Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ντεππα ετσι οπως ειναι ωμα τα βαζεις τα υλικα? εγχ στην σπανακοτυροπιτα ας πουμε που ειναι πανω κατω ιδιο πραγμα τα τσιγαριζω

ναι σχεδον το ιδιο ειναι απλα εγω βαζω και σεσκουλα γιατι σκετη με σπανακι ειναι βαρια.ναι ωμα τα βαζω απλα την χαραζω πριν την βαλω στο φουρνο και ετσι βραζουν τα υλικα!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαιρετε και απο μενα!

marmin περασες καλα στη βαφτιση διαβασα..αντε με το καλο και στου παιδιου σου τη βαφτιση ;) ...!

Deppa πετυχε η χορτοπιτα??η σελιδα που ανεβασες κατατοπιστικοτατη θα ελεγα ...αντε γιατι και εγω μπερδευομαι με τους μηνες και τις βδομαδες!

Με το νοσοκομειο κοριτσια, τουλαχιστον σε μας εδω, αν θελεις αποκλειστικα συγκεκριμενο γιατρο να σε ξεγεννησει,για να μπορεις να τον παρεις και τηλεφωνο οτι ωρα γεννας να ερθει εννοειτε οτι ζητανε καπου 1000.Διαφορετικα σε παρακολουθει απλα και μετα σε ξεγενναει οποιος εφημερευει.Απο οσο ξερω στο δημοσιο νοσοκομειο παιρνεις τα 900 απο την ασφαλεια και στο ιδιωτικο νοσοκομειο τα παιρνει το νοσοκομειο και εσυ πληρωνεις τη διαφορα.Εγω ετσι θα το κανω στο ιδιωτικο αρκει βεβαια να ειναι συμβεβλημενο με τον εοππυ,που νομιζω ειναι τα πιο πολλα συμβεβλημενα.

Aggelikaki σε τρικλινο ειναι τετοια τιμη??ελεος...Η επομενη επιλογη δηλαδη πια ειναι...εξακλινο?Εγω για τρικλινο λεω γιατι ενταξει δεν θελω και σουιτα.Αλλα και πιο μεγαλα δωματια να ειχε για πιο οικονομικα θα το επελεγα,ετσι και αλλιως 4 βραδια θα ειναι,θα εχω και παρεα και αλλες μανουλες να περναει η ωρα!

Κοριτσια αν ξερετε, τελευταια νιωθω χτυπηματακια-σφιξιματα να το πω κατω χαμηλα,οχι στην κοιλια, σαν μεσα βαθια στα γεννητικα οργανα..Το μωρακι μου τωρα ειναι ψηλα και δεν νομιζω να ειναι αυτο και αφου δεν εχω πονο δεν αγχονομαι,αλλα ξερει καμια τι μπορει να ειναι ?το παθαινει καμια σας?

ναι πολυ ωραια εγινε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω θα γεννησω στο πανεπιστημιακο για την εξωσωματικη εκτος απο αυτα που εδωσα στον γιατρο(μαυρα)στο νοσοκομειο δεν εδωσα τιποτα μου εκοψαν τα χαρτακια απο το βιβλιαριο και δεν πληρωσα απολυτως τιποτα...ελπιζω να ισχυει το ιδιο και για την καισαρικη...πρεπει να παρω στο ταμειο μου να ρωτησω...

Πεπσι εμενα φτιαχνει η πεθερα μου ολων των ειδων τις πιτες ο αντρας μου τρελαινεται για πιτες αυτη φτιαχνει πολλες και τις βαζει στον καταψυκτη οποτε λοιπον πηγαιναμε εβγαζε και εψηνε για τον γιο της και οταν φευγαμε μαςεδινε και καμια κατεψυγμενη μαζι μια μερα λοιπον μου λεει ''ξερεις να φτιαχνεις πιτες?''οχι της λεω ''κατσε μου λεει να σε μαθω''ευχαριστω της λεω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω ν ανοιξω φυλλο αφου φτιαχνεις κι εσυ και η μανα μου και μας δινετε..απο τοτε λοιπον ειναι σχεδον 2 χρονια τωρα ουτε εχει φτιαξει οταν πηγαινουμε ουτε μας εχει δωσει και μια φορα συζητουσε με μια γειτονησσα και της λεει ''εγω εχω 20 πιτες αυτη τη στιγμη στον καταψυκτη''και μολις φευγαμε της λεει ο αντρας μου ρε μανα μια πιτα δεν εφτιαξες να φαμε και του λεει ''δεν εχω εγω ειχα πει στην Δ να της μαθω και δεν ηθελε'' εε απο τοτε κοριτσια τσαντιστηκα τοσο πολυ που το εβαλα πεισμα και χωρις να ρωτησω κανεναν ουτε μανα ουτε πεθερα πηγα στο μανα βικο και του λεω δωσε μου χορτα για πιτα και τι ποσοτητα χρειαζομαι για μεγαλο ταψι μου τα εδωσε ο ανθρωπος μου ειπε και η γυναικα του πως την φτιαχνει αυτη ειχα δει κι απ τη μανα μου πως ανοιγε φυλλο ενταξη δεν το κανω και τελειο αλλα μια χαρα τα καταφερνω και του φτιαχνω εγω του αντρουλη μου και δεν την εχει αναγκη την κακιστρο....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι σχεδον το ιδιο ειναι απλα εγω βαζω και σεσκουλα γιατι σκετη με σπανακι ειναι βαρια.ναι ωμα τα βαζω απλα την χαραζω πριν την βαλω στο φουρνο και ετσι βραζουν τα υλικα!

