Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σήμερα πήγαμε για καφεδάκι οικογενειακώς ,αφού το πρωί μας έσκισε στη βροχή και το κρύο από τις 3 το μεσημέρι και μετά καλοκαίρι πάλι!!!Ωραία ήταν χτύπαγε ο ήλιος και ήταν το κάτι άλλο!!!Το καψουράκι χτυπάει 200ml κρέμα για πλάκα και πίνει και γαλατάκι!!!Μαρμίν εσείς αρχίσατε κρεμούλες???Μάρτζη μου υπομονή βρε κοριτσάκι μου και να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη δεν χρειάζονται εντάσεις τώρα!!!Μόνο τον άντρα σου θές να βλέπεις?Μόνο αυτόν να βλέπεις!!!Και οι υπόλοιποι να κάτσουν στα αβγά τους και να μη σε ζαλίζουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας αφήνω πάω να ξαπλώσω κοριτσάκια μου καλή σας νύχτα!!!Μαρτζούλα εύχομαι να σε πιάσουν οι πόνοι κοριτσάκι μου και το πρωί να έχεις τη μπαλαρίνα σου αγκαλιά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Margoula μου τι θυμήθηκες τώρα! Όντως τότε με τη σκυλίτσα της Τσέρρυ και τη Μαρκελλίτσα τι γέλιο! Κοριτσάκι μου για άλλη μια φορά θα στο πω ότι σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! Και εγώ για το μπεμπεκάκι μου φοβόμουν και είχα βάλει τα κλάμματα! Εύχομαι η Παναγίτσα μας να κάνει το θαύμα της και μέχρι το πρωί να έχεις γεννήσει! Όσο για το σεξ που ρώτησες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ! Για να μη σου πω ότι το να μην κάνετε σεξ δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλές! Τώρα βέβαια εάν δε σας βγαίνει τι να κάνετε και εσείς; Διάβασε καμία Παράκληση στην Παναγία μας ή σε όποιον Άγιο ή Αγία έχεις και παρακάλεσε το Θεούλη να πάνε όλα καλά και ή να γεννήσεις άμεσα ή να σου δώσει δύναμη και να έχει καλά το κοριτσάκι σου (που θα το προσέχουν είμαι σίγουρη) και αν δεν έχεις καμία μη σκας υπάρχει και το ίντερνετ ή πες αυτοσχέδιες μαζί με ότι ξέρεις! Πάλι καλά που θες τον άντρα σου γιατί εγώ ώρες - ώρες θυμάμαι πως και αυτόν ήθελα να τον πνίξω :tongue::tongue:αλλά συνήθως τον ήθελα πολύ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καληνύχτα Λίλι!!

