Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

του δινεις οποτε το ζητησει αλλά στην ουσία γαλατακι τρωμε πρωί και βράδυ πριν τον υπνο...άρα βασική τροφή αρχίζουν να ειναι σιγά σιγά οι κρεμούλες μεχρι να περασουμε στο φαι.

Πάντως είχα εκπλαγεί όταν ένας ξάδερφος του άντρα μου ειχαν ερθει με το μωρακι τους για διακοπες απο Αμερική και το μωρό ηταν 8 μηνών και έτρωγε μελιτζάνες με κρέας και μάλιστα όχι αλεσμενο!!!!το έλιωνε η μαμα με το πιρουνι!!!!

Έτσι μπράβο βρε κορίτσι γιατί διάβασα κάπου στο παλιό φόρουμ πως βασική τροφή του όλο τον πρώτο χρόνο είναι το γάλα και οι τροφές συμπληρωματικές και για αυτό αν δε φάει δεν πειράζει και μιλάμε όχι να καθυστερήσει λίγο καιρό αλλά και μωράκια 8, 9, 10 μηνών και μου φάνηκε πολύ περίεργο! Όσο για τον ξάδερφο ξέρω κι εγώ πως σε πολλές χώρες δε δίνουν ποτέ ρυζάλευρο και άλλες τέτοιες κρέμες αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ακολουθούν! Αυτό με το πιρούνι πολύ με αρέσει πάντως!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αιματακι ειδαμε και εγώ και η μαριούλα!!!Η μαριουλα γεννησε σε 2 μερες και εγώ σε μερικές ώρες!!!Είναι το τουπωμα...

μαρμιν θυμάμαι που στο σεμινάριο οι μαιές επέμεναν να μην δώσουμε στο μωρό φαί και κρέμες πριν τον 6ο αλλά δεν θυμάμαι να ειπαν κάτι για μετά τον 6ο...δηλαδή δεν μας τονισαν οτι πειράζει αν καθυστερησουμε και λιγο. Πάντως εμενα δεν μου φαινεται και λογικο να ειναι η βασικη του τροφη το γαλα μέχρι ένα χρονων γιατι αυτο σημαινει οτι φαι θα φαει πολυ αργοτερα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αιματακι ειδαμε και εγώ και η μαριούλα!!!Η μαριουλα γεννησε σε 2 μερες και εγώ σε μερικές ώρες!!!

Αχ μακάρι να γεννήσει και η Μάρτζι μας σε λίγες ώρες όπως εσύ και όχι σε δύο μέρες! Εσύ με τι διαστολή έφτασες στην κλινική;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γενναει η Μαρτζι? τι σημαινει το ενα διαστολη?

Ότι είναι πολύυυ νωρίς ακόμα! Πρέπει να φτάσει στο δέκα όπου και θα γεννήσει απλά στις πρωτότοκες καθυστερεί αρκετά! Αυτό βέβαια έιναι και λίγο σχετικό και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως αν έσπασαν τα νερά, αν έφυγε η "τάπα" όπως στην Τσέρρυ, αν θα σου βάλουν φάρμακο! Πάντως όπως και να έχει όσες ώρες και αν χρειαστούν ένα είναι το σίγουρο! ΓΕΝΝΑΜΕ!!:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

martzi με ένα πόνο κορίτσι μου, περιμένουμε τη μπαλαρίνα μας!!

μαρμιν μου, εγώ θα σε συμβούλευα να ακούσεις το γιατρό σου...

κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι όλο αυτό το πρόγραμμα που δίνουν οι παιδίατροι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιδιού και καλό θα είναι να τον εντάξεις σιγά σιγά και στις τροφές αλλά και για να τον βοηθήσει γενικά...

θεωρώ ότι ο παιδίατρος είναι ο πλέον αρμόδιος να σε συμβουλεύσεις τι να δώσεις στο παιδί σου...

ο κάθε παιδίατρος από ότι ξέρω ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα το πιο καλό θα είναι να ακολουθήσεις τη διατροφή που σου είπε...εγώ αυτό θα έκανα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τίγκερ μου για αρχή κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ τελικά! Έτσι και αλλιώς μου έδωσε εναλλακτικές! Απλά σταδιακά θα προσαρμόζουμε το πρόγραμμα σύμφωνα με το Θρασυβουλάκι μου! Σκέφτηκα να του ξεκινήσω το απόγευμα με αυτή την κρέμα που μου έστειλαν από τη νουτρίτσια και μέσα στο Σαββατοκύριακο να προσθέσουμε και το φρούτο μας το πρωί! Θα δω αντιδράσεις και θα πράξω αναλόγως!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

άντε με το καλό η μπαλαρίνα μας!!!λιλίκα που εισαι καλέ???παλι βολτες σε γυρναει το καψουρακι???γενναμε!!!

ήρθε η ώρα τελικά μαρτζι!!!!με το καλί και με έναν πόνο κοριτσάρα μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...