Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μου τρέξαν τα σάλια και ας μην τρώω χορτόπιτες απλά φαντάστηκα το φύλλο να ροδίζει βρε κορίτσια αφού έχασα 200 γρ σήμερα που ζυγίστηκα και αφού τον τελευταίο μήνα δεν έβαλα λέτε να πω τη μαμά να κάνει μια τυροπιτούλα; Η μάνα μου είναι σπέσιαλ στις πιτούλες και ο άντρας μου λέει ότι σαν το φύλλο της δεν υπάρχει εγώ δεν κάνω λόγω κιλών (ειδικά του άντρα μου) αλλά κι εγώ πρέπει να προσέχω για να διατηρήσω την κορμάρα μου:tongue:

εγω με τις τυροπιτες δεν τα παρω και τοσο καλα γιατι μου φαινοντε πολυ αλμυρες αλλα μιας και το ανεφερες να σου πω μια συνταγη για γεμιση....φετα,ανθοτυρο και μπεσαμελ βγαινει καταπληκτικη ουτε αλμυρη αλλα και μεσα ειναι σαν κρεμα...επισσης εγω ειχα φτιαξει μπουγατσα με τυρι οπου παλι εβαζα ανθοτυρο και φετα και την εκανα με γαλα και σιμιγδαλι καταπληκτικη κι αυτη!!ναι βρε φτιαχνει η μαμα σου πες της να σου κανει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

deppaki ειδα ελαχιστα πραγματα, στο μονο που εχω καταλήξει είναι ότι θα πάρω μπανιερα που απο πανω ειναι αλαξιερα και κανει 90-100 ευρώ. Επισης αποφάσισα ότι θα προαπαθησω να βρω κουνια όχι 120Χ60 αλλα 140Χ70 -που αυτοι το ονομαζουν προεφηβικό- για να μπορει το μωρο να την χρησιμοποιει από την αρχή και μετά βγαζοντας τα καγκελα μεχρι την ηλικία των 7 ετών.

Εμενα δεν εχει να μου δωσει κανεις και τιποτα,ίσως ένα ποτρ μπεμπε μπορει να μου δανεισει μια φίλη η οποια μαλιστα μου προτεινε να μην το παρω γιατι αυτή το χρησιμοποιησε μόνο 2 μηνες και τωρα το μωρο δεν χωραει!!!!!

Κουνια και συρταριερα μου ειπε μόλις χθες η πεθερα μου ότι θα μου παρει αυτή!!!! Οπότε εγω θα παρω το στρωμα που θα κανει 200 ευρώ!!!!! και το καροτσακι με το καθισματακι αυτοκινήτου. Βεβαια δεν εχω υπολογίσει ακόμη την μαμά μου η οποια θα μου πάρει οποσδήποτε κατι αν και υπολογίζω να τα σταξει γερά στην γέννα. Απο ότι ξέρω θελει η καημενουλα να την πληρώσει αυτή και τον γιατρό και την κλινική αλλά επειδή ο χειμώνας προβλέπετε δύσκολος ακόμη και για αυτους, ακόμη και τα μισά αν μου δώσει θα ειναι σουπερ. Στον αδερφό μου πριν 4μιση χρονια την ειχαν πληρώσει οι γονεις μου αλλα άλλα χρόνια τότε άλλα τώρα.

εννοεις αυτη που μπορεις να την μεταφερεις και σε αλλο δωματιο?στην κραβατοκαμαρα ας πουμε?εγω θα προτιμουσα να ειχε ντουζιερα το σπιτι για να μπορω να βαλω μπανακι με βαση και να μην με τρωει το σκυψιμο γιατι βρε κοριτσια θα ειναι παλουκι καθε μερα να ειμαι σκυφτη ποση ωρα στην μπανιερα θα την καταστρεψω την μεση μου και τα γονατα μου.....αυτο το κρεββατακι ειναι πολυ καλο αλλα...δεν θα κανεις αμεσα δευτερο παιδακι???οποτε θα βαλεις το μωρο στην κουνια και αναγκαστηκα θα παρεις κρεββατι για το μεγαλυτερο η θα παρεις μετα και 2η κουνια?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ωραια η πιτα,αυτο με το φυλλο δε νομιζω να το κανω αλλα θα παρω ετοιμο.μιαμ μιαμ...εγω εχω κοριτσι μαλλον. θα εχω πολλους γαμπρους να διαλεξω. με βαλατε σε σκεψεις για τα λεφτα ρε κοριτσια,ισως μεχρι το τελος να το ξανασκεφτω.

