Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια μου εδω ειμαι κ γω αλλα δεν εχω κ πολυ ορεξη...σας βλεπω!!!

Γιατί κουκλίτσα μου δεν έχεις πολύ όρεξη εσύ; Σε ξενυχτάει η Μαρκελλίτσα σου; ή έγινε κάτι; Ελπίζω πάντως να τη βρεις σύντομα γιατί μας λείπεις :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να σας πω ότι έκανα (επιτέλους) εξετάσεις θυρεοειδούς και αυτό χάρη στον αντρούλη μου! Επίσης αιματοκρίτη και φερριτίνη! Είναι όλες σούπερ ουάου! Μόνο ο αιματοκρίτης ελαφρώς πεσμένος (0,1 κάτω από το κατώτερο όριο) αλλά ανεβασμένος από την προηγούμενη φορά και η φερριτίνη σε τριψήφιο νούμερο οπότε όλα οκ! Και ξεχνάω να παίρνω σίδηρο συστηματικά ως συνήθως βεβαίως βεβαιως :cry::cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Πηγα στο γιατρο εδειξα κ τις υπολοιπες εξετασεις. Ολα καλα για μια ακομη φορα. Κ τωρα το μηδεν. Δεν ειχαμε τι αλλο να πουμε. Αχ να χα λεφτα για μια εξωσωματικη μαζι του!

Pepsi μου συγγνώμη αλλά πιστεύω πως η πίστη και η αυτοπεποίθηση σου χρειάζεται και όχι τα λεφτά και η εξωσωματική! Πίστεψε το και θα γίνει ;) και χαλάααααααααααρωσε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ποσο πια να χαλαρωσουμε? Ασε δεν υπαρχει λυση δυστυχως. Πρεπει να το παρω αποφαση.

Δε μου φαίνεται και πολύ χαλαρό αυτό :rolleyes: Για ποιά λύση μιλάς; Αφού πρόβλημα δεν υπάρχει άρα δεν θα υπάρχει και λύση ;) Απλά είναι θέμα χρόνου να μείνεις έγκυος :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πηγα jubo και οργιασα πάλι ...όλα για το μωρο μου!!! :-D. Αύριο παω για το εξοχικό .Σ/Κ και δεν θα εχω ίντερνετ οπότε τα λέμε Δευτέρα φιλάκια και καληνύχτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλά έκανες! Καλά να περάσετε το Σ/Κ! Από ότι κατάλαβα θα το κλείσουμε το μαγαζάκι μας αυτό το διήμερο :( Το εξοχικό που θα πάτε δεν είναι των πεθερικών ε; Γιατί εκεί είχες ίντερνετ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΤΖΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ 40ΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!

ευχομαι ηδη να εισαι καλυτερα και θα δεις ποσο γρηγορα ξεχνιουντε αυτοι οι πονοι σε ενα μηνα ουτε θα θυμασαι πως ηταν;);)

ειμαστε ακομα χωριο κανονικα φευγουμε αυριο αλλα ισως το παρατινουμε λιγο ακομα και θελω και δεν θελω:rolleyes::rolleyes:

σας φιλω γλυκα μου λειπετε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημέρα κορίτσια

καντυ μου καλά να περνάς. αναμένουμε την επιστροφή σου όσο

λιλλι καλά να περάσεις

πεπσι αφού ΚΑΝΕΊΣ σε λίγο καιρό στον άλλο γιατρό να τον εμπιστευτείς. εκείνο το γιατρό

αν αν αν μακάρι για ολες. μασ να ήταν διαφορετικά τα πράγματα ομωσ τώρα πρέπει να είμαστε θετικές σεότι έχουμε μπροστά μασ

αλήθεια τόσο διαφορετικά νιώθει με αυτό το γιατρό?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...