αυτό και το ήθελε! Τελικά έφαγε περίπου όσο χθες αλλά είχα βάλει ένα μήλο και ένα κομάτι αχλάδι που ήταν περίοπου όσο 2/3 του μήλου! Έφαγε λίγο λιγότερο από το μισό! Ελπίζω να μη μας πειράξει και εμάς! Πώς είναι μέχρι στιγμής;

Ιδιωτικό με ραντεβού και πάλι τόσο κόσμο ε; :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...