δεν εχω δοκιμασει με ωμα τα χορταρικα ωραια θα ειναι και ωμα....αχ με εκανες να ζηλεψω τωρα θα κανω και εγω μια σπανακοτυροπιτα αυτες τις μερες εχω να κανω απο το χειμωνα!!! τον χειμωνα κανω συχνα το καλοκαιρι δεν κανω σχεδων καθολου δεν ξερω γιατι αλλα την εχω συνδιασει με τον χειμωνα την σπανακοτυροπιτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

εγω θα γεννησω στο πανεπιστημιακο για την εξωσωματικη εκτος απο αυτα που εδωσα στον γιατρο(μαυρα)στο νοσοκομειο δεν εδωσα τιποτα μου εκοψαν τα χαρτακια απο το βιβλιαριο και δεν πληρωσα απολυτως τιποτα...ελπιζω να ισχυει το ιδιο και για την καισαρικη...πρεπει να παρω στο ταμειο μου να ρωτησω...

Πεπσι εμενα φτιαχνει η πεθερα μου ολων των ειδων τις πιτες ο αντρας μου τρελαινεται για πιτες αυτη φτιαχνει πολλες και τις βαζει στον καταψυκτη οποτε λοιπον πηγαιναμε εβγαζε και εψηνε για τον γιο της και οταν φευγαμε μαςεδινε και καμια κατεψυγμενη μαζι μια μερα λοιπον μου λεει ''ξερεις να φτιαχνεις πιτες?''οχι της λεω ''κατσε μου λεει να σε μαθω''ευχαριστω της λεω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω ν ανοιξω φυλλο αφου φτιαχνεις κι εσυ και η μανα μου και μας δινετε..απο τοτε λοιπον ειναι σχεδον 2 χρονια τωρα ουτε εχει φτιαξει οταν πηγαινουμε ουτε μας εχει δωσει και μια φορα συζητουσε με μια γειτονησσα και της λεει ''εγω εχω 20 πιτες αυτη τη στιγμη στον καταψυκτη''και μολις φευγαμε της λεει ο αντρας μου ρε μανα μια πιτα δεν εφτιαξες να φαμε και του λεει ''δεν εχω εγω ειχα πει στην Δ να της μαθω και δεν ηθελε'' εε απο τοτε κοριτσια τσαντιστηκα τοσο πολυ που το εβαλα πεισμα και χωρις να ρωτησω κανεναν ουτε μανα ουτε πεθερα πηγα στο μανα βικο και του λεω δωσε μου χορτα για πιτα και τι ποσοτητα χρειαζομαι για μεγαλο ταψι μου τα εδωσε ο ανθρωπος μου ειπε και η γυναικα του πως την φτιαχνει αυτη ειχα δει κι απ τη μανα μου πως ανοιγε φυλλο ενταξη δεν το κανω και τελειο αλλα μια χαρα τα καταφερνω και του φτιαχνω εγω του αντρουλη μου και δεν την εχει αναγκη την κακιστρο....

καλα δεν παιζεται η γυναικα! αυτο ειναι που λενε να τρωει η μανα και του παιδιου να μην δινει!!! ειχε και δεν εδινε στον γιο της για να κανει πεισμα σε εσενα ελεος!

83tdp2.pngcWE4p3.png

δεν εχω δοκιμασει με ωμα τα χορταρικα ωραια θα ειναι και ωμα....αχ με εκανες να ζηλεψω τωρα θα κανω και εγω μια σπανακοτυροπιτα αυτες τις μερες εχω να κανω απο το χειμωνα!!! τον χειμωνα κανω συχνα το καλοκαιρι δεν κανω σχεδων καθολου δεν ξερω γιατι αλλα την εχω συνδιασει με τον χειμωνα την σπανακοτυροπιτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι εγω Μαριουλα την εχω συνδιασει με χειμωνα και επειδη εδω ειναι εδω και 3-4 μερες χειμωνιατικος ο καιρος ειπα να κανω.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλα δεν παιζεται η γυναικα! αυτο ειναι που λενε να τρωει η μανα και του παιδιου να μην δινει!!! ειχε και δεν εδινε στον γιο της για να κανει πεισμα σε εσενα ελεος!