εγω με τις τυροπιτες δεν τα παρω και τοσο καλα γιατι μου φαινοντε πολυ αλμυρες αλλα μιας και το ανεφερες να σου πω μια συνταγη για γεμιση....φετα,ανθοτυρο και μπεσαμελ βγαινει καταπληκτικη ουτε αλμυρη αλλα και μεσα ειναι σαν κρεμα...επισσης εγω ειχα φτιαξει μπουγατσα με τυρι οπου παλι εβαζα ανθοτυρο και φετα και την εκανα με γαλα και σιμιγδαλι καταπληκτικη κι αυτη!!ναι βρε φτιαχνει η μαμα σου πες της να σου κανει!!!

τώρα ζηλεύω και με ξεσηκώνεις αν κου μα αρέσει πολύ η μαγειρική ακόμη περισσότερο η ζαχαροπλαστική και δη τα σοκολατένια γλυκά φτιάχνω αρεά και που λόγω κιλών όπως προείπα γιατί και ο άντρας μου προσπαθεί να προσέχει και να κάνει δίαιτα όσο μπορεί ο καημενούλης τέτοιες στιγμές ζηλεύω την φιλενάδα μου που βάπτισε σήμερα και είναι σαν το άγαλμα της πείνας (έτσι λέει ο άντρας μου τις πολύ αδύνατες) και αυτή και ο άντρας της ο πατερ και φυσικά και τα δύο της παιδάκια το τρίτο βαπτίστηκε σήμερα και δεν το περιλαμβάνω κι έτσι μπορεί αν κάνει ότι θέλει όσο ήταν έγκυος και πριν που μιλούσε ή κουλουράκια θα έκανε, ή κεικ ή γλυκα να σκεφτείτε ότι βάπτισε σήμερα τρισίμησι μήνες μετά τη γέννα και ήταν έτσι ακριβώς όπως την ξέρω από νια μην σας πω και πιο αδύνατη:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω κοριτσια στην μαγειρικη κανω θαυματα!!!!!!οτι μπορειτενα φανταστητε απο ζαχαροπλαστικη ομως ειμαι σκραπας....μα βρε κοριτσια να εχω διπλα την συνταγη να την κανω κατα γραμμα και να βγαινει αλλα ντ αλλων.

αντε βρε Αγγελικακι να ανοιξει ο δρομος για τα κοριτσακια !!!!!ναι μωρε ξανασκεψου το για το μαιευτηριο ειναι παρα πολλα τα λεφτα για 3-4 βραδια σκεψου οτι με το μωρακι σου θα εχεις τοσα εξοδα και θα ειναι πραγματακια που θα πρεπει να του παρεις και να ειναι χρησιμα για πολυ καιρο καθως επισσης και για το δευτερο μωρακι σου ειναι αδικο να τα παρουν αλλοι αυτα τα χρηματα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια στην μαγειρικη κανω θαυματα!!!!!!οτι μπορειτενα φανταστητε απο ζαχαροπλαστικη ομως ειμαι σκραπας....μα βρε κοριτσια να εχω διπλα την συνταγη να την κανω κατα γραμμα και να βγαινει αλλα ντ αλλων.

αντε βρε Αγγελικακι να ανοιξει ο δρομος για τα κοριτσακια !!!!!ναι μωρε ξανασκεψου το για το μαιευτηριο ειναι παρα πολλα τα λεφτα για 3-4 βραδια σκεψου οτι με το μωρακι σου θα εχεις τοσα εξοδα και θα ειναι πραγματακια που θα πρεπει να του παρεις και να ειναι χρησιμα για πολυ καιρο καθως επισσης και για το δευτερο μωρακι σου ειναι αδικο να τα παρουν αλλοι αυτα τα χρηματα!!!

