Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσέρρυ μου να φανταστείς και εγώ το θυμάμαι αυτό με το λάπτοπ! Βρε κοριτσάκι μου τόσο πολύ ταλαιπωρείται η μικρούλα σου για να κοιμηθεί; :(:( Ε με το δίκιο σου τότε δεν πολυμπαίνεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΤΣΕΡΡΥ μου εγω παντα ειχα το αγχος μην μου παθει τπτ ο υπολογιστης και τι θα κανω χωρις εσας και τωρα που δεν προλαβαινω να γραψω στεναχωριεμαι παρα πολυ:cry::cry:προσπαθω ομως να μπαινω εστω και μεταμεσονυκτια να σας διαβαζω.

εχθες μου κοιμηθηκαν και τα 2 στις 5.30 το πρωι:shock::shock:αχ μονη μου στο σπιτι μας τι θα κανω???????????

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ καλοπερνατε διαβαζω!!!!καλα κανετε μια ζωη την εχουμε ας περασουμε καλα!!!

ΛΙΛΙ ακουγα εχθες σε μια εκπομπη που ελεγε οτι τα μωρα κατω τον 6 μηνων απαγορευεται να πανε σε παραλια οποιαδηποτε ωρα :cry::cry: και σκεφτομουν οτι εισαι τυχερη που γεννησες τοσο νωρις!!!βεβαια αυτο το ηξερα δεν το πρωτοακουσα εχθες αλλα δεν ξερω αν το τηρησω...μπορει τα απογευματα να πηγαινουμε για καμια βουτιτσα εστω οι μεγαλοι ενας ενας!!!

εν τω μεταξυ τρελαινοντε για μπανιο ειδικα ο μπεμπης το απολαμβανει!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ θα σε παρω τηλ ...μας βλεπω παρεουλα το καλοκαιρι!!!!

ΝΕΝΑ συμπεθερουλα μου πως πανε οι δουλειες σας??????τι κανει ο γαμπρουλης μου??πως πατε με τον θηλασμο???

ΠΕΠΣΙ παμε δυναμικα για την επομενη τυχερη προσπαθεια!!συναντηθηκες με τον Ζηκ??πως αποφασησες να προχωρησεις???

ΚΟΡΙΝΑΚΙ ευχομαι γρηγορα να γυρησεις σπιτακι σου!!!

ΤΙΓΚΕΡ σε τι φαση βρισκεσαι??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τσερουλα μου φιλα την κουκλιτσα σου απο εμενα! σημερα με ταλαιπωρησε κ εμενα ο πριγκηπας μου για να κοιμηθει παντα ετσι ανησυχος ειναι μετα απο εμβολιο!

μαργκι μου κ εμενα μου μετρουσαν την πιεση συνεχεια καθε φορα που πηγαινα! περιμενουμε φωτο της μπουμπους!!!πολλες να μας στειλεις:P

θα σου βγαλουν τα ραμματα?ποια ραμματα? δεν σου εκλεισαν την τομη με κολλα?

πεπση μου κ εγω πιστευω πως αυτη την φορα θα τα καταφερεις!!!

καντυ μου σε ενα εστειατοριο να το πω? σουβλατζιδικο να το πω? λιγο απολα ειναι:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ΤΣΕΡΡΥ μου εγω παντα ειχα το αγχος μην μου παθει τπτ ο υπολογιστης και τι θα κανω χωρις εσας και τωρα που δεν προλαβαινω να γραψω στεναχωριεμαι παρα πολυ:cry::cry:προσπαθω ομως να μπαινω εστω και μεταμεσονυκτια να σας διαβαζω.

εχθες μου κοιμηθηκαν και τα 2 στις 5.30 το πρωι:shock::shock:αχ μονη μου στο σπιτι μας τι θα κανω???????????

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ καλοπερνατε διαβαζω!!!!καλα κανετε μια ζωη την εχουμε ας περασουμε καλα!!!

ΛΙΛΙ ακουγα εχθες σε μια εκπομπη που ελεγε οτι τα μωρα κατω τον 6 μηνων απαγορευεται να πανε σε παραλια οποιαδηποτε ωρα :cry::cry: και σκεφτομουν οτι εισαι τυχερη που γεννησες τοσο νωρις!!!βεβαια αυτο το ηξερα δεν το πρωτοακουσα εχθες αλλα δεν ξερω αν το τηρησω...μπορει τα απογευματα να πηγαινουμε για καμια βουτιτσα εστω οι μεγαλοι ενας ενας!!!

εν τω μεταξυ τρελαινοντε για μπανιο ειδικα ο μπεμπης το απολαμβανει!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ θα σε παρω τηλ ...μας βλεπω παρεουλα το καλοκαιρι!!!!

