Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τινκερ, έπρεπε να την γράψεις κανονικά και να πας να πιάσεις το παιδί!

Ε! να αυτά των πεθερών! Μόνο αυτές είναι άξιες να είναι δίπλα στο παιδί τους!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις εμαθα για μια συναδελφο μου απο την Τριπολη 35 χρ, η οποια μενει μονη της μαζι με το παιδακι της, οτι εχει ανευρυσμα ή ογκο στο κεφαλι. Στενοχωρεθηκα παρα πολύ!

Εχουμε την Υγεια μας και δεν το εκτιμαμε!!!!!!!!!!!!

μαρτζι δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση κ αυτα που λετε μου ακουγονται κινεζικα περι απεργιας κτλ...απ'οτι καταλαβαινω απο αυτα που λετε ακομη μερικες δημοκρατικες αποφασεις παρθηκαν απο την κατα τα άλλα δημοκρατικη μας κυβερνηση!

επισης να σου πω οτι βλεπω νοβα και εχει τον δικο σου, τον μπεν...

τινκερακι χαρα στο κουραγιο σου που δεν αντιδρας!!!σαν το αγγελικακι και συ εισαι μου φαινεται...εγω στην θεση σου δεν θα το εκανα το χατιρακι της!!!αληθεια ο αντρας σου τι σταση κραταει στο ολο θεμα???

εγω κοριτσια μου παω να κοιμηθω γαιτι η βραδινη βαρδια με γερμανικο αλλά και άλλα νουμερα ειναι δυσκολη!!!προς το παρον σηκωνομαστε 5 φορες το βραδυ και αν πετυχουμε βραδια που δεν θελει παιχνιδια ειμαστε χαρουμενες!!!

καληνυχτα πενταμορφες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

σοβαρα πεπσι???τι κριμα για την οικογενεια...μακαρι να ειναι περαστικα...εσυ καλα εισαι??καλα τα λες...την υγεια μας να εχουμε κ τιποτα άλλο!!!καθε μερα θελω να θυμίζω στον εαυτο μου να λέει ένα Δόξα το Θεό!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Pepsi, τι κρίμα! Περαστικά της, αν κι έτσι όπως μας τα περιγράφεις πρόκειται για δύσκολη κατάσταση! Υγεία πανω από όλα τελικά ! Και καθόμαστε να χολοσκάμε για βλακείες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αχ Πεπσούλα μου αυτά είναι τα δύσκολα! Πραγματικά!

Μάρτζι μου αύριο έχεις νστ; Πάντως για τα φύλλα πορείας αν σου στείλουν φαντάζομαι πως θα το πάρεις και θα υπάρχει κάπου να απευθυνθείς και να απαλλαγείς για τα περαιτέρω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Koρινάκι μου έχει δίκιο η μανούλα! Υπομονή και όταν με το καλό απαλλαγείτε από αυτήν και γυρίσετε στο σπιτάκι σας θα ηρεμήσεις και εσύ και ο αντρούλης σου που μου φαίνεται ούτε αυτός την αντέχει και ας είναι μάνα του!

Μάρτζι μου είμαι κουρασμένη και εκτός από αυτό καταπίνω και πονάει ο λαιμός και το αριστερό μου αυτί εκτός από το κεφάλι μου! και είμαι έτσι δύο μέρες τώρα απλά από χθες πιο έντονο! Είμαι με ντεπόν! Και πρέπει να καθαρίσω το σπίτι και να τελειώσουμε κα τις εξωτερικές δουλειές τώρα που κάθεται ο σύζυγος! Την Τρίτη το απόγευμα θα έρθει ο νονός για το ξελάδωμα οπότε έχουμε τρέξιμο ακόμα! Ευτυχώς βοήθησε ο σύζυγος και τακτοποιήσαμε τα δώρα! Μας έφεραν πολλά ωραία πράγματα! Και ρούχα και παιχνιδάκια! Ειδικά τα παιχνιδάκια τα χάρηκε πολύ ο ζουζουνάκος μου! Αλλά δεν ήταν η κούραση ο λόγος που δεν μπήκα ακόμα! Δεν μπορώ να αποχωρηστώ το γιό μου! Και μάλλον ούτε αυτός γιατί ενώ τα ματάκια του κλείνουν μου χαμογελάει και δεν παραδίνεται! Τώρα τον έβαλα πριν πέντε λεπτά στο κρεβάτι του! Και να σκεφτείς συνήθως ως τις 10 έχει κοιμηθεί! Αλλά και σήμερα κοιμήθηκε στο στήθος στις οχτώμιση και όταν τον έβαλα στο κρεβατάκι του λίγο ξύπνησε! Τον άφησα και μετά από λίγο έκλαψε αλλά αντί να τον ξανακοιμήσω επί τόπου τον πήρα αγκαλίτσα και τον έβγαλα στο σαλόνι για να καθίσουμε λίγο αγκαλιασμένοι και μου ξύπνησε :oops::oops: Είμαι πολύ χαζή η μάνα που ξυπνάω το παιδί μου απλά και μόνο για να κάνουμε αγκαλίτσες; Βέβαια μόνος του ξύπνησε αλλά άνετα ξανακοιμόταν αν δεν τον έπαιρν :oops:

