Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και ο Θεός έπλασε τη Μάνα", ή "Όταν ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες", Πάολο Κοέλιο Ο Θεός κάλεσε τον πιο αγαπημένο Του άγγελο και του παρουσίασε ένα πρότυπο μητέρας. Στον άγγελο δεν άρεσε αυτό που είδε.

- Εργαστήκατε πολύ, Κύριε, δεν ξέρετε πλέον τι κάνετε, είπε ο άγγελος. Κοιτάξτε! Φιλί ειδικό, που θεραπεύει όλες τις αρρώστιες, έξι ζευγάρια χέρια για να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει, να φροντίζει, να ελέγχει, να καθαρίζει. Δε θα δουλέψει!

- Το πρόβλημα δεν είναι τα χέρια, αντέτεινε ο Θεός. Είναι τα τρία ζευγάρια μάτια που χρειάστηκε να βάλω: ένα, για να βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και να το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα, ένα άλλο, για να το κοιτάζει με αυστηρότητα, όταν πρέπει να του μάθει κάτι ουσιώδες και το τρίτο, για να του δείχνει διαρκώς τρυφερότητα και αγάπη, όση δουλειά κι αν έχει εκείνη!

Ο άγγελος εξέτασε το πρότυπο της μητέρας πιο προσεκτικά.

- Κι αυτό τι είναι;

- Ένας μηχανισμός αυτοθεραπείας. Δε θα έχει χρόνο να αρρωσταίνει, θα πρέπει να ασχολείται με το σύζυγό της, με τα παιδιά, με το σπίτι.

- Νομίζω ότι πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο, Κύριε, είπε ο άγγελος. Και να επιστρέψετε στο κλασικό πρότυπο με τα δύο χέρια, τα δύο μάτια, κ.λπ.

Ο Θεός συμφώνησε με τον άγγελο. Αφού ξεκουράστηκε, μεταμόρφωσε τη μητέρα σε κανονική γυναίκα. Εξομολογήθηκε όμως στον άγγελο:

- Χρειάστηκε να της δώσω μια τόσο δυνατή θέληση, ώστε να νομίζει ότι θα έχει έξι χέρια, τρία ζευγάρια μάτια και ικανότητα αυτοθεραπείας. Αλλιώς, δε θα καταφέρει να εκπληρώσει το καθήκον της.

Ο άγγελος την εξέτασε από κοντά. Κατά τη γνώμη του, αυτή τη φορά ο Θεός είχε επιτύχει. Ξαφνικά όμως πρόσεξε ένα λάθος:

- Αδειάζει. Αναρωτιέμαι, Κύριε, μήπως βάλατε ξανά υπερβολικά πολλά πράγματα σε αυτό το πρότυπο μητέρας.

- Δεν αδειάζει. Αυτό ονομάζεται δάκρυ.

- Και σε τι χρησιμεύει;

- Για να δείχνει χαρά, λύπη, απογοήτευση, πόνο, θυμό, ενθουσιασμό.

- Κύριε, είστε μεγαλοφυΐα! αναφώνησε ο άγγελος. Ακριβώς αυτό ήταν που έλειπε, για να συμπληρωθεί το πρότυπο.

Ο Θεός πρόσθεσε με ύφος μελαγχολικό:

- Δεν το έβαλα εγώ. Όταν συναρμολόγησα όλα τα μέρη, το δάκρυ εμφανίστηκε από μόνο του.

