Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

νένα μου πολύ λυπάμαι για τη φίλη σου...:( :(

εγώ κορίτσια τα πάω καλά με τη ζαχαροτεχνική..κάνω τούρτες 3d, όχι πολλά σχέδια αλλά μαθαίνω και παίρνω και βιβλία και από το ίντερνετ κλπ...

μαγειρική λίγα πράγματα..δεν μαγειρεύω συχνά..

κάνω κεικ cup cake.cake pops και κρέμες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν έχεις φανερωθεί πλήρως....

δε μου αρέσει η πιπεριά ούτε με άρεζε με το ρύζι

αχχαχαχαχαχ εγώ να δεις πόσα πετάω!!!!το ναι για παει σύννεφο...

τι εννοείς έχω φανερωθεί πλήρως;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχ τίι θα κάνω???νομίζω θα του πω οτι το ψαροκόκκαλο φευγει μόνο με σπανακοπιττα και επι της ευκαιριας θα ανεβει και ο αιματοκρίτης με το σπανακι!!!ξεκινάει και ο αγώνας (και μένα άρης ειναι - εγω παοκ) και τώρα μιλάει και στο τηλ κ περναει η ώρα...στον υπολογιστη που τον βλεπει???εμεις εχουμε νοβα.

μαρμιν δεν θα περιμενω εχω δωσει ήδη αίμα και την δευτερα θα εχω αποτελεσματα απο όλες τις εξετασεις που μου ζητησε η γιατρος. τοτε με ακριβή νουμερα θα την παρω να μου πει τι να κανω...παντως σιγουρα ειναι χαμηλος ο αιματοκριτης γαιτι σκεψου οτι πριν μεινω εγκυος, οταν εκανα την υστεροσκοπιση και μου καναν εξετασεις αιματος, ο αιματοκρίτης ήταν 36/45!!!!τοτε βεβαια ειχα παρει σίδηρο...αλλά οχι για πολυ καιρο γιατι μου εφερνε δυσκοιλιοτητα...

έχει κάποιες σελίδες που τα κλέβουν από τη νοβα και τα δείχνουν όσο για νόβα το ξέκοψα από την αρχή ότι δεν πρόκειται να βάλουμε αν και δεν ξέρω αν ήθελε γιατί του είπα ότι και χωρίς νόβα αρκετή τηλεόραση βλέπει να βρισκόμαστε και λίγο μεταξύ μας καταλαβαίνετε

ααα ωραία αφού θα τα πάρεις αύριο όλα καλά εγώ γιατί θυμόμουν ότι θα κάνεις εξετάσεις την επόμενη δευτέρα; ότι ναναι:?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

την επομενη δευτερα ειναι ο γιατρος!!!!ε ο καημενουλης μου δεν πινει δεν καπνιζει δεν βγαινει μονος ποτε....ενα ματσ που θελει...ντεφι να γινει!!!κ αν εβγαινε να τον δει εξω κ θα πληρωνε κ θα βρωμουσε κ τσιγαριλα που απεχθανομαι!!!

οποτε βλεπει αυτος κ γω διπλα με ενα βιβλιο η τον λαπτοπ...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εμένα μπαμπάς, αδελφός άντρας αδελφής όλοι παοκ και βαμμένοι μάλιστα (πιο φανατικός ο γαμπρός ο μπαμπάς βάζει και λίγο νερό στο κρασί του για χατήρι του αντρούλη μου του έφυγε και η νεανική τρέλα ο αδελφός ο πιο αδιάφορος) ο σύζυγος άρης. το καλοκαίρι βλέπει ο άντρας μου ένα παοκτσίδικο αρκουδάκι στο σπίτι των γονιών μου και του λέει ο μπαμπάς μου "το κρατάω για τον μπέμπη" οπότε ο άντρας μου το θυμήθηκε εκ των υστέρων και μου λέει έτσι και ο μπαμπάς σου του λέει για τον παοκ δεν θα το πηγαίνω το μωρό και ας παρεξηγηθεί πείτε μου τώρα να γελάσω ή να κλάψω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

την επομενη δευτερα ειναι ο γιατρος!!!!ε ο καημενουλης μου δεν πινει δεν καπνιζει δεν βγαινει μονος ποτε....ενα ματσ που θελει...ντεφι να γινει!!!κ αν εβγαινε να τον δει εξω κ θα πληρωνε κ θα βρωμουσε κ τσιγαριλα που απεχθανομαι!!!

οποτε βλεπει αυτος κ γω διπλα με ενα βιβλιο η τον λαπτοπ...