χαρα μου περαστικα σου ευχομαι να περασει συντομα ο πονος στο αυτι κ στο κεφαλι σου!
Να σας πω και για τη βάπτιση! Το μωρό μου γελούσε, γελούσε, γελούσε και έβγαινε φώτο πριν από τη βάπτιση! Μέσα στην κατήχηση κοίταζε και γελούσε! Τα ίδια και όταν πήγαμε μπροστά! Μέχρι που τον βούτηξε στην κολυμπήθρα ήταν όλα οκ! Όμως το νερό ήταν χαμηλά και έτσι ο πάτερ τον κάθισε για να τον βρέξει ολόκληρο! Εκεί ο δικός μου τσατίστηκε και άρχισε να κλαίει Μόλις τον έβγαλε και τον σήκωσε ψηλά μια χαρά! Μόλις τον ξανα έβαλε τα ίδια και όταν τον έβγαλε πάλι όλα καλά! Τα ίδια και στην τρίτη κατάδυση! Μετά ηρέμησε τον αλλάξαμε και στις χαιρετούρες κοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά του! Στην κατήχηση όταν ο πάτερ ρώτησε το όνομα είπε το κουμπαράκι "Θρασύβουλος" και επανέλαβε ο πάτερ "Θρασύβουλος" ο άντρας μου που είχε αρχίσει ήδη να συγκινείται εκεί έβαλε τα κλάματα! Ο νονός και φίλος του τον αγκάλιασε δύο φορές και συγκινήθηκε και αυτός αλλά και άλλοι εκεί γύρω δάκρυσαν! Κορίτσια ειλικρινά εγώ με το ζόρι κρατήθηκα! Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή! Μία ξαδέλφη του έκλαιγε και εκείνη! Ο άντρας μου βέβαια με είχε προειδοποίηση από πριν! "Έκλαψα όταν γεννήθηκε και άλλη μία μου φαίνεται θα κλάψω αύριο στη βάπτιση! Από τώρα συγκινούμαι", μου είπε χθες!

Τελείωσε η βάπτιση πήγαμε και στο κέντρο όπου περάσαμε επίσης ωραία! Το μωράκι μου όταν φτάσαμε εκεί ξύπνησε, έδωσε ένα σώου χαμόγελων και γέλιων στα τραπέζια που γύρισε από χέρι σε χέρι (κυρίως η αδελφή μου και ο γαμπρός μου τον είχαν) και μετά από ένα μισαωράκι τον κοίμισε η μαμά μου και κοιμόταν μέχρι και που ήρθαμε σπίτι! Στη φώτο που σας έστειλα και είναι μέσα στο καρότσι και χαμογελάει στον ύπνο του είναι στο σπίτι μας! Ένα τριωράκι μέσα στο νερό κοιμήθηκε! Να σκεφτείτε τον πήρα από το καρότσι του φεύγοντας από την ταβέρνα κοιμισμένο τον έφερα σπίτι τον ξαναέβαλα στο καρότσι του και κοιμόταν ακόμα! Τι ταλαιπώρια τράβηξε ο γλυκός μου και όμως έκλαψε ελάχιστα το μπουμπουκάκι μου

αχ βασιλισα μου πολυ χαιρομαι πυ ολα ηταν τοσο ομορφα κ περασατε τελεια!!!για τον μπουμπουκο σου ημουν σιγουρη πως θα γελαει συνεχεια:P κριμα που δεν ηταν εκει οι γονεις του αντρα σου! μπραβο σου που εδωσες αυτο το ονομα στο μωρακι χαρα μου!

