Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κι ομως μαρμινακι τα διαβασα τα νεα σου!!!κοινωνησε το Θρασυβουλακι ε???το περιεργο για μενα θα ηταν να εβλεπε κουταλι και να μην ανοιγε το στομα...τρωνε καλα τα πουλακια μας, ζωή να χουν!!!

ζυγισα και την δικια μου με τον αυτοσχεδιο τροπο προχθες...μια μερα δηλαδη μετα τα μηνογεννεθλια!!!εχει παρει 1,5 κιλο...δηλαδή ειναι ήδη 4,5!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ εδω είμαι κόρες!!! Μπράβο ο Θρασάκος μας έβαλε χρυσό δοντακι!!! Μαρμιν τώρα τελείωσα έκανα και τη βεράντα που ήταν μέσα στο χώμα ταιζω μπουτουνια (που έφτασε τα 9 κιλά) και βάζω greys!!! Τσέρι τι έπαθε ο υπολογιστής σου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Δηλαδή Τσέρρυ μου πόσο ακόμα θα χαθείς;;; :rolleyes::confused:

Αυτός ο τρόπος ζυγίσματος πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου τον έβγαζε πάντα περισσότερο! Πρέπει να το κάνω την ημέρα που θα τον ζυγίσει η παιδίατρος για να ξέρω τι διαφορά έχουμε! Λίλι εσύ έχεις ζυγαριά οπότε είναι σίγουρο το μέτρημα! Εγώ την επόμενη Παρασκευή θα κλείσω στην παιδίατρο οπότε τότε θα μάθω ακριβώς! Τριάντα Απριλίου είμασταν 8,5 αλλά από τότε τα μπουτάκια μας και τα μαγουλάκια μας φούσκωσαν κι άλλο κάτι που το είδαν και άλλοι και μου το είπαν! Ελπίζω να μην είμαστε πάνω από 9!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εμενα ειναι 8050 ο γλυκουλης μου πιο αδυνατος απο τα δικα σας μωρακια μαρμιν και λιλι αλλα η παιδιατρος μου λεει πως απο την ωρα που γεννηθηκε ως τωρα πηρε 5450 και ειναι πολυυυυυυ καλα τα κιλα που εβαλε! τι να κανουμε γεννηθηκε μικρο το αγγελουδι μου πιστευω οως αν εμενα γεννιοταν 4+ οπως τα δικα σας μωρακια 4+5450 καπου 9μιση κιλα θα ηταν αλλα δεν με πειραζει κ τοσο αρκει να ειναι καλα ο πριγκηπας μου και εχεο χρονο μπροστα του να βαλει βαρος:tongue:

τσερρυ ειμαστε 4 αδερφια εγω 22, η αναστασια 18, η εμμανουηλια 12 και ο γιωργος 11

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kαι συνεχίζω.....

Πηγαίνω στο θαλαμο και οι εμπειρίες από γιατρό και προσωπικό απογοητευτικές! Η πίεσή μου να μην πέφτει ( να βγάζω 15, 16) κι ούτε ένα φάρμακο! Ο γιατρός με κάλεσε στο γραφείο και μου είπε να ξεκινήσω να βλέπω παθολόγο, καρδιολόγο για το θέμα της πίεσης! Ο κίνδυνος προεκλαμψίας αποφεύχθηκε, αλλά πρέπει να προσέχω! Ο άντρας μου του τα είπε για τα καλά! Πώς γίνεται να μην είχαμε μετρήσει πίεση 9 μήνες; Σαν χεσμένη κότα ο άλλος.....Ο,τι και να έλεγε δεν το έσωζε! Ο βλάκας....εξαιτίας τους θα είχα πεθάνει.....Πώς μου λέει! Δεν σου έπαιρναν απ΄' έξω την πίεση;;; Μού έπαιρναν τα 80αρια.......

Για να μην τα πολυλογώ, βρίσκομαι σε αναζήτηση γιατρού για την πίεση, γιατί όλη η κατάσταση εκεί μου φάνηκε άρπα κόλα! Τόσες μέρες δεν έδωσαν κάτι για να μου ρίξουν την πίεση και μόλις βγήκα μου έδωσαν το χάπι που ανέφερα στην Κάντυ. Να το παίρνω λένε όταν η πίεση πάει πάνω από 12 για 20 μέρες! Ενώ αρχικά είχαν πει πάνω από 14, μετά το άλλαξαν! Και το μωράκι μου που έμαθε να θηλάζει και τα πάμε τόσο καλά τι να το κάνω εγώ; Θα πάω λοιπόν να πάρω άλλη γνώμη και θα δω.....