συμφωνώ ειδικά στις μέρες μας που τα πράγματα είναι ήδη δύσκολα και καθώς φαίνεται θα δυσκολέψουν κι άλλο γιατί να τα πάρουν αυτοί και όχι τα μωράκια μας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμένα πάλι η ζαχαροπλαστική είναι το φορτε και η αδυναμία μου από ελεύθερη έφτιαχαν κεικ και γλυκά όλων των ειδών μέχρι και μιλφειγ και τούρτες αν και αυτές ήταν με τα έτοιμα υλικά που συμπληρώνεις μόνο γάλα και κάτι ακόμα νομίζω και τρώγαμε όλοι και ερχόταν και η αδελφή μου η παντρεμένη εντάξει μαγείρευα και καμιά φορά κυρίως καλοκαίρι που έλειπε η μαμά αλλά μόνο αν ήταν να φάει και άλλος πχ ο αδελφός μου γιατί μόνο για μένα δε μου αρέσει να μαγειρεύω κυρίως εξασκήθηκα μετά το γάμο μου έχω και τον άντρα μου που μαγειρεύει και μου έμαθε κι εκείνος κάποια μυστικά που του αρέσουν πχ μαζί κάναμε πρώτη φορά γεμιστά με κιμά και ρύζι (σκέτο ρύζι δεν τα τρώει αλλά κι εγώ δεν τα έτρωγα και τώρα κατάλαβα γιατί επειδή ήταν μόνο με ρύζι) από τότε τα κάνω μόνη μου και κάθε φορά μου λεει ότι τα κάνω σαν της μανούλας του και πολύ χαίρομαι γι' αυτό, επίσης τώρα έκανε κολιούς με σαλτσούλα στον φούρνο τα ψάρια τα φουρνιστά τα αφήνω πάντα να τα κάνει ο σύζυγος γιατί τα κάνει τέλεια:tongue: αλλά και γενικά ότι μου μαγειρεύει βρε κορίτσια μου αρέσει πολύ είναι καλός μάγειρας λέτε ή φταίει τίποτα άλλο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσαρες μας ειχε τραπεζι η πεθερα μου σημερα...δηλαδή αν γινόταν να τρωμε καθε μερα εκει δεν θα ειχε κανενα προβλημα!!!εμενα με εκανε ψαροσουπα....έφαγα τον σολωμό μου!!!

αν και δεν μ'αρεσει ο σολωμος....ειχε μεσα ομως και μπακαλιαρο οπτε ενταξει...μου σταθηκε και ενα κοκκαλακι κ μ'εσει σπασει τα νευρα...

νενα πολυ κριμα για την φιλη σου...αυτα ειναι δυσκολα αλλά τουλαχιστον να παν ολα καλα με το άλλο το μικρουλι...

για τον καφε που ειπατε ειμαι πανετοιμη κοριτσια...αρκει να ειμαι καλα να αρχισω και τον σιδηρο γιατι ξερετε...

αγγελικακι αν ειναι να σου τυχει στραβη θα σου τυχει εστω κ σε δικλινο!!!στο κατω κατω 4 μερες ειναι...κ οπως θα λετε και σεις αν μπορουσε να ερθει η γιατρος μου θα πηγαινα σε δημοσιο...αλλά βασίζεσαι? στην ιδεα οτι μπορει να εφημερευει κανενα γενιματα που ειναι Το βρωμονοσοκομειο....καλυτερα να γεννήσω στο σπίτι μέσα στη μπανιερα...

