Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

λιλι μου δευτερα θα ξανα μπεις ε?:( δεν πειραζει αρκει να περασεις τελεια κανε κ κανενα μπανακι κ για εμας!:P

τσερρουλα τι εγινε κ δεν εχεις ορεξη?

καντυ θα μεινετε παραπανω στο χωριο? δεν εχετε ιντερνετ εκει κ γι'αυτο δεν μπαινεις συχνα?

μαρμιν μου μπραβο που οι εξετασεις ειναι μια χαρα!

κοριτσια μου εγω σταματησα τον θηλασμο δεν ειχε νοημα να τον συνεχισω πια γιατι πολυ απλα δεν ειχα γαλα:cry:μου κοπηκε τελειως!:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κοριτσούδια μου :tongue::tongue::tongue: Σήμερα έχουμε βδομαδογεννέθλια μη ξεχνιόμαστε! Γινήκαμε 24 ολόκληρων εβδομάδων!

Μόλις μίλησα με Μάρτζι! Είναι καλά και η ίδια και το μωράκι μας! Αύριο βγαίνει μόλις ευκαιρήσει θα μπει να μας πει νεότερα! Η μικρούλα γεννήθηκε στις 7 το απόγευμα και ζύγιζε 3180! Τώρα έχασε τα 200 και είναι και πολύ αδυνατούλα αλλά και πολύ γλυκούλα! Η Μάρτζι μας έχει ένα θεματάκι με την πίεση της που είναι υψηλή αλλά ελπίζουμε ως τα σαράντα να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα αλλιώς θέλει ψάξιμο! Αυτά σε γενικές γραμμές τα περισσότερα θα μας τα πει η ίδια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ ιντερνετ εχω... χρονο δεν εχω :cry::cry:

ΜΑΡΤΖΟΥΛΑ με το καλο να πατε σπιτι σας!!!περιμενουμε νεα και φωτο!!!καλε καθολου αδυνατουλα δεν ειναι κι ο δικος μου 3170 γεννηθηκε εχασε και 200 αλλα τα μαγουλακια μαγουλακια!!!!αχχχ το χοντρουλι μου την ψυχη μου χει βγαλει...ζορικο παιδι!!!

η μικρη απ την αλλη εχει λιωσει στον υπνο!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια μου :tongue::tongue::tongue: Σήμερα έχουμε βδομαδογεννέθλια μη ξεχνιόμαστε! Γινήκαμε 24 ολόκληρων εβδομάδων!

Μόλις μίλησα με Μάρτζι! Είναι καλά και η ίδια και το μωράκι μας! Αύριο βγαίνει μόλις ευκαιρήσει θα μπει να μας πει νεότερα! Η μικρούλα γεννήθηκε στις 7 το απόγευμα και ζύγιζε 3180! Τώρα έχασε τα 200 και είναι και πολύ αδυνατούλα αλλά και πολύ γλυκούλα! Η Μάρτζι μας έχει ένα θεματάκι με την πίεση της που είναι υψηλή αλλά ελπίζουμε ως τα σαράντα να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα αλλιώς θέλει ψάξιμο! Αυτά σε γενικές γραμμές τα περισσότερα θα μας τα πει η ίδια!

τελεια νεα μπραβο στην μαργκι μας το μωρακι μια χαρα! με το θηλασμο πως τα πηγαινουν αραγε?
καλημερα!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ ιντερνετ εχω... χρονο δεν εχω :cry::cry:

ΜΑΡΤΖΟΥΛΑ με το καλο να πατε σπιτι σας!!!περιμενουμε νεα και φωτο!!!καλε καθολου αδυνατουλα δεν ειναι κι ο δικος μου 3170 γεννηθηκε εχασε και 200 αλλα τα μαγουλακια μαγουλακια!!!!αχχχ το χοντρουλι μου την ψυχη μου χει βγαλει...ζορικο παιδι!!!

η μικρη απ την αλλη εχει λιωσει στον υπνο!!!!!

