Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Οι δικοί μου έξω να έχουν δει το μωρό και να περιμένουν να δουν κι εμένα! Κι οι ώρες να περνάνε και να μην εμφανίζομαι! Ο γιατρός εν τω μεταξύ είχε βγει αμέσως μετά την καισαρική και πολύ σύντομα είπε στον άντρα μου πως όλα είναι καλά κι έφυγε σαν σίφουνας!

Κάποια στιγμή βγαίνει κάποιος απο το χειρουργείο και λέει πως έχω λίγο υψηλή πίεση και πως προσπαθούν να την κατεβάσουν.....Από εκεί και πέρα καμία ενημέρωση και οι άνθρωποί μου να εχουν τρελαθει......

Μέσα στο χειρουργείο εγώ αρχίζω να συνέρχομαι πλέον, το κεφάλι μου να είναι σαν σπασμένο κι ακούω τους γιατρούς να μιλάνε και να λένε πως δεν έχουν καταλάβει τι έγινε, πως πρώτη φορά τους συμβαίνει κάτι τέτοιο! Θεωρώ πως μιλάνε για το παιδί και ταράζομαι! Μου λένε να ηρεμήσω και μου εξηγούν την καταστασή μου: Πιεση 22 με 18 και σφυγμοί στα ύψη! Χιλιες ερωτησεις για να δουν αν υπήρχε κληρονομικότητα και φυσικά τι πίεση είχα στην εγκυμοσύνη, όπου εκεί λέω πως δεν μου την πήραν ουδέποτε και πέφτει μιά μικρή σιωπή.....

Δίπλα μου όλη αυτή την ώρα ήταν η μπαλαρίνα μας που γύριζα, την κοίταζα και έλεγα " να είναι καλά η κουκλίτσα μου, για μένα δεν με νοιάζει"......Κι ήταν μια κουκλίτσα μέσα στα ρόζ, το πουλάκι μου! Μου την έδωσαν να την φιλήσω και την πήραν....Μετά από ώρες επιτέλους με έβγαλαν και με πήγαν στο θάλαμο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα υπόλοιπα θα σας τα πω άλλη στιγμή......

Κοριτσάκι μου καλό τι πέρασες και εσύ....αλλά σημασία έχει πως και οι σας είστε καλά και σπιτάκι σας όλα τα άλλα απλά θα τα θυμάσαι σαν μια ακόμα εμπειρία πίστεψε με!!!Αυτό που λές με το τρέμουλο ρε Μάρτζη το έπαθα και εγώ όταν άκουσα ότι θα μου κάνουν ολική λίγο η ταραχή για το μωρό μου λίγο το κρύο σπαρτάραγα σαν το ψάρι και ήμουν τόσο σφιγμένη που για να μου βάλουν το καθετήρα πόνεσα ΠΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥ!!!Όλα περασμένα όμως και να είσαι σίγουρη ότι η μπαλαρίνα σου θα σε κάνει τόσο ευτυχισμένη που δεν θα θυμάσαι τίποτα!!!Να σου ζήσει και πάλι και να τη καμαρώσεις όπως ονειρεύεσαι!!!Δεν μας είπες για τον σύζυγο!!!Εγώ πάντως τον άκουσα τρισευτυχισμένο και ήταν σαν να τον έβλεπα με το χαμόγελο της COLGATE!!!!!!!:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρτζούλα μου πέρασες δύσκολα και εσύ! Τα είπαμε και στο τηλέφωνο εμείς ;) Τώρα κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου ώσπου να συνέλθεις τελείως! Δε σου λέω να παραμελήσεις τη μικρή απλά δε χρειάζεται να φτάνεις από τώρα στα όρια σου! Άλλωστε από βοήθεια έχεις μπόλικη! Να πάρεις τα φαρμακάκια σου και να κάνεις ότι σου λένε οι γιατροί και εύχομαι ολόψυχα ώσπου να σαραντήσεις να έχει στρώσει και η πίεση σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα!!

