Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ βρε λιλικα μπραβο στον αντρουλη σου που σου πηρε καρτουλα για να μην μας χασεις κ να μην σε χασουμε αυτες τις 2 μερες! τι ωραια που πηγαινετεσ το εξωχικο!!! θα πηγαινετε καθε σαββατοκυριακο για ολο το καλοκαιρι??? μακαρι να ειχαμε κ εμεις εξωχικο πολυ μου αρεσουν!:P

μαρμινουλα περιμενουμε φωτο απο το αντρακι σου που τρωει κρεμουλα:P

εγω δεν θυμαμαι αν σας το ειπε τελικα δεν πηγαμε σημερα για το εμβολιο θα παμε την δευτερα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα φιλεναδες μου!!! Μόλις φάγαμε τα φρούτα μας ένα μήλο και μια μπανανα τα εξαφάνισε σε χρόνο ντέ τε και πίνει και γαλατακι!!! Και το νέο ... Τα κακα μας έγιναν βρωμερα και τουρτε:-D. Αφήνει και κάτι πορδιτσες που παθαίνουμε ασφυξία:-D είναι αυτό που λέμε άντρας με τα όλα του!!! Εχθές που πήγαμε για μπάνιο έκανε σαν τρελλός γιά τη θάλασσα κορίτσια αλλά ειναθ ακόμα πολύ παγωμένη και δεν τον έβαλα πήγαμε και απόγευμα σήμερα θα παμε μεσημέρι και μπορεί να του βάλω τα ποδαρακια θα δούμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα φιλεναδες μου!!! Μόλις φάγαμε τα φρούτα μας ένα μήλο και μια μπανανα τα εξαφάνισε σε χρόνο ντέ τε και πίνει και γαλατακι!!! Και το νέο ... Τα κακα μας έγιναν βρωμερα και τουρτε:-D. Αφήνει και κάτι πορδιτσες που παθαίνουμε ασφυξία:-D είναι αυτό που λέμε άντρας με τα όλα του!!! Εχθές που πήγαμε για μπάνιο έκανε σαν τρελλός γιά τη θάλασσα κορίτσια αλλά ειναθ ακόμα πολύ παγωμένη και δεν τον έβαλα πήγαμε και απόγευμα σήμερα θα παμε μεσημέρι και μπορεί να του βάλω τα ποδαρακια θα δούμε!!!

χαχα λιλι μ ειδες πως γινονται τα κακακια? εμας πλεον ειναι σχηματισμενα!κανονικα κουραδιακια κανει αφου να φανταστεις ειναι τοσο στερεα που την πανα δεν την λερωνει αν την αναποδογυρισω θα πεσει κατω το σκατο κ η πανα θα ειναι σαν καινουργια:tongue: εμας τωρα τα κακια του βρωμαν υπερβολικαααααααααααααααααααααααα ειναι σαν να εβαλες ενα ψωφιο ζωο μες στην πανα του:shock: οταν θα ξεκινησετε σουπες θα με θυμηθεις:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

γειά σας όμορφες!!!είμαστε στο σπιτι απο χθες με κόσμο!!!ήρθαν κάτι ξαδέρφια του άντρα μου και η αδερφή μου απο Μυτηλίνη...τώρα ετοιμαζόμαστε να φαμε! ήρθε και ο νονός μας σημερα!!!δεν σας εχω πει τα περί νονού...θα σας τα πω καποια στιγμή! και το βράδυ θα έρθει μια γειτόνισσα μας να μας δει που μεγαλώσαμε!!!σήμερα η μικρή μου δεν κοιμάται απο το πρωί!!την κοιμίζουμε και έχει το ένα μάτι ανοιχτο για να έλεγχει!!!

μαρμιν απο χθες ειμαι καλύτερα...την άλλη Κυριακή 40!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

γειά σας όμορφες!!!είμαστε στο σπιτι απο χθες με κόσμο!!!ήρθαν κάτι ξαδέρφια του άντρα μου και η αδερφή μου απο Μυτηλίνη...τώρα ετοιμαζόμαστε να φαμε! ήρθε και ο νονός μας σημερα!!!δεν σας εχω πει τα περί νονού...θα σας τα πω καποια στιγμή! και το βράδυ θα έρθει μια γειτόνισσα μας να μας δει που μεγαλώσαμε!!!σήμερα η μικρή μου δεν κοιμάται απο το πρωί!!την κοιμίζουμε και έχει το ένα μάτι ανοιχτο για να έλεγχει!!!