Εμείς το ξελαδώσαμε σήμερα τον "τηγανούλη" μας :tongue::tongue: Έτσι τον φωνάζει ο μεγάλος νονός του! Ήρθε και η μαμά με τις πιτούλες της έβγαλα και εγώ το γλυκάκι μου και ήμασταν σούπερ! Τα έφαγαν όλα και ευχαριστήθηκαν πολύ αφού πήραν και πακέτο :tongue::tongue::tongue: Το μωράκι μου το έπαιξαν και αυτό γελούσε! Χάρηκε πολύ το βλασταράκι μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα! Το αγαπάνε και το δείχνουν και έτσι δε με νοιάζει τίποτα μα τίποτα άλλο! Η δε μαμά μου άρχισε (επιτέλους) να τον φωνάζει με το όνομα του και όχι μόνο αυτό αλλά μου είπε πως την ευχαριστήθηκε πολύ τη βάπτιση! Μόνο που η καημενούλα ξέχασε πως έπρεπε να έρθει νωρίτερα για τις φωτο και τελευταία στιγμή έτρεχε αλλά όλα καλά τελικά!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λίλι μου όχι δεν ξεκινήσαμε ακόμα κρεμούλες και νιώθω λίγο άσχημα για αυτό γιατί το μωράκι μου είναι όχι απλά έτοιμο! Πανέτοιμο! Αν τον δείς πως κάνει κάθε φορά που τρώμε! Πώς κοιτάει και ορμάει! Ειδικά σήμερα που είμασταν πολλά άτομα τα είχε πάρει! Εγώ όμως δεν ήμουν έτοιμη! Με τη βάφτιση έτρεχα και δεν έφτανα κ ήταν και το ξελάδωμα σήμερα οπότε δεν ήμουν καθόλου ήρεμη! Είναι μια στιγμή που θέλω να ευχαριστηθούμε και οι δύο και όχι να κάνω και αυτό μέσα σε όλα τα άλλα, αλλά μόνο αυτό με καθαρό μυαλό! Ελπίζω να καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου! Σκεφτείτε πως δεν έχω πάρει ακόμα κρέμα :shock::shock::shock: Και σήμερα άκουσα στην τηλεόραση ότι βρέθηκαν ακατάλληλα φρούτα, μήλα, αχλάδια, μπανάνες τα οποία περιεχουν κάποιο φυτοφάρμακο νομίζω και είναι επικίνδυνα για κύηση! Άντε τώρα να είσαι ήσυχη για το τι ταίζεις στα μωρά σου! Βέβαια εγώ δεν είναι ότι το κάνω για πιο υγιεινό (και για αυτό φυσικά) γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε τι τρώμε! Απλά επειδή εγώ κάνω διατροφή κάθε άλλο παρά υγιεινή με πάρα πολλά γλυκά και άλλα ανθιυγιεινά θέλω για το γιο μου καλύτερη διατροφή και δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω πως η μόνη μου επιλογή είναι η κρέμα! Απλά ψάχνω να βρω μία κρέμα που να με καλύπτει! Είπε και η χουμάνα ότι θα μου στείλει δείγματα και αναμένω! Έχω και της νουτρίτσια και είδωμεν! Θέλω να τηλεφωνήσω και στη φιλενάδα μου που τα δύο της παιδάκια δεν τα έδωσε καθόλου κρέμα να δω τι τα τάιζε και να αποφασίσω! Πάντως κρεμούλα σίγουρα θα φάει το μωρό μου απλά δεν ξέρω σε τι συχνότητα! Εντός της εβδομάδας πάντως θα σας πω! Ο άντρα μου, μου λέει να κάνω ότι θεωρώ εγώ καλύτερο γιατί εγώ είμαι η μαμά του και να μην ακούω την παιδίατρο οπότε όπως ίσως καταλαβαίνετε όχι μόνο δε με βοήθησε αλλά με μπέρδεψε περισσότερο :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Συδέρωσα και ψιλοσυμμάζεψα το σπίτι, έπλυνα τα πιάτα, τακτοποίησα κάποια ρούχα και περιμένω! Εχω αρχίσει να έχω κάτι πονάκια εδώ και μία ώρα περίπου και πετρώματα στην κοιλιά! Λέτε να έρχεται σιγά σιγά η ώρα μου; Αχ, μακάρι....

Ο άντρας μου βλέπει μια χαζοταινία κι εγώ λέω να πάω να ξαπλώσω!

Μαρμιν, τι εννοείς δεν θα του δίνεις κρέμα σε συχνότητα που λέει ο παιδίατρος; Και τι θα του δίνεις αντί για κρέμα; Εγώ, βρε Μαρμιν, σε αυτή τη φάση λέω να ακούσεις την παιδίατρο και αργότερα του κάνεις τη δική σου διατροφή! Δεν ξέρω βέβαια και ποιο είναι το σκεπτικό σου, αλλά και παλι.....κοιτα μην το παρακάνεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημέρα κορίτσια...

15 σήμερα ..άντι να κάνει την εμφάνιση της η σταρ της πάρεας!!!:)

μάρτζι μου ελπίζω σήμερα να μας έχεις ευχάριστα!!!

φιλάκια σε όλες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα!!

Μάρτζι μου να σου απαντήσω στην απορία στου αλλά πραγματικά εύχομαι ολόψυχα να μείνεις με την απορία :tongue: γιατί αυτό θα σημαίνει πως έχεις γεννήσει!! Αυτό ακριβώς εννοώ Μάρτζι μου πως ακόμα και αν του δώσω κρεμούλα ή θα την τρώει περιστασιακά όταν θα πρέπει να τον αφήσω στους γονείς μου και να μην τους επιβαρύνω περισσότερο ή καθημερινά για ένα δυο μήνες ώσπου να μπορέσουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο στο διαιτολόγιο του! Αλλά και πάλι στους γονείς μου θα αφήνω την επιλογή της κρέμας όταν τον κρατάν περιστασιακά και όχι κάθε μέρα αφού όταν επιστρέψω στη δουλειά θα τρώει πλέον τα πάντα άρα η κρέμα θα είναι περιττή! Κατάλαβες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερουδια πενταμορφες γοργονες κ βασιλισσες!!!τι μου κανετε???μαρτζι?????

