Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Koρινάκι μου έχει δίκιο η μανούλα! Υπομονή και όταν με το καλό απαλλαγείτε από αυτήν και γυρίσετε στο σπιτάκι σας θα ηρεμήσεις και εσύ και ο αντρούλης σου που μου φαίνεται ούτε αυτός την αντέχει και ας είναι μάνα του!

Μάρτζι μου είμαι κουρασμένη και εκτός από αυτό καταπίνω και πονάει ο λαιμός και το αριστερό μου αυτί εκτός από το κεφάλι μου! και είμαι έτσι δύο μέρες τώρα απλά από χθες πιο έντονο! Είμαι με ντεπόν! Και πρέπει να καθαρίσω το σπίτι και να τελειώσουμε κα τις εξωτερικές δουλειές τώρα που κάθεται ο σύζυγος! Την Τρίτη το απόγευμα θα έρθει ο νονός για το ξελάδωμα οπότε έχουμε τρέξιμο ακόμα! Ευτυχώς βοήθησε ο σύζυγος και τακτοποιήσαμε τα δώρα! Μας έφεραν πολλά ωραία πράγματα! Και ρούχα και παιχνιδάκια! Ειδικά τα παιχνιδάκια τα χάρηκε πολύ ο ζουζουνάκος μου! Αλλά δεν ήταν η κούραση ο λόγος που δεν μπήκα ακόμα! Δεν μπορώ να αποχωρηστώ το γιό μου! Και μάλλον ούτε αυτός γιατί ενώ τα ματάκια του κλείνουν μου χαμογελάει και δεν παραδίνεται! Τώρα τον έβαλα πριν πέντε λεπτά στο κρεβάτι του! Και να σκεφτείς συνήθως ως τις 10 έχει κοιμηθεί! Αλλά και σήμερα κοιμήθηκε στο στήθος στις οχτώμιση και όταν τον έβαλα στο κρεβατάκι του λίγο ξύπνησε! Τον άφησα και μετά από λίγο έκλαψε αλλά αντί να τον ξανακοιμήσω επί τόπου τον πήρα αγκαλίτσα και τον έβγαλα στο σαλόνι για να καθίσουμε λίγο αγκαλιασμένοι και μου ξύπνησε :oops::oops: Είμαι πολύ χαζή η μάνα που ξυπνάω το παιδί μου απλά και μόνο για να κάνουμε αγκαλίτσες; Βέβαια μόνος του ξύπνησε αλλά άνετα ξανακοιμόταν αν δεν τον έπαιρν :oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρινάκι μου έχει δίκιο η μανούλα! Υπομονή και όταν με το καλό απαλλαγείτε από αυτήν και γυρίσετε στο σπιτάκι σας θα ηρεμήσεις και εσύ και ο αντρούλης σου που μου φαίνεται ούτε αυτός την αντέχει και ας είναι μάνα του!