Ο άγγελος συγχάρηκε πάλι τον Παντοδύναμο κι έτσι δημιουργήθηκαν οι μητέρες.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμινάκι υπέροχες οι φωτό εσύ μια κούκλα ο Θρασάκος όλα τα λεφτά αλλά με διαφορά η πιό όμορφη φωτό είναι αυτή που πατέρας και γιός κοιτάζονται σαν να έχουν ένα μυστικό κώδικα και καταλαβαίνονται χωρίς λόγια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Lili, όλα αυτά που γράφεις πολύ ωραία είναι, αλλά γιατί τελικά θεωρούμε όλοι μας πως οι δικές μας μαμάδες έχουν όλα τα καλά του κόσμου, ενώ των αλλωνών όχι; Γιατί με την πρώτη ευκαιρία κατηγορούμε τις πεθερές μας; μαμάδες δεν είναι κι αυτες; Παιδιά δεν μεγάλωσαν; δεν τα αγάπησαν; δεν τα αγαπούν; Αν σε λίγα χρόνια παντρευτεί το καψουράκι σου που εμείς ξέρουμε πόσο παιδεύτηκες να το αποκτήσεις και πόσο το αγαπας.....αν λοιπόν γυρίσει η νύφη σου και αμφισβητήσει την αγάπη που του έχεις και το στρέψει εναντίον σου, τι θα έχει γίνει; Ξαφνικά η μαμα-λιλι τι θα έχει γίνει; Η μέγαιρα;

Κι αν τελικά γίνεις όντως μέγαιρα ( βλέπε πεθερα Κορίνας) τι θα έχει συμβει; Θα μου πεις πως εμείς δεν θα είμαστε έτσι! Πόσες φορές τα έχω ακούσει όλα αυτά! Ελάχιστες περιπτώσεις νύφης - πεθεράς είναι ιδανικές περιπτώσεις.......Στις περισσότερες οι νύφες γυρίζουμε και λέμε πως οι πεθερές δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους!

Και οι μαμάδες μας είναι πάντα τέλειες; Δεν μας στενοχωρούν; δεν υπάρχουν περιπτώσεις που δεν κάνουν πίσω; Τι μπορεί να συμβαίνει καθώς μεγαλώνουμε; Μήπως φταίμε κι εμείς;

Και για να μην αναρωτιέστε γιατί τα γράφω όλα αυτά, καλά καταλάβατε! Με τσάντισε η μάνα μου! Μα τι καλά που μιλούσαμε και μαλώσαμε πάλι! Αναγνωρίζω σε μένα το σφάλμα! Αλλά και η μάνα μου γιατί δεν βρίσκει τα κατάλληλα λόγια για να με κάνει να καταλάβω πως έχει λάθος αλλά με διαφορες βλακείες που λέει με κάνει να τσαντίζομαι περισσότερο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ε, μα! Και σπόντες του τύπου (μετά τον καβγα) "καλά να πάθω....καλά κάνεις και μου τα κάνεις όλα αυτά....αλλά δεν είχα μυαλό" ( λόγια της μάνας μου), με συγχωρείτε αλλά δυναμιτίζουν μια ήδη εκρηκτική κατάσταση, ναι ή όχι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Lili, όλα αυτά που γράφεις πολύ ωραία είναι, αλλά γιατί τελικά θεωρούμε όλοι μας πως οι δικές μας μαμάδες έχουν όλα τα καλά του κόσμου, ενώ των αλλωνών όχι; Γιατί με την πρώτη ευκαιρία κατηγορούμε τις πεθερές μας; μαμάδες δεν είναι κι αυτες; Παιδιά δεν μεγάλωσαν; δεν τα αγάπησαν; δεν τα αγαπούν; Αν σε λίγα χρόνια παντρευτεί το καψουράκι σου που εμείς ξέρουμε πόσο παιδεύτηκες να το αποκτήσεις και πόσο το αγαπας.....αν λοιπόν γυρίσει η νύφη σου και αμφισβητήσει την αγάπη που του έχεις και το στρέψει εναντίον σου, τι θα έχει γίνει; Ξαφνικά η μαμα-λιλι τι θα έχει γίνει; Η μέγαιρα;

Κι αν τελικά γίνεις όντως μέγαιρα ( βλέπε πεθερα Κορίνας) τι θα έχει συμβει; Θα μου πεις πως εμείς δεν θα είμαστε έτσι! Πόσες φορές τα έχω ακούσει όλα αυτά! Ελάχιστες περιπτώσεις νύφης - πεθεράς είναι ιδανικές περιπτώσεις.......Στις περισσότερες οι νύφες γυρίζουμε και λέμε πως οι πεθερές δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους!