Την πέμπτη που θα πάω να κόψω τα ράμματα έχω να "στολίσω" πολλούς εκει μέσα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Το μωράκι μου είναι πολύ καλό! Δεν του κάνω αποκλειστικό θηλασμό και μπράβο σε όλες σας που το καταφέρατε! Δίνω και συμπλήρωμα! Δεν είμαι σε κατάσταση να θηλάζω τόσο πολλές ώρες το 24 ωρο! Να, τώρα θήλασα και από τα δύο στήθη για 35 λεπτά, αυτό το καημένο αποκοιμηθηκε για 10 λεπτά και ξυπνησε πάλι κλαίγοντας γοερα! Του δώσαμε λοιπόν συμπλήρωμα! Είναι φορές που του φτάνει το δικό μου γάλα, αλλά τις περισσότερες όχι!

Φώτο θα σας στείλω πολύ σύντομα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεννηθηκε 3180, βγήκαμε από το νοσοκομείο 1055! Είμαστε 52 ολόκληρα εκατοστά! Λένε ότι μοιάζει τον μπαμπά της, αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη! Εχουμε μαυρα μαλλακια και σκούρα ματάκια αδιευκρίνιστου χρώματος! Τα βράδια ταλαιπωρούμε πολύ μαμα και μπαμπά όπως όταν ήταν στην κοιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου πολύ καλά και λίγα του είπε ο άντρα σου! Τι πάει να πει "δε σου μετρούσαν έξω;"! Εσύ μέσα τι έκανες; Δεν έπρεπε να τα βλέπει; Και εμένα έξω μου μετρούσε η κοπέλα πίεση και με ζύγιζε αλλά η γυναικολόγος κάθε φορά κοίταζε την κάρτα! Και φάρμακο δε σου έδωσαν τόσες μέρες; :shock: Αυτό δεν το είχα καταλάβει! Γνώμη μου να ξεκινήσεις από έναν πολύ καλό Παθολόγο για να σε κατευθείνει που και ποιον πρέπει να δεις! Αν έχει κάνει και καμία εξιδείκευση στο θέμα ή κανένα μεταπτυχιακό ακόμα καλύτερα!

Μάλλον εννοείς ότι η μικρή βγήκε 3050 ε; Τέλεια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεννηθηκε 3180, βγήκαμε από το νοσοκομείο 1055! Είμαστε 52 ολόκληρα εκατοστά! Λένε ότι μοιάζει τον μπαμπά της, αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη! Εχουμε μαυρα μαλλακια και σκούρα ματάκια αδιευκρίνιστου χρώματος! Τα βράδια ταλαιπωρούμε πολύ μαμα και μπαμπά όπως όταν ήταν στην κοιλιά!

Και εμένα μου μετρούσε πάντα πίεση και μου είχε πει να τη μετραω και μόνη μου στο σπίτι ή στο φαρμακείο!!! Και τελικά πόσα σου πήρε Μαρτζι ???? Που κανονικά τίποτα δεν έπρεπε να του δώσεις...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσια να σας πω κατι που με εκανε να ανατριχιασω?αυτες τις μερες εψαχνα για φαρμακα εξωσωματικης.βρηκα μια κοπελα απο θεσνικη κ μολις την πηρα τηλ μου λεει αυτη η φορα θα σου παει καλα γιατι δεν ειναι τυχαιο την κορη μου θα τη βγαλω ειρηνη οποτε θα σου φερει γουρι κ τωρα που συναντηθηκα με τη κοπελα για να μου τα δωσει μου λεει οτι της περισσεψαν κ αλλα φαρμακα κ της τηλεφων μια κοπελα απο ηρακλειο που τη λενε ειρηνη κ θα της στειλει κ εκεινης. παθαμε πλακα.η αγ ειρηνη εκανε το θαυμα της!

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας πω κατι που με εκανε να ανατριχιασω?αυτες τις μερες εψαχνα για φαρμακα εξωσωματικης.βρηκα μια κοπελα απο θεσνικη κ μολις την πηρα τηλ μου λεει αυτη η φορα θα σου παει καλα γιατι δεν ειναι τυχαιο την κορη μου θα τη βγαλω ειρηνη οποτε θα σου φερει γουρι κ τωρα που συναντηθηκα με τη κοπελα για να μου τα δωσει μου λεει οτι της περισσεψαν κ αλλα φαρμακα κ της τηλεφων μια κοπελα απο ηρακλειο που τη λενε ειρηνη κ θα της στειλει κ εκεινης. παθαμε πλακα.η αγ ειρηνη εκανε το θαυμα της!

