Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ο άντρας μου...

το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν ήθελε να πάω εγώ γιατί έχει τη προκατάληψη ότι κάνει κακό στο μωρό να αγγίξω σε ότιδηποτε εγώ..

δεν θα έπρεπε να πήγαινε ούτε εκείνη...και όχι να μου φωνάζει ο ιερέας να πάω και να αρνούμε ...και να πηγαίνει εκείνη...

δεν είναι μόνο τα λεφτά...αλλά ο λόγος που αναφέρθηκα σε αυτά είναι επειδή έκανα εγώ όλα τα έξοδα και τελικά έγινε εκείνη η νονά..

τελοσπάντων...τα πόσα πέρασα και τα πόσα έχω ακόμα μπροστά μου, αυτό είναι μηδαμινό...αλλά με πείραξε...

ναι μαρμιν μου ήταν αφούν το ανηψάκι του άντρα μου βαφτίσαμε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι ήθελα κι εγώ να σε ρωτήσω αλήθεια! Αν δεν ήσουν στη φάση που είσαι αλλά υπηρετούσες κανονικά και φυσικά δεν είχαν ειπωθεί όλα αυτά για την επίταξη θα έκανες απεργία μέσα στις Πανελλήνιες;

Τώρα θα σου πω ακριβώς αυτά που έλεγα στον άντρα μου το πρωί που άνοιξα για λίγο τηλεόραση και είχε το θέμα σας! Θεωρώ πως η Κυβέρνηση είναι παμπόνηρη! Δε σας ανακοίνωσε από την αρχή της χρονιάς τα σχέδια της ούτε καν στο μέσο της παρά μόνο λίγο πριν της Πανελλήνιες! Γιατί άραγε; Μα για να έχετε ως μόνο μέσω τις Πανελλήνιες και να σας κράξουν όλοι! Επίσης (αν και δεν άκουσα λεπτομέρειες) πρόσεξα πως οι δημοσιογράφοι από την αρχή στάθηκαν κυρίως (αν όχι μόνο) στις δύο ώρες! Τουλάχιστον αυτό άκουσα ως πρώτο λόγο κινητοποιήσεων μέσα στις εξετάσεις! Αν ήταν μόνο αυτό (παρόλο που συμφωνώ πως έχετε δίκιο) θα ήμουν όχι αντίθετη αλλά θα νευρίαζα κι όλας για εξετάσεις μέσα στις Πανελλήνιες! Βέβαια και πάλι δεν είμαι μέσα για την απεργία γιατί θεωρώ πως τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα και έχω περάσει το στάδιο αυτό! Όμως θύμωσα περισσότερο με την Κυβέρνηση (για το λόγο που προανέφερα) γιατί τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι μπορείτε να κάνετε ώστε να διεκδικήσετε τα δίκια σας γιατί ναι μεν σε μια εποχή δύσκολη που όλοι βάλαμε νερό στο κρασί μας με περικοπές στους μισθούς, αύξηση ωραρίου χωρίς επιπρόσθετες ανταμοιβές (και εμάς αυξήθηκε το ωράριο και έχει πάνω από χρόνο που έγινε άσχετα αν δεν έχουμε εργασία και για το σπίτι) να δεχτείτε μία αύξηση δίωρη αλλά αυτό με τις μεταθέσεις καθόλου δε με άρεσε!Δηλαδή δε φτάνει που σας μείωσαν λεφτά θα σας στείλουν και όπου ναναι χωρίς να σκεφτούν αν έχετε οικογένειες, αν μπορείτε να μετακινηθείτε όλοι μαζί, αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε επιπλέον έξοδα κα. Και ένα τελευταίο. Λέω στον άντρα μου κανείς δε βγαίνει να πει αυτό το δίωρο που θα καλυφτεί από τους καθηγητές που υπηρετούν ήδη επειδή η Κυβέρνηση δεν έχει και καλά λεφτά δεν είναι επιπλέον ανεργία; Οι θέσεις που θα καλυφτούν από μετατάξεις (μεταθέσεις) των υπηρετούντων δεν είναι επιπλέον θέσεις ανεργίας; Τελικά όμως μετά ειπώθηκε και αυτό από κάποιους! Εν κατακλείδι δεν ξέρω αν συμφωνώ με την απεργία μέσα στις Πανελλήνιες μάλλον όμως όχι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως θα έκανα αλλά δίνω 100% άδικο στην Κυβέρνηση! Τα ίδια όμως δεν έκανε και με τις άδειες ταξί, με τα φορτηγά και γενικά το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων μέσα στο καλοκαίρι και επλήγη τόσο ο τουρισμός μας αν θυμάστε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ο άντρας μου...

το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν ήθελε να πάω εγώ γιατί έχει τη προκατάληψη ότι κάνει κακό στο μωρό να αγγίξω σε ότιδηποτε εγώ..

δεν θα έπρεπε να πήγαινε ούτε εκείνη...και όχι να μου φωνάζει ο ιερέας να πάω και να αρνούμε ...και να πηγαίνει εκείνη...