ΝΕΝΑ συμπεθερουλα μου πως πανε οι δουλειες σας??????τι κανει ο γαμπρουλης μου??πως πατε με τον θηλασμο???

ΠΕΠΣΙ παμε δυναμικα για την επομενη τυχερη προσπαθεια!!συναντηθηκες με τον Ζηκ??πως αποφασησες να προχωρησεις???

ΚΟΡΙΝΑΚΙ ευχομαι γρηγορα να γυρησεις σπιτακι σου!!!

ΤΙΓΚΕΡ σε τι φαση βρισκεσαι??

τοσο αργα κοιμηθηκαν κ τα 2? τουλαχιστον κοιμηθηκαν πολυ χαρα μ να προλαβεις να ξεκουραστεις κ εσυ?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kάντυ γυρίσατε;;

Τεταρτη απογευμα φευγουμε απο εδω!!!

αφου εκλαψα κανα 2 μερες επειδη θα φευγαμε Σαββατο τελικα δεν φυγαμε τωρα θα κλαιω αλλες 2 μερες αλλα υποχρεωτικα θα φυγουμε Τεταρτη επρεπε να εχουμε κανει τα πρωτα εμβολια και το εχουμε καθυστερησει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τεταρτη απογευμα φευγουμε απο εδω!!!

αφου εκλαψα κανα 2 μερες επειδη θα φευγαμε Σαββατο τελικα δεν φυγαμε τωρα θα κλαιω αλλες 2 μερες αλλα υποχρεωτικα θα φυγουμε Τεταρτη επρεπε να εχουμε κανει τα πρωτα εμβολια και το εχουμε καθυστερησει

χαρα μου μην κλαις μια χαρα θα τα καταφερεις κ μονη σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!!

Κορινάκι μου εγώ είμαι τυχερή γιατί όχι μόνο σε νησιά πήγα αλλά έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα! Ξεκίνησα βέβαια από μικρή γιατί τώρα με την κρίση θα τα βλέπω (τα νησιά και τα υπόλοιπα μέρη) μόνο από τις φώτο και τα βίντεο που τράβηξα όταν πήγα! Και με τον αντρούλη μου γυρίσαμε αρκετά! Καλά βέβαια όταν λέω όλη την Ελλάδα μη φανταστείς ότι πήγα και στο πιο μικρό νησάκι! Αλλά πήγα πχ όλα τα Επτάνησα, Ήπειρο, Πελοπόννησο κτλ στα πιο τρανταχτά μέρη και σε όσα προλαβαίναμε εκεί γύρω! Από άλλα νησάκια, δωδεκάνησα, κυκλάδες κτλ μόνο Πάτμο, Μήλο, Λήμνο, Χίο, Λέσβο, απέναντι από Λέσβο ένα νησάκι δε θυμάμαι όνομα! Τεσπά γενικά γύρισα! Από εξωτερικό Κωνσταντινούπολη, Ιεροσόλυμα (ήθελε πολύ η μαμά μου να πάει αλλά είχε τη μητέρα της που δεν μπορούσε με τίποτα να την αφήσει και έτσι μου έφεξε εμένα αφού πήγα μόλις 14 ετών (Ιεροσόλυμα - Σινά) καταπληκτικό προσκύνημα! Επίσης πήγα Ιταλία (τέλεια)! Αυτά νομίζω πάνω κάτω! Εμείς με τον αντρούλη μου όταν ακόμη πέρναμε δώρο το καλοκαίρι περναμε και εισητήρια τουρισμού όταν μπορούσαμε και πηγαίναμε σε κάποιο νησί! Συνήθως συνδιάζαμε και άλλο μέρος μετά και ας ήταν και χωρίς εισητήρια! Για παράδειγμα μια χρονιά πήγαμε Κέρκυρα με εισητήρια και στην επιστροφή πήγαμε κοντά στην Πρέβεζα σε ένα μέρος (χωρίς εισητήρια) και από γυρίσαμε και τα υπόλοιπα μέρη με το αυτοκίνητο δηλαδή πήγαμε Λευκάδα, αχέροντα, Παξούς σε κρουαζιέρα κ όπου αλλού μας έλεγαν! Η Λήμνος πάντως είναι από τα μέρη που θέλαμε να ξαναπάμε αλλά μας πρόλαβε η κρίση :(:( Το μόνο που θα ήθελα ήταν να μας έδιναν ξανά τα δωράκια μας ώστε να μπορούσα να πήγαινα και το μπουμπουκάκι μου καμία εκδρομούλα αλλά τι να κάνουμε! Ας είμαστε γεροί και ας έχουμε έστω τη δουλίτσα μας γιατί εδώ που μας κατάντησαν θα φτάσουμε να λέμε και ευχαριστώ για τα αυτονόητα :confused:

μπραβο μαρμιν μου..σε ζηλευω για τα μερη που πηγες ..εγω δεν πηγα σχεδον πουθενα..σου ευχομαι να εχεις την οικονομικη δυνατοτητα στο μελλον να πας και το θρασυβουλακο πολλα πολλα ταξιδια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια..τι κανετε?εγω τα ιδια..

