Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από τη Μαρτζι μας "Ειμαι πολυ χαλια.η πιεση μου ειναι ακομη ψηλη,ποναω υπερβολικα,δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβ.το χειροτερο ειναι οτι απο τους φρικτους πονους και ζαλαδες δεν χαρηκα ακομη τη μικρη.ουτε αγκαλια δεν μπορω να την παρω."

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε? πολυ ησυχια στο καφε μας..

πεπσι μου θα μεινεις πολυ γρηγορα εγκυουλα ειμαι σιγουρη..μην απογοητευεσαι.. ολες μας θα μεινουμε πολυ γρηγορα και θα ανοιξει νεα λιστα με εγκυουλες και παλι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Πέπσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω! Βασικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις παρά μόνο υπομονή όση έχεις και όση μπορείς να βρεις! Όλα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους με τέτοιο τρόπο που δε θα το πιστεύεις στο τέλος!

Η καημένη η Μαρτζούλα μας! Λίλι καλά έκανες και τις έδωσες ευχές από όλες μας!

Κορινάκι τα διάβασα αυτά με την πεθερά τι να πω! Ευτυχώς τα βάσανα σας τελειώνουν και ευτυχώς ο σύζυγος παίρνει το μέρος σου! Αλλά δεν κατάλαβα στο τέλος δηλαδή και ο πεθερός σου το μέρος της πεθεράς πήρε και όχι το δικό σας; :shock: Άρα τα θέλει και αυτουνού ο κ#$λος! Με συγχωρείς κι όλας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

πεπσι μου σε νιωθω και. σε καταλαβαίνω απόλυτατο μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε

να κάνουμε τα επόμενα βήματα με τισ συμβουλές του γιατρού μασ δεν και με τι βοήθεια του ευαγγελιστη λούκα του ιατρού

όλα θα πάνε μια χαρά

θα βγει το ουράνιο τόξο δεν ξέρω πότε αλλά θα βγει

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πέπσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω! Βασικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις παρά μόνο υπομονή όση έχεις και όση μπορείς να βρεις! Όλα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους με τέτοιο τρόπο που δε θα το πιστεύεις στο τέλος!

Η καημένη η Μαρτζούλα μας! Λίλι καλά έκανες και τις έδωσες ευχές από όλες μας!

Κορινάκι τα διάβασα αυτά με την πεθερά τι να πω! Ευτυχώς τα βάσανα σας τελειώνουν και ευτυχώς ο σύζυγος παίρνει το μέρος σου! Αλλά δεν κατάλαβα στο τέλος δηλαδή και ο πεθερός σου το μέρος της πεθεράς πήρε και όχι το δικό σας; :shock: Άρα τα θέλει και αυτουνού ο κ#$λος! Με συγχωρείς κι όλας!

ναι μαρμιν μου πηρε το μερος της χθες:evil::evil:..και εγω αυτο νομιζω οτι τα θελει ..σημερα ολα μελι γαλα παλι ουτε που ακουστηκε η φωνη της ..και ο πεθερος μου οπως πριν με τα αστεια του και τις συζητησεις μια χαρα ..πιστευω αυτη η γυναικα ειναι τρελη..την μια μερα ειναι ολα καλα και την αλλη μερα φωναζει σαν τρελη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Aλήθεια βρε κορίτσια δεν ξέρουμε πόσο γεννήθηκε η μικρούλα της Μάρτζι ε; Ούτε τι ώρα γέννησε; Λίλι μήπως σου είπε κάτι ο σύζυγος;

Όχι δεν μου είπε και δεν ρώτησα κιόλας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κόρες σας αφήνω έχουμε παρεούλα για να δούμε Eurovision να γελάσουμε!!!Φιλάκια πολλά πολλά!!!Καληνύχτααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καληνύχτα κοριτσάκια!

Καλά δεν πειράζει θα μας τα πει όλα η Μαρτζούλα μας όταν με το καλό βγει και αισθανθεί νωρίτερα! Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα και αγκαλιά με την κοράκλα της!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

η μαργκουλα μας ποναει πολυ ε?:(αχ το πολυ σε 2 μερουλες δεν θα θυμαται τιποτ απο αυτα και θα χαιρεται την πανεμορφη κορουλκα της!

καντυ μου χαθηκες και εσυ αγγελικακι:(

λιλι κουκλος ο γιοκας σου!

καληνυχτα φιλεναδιτσες μου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Κορίνα η πεθερα θέλει ψυχίατρο!!! Τσερη ,Αγγελικακι ,Νένα ,Μαριούλα ,Καντυ μας χρωστάτε φωτό από τα ζουζούνια μας!!! Μαριούλα σε ευχαριστώ!!! Άντε βρε να αρχίσει λίγο να κουνιέται το καφέ μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...