Άχ κοριτσάκι μου βλέπεις όλα με το μέρος σου είναι!!!Μεγάλη η Χάρη της!!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο εγώ το μωρό μου το έχω ταμένο να το βαπτίσω στην εκκλησία του Χριστού στα Σπάτα και μετά από πολλά που τε ξέρετε ο γιατρός που με βοήθησε να αποκτήσω το καψουράκι μου λέγεται Χρήστος.......τυχαίο??????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πεπσούλα μου βρήκες και φαρμακάκια βλέπω και μαζί με αυτά την πίστη και την αισιοδοξία σου που είναι και τα σημαντικότερα! Άντε με το καλό η νέα εξωσωματική! Για πότε με το καλό;

Λίλι πώς ακριβώς λέγεται αυτή η Εκκλησία στα Σπάτα; Του Χριστού; Πρώτη φορά το ακούω! Μήπως είναι της Μεταμόρφωσης ή της Γέννησης του Χριστού ή κάτι τέτοιο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας κουκλιτσες!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ πολυ καλα ειναι ο πριγκιπας μην το σκεφτεσαι εγω βλεπω τα δικα μου που εξελισσοντε σε χοντρα μωρα και με πιανει απελπησια!!εγω δεν εχω καταλαβει που επιασε δουλεια ο αντρουλης:rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΤΖΙ τι εννοεις οτι δεν σου πηραν ποτε πιεση?????και οταν πηγαινες για υπερυχο nst και τετοια τι σου εκαναν????εμενα απο την πρωτη επισκεψη μου ειχε πει να μετραω πιεση καθε εβδομαδα την ιδια μερα και ωρα και να σημειωνω σε ενα ημερολογιο σε καθε επισκεψη ηθελε να βλεπει τις μετρησεις και τις σημειωνε ο ιδιος στην καρτελα αυτο γινοταν μεχρι το τελος δηλαδη και τελευταια που πηγαινα για nst 2 φορες την εβδομαδα μου μετρουσαν την πιεση και το εγραφαν πανω στο χαρτι αυτος το συμπληρωνε στην καρτελα και επειδη ηταν λιγο τσιμπιμενη προς το τελος γυρω στο 14 δηλαδη μου ειχε πει να μετραω καθε μερα και στο σπιτι κι αν ανεβει περισσοτερο να τον παρω τηλ.

εχω κι εγω την ιδια απορια με την ΛΙΛΙ ποσα του εδωσες????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Του Εσταυρωμενου είναι η εκκλησία.αλλά τη λένε και του Χριστού!!! Εκεί είμαι κσι εγώ ταμενη και Βαπτισμενη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλικα αν θυμασαι καποια στιγμη αν θυμασαι υπερθερμανοταν ο υπολογιστης και τον πηγα για σερβις...αυτοι τοτε θεωρησαν σωστο να κανουν αλλα πραγματα απο αυτα που τους ειπα εγω...αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μου ξαναεμφανιζει το ιδιο προβλημα - ζεσταινεται και σβηνει- πριν καλα καλα αρχισουν οι ζεστες!!!

τι να κανω βρε μαρμινακι???η μρκελλιστα μου ειδικα μετα το μεσημερι θελει αγκαλιες!!!καθημερινα απο το μεσημερι και μετα προσπαθουμε να την κοιμησουμε. βλεπω τα ματακια της να κλεινουν, την παιρνει ο υπνος και μολις την ακουμπας στο κρεββατι ξυπναει και φτου και απο την αρχη!!!ξεχασα να πω οτι η διαδικασια εχει και στηθος για νανουρισμα...εκτος βεβαια και αν κατσει ακινητη στον καναπε για να κοιμηθει πανω σου...ε πως να γραψω η ερμη???και μαλιστα απο το πολυ ρουφα ρουφα φτανει η ωρα 8 που κανει το τελευταιο της γευμα και το στηθος μου δεν εχει και πολυ γαλα...καθημερινα εχω το αγχος οτι δεν θα της φτασει. τωρα εδωσα παλι οτι ειχα και δεν ειχα και απο περιεργεια θα κατσω να βγαλω με το θηλαστρο να δω τι εχει εκει μεσα!!!

θα πω και την καληνυχτα μου απο τωρα γιατι δεν βλεπω να ξαναμπαινω...προσπαθω να σιδερωσω απο το πρωι!!!φιλια ομορφες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...