αχ μαρτζι μου ταλαιπωρηθηκες πολυ..σημασια εχει ομως που ειστε καλα..και αυτος ο γιατρος σου ειναι απαραδεκτος ουτε μια φορα δεν σου μετρησε την πιεση..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

margi μου και παλι συγχαρητηρια για την μπεμπουλα. Αχ!! τι να σου πω βρε μπουμπου μου κριμα για την ταλαιπωρια που πέρασες πολυ μαλ@κ@ς ο γιατρος!!!

cherry μου τον πρωτο μηνα ειχα κι εγω διαρκως την αμφιβολια αν χορταινει το μωρο και απογοητευμουν. Παντως εχω καταληξει οτι το θηλαστρο δεν ειναι αντικειμενικος δεικτης οσο αφορα την παραγωγη του γαλακτος εγω ποτε δεν καταφερα να βγαλω αρκετο γαλα ωστοσο ο μπεμπης μια χαρα καταφερνει να το βγαλει ετσι ωστε να αναπτυσσεται σωστα. Μην τυρρανιεσαι αδικα, βγαλε μονο αν θες να πας καπου χωρις την μπεμπα.

marmin, marioula, lili χαιρομαι που διαβαζω οτι ειναι καλα τα μπεμπακια σας και τρωνε και φαγητακια. Κι εγω ανυπομονω να αρχισουμε τις κρεμουλες μηπως και μπορω να ξελασκαρω λιγο και να μπορω να τον αφηνω στην μαμα μου. Τωρα λογω θηλασμου δεν μπορω να τον αφησω για περισσοτερο απο 2-3 ωρες.

pepsoula μου ενα εχω να σου πω περσυ τετοιες μερες επαιρνα μια αρνητικοτατη χοριακη απο την εξωσωματικη που ειχα κανει. Ενα χρονο μετα εχω ενα μπεμπη 2μιση μηνων. Αρα μην απογοητευεσαι ουτε στο ελαχιστο γιατι μανουλα θα γινεις.

Συμπεθερουλα με το καφε ειμαστε πολυ χαλαρα τις καθημερινες και εχει λιγη κινηση τα Σαββατοκυριακα. Εκτος του οτι η τουριστικη σεζον δεν ξεκινησε ακομη, ειναι περιοδος εξετασεων και στην περιοχη ακομη πολλοι κατοικοι συγκετρωνoνται στις 2 εισοδους του χωρου οπου εχουν στησει κατι σαν φυλακια προκειμενου να συμπαρασταθουν στους συλληφθεντες. Συνεπως δεν κυκλοφορει πολυ ο κοσμος εξω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

sokolatagiortisos5.jpg

Τιγκερμπελάκι μουγλυκό χρονια σου πολλά! Εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να γιορτάζεις αγκαλιά με το μωράκι σου και να είσαι απέραντα ευτυχισμένοι!

Χρόνια πολλά και σε όλες όσες έχετε δικούς σας που γιορτάζουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΝΕΝΟΥΛΑ έπαθα πλάκα με το καφέ σας! ΤΕΛΕΙΟ! Εύχομαι ολόψυχα να γεμίζει με κόσμο πάντα και να κάνετε πολύ πολύ γρήγορα απόσβεση!! Άντε τώρα αναμένουμε φώτο και του πρίγκιπα σου γιατί πολύ καιρό έχεις να μας στείλεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα!!!!

τινκερακι χρονια σου πολλά όμορφή!!!υγεία σου ευχομαι και συντομα με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!να σε χαιρεται ο συζυγος και οσοι σε αγαπανε!!!

μολις την κοιμησα και παω για σιδερωμα. Να δουμε θα τα καταφερω σημερα???

καντυ μου ο αντρας σου σε βοηθαει καθολου???θα παρετε μεταθεση ε???τυχερη!!!εμενα ο γαμρπος μου την δικαιουται εδω και 2-3 χρονια και δεν του την δινουν!!!φετος βαλαμε βισματακι εναν θειο...για να δουμε τι θα κανει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...