Και οι μαμάδες μας είναι πάντα τέλειες; Δεν μας στενοχωρούν; δεν υπάρχουν περιπτώσεις που δεν κάνουν πίσω; Τι μπορεί να συμβαίνει καθώς μεγαλώνουμε; Μήπως φταίμε κι εμείς;

Και για να μην αναρωτιέστε γιατί τα γράφω όλα αυτά, καλά καταλάβατε! Με τσάντισε η μάνα μου! Μα τι καλά που μιλούσαμε και μαλώσαμε πάλι! Αναγνωρίζω σε μένα το σφάλμα! Αλλά και η μάνα μου γιατί δεν βρίσκει τα κατάλληλα λόγια για να με κάνει να καταλάβω πως έχει λάθος αλλά με διαφορες βλακείες που λέει με κάνει να τσαντίζομαι περισσότερο;

Δεν μπορώ να πιστέψω και να δεχτώ πως υπάρχει μάνα που έχει σώας τα φρένας και δεν αγαπάει το παιδί της προσωπικά έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα με τη πεθερά μου υπεραγαπάει τον άντρα μου!!!Το πρόβλημα με τις πεθερές αγάπη δεν είναι ότι δεν αγαπούν τα παιδιά τους είναι απλά ότι ανταγωνίζονται με τις νύφες ποια αγαπάει πιο πολύ!!!Και φυσικά είναι και θέμα χαρακτήρα ,δεν μπορεί να ταιριάζουν τα χνώτα μας με όλους...Απλά με τη δική μας μαμά ότι και να πεις, όσο και να τσακωθείς... θα έρθει η στιγμή που θα ξεχαστεί... μέχρι τον επόμενο καυγά... αλλά με μια γυναίκα που δεν είναι η μάνα σου αν σου πει κάτι και στραβώσεις δεν θα το ξεχάσεις ποτέ, ούτε και εκείνη επίσης!!!Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι η καλύτερη πεθερά του κόσμου, γιατι είναι κάτι που δεν το ξέρω ,αυτό που θέλω είναι να δώσει ο Θεός να μετράω μέχρι το 100 πριν πω κάτι ή στο παιδί μου ή στη νύφη μου... και μέσα σε αυτό το διάστημα να σκέφτομαι αν αυτό που ετοιμάζομαι να πω θα τους στεναχωρήσει ή θα τους βάλει να τσακωθούν...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ομορφουλες μου τι κανετε???μαρτζι ακομη εδω ε???αλήθεια δεν θα ήθελες να γεννησεις στα γεννεθλια σου???εδω που τα λεμε δεν ειναι και πολύ μακρια οι μέρες ως τοτε...καθόλου απιθανο δεν θα μου φανει...

λιλικα τελειο το αποσπασμα του κοελο.!!!

μαρτζι ετσι οπως τα γραφεις παραπανω ημουν ετοιμη να σηκώσω χέρι για να πω την γνωμη μου!!!χαχχαχαχ

κοριτσαρες παω να δω τι μου στειλατε γιατι αρχισα να μην τα προλαβαινω ολα!!!το μωρουλι μου αρχισε να στρωνει οπως σας ειπα και χθες οποτε την κοιμηζω στο κρεββατακι της το πρωι οποτε εγω κανω δουλειες κτλ κτλ...για να δουμε πως θα μας παει και το απογευμα μας που ειναι το δυσκολο κομματι της μερας???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πω πω λιλι τι αραλικη ειναι αυτο στην κουνια????και γω αν ημουν εκει ετσι θα αραζα!!!πολυ αναπαυτικό φαινεται το μερος!!!