δλδ κ στο σπιτι που θα πας παλι δν θα εχεις χρονο να μπαινεις??????:( χαρα μ παλι καλα που η μπουμπου ειναι ηρεμη φανταζεσαι να ηταν κ τα 2 ζορικα?πως θα τα εβγαζες περα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου ευχαριστώ :tongue::tongue:

Για το θηλασμό μου είπε πως ξεκίνησαν δειλά δειλά! Η μικρή έπιασε το στήθος σήμερα ένα δεκάλεπτο και την πήρε ο ύπνος! Μετά από λίγο όμως ξύπνησε και της έδωσε ξένο και ήπιε πενήντα μλ! Επειδή χρειάζεται πολύ ηρεμία η Μάρτζι μας της είπα να μην αγχώνεται καθόλου για το θηλασμό να κάνει ότι της είναι πιο εύκολο και να αφήνει τη μικρή στο στήθος όση ώρα θέλει αφού είναι ήρεμη! Με διαβεβαίωσε και η ίδια πως δεν αγχώνεται για το θηλασμό! Η πίεση της όπως σας είπα δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα και ο γιατρός σύστησε απόλυτη ηρεμία, όχι άγχος!

Καντούλα μου όντως αν δεν προλαβαίνεις εκεί που έχεις τόσα άτομα να μπαίνεις φαντάζομαι τι θα γίνει όταν με το καλό πάτε σπιτάκι σας ε; Αλλά δεν πειράζει με δύο ζουζουνάκια δικαιολογείσαι! Όποτε προλαβαίνεις θα μας λες νέα σου!

Τσερρούλα μου καλύτερα σήμερα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα μου ευχαριστώ :tongue::tongue:

Για το θηλασμό μου είπε πως ξεκίνησαν δειλά δειλά! Η μικρή έπιασε το στήθος σήμερα ένα δεκάλεπτο και την πήρε ο ύπνος! Μετά από λίγο όμως ξύπνησε και της έδωσε ξένο και ήπιε πενήντα μλ! Επειδή χρειάζεται πολύ ηρεμία η Μάρτζι μας της είπα να μην αγχώνεται καθόλου για το θηλασμό να κάνει ότι της είναι πιο εύκολο και να αφήνει τη μικρή στο στήθος όση ώρα θέλει αφού είναι ήρεμη! Με διαβεβαίωσε και η ίδια πως δεν αγχώνεται για το θηλασμό! Η πίεση της όπως σας είπα δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα και ο γιατρός σύστησε απόλυτη ηρεμία, όχι άγχος!

Καντούλα μου όντως αν δεν προλαβαίνεις εκεί που έχεις τόσα άτομα να μπαίνεις φαντάζομαι τι θα γίνει όταν με το καλό πάτε σπιτάκι σας ε; Αλλά δεν πειράζει με δύο ζουζουνάκια δικαιολογείσαι! Όποτε προλαβαίνεις θα μας λες νέα σου!

Τσερρούλα μου καλύτερα σήμερα;

εννοειται δεν πρεπει να αγχωνεται τωρα οσο μπορει ας θηλασει αλλα και αν δεν μπορει δεν πειραζει ας δινει ξενο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλέ δε σας το είπα;; Έφαγε το φρουτάκι του σήμερα! Μηλαράκι! Για πρώτη φορά μια χαρά τα πήγε το πουλάκι μου! Πρώτα το γευόταν, ξίνιζε λίγο τα μουτράκια του και έπειτα το έτρωγε! Λίγο μέσα λίγο έξω η αρχή έγινε! :P:p Επίσης του έδωσα λίγη πατατούλα φούρνου που ετοίμασα για εμάς! Πήγα τον άντρα μου να δοκιμάσει το φαί (κατσικάκι στο φούρνο με πατατούλες και να τον δείτε πως τον έβλεπε! Του έκοψα πολύ λίγη και του άρεσε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν αντέχω μακριά σας έβαλα internet στο κινητό και να'μαι:-D. Στο εξοχικό με τα πεθερικα είμαι δεν έχει internet από κινητο μπαίνω πάντα απλά δεν είχα κάρτα γι'αυτό σας είπα δεν θα μπω αλλά μου πήρε ο αντρούλης μου για να μη σας χάσω!!! :-D. Με το καλό να πάνε σπίτι τους η Μαρτζουλα και η μπαλαρίνα της!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...