Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμιν, αφορμή να τα γράψω όλα αυτά ήταν η αντιπαράθεση που είχα με την μάνα μου! Ημουν τόσο τσαντισμένη εκείνη την ώρα, δεν ήθελα όμως να αρχισω να λέω πάλι τα γνωστά του τύπου "τι μου είπε, τι της είπα" και παίρνοντας αφορμή από το κείμενο της λίλι, είπα να κάνουμε μια συζήτηση για το ρόλο της μάνας και πώς αυτή η μάνα απαξιώνεται αργότερα από τα παιδιά της και τους άλλους! Και υπάρχουν όρια για τη μάνα; Μήπως τελικά όλο αυτό το "κάνω τα πάντα για το παιδί μου" θέλουμε αργότερα να το "εξαργυρώνουμε" απαιτώντας κατά κάποιο τρόπο τυφλή αφοσίωση από το παιδί μας; Μήπως θεωρούμε πως όλα όσα κάναμε για το παιδί μας όλα αυτά τα χρόνια, πρέπει να ανταποδωθούν κατά κάποιο τρόπο; Μήπως γι΄αυτό κάποιες μητέρες δεν αποδέχονται ποτέ τις νύφες τους; Επειδή θεωρούν πως ποτέ οι νύφες δεν θα τις φτάσουν;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό με την ανταπόδωση που λες είναι ένα θεματάκι! Νομίζω πως αν και δεν το παραδέχονται θέλουν να την βλέπουν μάλλον περισσότερο ως αναγνώριση για όσα έχουν κάνει! Μία είναι η λύση για εμάς! Όταν με το καλό γίνουμε πεθερές και τολμήσουμε να ξεστομίσουμε κακιά κουβέντα για τη νύφη (ή το γαμπρό) οι υπόλοιπες να μας παίρνουν με τα χαστούκια :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αυτό με την ανταπόδωση που λες είναι ένα θεματάκι! Νομίζω πως αν και δεν το παραδέχονται θέλουν να την βλέπουν μάλλον περισσότερο ως αναγνώριση για όσα έχουν κάνει! Μία είναι η λύση για εμάς! Όταν με το καλό γίνουμε πεθερές και τολμήσουμε να ξεστομίσουμε κακιά κουβέντα για τη νύφη (ή το γαμπρό) οι υπόλοιπες να μας παίρνουν με τα χαστούκια :tongue:
Λες να είμαστε μέχρι τότε εδω; πω! πω! φαντάζεσαι; Θα παιρνουμε με τα χαστούκια όμως η μία την άλλη ή θα είμαστε όλες "λαβωμένες" και θα δίνουμε συμβουλές εξόντωσης;:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα νερά από το μπανάκι του μωρού πηγαίνουν πίσω στην εκκλησία;

Κι είναι απαραίτητο να είναι και η νονά εκείνη την ώρα;

Ο νονός το κάνει το μπανάκι (λεπτομέρεις δεν ξέρω θα πάρω φίλη να μου πει αλλά ναι πρέπει σίγουρα να είναι ο νονός/α)! Τα νερά μας είπε ο πάτερ ή στα λουλούδια, ή σε απάτητο μέρος ή στη θάλασσα! Όχι στον υπόνομο! Δε θέλουμε να πάνε εκεί μόνο! Τώρα ο Θερμαϊκός αν είναι πιο καθαρός από τον υπόνομο είναι ένα θέμα :rolleyes:

Τσέρρυ μου ξέχασα να σου απαντήσω! Εμείς θέλαμε προφιτερολάκια και μάλιστα τα απλά με το όνομα του μωρού επάνω! Αυτά μας τα άφησε 0,70? με απόδειξη παρακαλώ και ήταν και τα πιο φτηνά που βρήκαμε και πολύ ωραίο το γλυκάκι (το δοκιμάσαμε πριν :tongue::tongue:) και μεγάλο το κουτάκι! Είχε φυσικά και άλλα με φάτσες από τα λούνευ και τη ντίσνευ είτε με προφιτερόλ ή ότι παστάκι ήθελες αλλά δεν ξέρω τιμές! Όταν με το καλό έρθει η ώρα αν σε ενδιαφέρει θα σου δώσω το τηλέφωνο να ρωτήσεις ή ρωτάω εγώ αν θες! Και μας τα έφερε και στην Εκκλησία παρακαλώ! Βέβαια και το ζαχαροπλαστείο ήταν δυτικά και σχετικά κοντά αλλά και άλλα που ήταν (και πιο κοντά) δεν προσφέρθηκαν από μόνοι τους όπως αυτό αλλά και όταν τους ρώτησα ήταν ναι, ίσως, θα δούμε...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

δεν το έχω ξανακούσει , να το έχουμε υπόψη μας!!