κι εμείς έτσι ακριβώς είμαστε αλλά με το λάπτοπ ο σύζυγος και μάλιστα του το συνδέω και στην τηλεόραση δεν με πειράζει ο ένας αγώνας αλλά μην ξεμιαλιστεί με τα υπόλοιπα αθλητικά, ειδήσεις, έργα κτλ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

θα γνωριστουμε κ θα γνωρισουμε κ τους αντρες μας που ειναι αριανοι!!!!

τελικα την εφερε την σπανακοπιττα!!!!!κοριτσια τρωω!!!!ειναι απιστευτα πολλά πραγματα αυτη την στιγμη...ευχομαι μονο να μην μου βγει ξυνο αριο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κι εγω θελω να ερθω στο καφε αλλά θυμηστε μου παλι ημερομηνια και κλειστε και τηνη μερα όσο νωριτερα γινεται- εκτος απο το Σαββατο 6/10 που πρεπει να δουλεψω Χαλκιδικη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Γεια σας! Βλέπω είχατε ωραίοα κουβεντούλα πάλι σήμερα. Ενα θα σας πω μόνο : τρέχουν τα σάλια μου από τις περιγράφες που κάνει η Ντέπα για την χορτόπιτά της. Θα βάλω τη μάνα μου να φτιάξει οπωσδήποτε, καθώς εγώ δεν ξέρω ούτε φύλλο να ανοίγω και γενικώς δεν πολυασχολούμαι.

Νένα μου, κρίμα για τη φίλη σου. Να είναι καλά τουλάχιστον το άλλο μωράκι. Οσο και να' ναι όμως μια ψυχούλα έφυγε και το κορίτσι θα είναι συντετριμμένο. Κουράγιο!

Τσέρυ, και το δικό μου σπίτι είναι όπως το δικό σου. Τεράστιο σαλόνι, τραπεζαρία και μικρές κρεβατοκάμαρες......Οσο για ντουλάπες, εγώ έχω να πω πως και τα παλιά σπίτια στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν ντουλάπες. Πιστέψτε με, έζησα ως φοιτήτρια εκεί και ως εργαζόμενη για αρκετά χρόνια και τα ξέρω τα παλιά σπίτια την Σαλονικιών.

Δεν μπήκα καθόλου σήμερα, παρά μόνο το μεσημέρι, σας διάβασα γρήγορα και βγήκα πάλι, γιατί έκανε ο άντρας μου ανακαίνιση στα δωμάτια και κάθε τρεις και λιγο με φώναζε να με ρωτήσει κάτι. Μετά ξαπλωσα, ύστερα ήρθε μια θεία μου......Ξέρετε τώρα πώς είναι αυτά.

Αγγελικάκι, έλεος! Σιγά να μην δώσεις 6000 σε κλινική για να γεννήσεις. Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Τετράκλινο κιόλας;;;;;Στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων είναι δίκλινα τα δωμάτια και δεν πληρώνεις τίποτα! Δεν ξέρω τι "παίζεται" στο νησί με το νοσοκομείο σας, αλλά αν αυτό είναι να το φοβάσαι , την κλινική είναι να την φτύσεις.....Εγώ θα σου έλεγα, έτσι από περιέργεια να δεις ένα γυναικολόγο του νοσοκομείου. Να συνεχίσεις εννοείται με τον δικό σου, αλλά ταυτόχρονα βλέπε και τον άλλον να δεις τι εντυπώσεις θα αποκομίσεις. Να ρωτήσω κάτι : πόσα παίρνει ο γιατρός σου και πόσα η κλινική;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κ μεις παοκακια ειμαστε.κ ευτυχως κερδισαμε τους τριπολιτσιωτες.θα χω μουτρα να παω αυριο στη δουλεια ευτυχως.

Εμενα ο συζυγος ετρεχε κ στα γηπεδα.φετος το στερηθηκε κ πολυ στενοχωριεμαι

εμείς είμαστε το αντίθετο...

έτρεχα στα γήπεδα δεν έχανα την ομάδα μου..κτλ...μόλις τον γνώρισα όμως τίποτα:( :(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εμένα ο δικός μου παρακολουθεί μόνο ξένο ποδόσφαιρο και είναι φανατικός θαυμαστής ενός ποδοσφαιριστή, του Μπερμπάτωφ!!!Πώς με εκνευρίζει....Με τις ώρες παρακολουθεί στο διαδίκτυο την πορεία του κτλ......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...