Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ήρθε η μανούλα από Σάμο και πήγαμε να της κάνουμε έκπληξη!!! Με ενημέρωσε το Μαρμινακι για τη Μαρτζι μας αχ με το καλό να κρατήσει τη μπαλαρίνα της αγκαλίτσα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω τοσες μερες να μπω γιατι ειμαι συνεχεια στο καφε. Και αν αναρωτιεστε ναι συνεχεια με τον μπεμπη διπλα για να μπορω να τον θηλαζω. Εχει γινει η μασκοτ του καφε.

Μπηκα μονο να δω τα νεα της Μαρτζι μας και να που επεσα ακριβως επανω στο οτι γενναει. Αντε αγαπη μου να ερθει το κοριτσακι σου οσο πιο ανωδυνα γινεται. Να την κρατησεις αγκαλια και να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα.

Εγω δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. Αυτες τις μερες σας υποσχομαι φωτογραφιες. Και μαλλον θα παρω καποια τηλ. να τις πω τα νεα για να να σας τα γραψει γιατι λειπω ολη μερα και ερχομαι πολυ αργα το βραδυ μονο για υπνο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Nenoula τι καλά που μπήκες! Αναμένουμε φώτο!

Μίλησα με το Αγγελικάκι για να της πω για τη Μάρτζι!Είπε φιλιά σε όλες και χαιρετίσματα! Δεν προλαβαίνει να μπει γιατί σχολάει 4-4,30! Είδε μόνο το βίντεο της Λίλι με την πρώτη κρεμούλα καψουρακίου και της άρεσε πολύ! Μάλιστα μου είπε να σας το πω! Ρώτησε για όλες σας! Είναι καλά! Το ίδιο και η Αργυρένια μας που σήμερα την πήγε στο παιδίατρο και τα νέα είναι καλά! Με την αλοιφούλα το παπάκι άνοιξε! Θυμάστε που δεν μπορούσε να κατουρήσει ε; Ωραία! Πήρε σε δύο εβδομάδες 250 νομίζω γραμμάρια και είναι τώρα πια εξήντα πόντους! Ψηλή και η Αργυρένια μας! Ο γιατρός είναι πολύ ικανοποιημένος!:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αυτο τί σας λέει???

944543_453128074762445_1788690439_n.jpg

Δέν έχω λόγια!!!Χαχχαχαχα κάτσε να σταθεί η Χιονάτη σου στα πόδια της και θα σου πώ εγώ που θα κρύβεται η σκυλίτσα σου!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

οι πρωτοτοκες αργουν συβηθως...εσυ μαρμιν ποση ωρα εκανες?

Στις έξι έσπασαν τα νερά στις διόμιση γέννησα αλλά μέχρι τις 11 δεν πονούσα ιδιαίτερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσια ασχετο αλλα εχω προβλημα κ μου εχουν σπασει τα νευρα με τις κουρτινες. Τσερυ ειδες που εχω κ γω κουρτινοξυλο γυψινο αν το καταργησω κ βαλω βεργα κουρτινοξυλο απο κατω θα φαινεται ασχημο?

αν μας εστελνες κ μια φωτο θα βοηθουσε...νομιζω πως οχι...

μαρμιν αρα γεννησες σε 8 ωρες...πολυ καλα νομιζω για 1η γεννα χωρις επισκληριδιο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αν μας εστελνες κ μια φωτο θα βοηθουσε...νομιζω πως οχι...

μαρμιν αρα γεννησες σε 8 ωρες...πολυ καλα νομιζω για 1η γεννα χωρις επισκληριδιο...

Ναι βρε Πέπσι στείλε μία φώτο! Κι εγώ γύψινο έχω και από κάτω έχει κουρτινόξυλο αλλά είναι ακριβώς από κάτω και δεν φαίνεται ή μάλλον δεν είναι κουρτινόξυλο βεργα με μηχανισμό που κατεβαίνει είναι! Εσύ λες αυτό το διακοσμητικό ε; και θες να το βάλεις από κάτω για να φαίνεται δηλαδή ε; Εάν έχει τοίχο αρκετό και εγώ πιστεύω πως δε θα φαίνεται άσχημο γιατί εμένα περισσεύει πολύ λίγος τοίχος και δε χωράει καν!

Ναι Τσέρρυ μου και εγώ καλά λέω πως είναι! Αν σκεφτείς πως ήμουν ανατολικά, περίμενα να σπάσουν καλά καλά, έπειτα πήγα σπίτι μου δυτικά άλλαξα, ετοίμασα τα πράγματα κτλ και μετά ξανά ανατολικά στο νοσοκομείο και τελικά στην αίθουσα με τη ρομπίτσα ήμουν στις 9,30 με διαστολή 1-2 ε τότε παραείναι καλά! Ας είναι όμως καλά και το φαρμακάκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

νενα μου περιμενουμε φωτο!!!

αγγελικακι να μπενεις να μας λες ενα γεια μας λειπεις!

λιλικα μου μπραβο στο καψουρακι που ξεκινησε να μιλαει κ εμενα λεει μπαμπαμπα μαμαμα αλλα δεν καταλαβαινει τι λεει ετσι πιστευω δλδ απλα λεει συλαβουλες χωρις να ξερει τι σημαινουν...

μαρμιν δεν καταλαβα και πολυ καλα... δεν θες να δωσεις στερεες τροφες στο μωρακι?αν ναι γτ???:shock: εμενα ο παιδιατρος του νοσοκομειο κ η αλλη η παιδιατρος που πηγαινω τωρα (οχι αυτη που εκανε τολαθος τοτε) μου εδωσαν οδηγιες για τις τροφες ως 1 ετους κ οι 2 απο 1 ετους κ μετα γραφουν οτι πρεπει να τρωνε οτι τρωμε κ εμεις να μην μαγειρουουμε πια χωρια για το μωρο.

αχ μαργκι μου εφτασε η μερα!!!κοιτα να γεννησεις πριν τις 12 για να βγει σωστη η μαντεψια μου στις 15 σου ειχα πει πως θα γεννησεις :P για να εχουμε μαζι μηνογεννεθλια!:tongue: μαθαινω νεα να ναι καλα η μαρμιν μας ενημερωσε ολες:P αλλα κοριτσια ειληκρινα δεν εχω χρονο να μπω το μωρακι εχει κακομαθει παρα πολυ δν μπορω να τον αφησω λεπτο κατω κλαιει!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...