δεν είναι μόνο τα λεφτά...αλλά ο λόγος που αναφέρθηκα σε αυτά είναι επειδή έκανα εγώ όλα τα έξοδα και τελικά έγινε εκείνη η νονά..

τελοσπάντων...τα πόσα πέρασα και τα πόσα έχω ακόμα μπροστά μου, αυτό είναι μηδαμινό...αλλά με πείραξε...

ναι μαρμιν μου ήταν αφούν το ανηψάκι του άντρα μου βαφτίσαμε

Ααααααααα το ανηψάκι του άντρα σου! Μάλιστα! Αλήθεια επί τη ευκαιρία στο ξελάδωμα εκτός από εμάς, νινί και νονό είναι και άλλοι; Και τι εννοείς έγινε εκείνη η νονά; Το μωρό ποιος το λάδωσε τελικά; Την κατήχηση ποιός την έκανε; Μάλλον εννοείς βοηθητικά στο σύζυγο ε; Και συ βρε πουλάκι μου αφού σε φώναξε ο παπάς ας πήγαινες τι θα έκανε δηλαδή; Αυτή ξέρει καλύτερα από τον παπά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααααα το ανηψάκι του άντρα σου! Μάλιστα! Αλήθεια επί τη ευκαιρία στο ξελάδωμα εκτός από εμάς, νινί και νονό είναι και άλλοι; Και τι εννοείς έγινε εκείνη η νονά; Το μωρό ποιος το λάδωσε τελικά; Την κατήχηση ποιός την έκανε; Μάλλον εννοείς βοηθητικά στο σύζυγο ε; Και συ βρε πουλάκι μου αφού σε φώναξε ο παπάς ας πήγαινες τι θα έκανε δηλαδή; Αυτή ξέρει καλύτερα από τον παπά;

πολύ βοηθητικά...πιο βοηθητικά δεν γίνεται...

δεν πήγα γιατί πρώτο μου το είπε 1000 φορες και δεύτερο μίλησα με τον πνευματικό μου και είπαμε να μην πάω κόντρα...

και τρίτο μετά τη βάφτιση όλοι τον έπιασαν ...εγώ μόνο δεν γινόταν να τον πιάσω???

και μετά το ξελάδωμα..πάλι να μην βοηθήσω εγώ αλλά εκείνη??

και τα ρούχα τόσες μέρες ποια τα ετοίμαζε επειδή θα ήταν στην εκκλησία θα πείραζε να τα βγάλω από τη βαλίτσα??

τεσπα κουράστικα να τα σκέφτομαι...δεν είναι μόνο αυτά είναι και άλλα πολλά...και για μένα πιο σημαντικά...

εμείς εδώ στο ξελάδωμα κάνουμε τραπέζι μετά με στενούς συγγενείς προχθες θα ήμασταν 25 άτομα σίγουρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

πολύ βοηθητικά...πιο βοηθητικά δεν γίνεται...

δεν πήγα γιατί πρώτο μου το είπε 1000 φορες και δεύτερο μίλησα με τον πνευματικό μου και είπαμε να μην πάω κόντρα...

και τρίτο μετά τη βάφτιση όλοι τον έπιασαν ...εγώ μόνο δεν γινόταν να τον πιάσω???

και μετά το ξελάδωμα..πάλι να μην βοηθήσω εγώ αλλά εκείνη??

και τα ρούχα τόσες μέρες ποια τα ετοίμαζε επειδή θα ήταν στην εκκλησία θα πείραζε να τα βγάλω από τη βαλίτσα??

τεσπα κουράστικα να τα σκέφτομαι...δεν είναι μόνο αυτά είναι και άλλα πολλά...και για μένα πιο σημαντικά...

εμείς εδώ στο ξελάδωμα κάνουμε τραπέζι μετά με στενούς συγγενείς προχθες θα ήμασταν 25 άτομα σίγουρα...

Τι εννοείς κάνετε τραπέζι; Άλλο αυτό; Δηλαδή και στη βάπτιση και στο ξελάδωμα; Και ποιος το πληρώνει; Σπίτι ή σε μαγαζί; Εδώ ξέρω πως δε γίνεται κάτι τέτοιο απλά πάνε και γονείς δηλαδή παππούδες ίσως και άλλοι πρώτου βαθμού συγγενείς δεν ξέρω :rolleyes: ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

σπίτι, οι γονείς το πληρώνουν...τάχα για να ευχαριστήσουν τους νονούς...

συνήθως πάνε αδέλφια , γονείς , παππούδες-γιαγίαδες , και κανένας στενός θείος..όχι όλοι..

πχ την θεία που μένει δίπλα μας...εξαρτάται...

μου έτυχε 2 φορες να γίνει το τραπέζι για το ξελάδωμα και σε κέντρο..