μαρμιν απο χθες ειμαι καλύτερα...την άλλη Κυριακή 40!!!

μενουν μαζι σας τσερρυ μου? χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

που θα παει θα κοιμηθει η μπουμπου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου,τι καετε; εμεις καλα,σημερα κααμε το 2ο μπανακι μας ηταν θεικα. τι νεα; πως ειστε; μου εχετε λυψει πολυ. ευχαριστω πολυ οσα κοριτσακια με πηρα τηλ να δω τι κανω.

ειτε μου τα νεα σας σας εχω επιθυμησει.

εμεα η μπουλιτσα μου ειΝαι μια χαρα,μεγαλωσε πολυ,αοιξεκαι το πουλακι της,ελπιζω μεσα στη βδομαδα να προλαβω α σας στειλω νεες φωτο της μπουμπου μου.

Καλημερα κοριτσακια μου,τι καετε; εμεις καλα,σημερα κααμε το 2ο μπανακι μας ηταν θεικα. τι νεα; πως ειστε; μου εχετε λυψει πολυ. ευχαριστω πολυ οσα κοριτσακια με πηρα τηλ να δω τι κανω.

ειτε μου τα νεα σας σας εχω επιθυμησει.

εμεα η μπουλιτσα μου ειΝαι μια χαρα,μεγαλωσε πολυ,αοιξεκαι το πουλακι της,ελπιζω μεσα στη βδομαδα να προλαβω α σας στειλω νεες φωτο της μπουμπου μου.

Άντε βρε κοριτσακι κοντεύουμε να ξεχάσουμε τη φάτσα της νεραιδενιας μας!!! Την πέρνεις μαζί στη θάλασσα??? Της αρέσει??? Εμένα τρελαίνεται χτυπιέται για να μπει αλλά είναι νωρίς ακόμα...από τον άλλο μήνα όμως θα οργιασουμε!!! Μαριούλα μου ο άντρας μου έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε/μύρισε τα νέα κακα Χαχαχαχα εγώ ξέρω λόγο εμπειρίας ότι έχουμε ακόμα περισσότερη μπόχα εκείνος δεν ξέρει τι τον περιμένει χιχιχιχι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλησπέρα!!

Τσερρούλα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Άντε και καλά σαράντα να έχετε και μόλις μπορέσεις να μας πεις ποιος θα είναι τελικά ο τυχερός (νονός)!

Αγγελικάκι μου τι καλά που πρόλαβες και μπήκες έστω και για λίγο! Αναμένουμε φώτο!!

Κοριτσάκια ζηλεύω τρομερά που πάτε για μπανάκια! Αν είχαμε και εμείς εδώ κοντά εγώ θα είχα κάνει σίγουρα καιρό τώρα!

Μαριούλα τι εξοχικο καλέ θα ήθελες εσύ; Αφού είστε δίπλα στη θάλασσα; Ας είχα και εγώ τη θέα τη δική σου και ας μην είχα εξοχικό! Φαντάζομαι για μπάνιο πας με τα πόδια ε; Εκτός και αν θες εξοχικό στο βουνό :rolleyes::rolleyes:

Λίλι βλέπω σήμερα και εσείς βγήκατε εκτός προγράμματος με τα φρούτα ε; Εσένα τα έφαγε για πρωϊνό και εμένα σχεδόν μεσημεριανό! Αργήσαμε λίγο σήμερα (μία παρά) αλλά στην παρούσα φάση δε με πείραξε γιατί είμαστε ακόμα στα προκαταρκτικά όταν γίνει πραγματικό "γεύμα" δηλαδή δεκατιανό και απογευματινό τότε θα φροντίσω να είμαι συνεπής!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Βρε Λίλι όλο ξεχνάω να σε ρωτήσω! Τι έγινε με το δόντι; Ακόμα να φανεί; Δε βγήκε το αφιλότιμο; Πόσο θα μας πεδαίψουν τα παιδάκια μας αυτά τα παλιοδόντια; :confused::confused::confused:

Η Μάρτζι μας θα βγήκε πώς να είναι άραγε; Τι καλά να προλάβει να μπει να μας πει νέα και να μας στείλει φώτο της μικρούλας μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ακόμα το δόντι Μαρμιν αστα και βασανίζεται το πουλάκι μου!!! Όσο για το φρούτο στις δέκα το τρώμε πρέπει πιο αργά??? Στις εφτά πίνει γάλα δέκα φρούτα στη μια θα τρώει φαγακι στις τέσσερις γάλα στις εφτά κρέμα (αυτα ίσως και ανάποδα)και στις δέκα πάλι γάλα και νανάκια!!!Μαριούλα πλάκα μας κάνεις εσυ εε??? Ας ήμουν εγώ στο νησί και ας μην είχα εξοχικό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ακόμα το δόντι Μαρμιν αστα και βασανίζεται το πουλάκι μου!!! Όσο για το φρούτο στις δέκα το τρώμε πρέπει πιο αργά??? Στις εφτά πίνει γάλα δέκα φρούτα στη μια θα τρώει φαγακι στις τέσσερις γάλα στις εφτά κρέμα (αυτα ίσως και ανάποδα)και στις δέκα πάλι γάλα και νανάκια!!!Μαριούλα πλάκα μας κάνεις εσυ εε??? Ας ήμουν εγώ στο νησί και ας μην είχα εξοχικό!!!

Όχι πουλάκι μου ότι σου είπε η παιδίατρος απλά εγώ δεν ξέρω πως είδα την ώρα 9 παρά ότι ναναι δηλαδή! :cry::cry: Εγώ προς το παρόν το δίνω κατά τις 11 αλλά μολις αρχίσει να τρώει κανονικά ένα φρούτο και κρέμα μάλλον δέκα θα το κάνω και εγώ αναλόγως το πρωινό μας ξύπνημα αλλά θα ρωτήσω την παιδίατρο γιατί η φίλη μου με τα τρία παιδιά μου είπε τετράωρα! Δηλαδή πρώτο γεύμα στις 6 δεκατιανό στις 10 μεσημεριανό 2 και πάει λέγοντας αλλά τέλος του μήνα στο ραντεβού μας που λογικά θα μου πει να προσθέσω και κάτι ακόμα (σουπίτσες;) τον άλλο μήνα τότε θα τη ρωτήσω αναλυτικά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λίλι κατέβασα και το 24 ανάτομυ :P:p Αλλά δεν ξέρω αν θα το δούμε απόψε :( Τεσπα σημασία έχει ότι το έβαλαν! Αλήθεια για πες μου τι ακριβώς εννοείς ότι βασανίζεται το καψουράκι για να ξέρω τι με περιμένει! Εμείς προς το παρόν εκτός από σαλάκια και να δαγκάνουμε ότι βρούμε (ειδικά το δάχτυλο μου) δεν έχουμε κάτι άλλο! Ααααααα και λίγη γκρίνια καμιά φορά αλλά εάν ασχοληθούμε λίγο μαζί του (δηλαδή παρατήσουμε ότι κάνουμε ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δε θα έχουμε πού να πατήσουμε αλλά χαλάλι του) τότε γελάει και γελάει και γελάει :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Koριτσάκια μου γεια σας από μένα και την μικρούλα μου΅Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες! Δεν διάβασα πολλά. Τα νέα μου φαντάζομαι σας τα μετέφερε η Μαρμιν!

Θα σας τα πω κι εγώ αναλυτικά κάποια στιγμή! Προς το παρόν σας λέω πως η κορούλα μας είναι καλά, δόξα στον Θεό, και αυτό έχει σημασία! Ολα τα υπόλοιπα που αφορούν εμένα ευχομαι να είναι περαστικά!

Θέλω μια χάρη από την Κάντυ! Κάντυ μου, αν μπορέσεις, βρες εκείνη την ιστοσελίδα που γράφει τα συμβατα με το θηλασμό φάρμακα! Το tenormin 25 επιτρέπεται να το πάρω και να θηλάζω ταυτόχρονα;

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...