Μάρτζι μου είμαι κουρασμένη και εκτός από αυτό καταπίνω και πονάει ο λαιμός και το αριστερό μου αυτί εκτός από το κεφάλι μου! και είμαι έτσι δύο μέρες τώρα απλά από χθες πιο έντονο! Είμαι με ντεπόν! Και πρέπει να καθαρίσω το σπίτι και να τελειώσουμε κα τις εξωτερικές δουλειές τώρα που κάθεται ο σύζυγος! Την Τρίτη το απόγευμα θα έρθει ο νονός για το ξελάδωμα οπότε έχουμε τρέξιμο ακόμα! Ευτυχώς βοήθησε ο σύζυγος και τακτοποιήσαμε τα δώρα! Μας έφεραν πολλά ωραία πράγματα! Και ρούχα και παιχνιδάκια! Ειδικά τα παιχνιδάκια τα χάρηκε πολύ ο ζουζουνάκος μου! Αλλά δεν ήταν η κούραση ο λόγος που δεν μπήκα ακόμα! Δεν μπορώ να αποχωρηστώ το γιό μου! Και μάλλον ούτε αυτός γιατί ενώ τα ματάκια του κλείνουν μου χαμογελάει και δεν παραδίνεται! Τώρα τον έβαλα πριν πέντε λεπτά στο κρεβάτι του! Και να σκεφτείς συνήθως ως τις 10 έχει κοιμηθεί! Αλλά και σήμερα κοιμήθηκε στο στήθος στις οχτώμιση και όταν τον έβαλα στο κρεβατάκι του λίγο ξύπνησε! Τον άφησα και μετά από λίγο έκλαψε αλλά αντί να τον ξανακοιμήσω επί τόπου τον πήρα αγκαλίτσα και τον έβγαλα στο σαλόνι για να καθίσουμε λίγο αγκαλιασμένοι και μου ξύπνησε :oops::oops: Είμαι πολύ χαζή η μάνα που ξυπνάω το παιδί μου απλά και μόνο για να κάνουμε αγκαλίτσες; Βέβαια μόνος του ξύπνησε αλλά άνετα ξανακοιμόταν αν δεν τον έπαιρν :oops:

ΜΑΡΜΙΝ μου εχεις δικαιο ουτε ο αντρας μου την αντεχει..και της τα λεει κι ολας και μαλωνουν αλλα αυτη δεν καταλαβαινει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καληνύχτα Κορινάκι!

Αλήθεια Λίλι μου πώς πάει το καψουράκι σου; Ξυπνάει ακόμα τις νύχτες; Εμένα θαρρείς και κατάλαβε τι μεγάλη μέρα του ξημέρωνε χθες κοιμήθηκε από τις 9,30 έως τις 6,30 χωρίς να ξυπνήσει καθόλου! Εν τω μεταξύ έχει μέρες που γυρίζει στο πλάι και στον ύπνο του! Ξυπνάω λοιπόν στις πεντέμιση το πρωί να τον δω και είχε γυρίσει μπρούμυτα! Έμεινα έτσι :shock: αλλά το κεφαλάκι του το είχε στο πλάι οπότε τον άφησα αλλά είχα και το νου μου η αλήθεια και ας ήξερα πως από τη στιγμή που γυρνάει μόνος του δεν έχει πρόβλημα! Πήγα και τον έβγαλα φώτο :oops::oops: Σας έστειλα δύο μέιλ ένα από τη βάπτιση και ένα για να δείτε το γιό μου να κοιμάται σε νέα στάση αλλά και με ένα από τα καινούρια του παιχνιδάκια! :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Marminaki, καλά έκανες και χάρηκες το μωράκι σου! Καλά έκανες και το ξύπνησες, καλά έκανες και τον είχες αγκαλίτσα, όλα καλά τα έκανες! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.....Αφού τον σκέφτομαι και λιώνω.....Είναι τόσο όμορφα τα παιδάκια μας στο καφέ που είναι λογικό να μην τα χορταίνετε! Εδώ δεν χορταίνουμε εμείς να τα βλέπουμε!

Να σας ζήσει το μωράκι σας και πάλι! Πολλές ευχές και από τον άντρα μου....

Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Να σας πω και για τη βάπτιση! Το μωρό μου γελούσε, γελούσε, γελούσε και έβγαινε φώτο πριν από τη βάπτιση! Μέσα στην κατήχηση κοίταζε και γελούσε! Τα ίδια και όταν πήγαμε μπροστά! Μέχρι που τον βούτηξε στην κολυμπήθρα ήταν όλα οκ! Όμως το νερό ήταν χαμηλά και έτσι ο πάτερ τον κάθισε για να τον βρέξει ολόκληρο! Εκεί ο δικός μου τσατίστηκε και άρχισε να κλαίει :tongue::tongue: Μόλις τον έβγαλε και τον σήκωσε ψηλά μια χαρά! Μόλις τον ξανα έβαλε τα ίδια και όταν τον έβγαλε πάλι όλα καλά! Τα ίδια και στην τρίτη κατάδυση! Μετά ηρέμησε τον αλλάξαμε και στις χαιρετούρες κοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά του! Στην κατήχηση όταν ο πάτερ ρώτησε το όνομα είπε το κουμπαράκι "Θρασύβουλος" και επανέλαβε ο πάτερ "Θρασύβουλος" ο άντρας μου που είχε αρχίσει ήδη να συγκινείται εκεί έβαλε τα κλάματα! Ο νονός και φίλος του τον αγκάλιασε δύο φορές και συγκινήθηκε και αυτός αλλά και άλλοι εκεί γύρω δάκρυσαν! Κορίτσια ειλικρινά εγώ με το ζόρι κρατήθηκα! Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή! Μία ξαδέλφη του έκλαιγε και εκείνη! Ο άντρας μου βέβαια με είχε προειδοποίηση από πριν! "Έκλαψα όταν γεννήθηκε και άλλη μία μου φαίνεται θα κλάψω αύριο στη βάπτιση! Από τώρα συγκινούμαι", μου είπε χθες!

Τελείωσε η βάπτιση πήγαμε και στο κέντρο όπου περάσαμε επίσης ωραία! Το μωράκι μου όταν φτάσαμε εκεί ξύπνησε, έδωσε ένα σώου χαμόγελων και γέλιων στα τραπέζια που γύρισε από χέρι σε χέρι (κυρίως η αδελφή μου και ο γαμπρός μου τον είχαν) και μετά από ένα μισαωράκι τον κοίμισε η μαμά μου και κοιμόταν μέχρι και που ήρθαμε σπίτι! Στη φώτο που σας έστειλα και είναι μέσα στο καρότσι και χαμογελάει στον ύπνο του είναι στο σπίτι μας! Ένα τριωράκι μέσα στο νερό κοιμήθηκε! Να σκεφτείτε τον πήρα από το καρότσι του φεύγοντας από την ταβέρνα κοιμισμένο τον έφερα σπίτι τον ξαναέβαλα στο καρότσι του και κοιμόταν ακόμα! Τι ταλαιπώρια τράβηξε ο γλυκός μου και όμως έκλαψε ελάχιστα το μπουμπουκάκι μου :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marminaki, καλά έκανες και χάρηκες το μωράκι σου! Καλά έκανες και το ξύπνησες, καλά έκανες και τον είχες αγκαλίτσα, όλα καλά τα έκανες! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.....Αφού τον σκέφτομαι και λιώνω.....Είναι τόσο όμορφα τα παιδάκια μας στο καφέ που είναι λογικό να μην τα χορταίνεται! Εδώ δεν χορταίνουμε εμείς να τα βλέπουμε!

Να σας ζήσει το μωράκι σας και πάλι! Πολλές ευχές και από τον άντρα μου....

Φιλιά!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τα καλά σου λόγια! Να ευχαριστήσεις και το σύζυγο για τις ευχές του! Με το καλό να υποδεχθείτε και εσείς την πριγκίπισσα σου και τότε θα μας καταλάβεις ακόμα καλύτερα αλλά όχι αμέσως θα δεις όσο περνάει ο καιρός θα την αγαπάς απείρως περισσότερο από ότι μπορείς να φανταστείς και θα νομίζεις κάθε φορά πως δε γίνεται παραπάνω και όμως γίνεται!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αμαν, ρε μαρμν, με έκανες και δάκρυσα! Πολύ συγκινήθηκα με τον άντρα σου! Κρίμα, να μην έχει τους δικούς του εκεί! Εχω να σου πω ένα μεγάλο "μπραβο" που δέχτηκες το όνομα (παρόλο που δεν σου άρεσε) κι έκανες ευτυχισμένο τον άντρα σου! Αν ήταν άλλη στη θέση σου, θα το τραβούσε στα άκρα και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα την τιμούσε! Μπράβο! μπράβο! μπράβο!