βρε κορίτσια να την βλέπατε ση βάφτιση πως έκανε η πεθερά...

εμένα δεν με άφησαν να αγγίξω πουθενά..γιατί είπε πως δεν κάνει καλό για το μωρό...να ξέρετε πως ένιωσα...και μετά στο ξελάδωμα πως έκανε...με ένα εγωισμό...

και όλα εγω τα διάλεξα και όλα εγώ τα πλήρωσα και μιλάμε για πολλά λεφτά...

πολύ με στεναχώρησε πάλι...

και καλά και εγώ αναρωτίεμαι δεν καταλαβαίνει τίποτα...δεν καταλαβαίνει ότι μετά μπορεί να τσακωθώ και με τον άντρα μου...

η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα ραγίζει και τα δικά μου πολύ απλά μου τα ράγισε...

μου έχει πει τόσες πικρές κουβέντες και ακόμη συνεχίζει ακάθεκτη στο βλέμα της συνέχεια βλέπω ότι θέλει να με κερδίσει σε ένα αγώνα..αυτός ο αγώνας όμως είναι πολύ άνισος...καλά δεν το αντιλαμβάνεται??

τον γιο της τον λατρεύει...εγώ όμως έχω κουραστει αυτή τη κόντρα...είναι πολλές οι στιγμές που δεν αντέχω άλλο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λες να είμαστε μέχρι τότε εδω; πω! πω! φαντάζεσαι; Θα παιρνουμε με τα χαστούκια όμως η μία την άλλη ή θα είμαστε όλες "λαβωμένες" και θα δίνουμε συμβουλές εξόντωσης;:tongue:

Κάτι μου λέει ότι και το δεύτερο θα γίνει και όπως τώρα "κατηγορούμε" τις πεθερές μετά θα αρχίσουμε να κάνουμε το ίδιο για νυφογαμπρό και θα είμαστε οι καλές που θα κάνουν πίσω! Στανταράκι! Και όπως τώρα διαβάζουμε το παλιό φόρουμ και τι γράφαμε πριν μείνουμε έγκυες τότε θα διαβάζουμε αυτά (θα υπάρχουν άραγε) και .... αλήθεια τι θα λέμε άραγε τότε; :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμάς το νερό από το ξελάδωμα στην εκκλησία το παίρνουν...το αφήνουμε εκεί που βάζουν το νερό της βάφτισης..έχει ένα ειδικό τόπο η εκκλησία

1533345xcnw09g7xt.gif

ΑΚούστε τι έμαθα! Καθηγήτρια σε άδεια κύησης έλαβε φύλλο επιστράτευσης! λέτε να έρθει και σε μένα; Δεν ξέρω τι να κάνω....Τα παραλαμβάνω και υποχρεώνομαι να κάνω τι; Να πάω να επιτηρήσω και να γεννήσω στο εξεταστικό κέντρο μην τυχόν και χάσουν τα παιδιά τις πανελληνίες; Η δεν το δέχομαι και απολύομαι παραυτα;

Αλήθεια εσείς τι γνώμη έχετε για την επίταξη μια μερίδας εργαζομένων που "τόλμησαν" να σκεφτούν την απεργία; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και για αυτό, αλλά δεν θέλω να μου χαιδέψετε τα αυτιά, επειδή είμαι εκπαιδευτικός! Θα ήθελα να μου πείτε τι ακούγεται στον κύκλο σας κι αν έχουν συνειδητοποιησεί οι γύρω μας πως τελικά δεν τίθεται θέμα εκαπιδευτικών αλλά θέμα δημοκρατίας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εμένα δεν με άφησαν να αγγίξω πουθενά..γιατί είπε πως δεν κάνει καλό για το μωρό...να ξέρετε πως ένιωσα...και μετά στο ξελάδωμα πως έκανε...με ένα εγωισμό...

