Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Μάρτζη μου εγώ είμαι μαζί σας έχετε απόλυτο δίκιο και καλά κάνετε και δεν ξέρω άν διάβασες το γράμμα του μαθητή που σου έβαλα αλλά το μέλλον των παιδιών δεν θα το χαλάσετε εσείς με την αναβολή των εξετάσεων αλλά το έχουν κιόλας χαλάσει η Ελλαδάρα και η Ευρωπάρα!!!Σήμερα θα γεννήσεις όμορφη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και έχω ξεχάσει να σας πώ ότι ο μπουτούνιας μου εδώ και 15-20 ημέρες φωνάζει μπαμπά και κοιτάει τον μπαμπά του και τη Κυριακή είπε ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γυρισα κι εγώ! Αχ, κορίτσια μου, πόσες ώρες έκατσα! Πάω, μπαίνω σχεδόν αμέσως! Μπορει να ήμουν στο n.str και μιαμιση ώρα και η μικρή καμία κινητικότητα! Με βγάζουν, με στέλνουν να πιω χυμό και μία σοκολάτα, ξαναγυρίζω, κάθομαι άλλη μία ώρα στο μηχάνημα και τα τελευταια 20 λεπτά άρχισε να ψιλοκινείται....Αφήστε, το άγχος που πέρασα δεν λέγεται!

Τι μου είπε τώρα ο μαιος! Πως ως την Πέμπτη έχουμε καιρό! ΑΝ δεν έρθει, θα πάω στο νοσοκ για νον στρες, θα με στείλει στη μαιευτική να με δει ο γιατρός κολπικά και αν όλα είναι καλά, θα μου δώσουν παράταση και κάθε 2 μέρες μέχρι να κλείσω και την 41η εβδ θα με πηγαίνω να με βλέπουν! Αμέσως μετά εισαγωγή! Αν κρίνουν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή νωρίτερα, θα το κάνουν!

Γυρίζοντας σπίτι, με περίμενε το φύλλο πορείας! Με επίταξαν κι εμένα λοιπόν.....Δεν γινόταν βέβαια να μην με επιτάξουν.....Πήρα στη 2βαθμια, μου είπαν να μην ανησυχώ καθόλου! καλύπτομαι απόλυτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημέρα κορίτσια!!

υπάρχουν στιγμές που αντιδρώ και μετά το σκέφτομαι συνέχεια...και στεναχωριεμαι...

όπως έχω ξαναπεί προσπαθώ του άντρα μου να μην τα λέω...

και έτσι με υποστηρίζει ναι μεν με τον τρόπο του, δλδ αντιδρά..αλλά μην φανταστείτε...

αλλά εκείνη ακάθεκτη συνεχίζει...και φυσικά τις πιο πικρές κουβέντες μου τις λέει όταν δεν είναι εκεί..

και μετά τι να του πω...

δεν θα της κάνω το χατήρι να τσακώνομαι με τον άντρα μου για πάρτυ της...

αρκετά προβλήματα και ανησυχίες έχουμε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντεπεξέλθουμε

Margoula μου όλα καλά με την επίταξη λοιπόν! Περιττό να πω πως μπήκα για να δω νέα σου και έπεσα ακριβώς!! :tongue::tongue: Κοίτα να δεις καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις! Ήμουν στην ίδια ακριβώς φάση! Πέμπτη απόγευμα με είδε η γιατρός και είπε χλωμό το κόβει να γεννήσω ως τη Δευτέρα που ήταν η πητ και φύγαμε και έκλαιγα εγώ! Τελικά τη συνέχεια την ξέρεις! Παρασκευή μεσημέρι κάναμε σεξ και τα νεράκια έσπασαν δύο ώρες μετά! Εγώ σου λέω να μιλήσεις στον άντρα σου και να του πεις πόσο επικίνδυνο είναι για το μωρό (και ας μην είναι) και μάλιστα να τα φουσκώσεις μπας και σου κάτσει και γεννήσεις! Και τι εννοείς για την κινητικότητα; Μάλλον δε χωράει η καημενούλα; Καρδούλα πάντως ακούγατε κανονικά ε; Λοιπόν ας προσευχηθούμε όλες να γίνει το θαύμα και να σπάσουν τα νερά σου και σήμερα αν είναι δυνατόν! Αλήθεια εσύ τι νιώθεις καθημερινά και πολλές φορές ε; Θυμάσαι τι σου είχα πει αν νιώσεις πως πέρασαν αρκετές ώρες από την τελευταία φορά που την "άκουσες" κατευθείαν στο εφημερεύον!! Όλα θα πάνε καλά! Υπομονή!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Λίλι άρχισε να μιλάει το καψουράκι ε; Μπράβο του! :tongue::tongue: Πάντως αυτά τα μπα μπα και τα μα μα μα όταν αρχίζουν έχουν πολύ πλάκα! Εμένα γυρίζει και στο όνομα του αλλά είμαι σίγουρη πως ακόμα δεν αντιλαμβάνεται γιατί το κάνει απλά μάλλον το συνήθισε ή γνωρίζει τη φωνή μας αλλά στα ε και στα ψιτ δεν γυρίζει :rolleyes::rolleyes: μήπως επειδή δεν είναι γάτα ή καλύτερα γάτος; :tongue::tongue::tongue: Σοβαρά τώρα όταν συνδιάζει τα μπα και τα μα με ένα παραπονιάρικο κλάμα και γυρίζει και το χειλάκι του τρελαίνομαι η μάνα και τον αρπάζω και τον φιλάω, ρουφάω, τσιμπάω όλα τα εις -άω!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αλήθεια Μάρτζι μου πες ότι σπάνε τα νερά σου μετά τι κάνεις; Δηλαδή θα πας στο εφημερεύον ή θα παρεις τηλέφωνο το γιατρό σου; Είναι σε νοσοκομείο και αυτός από ότι κατάλαβα σωστά; Αν όμως δεν εφημερεύει το δικό του νοσοκομείο θα έρθει; Και επίσης σήμερα ήταν αυτός εκεί; σε είδε; Ο ίδιος σου είπε όσα μας έγραψες; Και γιατί στην παράταση ανά δύο μέρες και όχι κάθε μέρα; Ο μάιος ποιός είναι;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και έχω ξεχάσει να σας πώ ότι ο μπουτούνιας μου εδώ και 15-20 ημέρες φωνάζει μπαμπά και κοιτάει τον μπαμπά του και τη Κυριακή είπε ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!:D:D:D:D:D

Και τώρα που το σκέφτομαι το είπε στη γιορτή της μητέρας (που ήταν και η μέρα που τον ένιωσες πρώτη φορά όταν ήσουν έγκυος ) τυχαίο; Δε νομίζω :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα και απο μας...μαρτζι ακομη εδω ε???δεν πειραζει καλε!!!!υπομονή...όλα θα γίνουν...πλεον λιγες μερες εμειναν για η μικρή σου μπαλαρινα η μονη επιλογη που εχει ειναι να βγει αργά ή γρήγορα...

λιλικα αληθεια ηδη ειπε μαμα???εμενα η δικη μου αρχισε τις φωνουλες!!!εχουμε δρομο ακομα μεχρι το μαμα!!!καλα λεει η μαρμιν την Κυριακή ηταν η γιορτή της μητερας και ουτε εγω το θεωρώ τυχαίο και ας μην ειναι χριστιανική η γιορτή!!!

τινκερακι εμεις οι τσαουσες μπορει να σου λεμε άλλα ομως το σωστο ειναι αυτο που κανεςι εσυ...αρκέι να εισαι σιγουρη οτι το αντεχεις γιατι κατι τετοιες συμπεριφορες ειναι σαν την χυτρα που μαζευουν και μετα κανουν μπαμ!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαρμιν, δεν τον είδα το γιατρό σημερα! Είχε φύγει! Αλλά γενικώς από ό,τι ξέρω και από άλλες κοπέλες στο τέλος που κάνεις τα nstr δεν χρειάζεται να γίνεται και υπέρηχος, εκτός κι αν κριθεί κατάλληλο από τις μαιες και μαιους που είναι εκεί!

Εμένα αν σπάσουν τα νερά ή με πιάσουν πόνοι, θα πάω στο νοσοκομείο που είναι ο γιατρός μου! Αυτό μου είπαν και σημέρα! Πάω, λέω ποιος γιατρός με παρακολουθεί και τον ενημερώνουν! Ετσι γίνεται με όλα τα κορίτσια που έχω ρωτήσει!