κοριτσια εγω τα τελευταια 2 χρονια που κολλούσα ελαχιστα ενσημα ημουν στο βιβλιαριο του αντρα μου, τεβε, τώρα πλεον εοππυ...θα πάρω κάποια χρήματα μετα την γέννα?ξέρετε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εμένα πάλι η ζαχαροπλαστική είναι το φορτε και η αδυναμία μου από ελεύθερη έφτιαχαν κεικ και γλυκά όλων των ειδών μέχρι και μιλφειγ και τούρτες αν και αυτές ήταν με τα έτοιμα υλικά που συμπληρώνεις μόνο γάλα και κάτι ακόμα νομίζω και τρώγαμε όλοι και ερχόταν και η αδελφή μου η παντρεμένη εντάξει μαγείρευα και καμιά φορά κυρίως καλοκαίρι που έλειπε η μαμά αλλά μόνο αν ήταν να φάει και άλλος πχ ο αδελφός μου γιατί μόνο για μένα δε μου αρέσει να μαγειρεύω κυρίως εξασκήθηκα μετά το γάμο μου έχω και τον άντρα μου που μαγειρεύει και μου έμαθε κι εκείνος κάποια μυστικά που του αρέσουν πχ μαζί κάναμε πρώτη φορά γεμιστά με κιμά και ρύζι (σκέτο ρύζι δεν τα τρώει αλλά κι εγώ δεν τα έτρωγα και τώρα κατάλαβα γιατί επειδή ήταν μόνο με ρύζι) από τότε τα κάνω μόνη μου και κάθε φορά μου λεει ότι τα κάνω σαν της μανούλας του και πολύ χαίρομαι γι' αυτό, επίσης τώρα έκανε κολιούς με σαλτσούλα στον φούρνο τα ψάρια τα φουρνιστά τα αφήνω πάντα να τα κάνει ο σύζυγος γιατί τα κάνει τέλεια:tongue: αλλά και γενικά ότι μου μαγειρεύει βρε κορίτσια μου αρέσει πολύ είναι καλός μάγειρας λέτε ή φταίει τίποτα άλλο;

ααα κι εγω τα γεμιστα τα κανω με κιμα ετσι τα φτιαχνει και η μαμα μου δεν τα τρωει κανεις μας σκετα με ρυζι και ο αντρας μου δεν τα ετρωγε και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι ενω ειναι ωραιο σαν φαγητο μια φορα λοιπον φτιαχνω και οχι μονο τα εφαγε αλλα μου λεει κιολας τι ωραιο φαγητο ειναι αυτο πως το λενε αφου του ειπα μου λεει αποκλειεται γιατι η μανα του κατι αλλο εφτιαχνε και το ονομαζε γεμιστα δεν τον πολυπιστεψα νομιζα οτι υπερβαλει και παμε μια φορα στην πεθερα μου και εχει φτιαξει γεμιστα(ετσι νομιζε τουλαχιστον)αηδιασα και μονο που τα ειδα ηταν ρυζι λασπωμενο με κρεμμυδια και κατι χορταρικο σελινο μαλλον και μαιντανο και δεν εβλεπες πουθενα ντοματα ολοκληρη τις ειχε πολτοποιησει με το πιρουνι πριν τις βαλει στο πιατο τι να πω...αμ γι αυτο λεω ο Χριστιανος δεν ηθελε ουτε να τ ακουσει!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ αυτες οι πιτες!!!!εγω κοριτσια απο γλυκα ουτε να τα δω...θα δοκιμασω μια πιρουνια και αυτο οχι παντα...αυτο που με πιανει και τρωω ειναι καμια σοκολατα (μονο ιον που ειναι ελληνικες) και αυτο μια τον μήνα και αν...

αλλά τις πίττες....τις λατρεύω!!!!ολες τις πιττες...και τωρα με αυτην την χορτοπιττα μου εκανες μεγαλη ζημια ντεππα εχω να σου πω!!!

εμενα η αγαπημενη μου ειναι σπανακοπιττα και μαλιστα νηστισιμη, χωρις τυρι!!!αλλά έχω και μια συνταγή για κοτοπιτα....

και γω κοριτσια με τις πιττες καταπιάνομαι τον χειμώνα...το καλοκαιρι κραταω τα προσχήματα γιατι πηγαινω και στην θάλασσα και φοράω και μπικίνι!!!!

περυσι ειχα κανει πολλά ζημάρια, έκατσα μια μέρα ειχα ανοιξει πολλά φύλλα και τα έβαλα στην καταψυξη. Μέσα στον χειμώνα έβγαζα και απο ένα το ξεπάγωνα και στο πι και φι έιχα χειροποιητη πίττα!!!γέμιση, εγώ ντεππα την τσιγαρίζω, έκανα επίσης πολύ για να μην έχω να πλενω χόρτα και σπανακια καθε τρεις και λίγο και την εβαζα και αυτην στην καταψυξη και έναν χειμώνα πήρα 3 κιλά!!!αυτα έχω να πω, το ενδιάμεσο το καταλάβατε...