Μαριουλάκι μου έλιωσε το αντράκι σου ε; Ελπίζω και εγώ να πάρει περισσότερα φράγκα! Παρόλαυτα λύσε μου μια απορία! Κοιμήθηκες λες στις δύο και όταν άνοιξες τα μάτια σου είχε ξημερώσει και είδες το σύζυγος να μπαίνει, δηλαδή μέχρι τότε ο πρίγκιπας σου δε σε ξύπνησε;

Κορινάκι μου να σου πω και κάτι άλλο! Όταν διάβαζα τα πρώτα μνμ σου για την πεθερά που έλεγε διάφορα για τον άντρα της ξέρεις τι σκέφτηκα; Πως είναι διαταραγμένη προσωπικότητα! Δεν είναι δυνατόν ένα νορμάλ άτομο να φαίρεται και να μιλάει έτσι! Τεσπα! Το αδελφάκι φανταράκι ε; Πίκρα Άντε και καλός πολίτης κοριτσάκι μου!

Καληνύχτα Βασίλισσες!!

χαρα μου την 1η μερα στην δουλεια οπως σας ειπα ηρθε 7 παρα πεντε..........την 2η μερα ηρθε 4μιση και σημερα ειναι η 3η μερα στην δουλεια για να δουμε τι ωρα θα σχολασει:rolleyes: και ναι μαρμιν ο πριγκηπας δεν ξυπνησε ολο τον βραδυ ειναι η δευτερη φορα που το κανει αυτο στους 7 μηνες που ειναι γεννημενος απο τοτε ομως ξυπναει παλι 2-3 φορες που θα παει θα συνηθισει κ δεν θα ξυπναει το βραδυ:P

Και ο Θεός έπλασε τη Μάνα", ή "Όταν ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες", Πάολο Κοέλιο Ο Θεός κάλεσε τον πιο αγαπημένο Του άγγελο και του παρουσίασε ένα πρότυπο μητέρας. Στον άγγελο δεν άρεσε αυτό που είδε.

- Εργαστήκατε πολύ, Κύριε, δεν ξέρετε πλέον τι κάνετε, είπε ο άγγελος. Κοιτάξτε! Φιλί ειδικό, που θεραπεύει όλες τις αρρώστιες, έξι ζευγάρια χέρια για να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει, να φροντίζει, να ελέγχει, να καθαρίζει. Δε θα δουλέψει!

- Το πρόβλημα δεν είναι τα χέρια, αντέτεινε ο Θεός. Είναι τα τρία ζευγάρια μάτια που χρειάστηκε να βάλω: ένα, για να βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και να το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα, ένα άλλο, για να το κοιτάζει με αυστηρότητα, όταν πρέπει να του μάθει κάτι ουσιώδες και το τρίτο, για να του δείχνει διαρκώς τρυφερότητα και αγάπη, όση δουλειά κι αν έχει εκείνη!

Ο άγγελος εξέτασε το πρότυπο της μητέρας πιο προσεκτικά.

- Κι αυτό τι είναι;

- Ένας μηχανισμός αυτοθεραπείας. Δε θα έχει χρόνο να αρρωσταίνει, θα πρέπει να ασχολείται με το σύζυγό της, με τα παιδιά, με το σπίτι.

- Νομίζω ότι πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο, Κύριε, είπε ο άγγελος. Και να επιστρέψετε στο κλασικό πρότυπο με τα δύο χέρια, τα δύο μάτια, κ.λπ.

Ο Θεός συμφώνησε με τον άγγελο. Αφού ξεκουράστηκε, μεταμόρφωσε τη μητέρα σε κανονική γυναίκα. Εξομολογήθηκε όμως στον άγγελο:

- Χρειάστηκε να της δώσω μια τόσο δυνατή θέληση, ώστε να νομίζει ότι θα έχει έξι χέρια, τρία ζευγάρια μάτια και ικανότητα αυτοθεραπείας. Αλλιώς, δε θα καταφέρει να εκπληρώσει το καθήκον της.

Ο άγγελος την εξέτασε από κοντά. Κατά τη γνώμη του, αυτή τη φορά ο Θεός είχε επιτύχει. Ξαφνικά όμως πρόσεξε ένα λάθος:

- Αδειάζει. Αναρωτιέμαι, Κύριε, μήπως βάλατε ξανά υπερβολικά πολλά πράγματα σε αυτό το πρότυπο μητέρας.

- Δεν αδειάζει. Αυτό ονομάζεται δάκρυ.