Κορινάκι μου εγώ είμαι τυχερή γιατί όχι μόνο σε νησιά πήγα αλλά έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα! Ξεκίνησα βέβαια από μικρή γιατί τώρα με την κρίση θα τα βλέπω (τα νησιά και τα υπόλοιπα μέρη) μόνο από τις φώτο και τα βίντεο που τράβηξα όταν πήγα! Και με τον αντρούλη μου γυρίσαμε αρκετά! Καλά βέβαια όταν λέω όλη την Ελλάδα μη φανταστείς ότι πήγα και στο πιο μικρό νησάκι! Αλλά πήγα πχ όλα τα Επτάνησα, Ήπειρο, Πελοπόννησο κτλ στα πιο τρανταχτά μέρη και σε όσα προλαβαίναμε εκεί γύρω! Από άλλα νησάκια, δωδεκάνησα, κυκλάδες κτλ μόνο Πάτμο, Μήλο, Λήμνο, Χίο, Λέσβο, απέναντι από Λέσβο ένα νησάκι δε θυμάμαι όνομα! Τεσπά γενικά γύρισα! Από εξωτερικό Κωνσταντινούπολη, Ιεροσόλυμα (ήθελε πολύ η μαμά μου να πάει αλλά είχε τη μητέρα της που δεν μπορούσε με τίποτα να την αφήσει και έτσι μου έφεξε εμένα αφού πήγα μόλις 14 ετών (Ιεροσόλυμα - Σινά) καταπληκτικό προσκύνημα! Επίσης πήγα Ιταλία (τέλεια)! Αυτά νομίζω πάνω κάτω! Εμείς με τον αντρούλη μου όταν ακόμη πέρναμε δώρο το καλοκαίρι περναμε και εισητήρια τουρισμού όταν μπορούσαμε και πηγαίναμε σε κάποιο νησί! Συνήθως συνδιάζαμε και άλλο μέρος μετά και ας ήταν και χωρίς εισητήρια! Για παράδειγμα μια χρονιά πήγαμε Κέρκυρα με εισητήρια και στην επιστροφή πήγαμε κοντά στην Πρέβεζα σε ένα μέρος (χωρίς εισητήρια) και από γυρίσαμε και τα υπόλοιπα μέρη με το αυτοκίνητο δηλαδή πήγαμε Λευκάδα, αχέροντα, Παξούς σε κρουαζιέρα κ όπου αλλού μας έλεγαν! Η Λήμνος πάντως είναι από τα μέρη που θέλαμε να ξαναπάμε αλλά μας πρόλαβε η κρίση :(:( Το μόνο που θα ήθελα ήταν να μας έδιναν ξανά τα δωράκια μας ώστε να μπορούσα να πήγαινα και το μπουμπουκάκι μου καμία εκδρομούλα αλλά τι να κάνουμε! Ας είμαστε γεροί και ας έχουμε έστω τη δουλίτσα μας γιατί εδώ που μας κατάντησαν θα φτάσουμε να λέμε και ευχαριστώ για τα αυτονόητα :confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα βάλαμε και αχλαδι στη φρουτοκρεμα και την έφαγε πιο ευχάριστα το καψουρακι μου...μίση μπανανα μισό μήλο και μισό αχλαδι εξαφανίστηκαν και ήθελε και γαλατακι συμπλήρωμα:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ας σας πω και τα ολίγα νέα μου πριν σηκωθώ για το φαί μου και τις λοιπές δουλειές αν και δεν ξέρω ποιος θα τα διαβάσει :rolleyes: Τεσπα! Χθες πήγαμε με τον άντρα μου και κοινωνήσαμε το Θρασυβουλάκι μας! Η πρώτη του Θ. Κοινωνία! Ήταν πολύ ήσυχος και άνοιξε αμέσως το στοματάκι του! Δεν έκλαψε καθόλου αλλά φυσικά κοιτούσε γύρω γύρω όπως πάντα :tongue: Μετά κατεβήκαμε μια βολτίτσα στο λιμάνι στη θαλασσίτσα αφού πρώτα φάγαμε πρωινό σε μπουγατσάδικο! Στην επιστροφή καθίσαμε σε ένα πολύ ωραίο ζαχαροπλαστείο που έχουμε κοντά στο σπίτι μας και ήπιε καφεδάκι ο σύζυγος! Εγώ τσάκισα ένα προφιτερόλ! Και έτσι άργισε λίγο το φρουτάκι του Θράσου μας και το έφαγε κατά τη μία παρά! Μετά πήγαμε σε μία ψησταριά και τσακίσαμε γύρους, κοτοσουβλάκια, σουβλάκια, μπιφτεκάκια, πατατούλες, σαλατούλα, μμμ τι άλλο; Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχουμε καμία έγκυο άρα μπορώ να συνεχίσω... :rolleyes: Μπουγιουρντί, κεφαλοτύρι σχάρας, κασεροκροκέτες, φιλέτο κότας! Εγώ κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί δεν άντεχα άλλο ο σύζυγος συνέχισε και εγώ γύρισα σπίτι μια χαρά ενώ εκείνος όλο το απόγευμα μέχρι που κοιμήθηκε τον πονούσε το στομάχι :|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα βάλαμε και αχλαδι στη φρουτοκρεμα και την έφαγε πιο ευχάριστα το καψουρακι μου...μίση μπανανα μισό μήλο και μισό αχλαδι εξαφανίστηκαν και ήθελε και γαλατακι συμπλήρωμα:-D

Μπράβο το καψουράκι! Εμείς θα βάλουμε αύριο το δεύτερο μας φρούτο δηλαδή το αχλαδάκι! Σήμερα μου γελούσε κι όλας όταν τον τάιζα! Άντε να δούμε τι θα κάνει με το αχλαδάκι αύριο! Και μένα πίνει φυσικά γάλα από επάνω γιατί εμείς δεν τρώμε και πολύ καλά ακόμα! Αργότερα όμως φαντάζομαι πως δε θα του δίνουμε γάλα σωστά; Εγώ του δίνω και πίνει και νεράκι μετά το φρουτάκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ μαργκι μου τι περασες κ εσυ! τελος καλο ολα καλα!!! περιμενουμε φωτο της κουκλιτσας σου!:P:p:p

κοριτσια εγω δεν ετρεμα σε καμια απο τις 2 γεννες μου εχω δει ομως κοπελα να τρεμει σαν το ψαρι τοτε που εκανα πρακτικη στο νοσοκομειο κ εμπαινα μεσα στα χειρουργεια για να βλεπω..ηταν λες κ χωρευε τσιφτεντελι τοσο πολυ ετρεμε η κοπελα!