εγω παντως βαζω 2 φυλλα ένα πανω ένα κάτω...κανω την ζύμη όπως εσύ αλλά βάζω βιταμ...δηλαδη ανοιγω το φυλλο και το πασαλιβω με βιταμ και παραλληλα το διπλώνω να γινει ενα μπαστουνακι και το μπαστουνακι για να γινει τετραγωνάκι και σε κάθε δίπλωμα που κανω βάζω βιραμ...την αφήνω στο ψυγειο καμιά ώρα και μετα το ξανανοιγω και γινεται σφολιατα...λες και έχεις ανοιξει 10 φύλλα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ααα κι εγω τα γεμιστα τα κανω με κιμα ετσι τα φτιαχνει και η μαμα μου δεν τα τρωει κανεις μας σκετα με ρυζι και ο αντρας μου δεν τα ετρωγε και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι ενω ειναι ωραιο σαν φαγητο μια φορα λοιπον φτιαχνω και οχι μονο τα εφαγε αλλα μου λεει κιολας τι ωραιο φαγητο ειναι αυτο πως το λενε αφου του ειπα μου λεει αποκλειεται γιατι η μανα του κατι αλλο εφτιαχνε και το ονομαζε γεμιστα δεν τον πολυπιστεψα νομιζα οτι υπερβαλει και παμε μια φορα στην πεθερα μου και εχει φτιαξει γεμιστα(ετσι νομιζε τουλαχιστον)αηδιασα και μονο που τα ειδα ηταν ρυζι λασπωμενο με κρεμμυδια και κατι χορταρικο σελινο μαλλον και μαιντανο και δεν εβλεπες πουθενα ντοματα ολοκληρη τις ειχε πολτοποιησει με το πιρουνι πριν τις βαλει στο πιατο τι να πω...αμ γι αυτο λεω ο Χριστιανος δεν ηθελε ουτε να τ ακουσει!!

η αλήθεια είναι ότι της μαμάς μου γινόταν ωραία με ρύζι για όποιον τα τρώει φυσικά δηλαδή το ρυζάκι μέσα ήταν σπυρωτό με τα μυρωδικά του και τη σαλτσούλα του όσο πρέπει και η πιπεριά καλοψημένη και το φαι όχι με ζουμί έλα όμως που εμένα δε μου αρέσει η πιπεριά ούτε με άρεζε με το ρύζι αλλά μια φίλη μου μου λέει ότι τα κάνει μόνο με ρύζι και παραξενεύτηκε που τα κάνω με κιμά χαίρομαι που βρήκα σύμμαχο η μαμά μου τα κάνει έτσι γιατί το κάνει στα νηστίσιμα-λαδερά τετάρτες παρασκευές και κυρίως σε σαρακοστές

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κορίτσια σε λίγο θα γίνει κατάληψη του υπολογιστή από το σύζυγο γιατί παίζει ο άρης (8,30)

τσέρρυ κορίτσι μου μην περιμένεις μέχρι την επόμενη δευτέρα για να πάρεις σίδηρο και να κάνεις εξετάσεις μπορείς να πάρεις και από τώρα αφού ρωτήσεις το γιατρό σου και μπορείς αν θες να κάνεις μόνο έναν αιματοκρίτη που είναι οικονομικός (στην ευρωδιάγνωση έδωσα δύο ευρώ χωρίς εοπυυ) το κάνεις αύριο πρωί και το μεσημέρι έχεις τα αποτελέσματα παίρνεις αμέσως το γυναικολόγο σου γιατί μυρίζομαι χαμηλό και ξεκινάς αμέσως σίδηρο μαζί με χυμούς και το σίδηρο καλύτερα να τον πίνεις με φυσικό χυμό πορτοκάλι για καλύτερη απορόφηση

Νενα κρίμα για την φίλη σου ευτυχώς πρόλαβαν και το βάφτισαν οπότε τώρα είναι αγγελάκι και τους προσέχει ελπίζω όταν με το καλό παρουν το άλλο τους μωράκι σπίτι να γλυκάνει λίγο ο πόνος τους

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ αυτες οι πιτες!!!!εγω κοριτσια απο γλυκα ουτε να τα δω...θα δοκιμασω μια πιρουνια και αυτο οχι παντα...αυτο που με πιανει και τρωω ειναι καμια σοκολατα (μονο ιον που ειναι ελληνικες) και αυτο μια τον μήνα και αν...