και να φανταστεις οτι εγω την πιτα της δεν την τρωω γιατι βαζει ενα περιεργο χορτο μεσα που εχει πολυ εντονη γευση και με πειραζει πολυ στο στομαχι αν φαω μισο κοματακι για να μην την προσβαλω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

επεστρεψα και κι εγώ!!!!!

τρομαξα να σας διαβασω 12 σελιδες σε 2 μέρες βρε αθεόφοβες?????

Τα νεα μου ειναι όπως τα εγραψε η cherry, το μωρακι ειναι καλά και κατα 90% αγορακι. Μια συσπαση που ειχα στη μητρα- και πως να μην εχω με τα νεα που ειχα μαθει λιγο πριν παω στο γιατρο? θα σας πω μετά- έκανε ενα κομματι απο το τοιχωμα της μητρα να διογκωθει. Το αποτέλεσμα ειναι ότι αυτή η διόγκωση ""εκλεβε" περίπου το 1/3 του χώρου από το εσωτερικό της μητρας σαν ενα μισοφεγγαρο ετσι ώστε το καημενουλη είχε κουλουριαστει και δεν εδειχνε διαθεση να αλλαξει θέση ουτε στο παραμικρό. Βέβαια και που να παει έτσι όπως το ειχα στριμώξει??? Δεν ειναι κατι ανησυχιτικό αυτή η συσπαση όπως μου ειπε ο γιατρος καθως φευγει απο μόνη της.

Με μενα όλα καλά αλλα δεν συνεβει το ιδιο με τη φιλη μου. Σας εγραψα προχθες για μια φίλη μου που γεννησε προωρα διδυμα μόλις πήρε 1 μέρα από τον 7ο μηνα. Προχθες 1 ωρα πριν μπω στον γιατρο πληροφορήθηκα ότι το ενα το μωρο πηγαινε πολυ άσχημα και το αεροβαφτίσανε. Στεναχωρέθηκα πολυ, σχεδον με τα κλαματα πήγα στον γιατρό, εξου και η συσπαση υποθέτω. Τελικά το Σαββατο το πρωι εμαθα ότι το μωρο έφυγε.....

Ε! λογικό ειναι χθες όλη την ημέρα να κλαιω!!! η κοπέλα αυτή ειναι σαν αδερφή μου, δεν μίλησα ακόμη μαζί της, της εστειλα όμως ενα μηνυμα....

Βεβαια για να μην σας τρομοκρατω όλες ή αληθεια ήταν ότι ή φίλη μου ειχε καποια θεματάκια που επιβαρυναν την εγκυμοσύνη της και εφτασε στον προωρο.

Αυτά!!!! τα νεα μου και καλα και κακα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Δηλ παω στον μαναβη κ παιρνω συνολικα ενα κιλο χορτα απ αυτα που ειπατε?μετα τα κοβω κ μετα τα πλενω? Κ η ποσοτητα για το φυλλο?τι βαζετε κ ποσο?

θα παρεις ενα κιλο σεσκουλα και σπανακια και θα του ζητησεις και 5-6 κρεμμυδακια φρεσκα και ενα ματσακι ανηθο αν δεν ειναι καθαρησμενα τα καθαριζεις δεν θελουν πολυ ισα ισα αν εχουν πολλα κοτσανιατα πλενεις καλα καλα τα στραγγιζεις απο τα πολλα νερα και τα απλωνεις πανω σε καθαρες πετσετες να στεγνωσουν εγω τα επλυνα εχθες κατα τις 10 το βραδυ και σημερα το πρωι τα εκοψα,μετα λοιπον τα κοβεις οχι πολυ ψιλοκομενα σαν το μαρουλι πιο χοντρα τα κοβεις μεσα σε μια λεκανη ριχνεις αλατι πιπερι εγω βαζω και λιγο ρυζι μισο φλυτζανακι του καφε και τριβω φετα ριχνω λαδι και τα ανακατευω καλα με τα χερια μου.τωρα για την ζυμη βαζω 1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις μπορει και οχι ολοκληρο κιλο να κρατησω λιγο,ριχνω αλατι λιγο λαδι ελχιστο ξυδι και νερο και το ανακατευω προσθετω οσο νερο η αλευρι χρειαστει για να γινει οσο σφυχτη χρειαζεται για να ζυμωνεται αφου το ζυμωσω αρκετα το χωριζω σε 4 μπαλακια ριχνω στο τραπεζι αλευρι και ενα ενα τα μπαλακια και με το ξυλο αρχιζω και το ανοιγω σιγα σιγα οσο ανοιγει του ριχνω αλευρι για να μην κολαει αφου λοιπον το ανοιξω οσο το ταψι λαδωνω απο κατω το ταψι βαζω το φυλλο ξαναριχνω λαδι ανοιγω το δευτερο φυλλο το βαζω απο πανω και ρινω την γεμιση την απλωνω καλα σε ολο το ταψι και γυριζω οτι μυτη εχει μεινει απο το φυλλο μετα ανοιγω το 3ο φυλλο δεν χρειαζεται τοσο μεγαλο οσο τα κατω καλυπτω την γεμιση ριχνω λαδι ανοιγω το 4ο φυλλο ρο βαζω απο πανω ριχνω ελαχιστο λαδι και το βρεχω με τα δαχτυλα μου για να γινει τραγανο χαραζω με ενα μαχαιρι την πιτα και την βαζω στο φουρνο μολις αρχισει και ροδιζει καλα το φυλλο απο πανω την κοιτας λιγο και στην ακρη να εχει ψηθει και απο κατω και ειναι ετοιμη!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