και καλά και εγώ αναρωτίεμαι δεν καταλαβαίνει τίποτα...δεν καταλαβαίνει ότι μετά μπορεί να τσακωθώ και με τον άντρα μου...

η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα ραγίζει και τα δικά μου πολύ απλά μου τα ράγισε...

μου έχει πει τόσες πικρές κουβέντες και ακόμη συνεχίζει ακάθεκτη στο βλέμα της συνέχεια βλέπω ότι θέλει να με κερδίσει σε ένα αγώνα..αυτός ο αγώνας όμως είναι πολύ άνισος...καλά δεν το αντιλαμβάνεται??

τον γιο της τον λατρεύει...εγώ όμως έχω κουραστει αυτή τη κόντρα...είναι πολλές οι στιγμές που δεν αντέχω άλλο...

Γιατί δεν έκανε να πιάσεις εσύ το μωρό; Τι βλάκεία είναι πάλι αυτή;:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρμιν, κι αν ο νουνός είναι από μακριά και φύγει; Δεν νομίζω να είναι υποχρεωτικό.....απλά, αν είναι κοντά, καλό θα είναι να είναι στο ξελάδωμα, σωστά;

Κι εμείς εδώ μάλλον στην εκκλησία το πάμε το νερό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ήθελε μόνο ο άντρας μου, γιατί της είπανε ότι επειδή είμαστε παντρεμένοι δεν κάνει...

όχι μόνο δεν με άφησε στη βάφτιση...

άλλα από πριν μου έδωσε εντολή να μην αγγιξω τίποτα..και στη βάφτιση να μην βοηθήσω σε τίποτα τον άντρα μου και να είμαι πίσω...ούτε να βγάλω τα ρούχα από τη βαλίτσα...μου φώναξε ο ιερέας να πάω να βοηθήσω αλλά δεν πήγα...πήγε εκείνη...

το παιχνιδάκι πήγα να ανοίξω και δεν τις άρεσε...

και ούτε μετά που τον βάφτισε άλλα ούτε που τον ξελάδωσε παρά μόνο όταν τελείωσαν όλα μου λέει τώρα μπορείς να τον πίασεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

Τιγκεράκι μου και εσύ πεθεροκαμένη είσαι πουλάκι μου; Αλήθεια εσύ βάπτιζες το μωρό ή ο άντρας σου; Και τι εννοούσε η πεθερά πως δεν κάνει καλό για το μωρό; Και στο ξελάδωμα γιατί ήταν και αυτή; Και είμαι σίγουρη ότι έδωσες πολλά λεφτά αλλά το κυριότερο είναι η αγάπη με την οποία τα ετοίμασες όλα και έψαξες να τα βρεις για να τα ετοιμάσεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ήθελε μόνο ο άντρας μου, γιατί της είπανε ότι επειδή είμαστε παντρεμένοι δεν κάνει...

όχι μόνο δεν με άφησε στη βάφτιση...

άλλα από πριν μου έδωσε εντολή να μην αγγιξω τίποτα..και στη βάφτιση να μην βοηθήσω σε τίποτα τον άντρα μου και να είμαι πίσω...ούτε να βγάλω τα ρούχα από τη βαλίτσα...μου φώναξε ο ιερέας να πάω να βοηθήσω αλλά δεν πήγα...πήγε εκείνη...

το παιχνιδάκι πήγα να ανοίξω και δεν τις άρεσε...

και ούτε μετά που τον βάφτισε άλλα ούτε που τον ξελάδωσε παρά μόνο όταν τελείωσαν όλα μου λέει τώρα μπορείς να τον πίασεις...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και ο άντρας σου;;

Εμάς νονοί ήταν μπαμπάς και γιος! Και όμως η νονά ήταν σε όλα εκτός από αυτά που δεν μπορούσε όπως το λάδωμα :rolleyes: αν καταλαβαίνετε τι εννοώ! Και όχι μόνο ήταν αλλά κόντεψε να γίνει πεθερά από τώρα :tongue::tongue: Τώρα καταλαβαίνετε φαντάζομαι τι εννοώ :cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...