Ο μαιος είναι ο βοηθός του γιατρού μου! Τον εμπιστεύομαι σε αυτά που λέει! Είναι και συγχωριανός μου! Του είπα σήμερα αν χρειάζεται να κάνω υπέρηχο και είπε πως όλα είναι καλά και θα κάνω την Πέμπτη!

Τη μικρή την αισθάνομαι κυριώς τα απογευματα και τα βράδια! Τ'οτε έχει πολύ κινητικότητα! Τα πρωινά την αισθάνομαι μεν, αλλά όχι έντονα! Σήμερα έλεγε ένας ειδικευόμενος πως η μικρή μου κοιμάται του καλού καιρού! Αφού ήρθε σε μία φάση και μου κούνησε την κοιλιά και λέει "ξύπνα, βρε! Πήγε 12!!!"

Μαρμιν, φοβάμαι κι εγώ να κάνω σεξ! Δεν ξέρω γιατί.....Σίγουρα είναι ασφαλές, ρε κορίτσια; Μην πάμε για μαλλι και βγούμε κουρεμένοι!

Α, λέω στον μαιο! Εγώ γεννάω την Πέμπτη! Λέει "δεν γεννας την Πέμπτη" Μένω και τον κοιτάζω....Γιατί λέω, πού ξέρεις δεν θα γεννήσω; Είναι λέει πιθανη ημερομηνία! Αυτό σημαίνει πως δεν ξέρουμε με ακρίβεια πότε γεννας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

xaxaxa Margi αν σου πω γιατί γελάω :tongue::tongue: Εσύ έγραψες μαίος και εγώ διάβασα μάιος (το μήνα κατάλαβες) :tongue::tongue::tongue: ούτε πήγε το μυαλό μου και για αυτό δεν κατάλαβα!! Εντάξει τότε!

Ααααααα και δηλαδή πας στο νοσοκομείο που είναι ο γιατρός σου άσχετα αν εφημερεύει ή όχι ε; καλό αυτό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαβάζω ξανά το μήνυμα μου και ομολογώ πως κι εγώ για μάιο θα καταλάβαινα! χα! χα! Αν δεν μοιάζαμε, δεν θα κολλάγαμε! Θυμάστε τότε με την Τσερυ που μας έλεγε για την σκυλίτσα κι εμείς είχαμε καταλάβει για την Μαρκέλλα;;; Τι γέλιο είχα κάνει τότε!

Αλήθεια Τσέρυ, δεν μας είπες ποια είναι η συμπεριφορά της σκυλίτσας σου! Πώς δέχτηκε το νέο μέλος; Δεν νομίζω να ζήλεψε! Η πεθερά μου λέει πως τα σκυλιά δεν ζηλεύουν...μόνο αγαπούν και αφοσιώνονται! Οι γάτες ζηλεύουν....

Πήγα για περπάτημα! Αχ, κορίτσια μου, δεν αντέχω άλλο! Η ψυχολογία μου είναι αφήστε να πάει....Κάποια στιγμή το απόγευμα με πήρε το παράπονο....Φοβάμαι για το μωράκι μου περισσότερο μην συμβεί τίποτα τώρα στα τελειώματα! Σήμερα δεν είναι πολύ κινητική! Τη νιώθω αλλά δεν έχει εκείνες τις τούμπες που είχε!

Τα νεύρα μου πάλι είναι στο ζενιθ! Δεν θέλω να βλέπω κανέναν παρά μονο τον άντρα μου! Ακόμα και τους γονείς μου δεν έχω όρεξη να μιλήσω! Χθες μου έσπασαν τα νεύρα και οι δυο! Με τον πατέρα μου διαπληκτιστήκαμε για την επιστράτευση, γιατί μην χασει, θα υποστηρίξει κάθε επιλογη της κυβέρνησης! Πώς με τσαντίζει! Του είπα να μην μου ξαναμιλήσει για τέτοια θέματα και πως δεν υποστηρίζω χουντικές κυβερνησεις.....Μίλησα με ένταση γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη με όσα γίνονται στον κλάδο μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...