μαρμιν τελειο το παραμυθακι!!!τελειο και το μαρμινακι με την κιτρινη φανελα!!!πολυ περιφανεια ο μπαμπας ρε παιδι μου...αχχαχααχ!!!!και να δεις μαρμινακι αυτοι οι δυο σε λιγο καιρο δεν θα ξεκολλανε μεταξυ τους!!!

σγτην βαφτιση ησουν μια κουκλα!!!τα γυαλια τα φορεσες?ρε συ ειναι μερικοι ανθρωποι που λες οτι γεννηθηκαν με γυαλια!!!τοσο πολυ τους πανε...εισαι μια απο αυτες!!!

η φωτο που λετε οντως απαιχτη με μπαμπα και γιο να κοιτιουνται αλλα εμενα μου αρεσε εξισου κ η επομενη φωτο με μαμα και γιο!!!!ολοκληρο αντρακι εγινε και εβαλε και γραβατα...μεσα σε λιγες μερες ολα αυτα που απο εφηβος με μπλουζα του αρη αντρακι ολοκληρο με κουστουμακι!!μαρμιν ποσο εκαναν τα παστακια?

φανταζομαι ειχε κι αλλες επιγολες εκτςο απο προφιτερολ, ετσι?

ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!και εννοω οτι πολυ γρηγορα αρχιζουν να κανουν πολλα πραγματα!!!μαρμιν παιδακι ολοκληρο το Θρασυβουλακι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Δεν μπορώ να πιστέψω και να δεχτώ πως υπάρχει μάνα που έχει σώας τα φρένας και δεν αγαπάει το παιδί της προσωπικά έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα με τη πεθερά μου υπεραγαπάει τον άντρα μου!!!Το πρόβλημα με τις πεθερές αγάπη δεν είναι ότι δεν αγαπούν τα παιδιά τους είναι απλά ότι ανταγωνίζονται με τις νύφες ποια αγαπάει πιο πολύ!!!Και φυσικά είναι και θέμα χαρακτήρα ,δεν μπορεί να ταιριάζουν τα χνώτα μας με όλους...Απλά με τη δική μας μαμά ότι και να πεις, όσο και να τσακωθείς... θα έρθει η στιγμή που θα ξεχαστεί... μέχρι τον επόμενο καυγά... αλλά με μια γυναίκα που δεν είναι η μάνα σου αν σου πει κάτι και στραβώσεις δεν θα το ξεχάσεις ποτέ, ούτε και εκείνη επίσης!!!Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι η καλύτερη πεθερά του κόσμου, γιατι είναι κάτι που δεν το ξέρω ,αυτό που θέλω είναι να δώσει ο Θεός να μετράω μέχρι το 100 πριν πω κάτι ή στο παιδί μου ή στη νύφη μου... και μέσα σε αυτό το διάστημα να σκέφτομαι αν αυτό που ετοιμάζομαι να πω θα τους στεναχωρήσει ή θα τους βάλει να τσακωθούν...
Δίκιο έχεις σε όσα λες! Απλά έθιξα ένα θέμα που πολύ με προβληματίζει......Γιατί να πρέπει να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός;;; Γιατί με το που παντρευόμαστε έναν άνθρωπο να αρχίζουν τα παράπονα για την μάνα και τον πατέρα;

Γνωρίζω περιπτώσεις που γυναίκες "κατάφεραν" να κάνουν τους άντρες τους να μην θέλουν να βλέπουν τους γονείς τους! Εχω ακούσει από άντρες να μιλάνε άσχημα για τις μανάδες τους, ενώ σπάνια ακούω γυναίκες να μιλάνε άσχημα για τις δικές τους μαμάδες τους! Τελικά μόνο οι μαμάδες των κοριτσιών είναι καλές;Η μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν την καπατσοσύνη και καταφέρνουν να στρέψουν τον άντρα κατά των γονιών του;

Κουβέντα κάνουμε! Δεν σημαίνει πως τα υποστηρίζω όλα αυτά ή πως είμαι με το μέρος της κάθε πεθεράς, απλά προβληματίζομαι και θέλω να το συζητήσουμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπέρα κορίτσια!! τι μου κάνετε??τα μωράκια???