μαρμιν μου μονο τοσα λιγα φαγατε?:tongue:

εμενα ο αντρας μ πρωτη φορα χθες σχολασε στις 3:p

μαρμιν μου εφερε ενα μπολ μεχρι πανω με γυρο κοτοπουλο κ χοιρινο +πατατες κ μια πολυ ομορφη σος;)

μπραβο στον μπουμπουκο που δεν εκλαιγε στην Θ.κοινωνια!:P

λιλι μου δινε οσο μπορεις γαλατακι δικο σου μην την παθεις σαν κι εμενα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εμεις σημερα καναμε 2 εμβολια! εκλαψε λιγακι αλλα μετα ηταν οκ! πηγε 8 ολοκληρα κιλα:P:tongue: σημερα πηρα κ κρεατακι να προσθεσουμε στην σουπιτσα μας απο αυριο κ σε μια εβδομαδα ξεκιναμε κ γιαουρτακια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριουλάκι μου έχετε κι άλλα εμβόλια να κάνετε; Εμείς έχουμε στο τέλος του μήνα ένα και ένα ακόμα τον επόμενο! Μετά παύση μέχρι τους 14 νομίζω μήνες που θα αρχίσουν πάλι τα τσιμπήματα :( Γίνατε και οχτώ κιλά ε; Μαριουλάκι μου εμένα κοροϊδεύεις αλλά κι εσύ δεν πας πίσω με το φαί! Και τι είπαμε καλέ; Γιατί δε μου έκανες κλήση στο σκάιπ να στείλεις και σε εμένα; :tongue::tongue: Αλλά ξέχασα είναι εκεί οι αδελφές που να πάρουμε σειρά εμείς :tongue::|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριουλάκι μου έχετε κι άλλα εμβόλια να κάνετε; Εμείς έχουμε στο τέλος του μήνα ένα και ένα ακόμα τον επόμενο! Μετά παύση μέχρι τους 14 νομίζω μήνες που θα αρχίσουν πάλι τα τσιμπήματα :( Γίνατε και οχτώ κιλά ε; Μαριουλάκι μου εμένα κοροϊδεύεις αλλά κι εσύ δεν πας πίσω με το φαί! Και τι είπαμε καλέ; Γιατί δε μου έκανες κλήση στο σκάιπ να στείλεις και σε εμένα; :tongue::tongue: Αλλά ξέχασα είναι εκεί οι αδελφές που να πάρουμε σειρά εμείς :tongue::|

βασιλισα εμεινε παρα πολυ αν θες στο στελνω!:tongue: παντωσ σε σκεφτομουν την ωρα που ετρωγα:tongue: δεν κοιμουνται κ οι 2 αδερφες μ μαζι την μια μερα η μια την αλλη μερα η αλλη μερικες φορες δεν κοιμαται καμια αναλογα...

ναι πηγαμε 8 κιλα επιτελους:tongue:

εχουμε εμβολιο τον ιουνιο μετα τον ιουλιο κ μετα τον σεπτεμβρη

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου μήπως σκεφτόσουν και το φουσκωμαγουλάκι μου εκείνη την ώρα που έτρωγες; Γιατί ξύπνησε :tongue: Ευτυχώς με την πιπίλα και λίγο ε ε ε και ο ο ο στην αγκαλιά μου κοιμήθηκε και τον ξαναέβαλα στο κρεβατάκι του και φυσικά κοιμήθηκα και εγώ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα μου μήπως σκεφτόσουν και το φουσκωμαγουλάκι μου εκείνη την ώρα που έτρωγες; Γιατί ξύπνησε :tongue: Ευτυχώς με την πιπίλα και λίγο ε ε ε και ο ο ο στην αγκαλιά μου κοιμήθηκε και τον ξαναέβαλα στο κρεβατάκι του και φυσικά κοιμήθηκα και εγώ!

χαρα μ εσενα σκεφτηκα που λεγαμε να σε καλεσω στο σκαιπ για να σου στειλω σουβλακι:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας ομορφες!!!μεσα σ'ολα χαλασε και ο υπολοιγιστης μου οποτε θα χαθω κι άλλο τωρα...

μαρτζουλα τελος καλο ολα καλα...απιστευτο μου φανηκε που δεν σε μετρησε ποτε πιεση, εμενα καθα φορα που πηγαινα!!!ειδες καμια φορα???και εδινες και 80αρια στον γιατρο!!!

ηρεμισε τωρα και περιμενουμε φωτο...παντως και γω ετρεμα και μαλιστα απο το σπιτι!!!δηλαδη ουτε απο το κρυο ουτε απο καποια φαρμακο!!!

μαριουλακι 2 αδερφες εχεις???δεν οτ ειχα καταλαβει!!!η μια ειναι μικρουλα, η άλλη?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...