- Και σε τι χρησιμεύει;

- Για να δείχνει χαρά, λύπη, απογοήτευση, πόνο, θυμό, ενθουσιασμό.

- Κύριε, είστε μεγαλοφυΐα! αναφώνησε ο άγγελος. Ακριβώς αυτό ήταν που έλειπε, για να συμπληρωθεί το πρότυπο.

Ο Θεός πρόσθεσε με ύφος μελαγχολικό:

- Δεν το έβαλα εγώ. Όταν συναρμολόγησα όλα τα μέρη, το δάκρυ εμφανίστηκε από μόνο του.

Ο άγγελος συγχάρηκε πάλι τον Παντοδύναμο κι έτσι δημιουργήθηκαν οι μητέρες.

τελειοοοοοοοοοοοοοο
Μάρτζι μου μπήκα για μια γρήγορη ματιά για να δω για σένα αν και ήξερα πως δε γέννησες γιατί αλλιώς θα το μάθαινα! Βλέπεις τα καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα ;) Οι προβληματισμοί σου σωστοί αλλά τελικά φταίει η νύφη ή η πεθερά για τις άσχημες σχέσεις; Μάλλον και οι δύο! Και προφανώς έχει δίκιο και η Λίλι! Διαφορετικοί χαρακτήρες και χωρίς κανένα δεσμό αίματος ώστε να δικαιολογεί η μία την άλλη και ίσως για αυτό η χειρότερη (για εμάς) πεθερά είναι η καλύτερη μαμά για το γιό ή την κόρη αντίστοιχα και ας αναγνωρίζουν τα λάθη τους δεν παύει να είναι η μάνα τους! Ωστόσο νομίζω είσαι η καταλληλότερη να απαντήσεις στα ερωτήματα που εσύ η ίδια έθεσες αφού σίγουρα θα έχετε αναπτύξει παρόμοια θέματα αν όχι το ίδιο στην τάξη ως θέμα έκθεσης! Εκτός και αν το κάνεις για να μας δοκιμάσεις, πονηρούλα

Τσέρρυ μου πολύ γέλασα που είπες ότι ήθελες να σηκώσεις χέρι να πεις μάθημα έτσι όπως τα έγραψε η Μάρτζι μαςΑλήθεια είχες σκεφτεί και τι θα πεις ή θα έπαιρνες κουλουράκι;

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! Τσέρρυ μου με γυαλιά σαφώς ήμουν στη βάπτιση αυτήν έτσι την έβγαλα! Σοβαρά τώρα τόσο πολύ μου πάνε τα γυαλιά ή απλά με συνήθισες έτσι; Η μικρούλα σου στρώνει ε; Μπράβο κοριτσάκι μου!

Λίλι πολύ ωραίο αυτό για τη μαμά! Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές νιώθω έτσι! Κυρίως με 6 χέρια και αυτοιάσιμη Μάρτζι το "αυτοιάσιμη" πώς γράφεται;

Εγώ τρέχω και δεν φτάνω! Πήρε ο κ@#λ^^ς :oops::oops: μου φωτιά που λένε!! Υπολόγιζα ότι θα έρθουν Σάββατο οι νονοί για το ξελάδωμα του νινιού μου αλλά τελικά θα γίνει αύριο και έτσι τρέχω και δε φτάνω μαζί με τις εξωτερικές δουλειές (τώρα που έχει άδεια ο σύζυγος), το μαγείρεμα να καθαρίσω το σπίτι, να φροντίσω το μπουμπουκάκι μου κτλ, κτλ και μέσα σε όλα αυτά επιμένει ο πονολαιμοαφτοκεφαλόπονος! Τελικά χρειάζομαι και έξι πόδια εκτός από χέρια για να τα προλάβω όλα στην ώρα τους :tongue::tongue::tongue: Ο λόγος που χάνομαι έιναι αυτός! Φιλάκια πολλά σε όλες σας! Θα ξαναμπω αργότερα!

