Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια δεν το πιστευω πως ο αγγελος μου ειναι ειδη 7 μηνων πως περναει ετσι ο καιρος????? σαν χθες μου φαινεται που ημουν με την κοιλια στο στομα κ μετραγα μερες κ ελεγα μα καλα ποτε θα γεννησω? κ τωρα το μωρακι πηγε ειδη 7 μηνων και ουτε που το καταλαβα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια..τι κανετε?

εγω τα ιδια ..δουλεια ,σπιτι..σημερα παλι ειχαμε επεισοδιο με πεθερα..γυρναμε απο την δουλεια στις 2 και μας περιμενε για να ψησει ο αντρας μου τα ψαρια που ειχε παρει..αρχισε ο αντρας μου να ψηνει με το που γυρναμε ουτε πανω στο σπιτι προλαβε να παει..καθομαι και εγω στην αυλη μαζι του να τον κανω παρεα..σε 5 λεπτα βγαινει η τρελη και μου λεει ελα να στρωσεις τραπεζι ,παω στρωνω και μετα ερχεται και ο αντρας μου μεσα και μου λεει αυτη παρε και αυτα τα πιατα ,και το αλατι, παρε και αυτο και εκεινο ,της λεει ο αντρας μου αστην να κατσει 5 λεπτα απο τις 7 το πρωι στην δουλεια ηταν.. λεει αυτη στον πεθερο μου < ακους κουραζονται πολυ τα παιδια..εμεις πως πηγαιναμε και στην δουλεια και καναμε και δουλειες στο σπιτι ?αυτοι ολο κουραζονται.. >μου λεει εσυ του εκανες παραπονα οτι σε κουραζω?

και απανταει αυτος : ετσι ειναι τωρα οι νεοι κουραζονται ευκολα..

δεν απανταμε και καθομαστε να φαμε..και λεμε στην πεθερα αντε ελα κατσε να φαμε και λεει αυτη τσιριζοντας: δεν θελω να φαω τωρα μου κοπηκε η ορεξη..

νευριαζει και ο αντρας μου σηκωνεται και λεει : εσυ μου φαινεται για δουλους μας θες..και σηκωνεται και φευγει εξω..νευριασε και ο πεθερος και λεει: μου φαινεται πολυ αερα πηραν μερικοι εδω μεσα..ολο κουρασμενοι ειναι..αν ειναι να πας εσυ στην δουλεια λεει στην πεθερα μου.. λεει η πεθερα μου ολο νευρα ειναι αυτος..και μετα καθησε να φαει η πεθερα σαν να μην συμβαινει τιποτα ..ο αντρας μου δεν εφαγε και μετα πηγαμε για υπνο το απογευμα που ξυπνησαμε δεν μας πολυ μιλουσαν πηραμε το αμαξι πηγαμε μια βολτα και τωρα ειναι καλυτερα μας μιλανε..

λεει ο αντρας μου οσο ειχαν την αναγκη μας ηταν ενταξει τωρα που θα ερθει ο αδερφος μου και δεν εχουν αναγκη ολο κατι βρισκουν να μαλωνουμε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

ΑΜΗΝ!Γέννησε η Μαρτζούλα μας! Με καισαρική αλλά έιναι καλά και αυτή και η μπέμπα! Λεπτομέρειες άλλες δε μου έστειλε όποια μιλήσει αύριο μαζί της θα μας πει! Σας καληνυχτώ και σας γλυκοφιλώ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

it's a girl!!!!

μαργκι μου να σας ζησει η κορουλα σας κ να την δειτε οπως επιθυμητε!!! ειδες? εγινες μανουλα και εσυ φοβοσουν πως θα ξεπερασεις τις 40 εβδομαδες...μια χαρα τα πηγες μπραβο βασιλισα μου!!!δωσε ενα μεγαλο φιλακι στην μπουμπου απο εμενα! ααααααα θα εχουμε μαζι μηνογεννεθλια:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

μάρτζυ μου, να σας ζήσει η κορούλα σας!!

πάντα με υγεία!!!

όποια μιλήσει μαζί της να της δώσει τις ευχές μου

φιλάκια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαρτζι μου να σου ζησει η μπαλαρίνα σου!!!!να την δεις και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεις!!!γερό και καλότυχο να είναι!!!φιλάκια στα πατουσακια και απο μας...

καλημερα ομορφες!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Να σου ζήσει κοριτσακι μου η μπαλαρίνα σου γερή και καλοτυχη!!! Μια χαρά πήγαν όλα μπράβο άντε τώρα θέλουμε λεπτομέριες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...