αλλά τις πίττες....τις λατρεύω!!!!ολες τις πιττες...και τωρα με αυτην την χορτοπιττα μου εκανες μεγαλη ζημια ντεππα εχω να σου πω!!!

εμενα η αγαπημενη μου ειναι σπανακοπιττα και μαλιστα νηστισιμη, χωρις τυρι!!!αλλά έχω και μια συνταγή για κοτοπιτα....

και γω κοριτσια με τις πιττες καταπιάνομαι τον χειμώνα...το καλοκαιρι κραταω τα προσχήματα γιατι πηγαινω και στην θάλασσα και φοράω και μπικίνι!!!!

περυσι ειχα κανει πολλά ζημάρια, έκατσα μια μέρα ειχα ανοιξει πολλά φύλλα και τα έβαλα στην καταψυξη. Μέσα στον χειμώνα έβγαζα και απο ένα το ξεπάγωνα και στο πι και φι έιχα χειροποιητη πίττα!!!γέμιση, εγώ ντεππα την τσιγαρίζω, έκανα επίσης πολύ για να μην έχω να πλενω χόρτα και σπανακια καθε τρεις και λίγο και την εβαζα και αυτην στην καταψυξη και έναν χειμώνα πήρα 3 κιλά!!!αυτα έχω να πω, το ενδιάμεσο το καταλάβατε...

εγω παντως βαζω 2 φυλλα ένα πανω ένα κάτω...κανω την ζύμη όπως εσύ αλλά βάζω βιταμ...δηλαδη ανοιγω το φυλλο και το πασαλιβω με βιταμ και παραλληλα το διπλώνω να γινει ενα μπαστουνακι και το μπαστουνακι για να γινει τετραγωνάκι και σε κάθε δίπλωμα που κανω βάζω βιραμ...την αφήνω στο ψυγειο καμιά ώρα και μετα το ξανανοιγω και γινεται σφολιατα...λες και έχεις ανοιξει 10 φύλλα...

βιταμ βάζει και η μαμά μου ανάμεσα στα φύλλα και μάλιστα όταν ήμουν μικρή με έβαζει και τα έβαζα κομματάκια κομματάκια διάσπαρτα στο φύλλο αλλά από εκεί και πέρα το κάνει όπως η ντεππα κάνει μπαλίτσες και βάζει δύο φύλλα κάτω δύο πάνω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν έχεις φανερωθεί πλήρως....

δε μου αρέσει η πιπεριά ούτε με άρεζε με το ρύζι

αχχαχαχαχαχ εγώ να δεις πόσα πετάω!!!!το ναι για παει σύννεφο...

28xYp3.png

αχ τίι θα κάνω???νομίζω θα του πω οτι το ψαροκόκκαλο φευγει μόνο με σπανακοπιττα και επι της ευκαιριας θα ανεβει και ο αιματοκρίτης με το σπανακι!!!ξεκινάει και ο αγώνας (και μένα άρης ειναι - εγω παοκ) και τώρα μιλάει και στο τηλ κ περναει η ώρα...στον υπολογιστη που τον βλεπει???εμεις εχουμε νοβα.

μαρμιν δεν θα περιμενω εχω δωσει ήδη αίμα και την δευτερα θα εχω αποτελεσματα απο όλες τις εξετασεις που μου ζητησε η γιατρος. τοτε με ακριβή νουμερα θα την παρω να μου πει τι να κανω...παντως σιγουρα ειναι χαμηλος ο αιματοκριτης γαιτι σκεψου οτι πριν μεινω εγκυος, οταν εκανα την υστεροσκοπιση και μου καναν εξετασεις αιματος, ο αιματοκρίτης ήταν 36/45!!!!τοτε βεβαια ειχα παρει σίδηρο...αλλά οχι για πολυ καιρο γιατι μου εφερνε δυσκοιλιοτητα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...