μαρμιν μ υπομονη!
Και ξέχασα να σας πω! Το ξελάδωμα ξέρω πως συνηθίζεται αν γίνεται την τρίτη μέρα αλλά ένας ιερέας που ευλαβούμαι πολύ μου είπε να το κάνω Σάββατο για να μείνει το μύρο και πως αυτό είναι το σωστό! Τελικά μετά έμαθα πως όντως έτσι είναι! Το διάβασε και η νονά σε ένα βιβλιαράκι της Εκκλησίας που ενημερωνόταν για τη βάπτιση και το συζητούσαμε για Σάββατο! Ήμουν και εγώ σκεφτική αλλά εκλεινα για Σάββατο! Ο πάτερ όμως που υπογράψαμε λίγο πριν το Μυστήριο και μας έδωσε οδηγίες είπε την Τρίτη απόγευμα να έρθουν για ξελάδωμα και τελικά έμεινε έτσι! Και αν αναρωτιέστε αν δε θα με πείραζε που θα έμενε μια εβδομάδα χωρίς ντουζάκι σας λέω πως όχι! Το μωράκι μου ποτέ δεν μύριζε τόοοοοοοοσο ωραία! Ούτε μετά από μπάνιο, ούτε μετά από κρέμες ούτε με δυο μέρες χωρίς μπανάκι όπως είναι τώρα! Μοσχομυρίζει τόοοοοοοσο πολύ που στενοχωριέμαι αφάνταστα που θα κάνουμε αύριο το ξελάδωμα αλλά δεν πειράζει θα το καταπιώ και αυτό!

εμας μας ειπε ο ιερεας ξελαδωμα μετα απο μια εβδομαδα:rolleyes: και ναι μαρμιν μ εχεις απολυτο δικιο εγω ειχα κανει τοτε 7 ολοκληρες μερες να τον κανω μπανιο κ ομως μοσχομυριζε ο πριγκηπας!

ήθελε μόνο ο άντρας μου, γιατί της είπανε ότι επειδή είμαστε παντρεμένοι δεν κάνει...

όχι μόνο δεν με άφησε στη βάφτιση...

άλλα από πριν μου έδωσε εντολή να μην αγγιξω τίποτα..και στη βάφτιση να μην βοηθήσω σε τίποτα τον άντρα μου και να είμαι πίσω...ούτε να βγάλω τα ρούχα από τη βαλίτσα...μου φώναξε ο ιερέας να πάω να βοηθήσω αλλά δεν πήγα...πήγε εκείνη...

το παιχνιδάκι πήγα να ανοίξω και δεν τις άρεσε...

και ούτε μετά που τον βάφτισε άλλα ούτε που τον ξελάδωσε παρά μόνο όταν τελείωσαν όλα μου λέει τώρα μπορείς να τον πίασεις...

αχ τινγκερμπελ μου θα γυριζα τον κοσμο αναποδα! απορω πως κρατηθηκες κ δεν εκανες κατι??? μα καλα ειναι δυνατον ολοι το επιαναν το μωρακι τι πειραζει να το επιανες κ εσυ? ο αντρας σου δεν ειπε κατι για ολο αυτο?
μαρτζι δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση κ αυτα που λετε μου ακουγονται κινεζικα περι απεργιας κτλ...απ'οτι καταλαβαινω απο αυτα που λετε ακομη μερικες δημοκρατικες αποφασεις παρθηκαν απο την κατα τα άλλα δημοκρατικη μας κυβερνηση!

επισης να σου πω οτι βλεπω νοβα και εχει τον δικο σου, τον μπεν...

τινκερακι χαρα στο κουραγιο σου που δεν αντιδρας!!!σαν το αγγελικακι και συ εισαι μου φαινεται...εγω στην θεση σου δεν θα το εκανα το χατιρακι της!!!αληθεια ο αντρας σου τι σταση κραταει στο ολο θεμα???

εγω κοριτσια μου παω να κοιμηθω γαιτι η βραδινη βαρδια με γερμανικο αλλά και άλλα νουμερα ειναι δυσκολη!!!προς το παρον σηκωνομαστε 5 φορες το βραδυ και αν πετυχουμε βραδια που δεν θελει παιχνιδια ειμαστε χαρουμενες!!!

καληνυχτα πενταμορφες!!!

τσερουλα κ μενα 5-6 φορες ξυπναγε οταν ηταν πολυ νεογενννητο τωρα ξυπναει 2-3 φορες! μονο 2 βραδιες δεν ξυπνησε καθολου η μια ηταν προχθες κ η αλλη πριν καιρο τοτε που ημουν με την ουρολοιμωξη αν θημαστε σας το ειχα ξανα πει.