1533345xcnw09g7xt.gif

Σήμερα μου έστειλε η νουτρίτσια δύο δειγματάκια από κρέμα βανιλια (με ρυζάλευρο) ίδια και τα δύο και ένα κουταλάκι το οποίο και θα είναι το μόνο που θα χρησιμοποιήσω μου φαίνεται :rolleyes::rolleyes: Ωχ μόλις είδα πως λήγουν 25 του μήνα :confused::confused::confused: Ήθελα να τα κρατήσω για ώρα ανάγκης πχ μωρό στον παππουδογιαγιά :mad:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

σπίτι, οι γονείς το πληρώνουν...τάχα για να ευχαριστήσουν τους νονούς...

συνήθως πάνε αδέλφια , γονείς , παππούδες-γιαγίαδες , και κανένας στενός θείος..όχι όλοι..

πχ την θεία που μένει δίπλα μας...εξαρτάται...

μου έτυχε 2 φορες να γίνει το τραπέζι για το ξελάδωμα και σε κέντρο..

Και το τραπέζι της βάπτισης οι γονείς δεν το πληρώνουν;; Ωιμέ! Ευτυχώς δεν το έχουμε και εδώ :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και το τραπέζι της βάπτισης οι γονείς δεν το πληρώνουν;; Ωιμέ! Ευτυχώς δεν το έχουμε και εδώ :tongue::tongue:

ναι οι γονείς, αλλά υποτίθεται ότι εκείνο είναι το κέρασμα για τους καλεσμένους...

και στο ξελάδωμα το κέρασμα για τους νονούς...

εδώ έτσι όπως ειναι τα πράγματα οι νονοί κάποτε δίνουν και παραπάνω από τους γονείς...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

όλα είναι ανάλογα με τα έθιμα που έχει ο καθένας...

και συνήθως όλοι ξαναπέρνουν δώρο..πχ φορμάκια παιχνιδάκια οι εκονίτσες για το μωρό..

και σε εμάς στη βάφτιση βάζουν όλοι λεφτά από 50 και πάνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

όλα είναι ανάλογα με τα έθιμα που έχει ο καθένας...

και συνήθως όλοι ξαναπέρνουν δώρο..πχ φορμάκια παιχνιδάκια οι εκονίτσες για το μωρό..

και σε εμάς στη βάφτιση βάζουν όλοι λεφτά από 50 και πάνω...

Σοβαρά; Εντάξει τότε! Κάνω και τρία αν είναι έτσι :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin μου, πολύ καλά το κατάλαβες το θέμα των καθηγητών και σε βρίσκω πολύ κατασταλαγμένο άτομο! Ακριβώς αυτό συμβαίνει που κατάλαβες! Δεν νοιαζόμαστε τόσο για τις 2 επιπλέον ώρες, όσο για το τι αντικτυπο θα έχουν αυτές οι ώρες στη ζωή μας! Θα σου δώσω ένα παράδειγμα! Αν πχ στο σχολειο μου υπάρχουν 5 φιλόλογοι και πάρουν επιπλέον 2 ώρες παραπάνω ο ένας, πολύ πιθανό να βρεθώ υπεράριθμη (δεν θα καλύπτω δηλαδή ωράριο 21 ωρών). Αυτό θα σημάνει αυτόματα 2 πράγματα : α) ή με βάζουν να συμπληρώνω ωράριο σε σχολεία της περιφέρειας, γεγονός που σημαίνει καθημερινές μετακινησεις σε διπλανές πολεις που μπορεί να απέχουν χιλιομ χωρίς να πληρώνουν οδοιπορικά β) ή με μεταθέτουν υποχρεωτικά σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας!

Τι γίνεται τότε με την οικογένειά μας;;;;; Πώς παίρνουμε την απόφαση να ξαναφύγουμε για μέρη μακρινά αφήνοντας πίσω τα παιδάκια μας;;;

Τι θα έκανα αν δουλευα! Δεν είναι όμορφο να απεργείς μέσα σε πανελλήνιες, αλλά οι πανελλήνιες θα γίνουν ούτως ή άλλως! Τώρα θα γίνουν με φύλλα πορείας....Αν δεν γινόταν επίταξη, θα γίνονταν μετά από 10 μέρες! Μακάρι με την δική μου απεργία να πετύχαινα κάτι καλό και για αυτά τα παιδιά, που πολλά θα μπουν σε καθηγητικές σχολές και δεν θα διοριστουν ΠΟΤΕ! Κανείς δεν το καταλαβαίνει όμως! Αν είχαμε τη συμπαράσταση κοινωνίας και ΜΜΕ, θα μπορούσε να σωθεί κάτι από τη διαλυμένη παιδεία! Τώρα, με επιστρατευμένους και φοβισμένους εκπαιδευτικούς, με κλέισιμο σχολειων, με υποχρηματοδότηση δεν υπάρχει καμία σωτηρία!

Οταν το χειμώνα τα παιδάκια θα τουρτουρίζουν πάλι από το κρύο και δεν θα νοιάζεται κανείς, θα μας παρακαλανε να δραστηριοποιηθούμε όλοι μαζί (γονείς- μαθητές - καθηγητές). Εμείς όμως θα είμαστε επιστρατευμένοι μέχρι νεωτέρας λέει το χαρτί, πράγμα που σημαίνει πως μας φίμωσαν!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...