Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,τι καετε; εμεις καλα,σημερα κααμε το 2ο μπανακι μας ηταν θεικα. τι νεα; πως ειστε; μου εχετε λυψει πολυ. ευχαριστω πολυ οσα κοριτσακια με πηρα τηλ να δω τι κανω.

ειτε μου τα νεα σας σας εχω επιθυμησει.

εμεα η μπουλιτσα μου ειΝαι μια χαρα,μεγαλωσε πολυ,αοιξεκαι το πουλακι της,ελπιζω μεσα στη βδομαδα να προλαβω α σας στειλω νεες φωτο της μπουμπου μου.

και μας μας εχεις λειψει χαρα μου γι'αυυτο να μπαινεις πιο συχνα!περιμενουμε φωτο της μπουμπους!:P

Άντε βρε κοριτσακι κοντεύουμε να ξεχάσουμε τη φάτσα της νεραιδενιας μας!!! Την πέρνεις μαζί στη θάλασσα??? Της αρέσει??? Εμένα τρελαίνεται χτυπιέται για να μπει αλλά είναι νωρίς ακόμα...από τον άλλο μήνα όμως θα οργιασουμε!!! Μαριούλα μου ο άντρας μου έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε/μύρισε τα νέα κακα Χαχαχαχα εγώ ξέρω λόγο εμπειρίας ότι έχουμε ακόμα περισσότερη μπόχα εκείνος δεν ξέρει τι τον περιμένει χιχιχιχι!!!!

αχπεριμενω να μου πεις πως θα του φανει η μυρωδια οταν θα ξεκινησετε κ σουπιτσες!:tongue:

Koριτσάκια μου γεια σας από μένα και την μικρούλα μου΅Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες! Δεν διάβασα πολλά. Τα νέα μου φαντάζομαι σας τα μετέφερε η Μαρμιν!

Θα σας τα πω κι εγώ αναλυτικά κάποια στιγμή! Προς το παρόν σας λέω πως η κορούλα μας είναι καλά, δόξα στον Θεό, και αυτό έχει σημασία! Ολα τα υπόλοιπα που αφορούν εμένα ευχομαι να είναι περαστικά!

Θέλω μια χάρη από την Κάντυ! Κάντυ μου, αν μπορέσεις, βρες εκείνη την ιστοσελίδα που γράφει τα συμβατα με το θηλασμό φάρμακα! Το tenormin 25 επιτρέπεται να το πάρω και να θηλάζω ταυτόχρονα;

Σας φιλώ!

βασιλισα ολα καλα με την μπουμπου κ τον θηλασμο? αντε περιμενουμε φωτο! τι καλα που μπηκες να μας πεις ενα γεια!:P

λιλι μου εμενα η παιδιατρος μου ειπε μπανακι νακανω τον πριγκηπα τον ιουλιο! τα 10 πρωτα μπανια σε πισινουλα με θαλασσινο νερο κ μετα κανονικα στην θαλασσα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Α ναι και μένα μπανάκια στη θάλασσα όχι ακόμα είπε αλλά και το καλοκαίρι όχι μεσημέρι ή μετά τις έξι το απόγευμα ή νωρίς το πρωί! Αλλά έτσι κι αλλιώς τέτοιες ώρες πάμε και εμείς οπότε δε θα έχουμε πρόβλημα! Πάντως για αυτή την εποχή δεν ξέρω - αν και οι θερμοκρασίες είναι και τώρα πολύ υψηλές - αλλά το καλοκαίρι δε θα πρέπει να βγάζουμε τα μωράκια μας το μεσημέρι στον ήλιο! Και φυσικά μας είπε ούτε στην αμμουδιά μεσημέρι δηλαδή κάτω από ομπρέλα! Μαράκι μου για σένα που η θάλασσα είναι μέσα στα πόδια σου είναι εύκολα τα πράγματα γιατί πετάγεσαι όποτε θέλεις! Αυτό με την πισίνα και το θαλασσινό νερό εμένα δε μου το είπε! Απλά μου είπε "μην είστε σίγουροι ότι θα του αρέσει η θάλασσα μπορεί να κλαίει"! Εγώ όμως είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθεί!

Καληνύχτα κοριτσάκια!!

Σας έστειλα και μειλ με το πρώτο μας φρουτάκι! Από Τετάρτη θα βάλουμε εκτός από μηλαράκι και αχλαδάκι :P Και ίσως αύριο να του ξεκινήσω και την απογευματινή κρεμούλα του :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?

εγω καλα..τα ιδια πηγαμε την παρασκευη στο χωριο μου και γυρισαμε σημερα..χθες το βραδυ ηρθε και ο αγαπημενος κουνιαδος..τους ειδαμε σημερα μας χαιρετησαν πολυ τυπικα,μετα πηγαν βολτα και μετα που γυρισαν μας μιλησαν λιγο..απο αυριο θα πιασουν και αυτοι δουλεια στο συνεργειο..και θα πηγαινουμε 3 μερες εμεις και 3 μερες αυτοι..αυριο κανονικα μας ειχαν πει οτι θα παω εγω αλλα σημερα που γυρισαμε μας ειπαν οτι θα παει ο αντρας μου μαζι με αυτους για να μαθουν,γιατι δεν μας το ειπαν πιο μπροστα ?αν ηξερα θα καθομουν στο χωριο μου και δεν θα ερχομουν εδω να τους βλεπω και να νευριαζω..εντωμεταξυ θα βλεπω και τον πολυαγαπημενο κουνιαδο καθε μερα γιατι εχουν σπιτι στην ιδια αυλη με την πεθερα μου..τελεια θα περασουμε παλι ..ο αντρας μου ειναι μεσα στα νευρα..την τεταρτη ομως θα γυρισουμε στο χωριο επιτελους..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Άντε Κορινάκι υπομονή! Λίγο ακόμα έμεινε!

