Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρααααααααα!!

Σας έστειλα μειλ! Πριν λίγες μέρες τρώγαμε και τον έβαλα δίπλα μας στο καροτσάκι του! Δείτε πως κάνει! Και η κακούργα η μάνα τον τραβούσα βιντεάκι! Αλλά πριν προλάβετε να με κατηγορήσετε μετά του έδωσα λίγο ψωμάκι στο χεράκι και παρηγορήθηκε! Τι λέτε; Έτοιμος να ξεκινήσει τις στερεές τροφές;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

βάζουμε σε ένα μπρίκι λίγο νερό, χυμό από ένα λεμόνι, βανίλια σε σκόνη (όσο θέλουμε) και λίγο κανέλα σε σκόνη….αφήνεται να βράσει και σε λίγα λεπτά το σπίτι μυρίζει τέλειααααααα!!!

ΙΔΑΝΙΚΟ για να φύγουν οι μυρωδιές μετά το μαγείρεμα των ψαριών και πολύ ωραία ιδέα αν περιμένουμε κόσμο σπίτι!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ……..

τρικ Νο2

όταν καθαρίζεται το ψυγείο στο τέλος να το περνάτε με ένα βρεγμένο πανάκι που πρώτα θα το έχετε βουτήξει στο ούζο!!!

απολυμαίνει το ψυγείο και διώχνει κάθε άσχημη μυρωδιά!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια πήγαμε και πήραμε χθες το σιντι της βάπτισης με τις φώτο! Τις ξαναβλέπω τώρα και έχω συγκινηθεί πάρα πολύ! Βλέπω τον αντρούλη μου με το Θρασυβουλάκι μου! Δυστυχώς δε μπορώ ακόμα να σας τις στείλω γιατί δεν είναι οι τελειωτικές και έχει επάνω τα νούμερα οπότε δε φαίνονται καλά! Μόλις όμως παραγγείλουμε και μας δώσει το σωστό σιντί θα σας στείλω μερικές!

Αλήθεια Πέπσι εσείς που βαφτίσατε με τις φωτο τι έκαναν; Σας παρήγγειλαν αυτοί και σας έδωσαν μερικές χωρίς να σας πουν; Εμάς μας είπε ήδη ο νονός να του τις βάλουμε σε στικάκι που θα μας δώσει γιατί λέει τώρα πια όλα είναι ηλεκτρονικά! Έχει και μούρλα με τις φώτο! Ευτυχώς ο φωτογράφος θα μας δώσει όλο το αρχείο στο τέλος οπότε θα του το αποθηκεύσουμε και αυτουνού αλλά σκέφτομαι να τους παραγγείλω και αυτούς! Αλλά να τους δώσω και για τους καλεσμένους τους; Γιατί βγήκαν και με αυτούς φώτο στις χαιρετούρες! Καταλάβατε τι εννοώ ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

λίλλι μου τέλειες οι ιδέες σου, θα τις εφαρμόσω...

πέπσι μου, τόσο πολύ ο σκύλος ε??

εγώ να σου πω τι θα έκανα αν και θα μας πει η λιλλι αν είναι σωστό ε όχι..

θα σφογγάριζα με καθαρό οινόπνευμα...

μαρμιν μου, να τους δώσεις φώτο..

αλλά πιστεύω αυτές που είναι με το μωρό κλπ...και όχι με τους καλεσμένους τους..

εμάς εδώ στο πακέτο κάνουν 2 αλμπουμ ένα κανονικό και ένα πιο μικρό για τους νονούς...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερα μαρμινουλα

εμενα η μαμα δεν με ρωτησε καν. Μου εδωσε απλα το άλμπουμ με τις φωτογραφιες που ηθελε αυτή και είχε διαλέξει. Εμενα καταρχας δεν με ειχε ρωτησει αν θελω να χω καλεσμενους. Ειχε καλεσει μονο τους γονεις μου και τα αδερφια μου. Την πεθερα μου γιαα να καταλαβεις οχι, γιατι η νονά ημουν εγω και οχι ο αντρας μου. Εγω στη θεση σου δεν θα ρωτουσα γιατι όταν δινεις λιγο θαρρος , οι άλλοι παιρνουν πιο πολύ. Εκτος αν τις πηρωσουν ο νονος τις φωτο. Εσυ απλα εχεις την καλωσυνη να τους δωσεις ενα αλμπουμ με καποιες φωτογραφιες που διαλεξες εσυ.

Εχτες παιδια με ελιωσε ο μικρος. Μου εστειλε ζωγραφια με την νονα, τον νονο, τον εαυτο του και το σπιτι της νονας και μια φωτο απο καποια στιγμη που μας ειχε βγαλει η μαμα του και ειναι ολο ναζι επειδη τον κραταω αγκαλια

καλημέρα κορίτσια!!!

λίλλι μου τέλειες οι ιδέες σου, θα τις εφαρμόσω...

πέπσι μου, τόσο πολύ ο σκύλος ε??

εγώ να σου πω τι θα έκανα αν και θα μας πει η λιλλι αν είναι σωστό ε όχι..

θα σφογγάριζα με καθαρό οινόπνευμα...

μαρμιν μου, να τους δώσεις φώτο..

αλλά πιστεύω αυτές που είναι με το μωρό κλπ...και όχι με τους καλεσμένους τους..

εμάς εδώ στο πακέτο κάνουν 2 αλμπουμ ένα κανονικό και ένα πιο μικρό για τους νονούς...

Ευχαριστώ Τίγκερ μου! Και εγώ θα ήθελα να κάνω άλμπου αλλά τα ψηφιακά εδώ είναι φωτιά και λαύρα και έτσι αποφασίσαμε με το σύζυγο μόνο φώτο και για εμάς και όποιος θέλει άλμπουμ ας πληρώσει να το κάνει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ευχαριστώ Τίγκερ μου! Και εγώ θα ήθελα να κάνω άλμπου αλλά τα ψηφιακά εδώ είναι φωτιά και λαύρα και έτσι αποφασίσαμε με το σύζυγο μόνο φώτο και για εμάς και όποιος θέλει άλμπουμ ας πληρώσει να το κάνει!

Εγώ ρώτησα για ψηφιακό 1 μεγάλο και 2 μικρά φυσικά κάποιες μεγάλες φωτό και 4 DVD με βίντεο όλη τη βάφτηση και άν θέλω και το γλέντι (που εγώ δεν θα κάνω)700?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εγώ ρώτησα για ψηφιακό 1 μεγάλο και 2 μικρά φυσικά κάποιες μεγάλες φωτό και 4 DVD με βίντεο όλη τη βάφτηση και άν θέλω και το γλέντι (που εγώ δεν θα κάνω)700?

Ε και μας κάπου τόσα μας είπαν και μάλιστα με τρία μικρά και βρήκαμε και με νομίζω αλλά και πάλι πόλλά ήταν. Και με έξτρα φώτο μέσα 70 νομίζω! Αλλά τώρα θα δώσουμε 280? για εκατό φώτο, όσα ντιβιντι θέλουμε, ένα άλμπουμ απλό για να βάλουμε τις φώτο και το κυριότερο όλο το αρχείο της βάπτισης (δηλαδή οι φωτο) σε σιντί σε εκτυπώσιμη επεξεργασμένη μορφή για να εκτυπώσουμε φώτο όσες οπου και όποτε θέλουμε και αργότερα κάνουμε και άλμπουμ ψηφιακό και ότι γουστάρουμε αν το θελήσουμε! Μόνο για το υλικό μας ζητούσαν τόσα λεφτά να σκεφτείτε! Πάω να δω μειλ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...