εμεις χθες το απογευμα πηραμε το Μαρκελλάκι μου και κατεβηκαμε μια βολτα στο κεντρο με το αυτοκινητο που ειχε ο μπαμπας μας κατι δουλιτσες!!!περασαμε και απο την γυναικολογο να την πληρωσουμε για την γεννα και ειχαμε μαζι και την ομορφουλα μου!!!πολυ την χαρηκε...η μικρουλα ηταν στο καρεκλι της πισω και γω διπλα και οταν σταματουσαμε στα φαναρια γκρινιαζε!!!ξεχασα να παρω κ την πιπιλα μαζι αλλα ειχα παρει ενα μπουκαλι με τσαγακι για παν ενδεχομενο και ευτυχως μας χρειαστηκε σε καποια φαση!!!

χαχαα!!!και γω την θυμαμαι την φαση με το σκυλακι μου!!!ποσο την αγαπω την σκατιαρα και αυτην δεν περιγραφετε...εδω και ενα μηνα που ειμαστε σπιτι - γιατι δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα εχουμε μηνογεννεθλια σε 2 μερουλες!!!- ειναι πολυ καλο κοριτσι. Τις 2 πρωτες μερες κρυβοταν γιατι το μωρο εκλαικε και αυτη φοβοταν οποτε ηταν χαμενη καπου μεσα στο σπιτι αλλα μετα ξεθαρεψε και ειναι παντα μαζι μας!!!οπου παμε εμεις ειναι και αυτη...ειναι πολυ υπακουη, περισσοτερο απο πριν, και δειχνει λες και καταλαβαινει οτι η κατασταση ειναι ιδιαιτερη και πρεπει να ειναι σωστη!!!τωρα τελευταια δειχνει καπως να την ενοχλει που ολοι ασχολουνται με το μωρο ενω μεχρι χθες τρελλαινοντουσαν γι αυτην και εχει και τα δικια της εδω που τα λεμε!!!αφου σκεφτομαι να κανω παρατηρηση σε κανα 2 ατομα που μεχρι χθες μπαιναν σπιτι και εμας σημασια δεν μας εδιναν, επαιζαν με το σκυλι...(πεθερα κ μανα μου)...ε οχι!!!στην θεση της και γω θα ζηλευα εδω που τα λεμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Ax, καλημέρα σας!

Να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια! Τελος! Η μικρή μου θα μας βγάλει το λάδι! Δεν πειράζει, τι να κάνουμε τώρα;

Σας είπα χθες που είχα πονάκια! Ε, σταμάτησαν......

Σήμερα από το πρωί με ξαναξεκίνησαν κάτι πονάκια περιόδου! Ταυτόχρονα με πιάνει και πέτρωμα στην κοιλιά! Τα έχω χρονομετρήσει! ερχονται ανά 20 περίπου λεπτά και κρατάνε γύρω στα 30 δευτερα! Αλλα δεν είναι δυνατοί πόνοι! Να σας ρωτήσω κάτι! Οταν θα πιάσουν οι πόνοι, θα είναι πολύ δυνατοί; Δηλαδή εγώ σε τι φάση πρέπει να είμαι για να πάω στο νοσοκομείο; Γιατί τώρα, ας πούμε, είμαι μια χαρά....Ερχονται πονάκια αλλά δεν τρελαίνομαι στον πόνο! Βαθμολογώντας τον πόνο δηλαδη΄με αριστα το 10, εμένα βρίσκεται στο 1 κι ούτε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι και γω θα συμφωνησω με την μαρμιν...οτι επικυνδυνο μπορει να ειναι που δεν το κανετε παρα αν το κανετε!!!το συνηστουν ολοι οι γυναικολογοι στην φαση που εισαι οπως και το περπατημα!!!