μαρμιν μ για τις φωτο δεν εχω λογια στα ειπα κ ατο σκαιπ τελειες οι φωτο!:P

κοριτσια σχεδων καθολου γαλα δεν εχω για να μην βγαλω κ την λεξη σχεδων απο την προταση κ μεινει το καθολου:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αυριο έχω νστ! Για να δούμε τι θα δούμε! Κορίτσια μου, κουράστηκα και αγχώθηκα, δεν σας κρύβω! Κι ο καιρός δεν είναι πολύ καλός για να βγω να περπατήσω! Περπατάω σαν την τρελή μέσα στο σπίτι! Τώρα κάθισα λίγο και θα ξανασηκωθώ να περπατήσω για ένα άλλο μισάωρο!

μαρμιν, θα το παραλάβω το φύλλο πορείας- φίμωσης! Από εκεί και πέρα έβγαλε απόφαση το χουντικό μας υπουργείο πως όσες άδειες εγκρίθηκαν πριν από 11/5 ισχύουν κανονικά μέχρι την περίοδο που την έχουμε! Εγώ έχω άδεια ως τις 16 Μαιου! Από 17 και μετά ή θα πάρω άδεια παράτασης (αν δεν έχω γεννήσει) ή θα πρέπει να ξεκινήσω την άδεια λοχείας αν έχω γεννήσει! Το θέμα είναι θα μου την δώσουν την άδεια λοχείας ή αν σκοπεύουν να παγώσουν όλες τις άδειες οι δικτάτορες! Ξέρεις, τώρα είμαστε τα μαυρα πρόβατα της κοινωνίας επειδή σκεφτήκαμε και μόνο να σηκώσουμε κεφάλι!

Αχ, πολύ στενοχωριέμαι που μας κατάντησαν έτσι!

Τέσπα! Είπαμε πως το σημαντικό είναι να είμαστε καλά!

Ρε κορίτσια, κάντε μια προσευχούλα να γεννήσω μέχρι την Πέμπτη! Την φοβάμαι λίγο την παράταση, τους τεχνητούς πόνους και όλα τα συνεπακολουθα γενικότερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Η ανιψούλα μου που σήμερα μπήκε στον 6ο μήνα κοιμάται σερί κορίτσια όλο το βράδυ! Χθες από τις 9.30 ξύπνησε 6 για μαμ! Εφαγε και ξανακοιμήθηκε ως τις 9! Η αδελφή μου λέει πως είναι πολύ ήσυχη και δεν την ταλαιπωρεί καθόλου! Στην αρχή, Τσέρυ, την ταλαιπώρησε λίγο, αλλά γρήγορα μπηκε από μόνη της σε πρόγραμμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ και μένα λίγο πριν μπει στον έκτο σταμάτησε το νυχτερινό ξύπνημα ο Θρασυβουλάκος μου :P

Μάρτζι μου δεν πιστεύω να ισχύει και για σένα αυτό! Σιγά μη σε αναγκάσουν να πας ετοιμόγεννη στο σχολείο! Ή να γεννάς και να σου πουν έλα να σε ξεγεννήσουμε εμείς! :tongue::tongue:

Μαριούλα μου ξέχασες και το λαιμό μου που με πονάει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημέρα κορίτσια!!

υπάρχουν στιγμές που αντιδρώ και μετά το σκέφτομαι συνέχεια...και στεναχωριεμαι...

όπως έχω ξαναπεί προσπαθώ του άντρα μου να μην τα λέω...

και έτσι με υποστηρίζει ναι μεν με τον τρόπο του, δλδ αντιδρά..αλλά μην φανταστείτε...

αλλά εκείνη ακάθεκτη συνεχίζει...και φυσικά τις πιο πικρές κουβέντες μου τις λέει όταν δεν είναι εκεί..

και μετά τι να του πω...

δεν θα της κάνω το χατήρι να τσακώνομαι με τον άντρα μου για πάρτυ της...

αρκετά προβλήματα και ανησυχίες έχουμε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντεπεξέλθουμε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα! περιττό να σας πω πώς είμαι! εχω αγχωθει πάρα πολύ! μα γιατί δεν με πιάνουν οι πόνοι; Θέλω να γεννήσω επιτέλους! Αχ, μακάρι να με κρατούσαν σήμερα στο νοαοσκομείο....δεν μπορώ άλλο!

Τίνκερ, καλά κάνεις και δεν μαλώνεις με τον άντρα σου για αυτή, αλλά μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να αντιδράς όταν αυτή κάνει βλακείες; Και φυσικά να αρχίσεις να του λες τι σου λέει; Μα δεν μπορείς να χαλιέσαι συνέχεια εσύ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...