μαρτζι μου και εγώ σας βλέπω την ίδια μέρα να γιορτάζετε!!!

βρε κορίτσια εγώ να δείτε θέμα που έχω με τα πεθερικά μου....:( :(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

πω πω λιλι τι αραλικη ειναι αυτο στην κουνια????και γω αν ημουν εκει ετσι θα αραζα!!!πολυ αναπαυτικό φαινεται το μερος!!!

μαρμιν τελειο το παραμυθακι!!!τελειο και το μαρμινακι με την κιτρινη φανελα!!!πολυ περιφανεια ο μπαμπας ρε παιδι μου...αχχαχααχ!!!!και να δεις μαρμινακι αυτοι οι δυο σε λιγο καιρο δεν θα ξεκολλανε μεταξυ τους!!!

σγτην βαφτιση ησουν μια κουκλα!!!τα γυαλια τα φορεσες?ρε συ ειναι μερικοι ανθρωποι που λες οτι γεννηθηκαν με γυαλια!!!τοσο πολυ τους πανε...εισαι μια απο αυτες!!!

η φωτο που λετε οντως απαιχτη με μπαμπα και γιο να κοιτιουνται αλλα εμενα μου αρεσε εξισου κ η επομενη φωτο με μαμα και γιο!!!!ολοκληρο αντρακι εγινε και εβαλε και γραβατα...μεσα σε λιγες μερες ολα αυτα που απο εφηβος με μπλουζα του αρη αντρακι ολοκληρο με κουστουμακι!!μαρμιν ποσο εκαναν τα παστακια?

φανταζομαι ειχε κι αλλες επιγολες εκτςο απο προφιτερολ, ετσι?

ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!και εννοω οτι πολυ γρηγορα αρχιζουν να κανουν πολλα πραγματα!!!μαρμιν παιδακι ολοκληρο το Θρασυβουλακι!!!

Χαχαχαχα και εγώ εκεί άραζα όταν ήμουν έγκυος και τώρα αράζουμε παρέα με το καψουράκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μάρτζι μου μπήκα για μια γρήγορη ματιά για να δω για σένα αν και ήξερα πως δε γέννησες γιατί αλλιώς θα το μάθαινα! Βλέπεις τα καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα ;) Οι προβληματισμοί σου σωστοί αλλά τελικά φταίει η νύφη ή η πεθερά για τις άσχημες σχέσεις; Μάλλον και οι δύο! Και προφανώς έχει δίκιο και η Λίλι! Διαφορετικοί χαρακτήρες και χωρίς κανένα δεσμό αίματος ώστε να δικαιολογεί η μία την άλλη και ίσως για αυτό η χειρότερη (για εμάς) πεθερά είναι η καλύτερη μαμά για το γιό ή την κόρη αντίστοιχα και ας αναγνωρίζουν τα λάθη τους δεν παύει να είναι η μάνα τους! Ωστόσο νομίζω είσαι η καταλληλότερη να απαντήσεις στα ερωτήματα που εσύ η ίδια έθεσες αφού σίγουρα θα έχετε αναπτύξει παρόμοια θέματα αν όχι το ίδιο στην τάξη ως θέμα έκθεσης! Εκτός και αν το κάνεις για να μας δοκιμάσεις, πονηρούλα :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου πολύ γέλασα που είπες ότι ήθελες να σηκώσεις χέρι να πεις μάθημα έτσι όπως τα έγραψε η Μάρτζι μας :tongue::tongue: Αλήθεια είχες σκεφτεί και τι θα πεις ή θα έπαιρνες κουλουράκι;:tongue::tongue:

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! Τσέρρυ μου με γυαλιά σαφώς ήμουν στη βάπτιση αυτήν έτσι την έβγαλα! Σοβαρά τώρα τόσο πολύ μου πάνε τα γυαλιά ή απλά με συνήθισες έτσι; Η μικρούλα σου στρώνει ε; Μπράβο κοριτσάκι μου!