το σπερμα εχει προσταγλανδινες, μια ουσια που ενπεριεχεται κ στο αμνιακο υγρο! οταν σπαν τα νερα ξεκιναει η διαδικασια της γεννας εξαιτιας αυτης της ουσιας...με το σεξ βοηθας καπως να ξεκινησει η γεννα...παντως εμενα επιασε κ μαλιστα αμεσως!!!θυμαστε φανταζομαι...γαιτι σας ειχα και σε απευθειας συνδεση...

28xYp3.png

μαρτζι οι πονοι ειναι σαν αυτοι που εχουμε στη περιοδο που σταδιακά αυξάνονται. οταν θα αρχίσεις να εχεις συστηματικά τετοιους πονους κ δεις οτι επι ενα δυορο ερχονται ανα 10' τοτε περνεις τηλεφωνο τον γιατρο ή πας κατευθειαν νοσοκομειο στην δικη σου περιπτωση. Οι πονοι δεν εχουν την ιδια ισχυ απο την αρχη ως το τελος. Ακου τι εγινε συμφωνα με την δικη μου εμπειρια. Ο καρδιοτοκογραφος μετρουσε και το μεγεθος της εντασης των συσπασεων. Όταν πηγα ειχα διαστολη 2 και την ενταση το μηχανημα την μετρουσε με 35-40. Αυτος ο αριθμός άλλαζε σιγά σιγά όσο η διαστολή μεγαλωνε. Όταν ειχα 6 διαστολή αυτή η μετρηση ηταν 140!!! Απο εκει και ύστερα έπαψα να το κοιτάω γιατι εβαλα επισκληρήδιο κ δεν με ενοιαζε ενω πιο πριν με βοηθουσε. Δεν ξέρω αν εσενα το μηχανημα που εχει το νοσοκομειο το γραφει επανω αυτο που λεω. Πάντως και οι τεχνιτοι πονοι που λες οτι φοβασαι δεν ειναι κατι παραπανω απο αυτο που καναμε εμεις...οποτε μην το φοβασαι.

28xYp3.png

μαρτζι και γω θα συμφωνησω με την μαρμιν...οτι επικυνδυνο μπορει να ειναι που δεν το κανετε παρα αν το κανετε!!!το συνηστουν ολοι οι γυναικολογοι στην φαση που εισαι οπως και το περπατημα!!!

το σπερμα εχει προσταγλανδινες, μια ουσια που ενπεριεχεται κ στο αμνιακο υγρο! οταν σπαν τα νερα ξεκιναει η διαδικασια της γεννας εξαιτιας αυτης της ουσιας...με το σεξ βοηθας καπως να ξεκινησει η γεννα...παντως εμενα επιασε κ μαλιστα αμεσως!!!θυμαστε φανταζομαι...γαιτι σας ειχα και σε απευθειας συνδεση...

χαχαχα Τσέρρυ μου όντως απευθείας :tongue::tongue: Μάρτζι άντε όρμα! Στη φάση που είσαι εσύ αν τον καταφέρεις ώς το μεσημέρι θα κρατάς την κορούλα σου αγκαλιά :tongue::tongue: άντε το απόγευμα το αργότερο!!

Τσέρρυ μου στα σεμινάρια που πήγαινες του ανώδυνου τι σας είπαν για το θηλασμό; Δηλαδή το πρώτο εξάμηνο οκ είναι αποκλειστικός θηλασμός! Στο δεύτερο όμως εξάμηνο τι γίνεται; Ο θηλασμός είναι συμπληρωματικός των τροφών ή το αντίθετο; Ξέρω πως και πάλι δίνεις στο παιδί όποτε το ζητήσει αλλά η βασική του τροφή ποιά είναι; θηλασμός ή οι στερεές τροφές; Κατάλαβες τι ρώτησα ε; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

του δινεις οποτε το ζητησει αλλά στην ουσία γαλατακι τρωμε πρωί και βράδυ πριν τον υπνο...άρα βασική τροφή αρχίζουν να ειναι σιγά σιγά οι κρεμούλες μεχρι να περασουμε στο φαι.

Πάντως είχα εκπλαγεί όταν ένας ξάδερφος του άντρα μου ειχαν ερθει με το μωρακι τους για διακοπες απο Αμερική και το μωρό ηταν 8 μηνών και έτρωγε μελιτζάνες με κρέας και μάλιστα όχι αλεσμενο!!!!το έλιωνε η μαμα με το πιρουνι!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...