Οσο για τις φώτο: ήσουν μια κούκλα! Ο Θρασάκος παίδαρος, ο σύζυγος μες στην τρελή χαρά! Φώτο για μεγέθυνση και κορνιζάρισμα εκείνη που είναι οι δυο τους και κοιτάζονται! Φοβερή! Επίσης από πίσω φάινεται μια δική σας από το γάμο που είναι καταπληκτική Αυτά από μένα! Σηκώνομαι να περπατήσω λίγο στο σπίτι μπας και γεννήσω η γυναίκα!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αμαν, ρε μαρμν, με έκανες και δάκρυσα! Πολύ συγκινήθηκα με τον άντρα σου! Κρίμα, να μην έχει τους δικούς του εκεί! Εχω να σου πω ένα μεγάλο "μπραβο" που δέχτηκες το όνομα (παρόλο που δεν σου άρεσε) κι έκανες ευτυχισμένο τον άντρα σου! Αν ήταν άλλη στη θέση σου, θα το τραβούσε στα άκρα και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα την τιμούσε! Μπράβο! μπράβο! μπράβο!

Οσο για τις φώτο: ήσουν μια κούκλα! Ο Θρασάκος παίδαρος, ο σύζυγος μες στην τρελή χαρά! Φώτο για μεγέθυνση και κοριζάρισμα εκείνη που είναι οι δυο τους και κοιτάζονται! Φοβερή! Επίσης από πίσω φάινεται μια δική σας από το γάμο που επίσης είναι καταπληκτική Αυτά από μένα! Σηκώνομαι να περπατήσω λίγο στο σπίτι μπας και γεννήσω η γυναίκα!

Καληνύχτα!

Αχ Μάρτζι μου σου εύχομαι ολόψυχα να γεννήσεις! Όντως εκείνη τη στιγμή στην Εκκλησία είπα "χαλάλι το όνομα!" Εγώ τους έχω όλους εκείνο μόνο εμένα και το γιό του! Αλήθεια πρόσεξες και φώτο γάμου από πίσω; :shock: Εκείνη που κοιτάζονται τρελάθηκα και εγώ που την τράβηξα! Ώρες ώρες με θαυμάζω :tongue::tongue: Ούτε επαγγελματίας φωτογράφος να ήμουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαριουλάκι μου έλιωσε το αντράκι σου ε; Ελπίζω και εγώ να πάρει περισσότερα φράγκα! Παρόλαυτα λύσε μου μια απορία! Κοιμήθηκες λες στις δύο και όταν άνοιξες τα μάτια σου είχε ξημερώσει και είδες το σύζυγος να μπαίνει, δηλαδή μέχρι τότε ο πρίγκιπας σου δε σε ξύπνησε;

Κορινάκι μου να σου πω και κάτι άλλο! Όταν διάβαζα τα πρώτα μνμ σου για την πεθερά που έλεγε διάφορα για τον άντρα της ξέρεις τι σκέφτηκα; Πως είναι διαταραγμένη προσωπικότητα! Δεν είναι δυνατόν ένα νορμάλ άτομο να φαίρεται και να μιλάει έτσι! Τεσπα! Το αδελφάκι φανταράκι ε; Πίκρα :( Άντε και καλός πολίτης κοριτσάκι μου!

Καληνύχτα Βασίλισσες!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τώρα κατάλαβα ότι εχθές δεν είπα καληνύχτα η μουλαρα αλλά με πήρε ο ύπνος στον καναπέ χωρίς να το καταλάβω!!! Κορίνα έπρεπε να την εχω εγώ τη πεθερα ....είναι beach η τυπισσα....αλλά θα την εστρωνα εγώ...κανε υπομονή να γυρίσεις σπιτάκι σου!!! Μαρμινακι και εγώ έκλαψα ήμουν σίγουρη ότι ο Μαρμινος θα έβαζε τα κλάματα και είναι λογικό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...