Λίλι πολύ ωραίο αυτό για τη μαμά! Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές νιώθω έτσι! Κυρίως με 6 χέρια και αυτοιάσιμη :tongue::tongue::tongue: Μάρτζι το "αυτοιάσιμη" πώς γράφεται; :rolleyes::rolleyes:

Εγώ τρέχω και δεν φτάνω! Πήρε ο κ@#λ^^ς :oops::oops: μου φωτιά που λένε!! Υπολόγιζα ότι θα έρθουν Σάββατο οι νονοί για το ξελάδωμα του νινιού μου αλλά τελικά θα γίνει αύριο και έτσι τρέχω και δε φτάνω μαζί με τις εξωτερικές δουλειές (τώρα που έχει άδεια ο σύζυγος), το μαγείρεμα να καθαρίσω το σπίτι, να φροντίσω το μπουμπουκάκι μου κτλ, κτλ και μέσα σε όλα αυτά επιμένει ο πονολαιμοαφτοκεφαλόπονος! Τελικά χρειάζομαι και έξι πόδια εκτός από χέρια για να τα προλάβω όλα στην ώρα τους :tongue::tongue::tongue: Ο λόγος που χάνομαι έιναι αυτός! Φιλάκια πολλά σε όλες σας! Θα ξαναμπω αργότερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και ξέχασα να σας πω! Το ξελάδωμα ξέρω πως συνηθίζεται αν γίνεται την τρίτη μέρα αλλά ένας ιερέας που ευλαβούμαι πολύ μου είπε να το κάνω Σάββατο για να μείνει το μύρο και πως αυτό είναι το σωστό! Τελικά μετά έμαθα πως όντως έτσι είναι! Το διάβασε και η νονά σε ένα βιβλιαράκι της Εκκλησίας που ενημερωνόταν για τη βάπτιση και το συζητούσαμε για Σάββατο! Ήμουν και εγώ σκεφτική αλλά εκλεινα για Σάββατο! Ο πάτερ όμως που υπογράψαμε λίγο πριν το Μυστήριο και μας έδωσε οδηγίες είπε την Τρίτη απόγευμα να έρθουν για ξελάδωμα και τελικά έμεινε έτσι! Και αν αναρωτιέστε αν δε θα με πείραζε που θα έμενε μια εβδομάδα χωρίς ντουζάκι σας λέω πως όχι! Το μωράκι μου ποτέ δεν μύριζε τόοοοοοοοσο ωραία! Ούτε μετά από μπάνιο, ούτε μετά από κρέμες ούτε με δυο μέρες χωρίς μπανάκι όπως είναι τώρα! Μοσχομυρίζει τόοοοοοοσο πολύ που στενοχωριέμαι αφάνταστα που θα κάνουμε αύριο το ξελάδωμα αλλά δεν πειράζει θα το καταπιώ και αυτό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν μου γιατί νόμιζες σάββατο??

3 μέρες μετά είναι το ξελάδωμα δεν είναι?

Γράφαμε μαζί Τιγκεράκι μου απλά το δικό μου μνμ ήταν πιο μεγάλο! Και εγώ έτσι ήξερα αλλά και τη φίλη μου παπαδιά που το είπα μου απάντησε πως σωστά μου είπε ο ιερέας γιατί αυτό είναι το σωστό αλλά κατά οικονομία πια γίνεται τρίτη μέρα για να μη μείνει πολλές μέρες χωρίς μπανάκι το νινί!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...