Τιγκερμπελάκι πού χάθηκες;

αχ μαρμιν μου βαρεθηκα να κανω υπομονη ενα μηνα τωρα..αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως τωρα ετσι οπως εμπλεξα με αυτους..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

κοριτσια θυμαστε που σας ειπα οτι ο αδερφος μου πηγε φανταρος παρουσιαστηκε θυβα και τελικα τον εστειλαν λημνο..την παρασκευη το εμαθε και τριτη παρουσιαζεται εκει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Τέλεια η Λήμνος! Άντε ευκαιρία να πάτε και εσείς μια εκδρομούλα εκεί!

αχ ναι μαρμιν μου ειπαμε θα παμε ενα σαββοτοκυριακο μεσα στο καλοκαιρι..δεν εχω παει σε κανενα νησι..εσυ εχεις παει?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

μαρμινουλα μου ειπε να αγορασω μια μικρη πισινουλα αυτες που ειναι για μωρακια κ να την εχω μαζι μ στην παραλια να βαζω μεσα νερο απο την θαλασσα και να περιμενω κανενα τεταρτο να ζεσταθει το νερο απο τον ηλιο κ μετα να βαζω μεσα το μωρακι....αυτο για τα 10 πρωτα μπανια μετα θα τον βαζω κανονικα στην θαλασσα!:P τελειο το βιντεακι χαρα μου!!!

καρινα μου υπομονη γλυκια μ οπως ειπες δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως:|:neutral:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Koριτσάκια μου γεια σας από μένα και την μικρούλα μου΅Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες! Δεν διάβασα πολλά. Τα νέα μου φαντάζομαι σας τα μετέφερε η Μαρμιν!

Θα σας τα πω κι εγώ αναλυτικά κάποια στιγμή! Προς το παρόν σας λέω πως η κορούλα μας είναι καλά, δόξα στον Θεό, και αυτό έχει σημασία! Ολα τα υπόλοιπα που αφορούν εμένα ευχομαι να είναι περαστικά!

Θέλω μια χάρη από την Κάντυ! Κάντυ μου, αν μπορέσεις, βρες εκείνη την ιστοσελίδα που γράφει τα συμβατα με το θηλασμό φάρμακα! Το tenormin 25 επιτρέπεται να το πάρω και να θηλάζω ταυτόχρονα;

Σας φιλώ!

ειναι risk level 2 οποτε θα ρωτησεις παιδιατρο η συμβουλο θηλασμου.αν στο εδωσε καρδιολογος ρωτησε αυτον.στο Πανεπιστημιακο υπαρχει παιδιατρος συμβουλος θηλασμου δεν ξερω αν την συναντησες παντως ειναι πολυ καλη οτι θες κατι αμεσα στειλε μου μην στο κινητο γιατι εδω συνηθως μπαινω τετοιες ωρες και μπορει να μου ξεφυγει και τιποτα στο κινητο ολο και ριχνω καμια ματια στην διαρκεια της ημερας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kαλημέρα! Κάντυ, μου το έδωσε νεφρολόγος που επέμενε πως είναι συμβατό με το θηλασμό αλλά η παιδίατρος ( μία ωραία ξανθιά, θα την συνάντησες - η μόνη που άξιζε εκεί μέσα) είπε να το ψάξω περισσότερο, γιατί μπορεί να δημιουργήσει υπόταση στο μωράκι μου....Θα κοιτάξω και στη σελίδα που λέει η Πατσούρου και θα τηλ στη σύμβουλο που δεν την συνάντησα! Το τηλ σου, αν θες στείλτο μου με πμ. Δεν το έχω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τα νέα μου εν συντομία!

Μπήκαμε στο νοσοκομείο, με αιματάκι....Κάναμε νον στρες και κάποια στιγμή η μπέμπα άρχισε να χάνει παλμούς! Την τρίτη φορά που έχασε παλμούς με έβαλαν για καισαρική! Ενώ το πήρα πολύ χαλαρά όταν μου το είπαν, μόλις μπήκαμε στο χειρουργείο με έπιασε ένα άγχος (σαν διάισθηση ένα πράγμα) κι άρχισα να τρέμω από το φόβο αλλά και από το πολύ κρύο εκεί μέσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οτα λέω πως αρχισα να τρεμω, εννοώ πως ετρεμα στη κυριολεξία! Ενιωθα το σωμα μου να τρανταζεται! Το επόμενο που θυμάμαι είναι να προσπαθουν να με συνεφερουν....Εγω να αισθανομαι πως το κεφαλι μου πάει να σπάσει από τους πόνους! Οι γιατροί να μου λένε να ηρεμήσω και μέτα ξανά......λήθαργος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...