επεστρεψα και κι εγώ!!!!!

τρομαξα να σας διαβασω 12 σελιδες σε 2 μέρες βρε αθεόφοβες?????

Τα νεα μου ειναι όπως τα εγραψε η cherry, το μωρακι ειναι καλά και κατα 90% αγορακι. Μια συσπαση που ειχα στη μητρα- και πως να μην εχω με τα νεα που ειχα μαθει λιγο πριν παω στο γιατρο? θα σας πω μετά- έκανε ενα κομματι απο το τοιχωμα της μητρα να διογκωθει. Το αποτέλεσμα ειναι ότι αυτή η διόγκωση ""εκλεβε" περίπου το 1/3 του χώρου από το εσωτερικό της μητρας σαν ενα μισοφεγγαρο ετσι ώστε το καημενουλη είχε κουλουριαστει και δεν εδειχνε διαθεση να αλλαξει θέση ουτε στο παραμικρό. Βέβαια και που να παει έτσι όπως το ειχα στριμώξει??? Δεν ειναι κατι ανησυχιτικό αυτή η συσπαση όπως μου ειπε ο γιατρος καθως φευγει απο μόνη της.

Με μενα όλα καλά αλλα δεν συνεβει το ιδιο με τη φιλη μου. Σας εγραψα προχθες για μια φίλη μου που γεννησε προωρα διδυμα μόλις πήρε 1 μέρα από τον 7ο μηνα. Προχθες 1 ωρα πριν μπω στον γιατρο πληροφορήθηκα ότι το ενα το μωρο πηγαινε πολυ άσχημα και το αεροβαφτίσανε. Στεναχωρέθηκα πολυ, σχεδον με τα κλαματα πήγα στον γιατρό, εξου και η συσπαση υποθέτω. Τελικά το Σαββατο το πρωι εμαθα ότι το μωρο έφυγε.....

Ε! λογικό ειναι χθες όλη την ημέρα να κλαιω!!! η κοπέλα αυτή ειναι σαν αδερφή μου, δεν μίλησα ακόμη μαζί της, της εστειλα όμως ενα μηνυμα....

Βεβαια για να μην σας τρομοκρατω όλες ή αληθεια ήταν ότι ή φίλη μου ειχε καποια θεματάκια που επιβαρυναν την εγκυμοσύνη της και εφτασε στον προωρο.

Αυτά!!!! τα νεα μου και καλα και κακα!!!

τα δικα σου τα νεα ειναι μια χαρα μπραβο στο μωρακι σου που ειναι καλα και σας εδειξε και τα προσοντα του!!!!αυτη η λιστα μας δεν θα ροζισει μεχρι το τελος απορω????οσο για την φιλη σου ειναι πραγματικα πολυ ασχημο νεο ας ευχηθουμε το αλλο μωρακι να ειναι καλα υγιεστατο και να το παρει συντομα σπιτι!!!με το να κλαις και να στεναχωριεσαι ομως κανεις κακο στο δικο σου το μωρακι και φανταζομαι πως δεν το θελεις αυτο.........τι αλλο εκανες στην Θεσσαλονικη κοιταξες τιποτα μωρουδιακο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Σ ευχαριστω ντεπα ησουν κατατοπιστηκοτατη.θα προσπαθησω στη βδομαδα να τη κανω για να μην παιρνω ετοιμες.

Νενα κριμα για τη φιλη σου.θελει πολυ συμπαρασταση τωρα κ θελει χρονο βεβαια.ας ευχηθουμε το αλλο μωρακι να παει καλα

θα παρεις ενα κιλο σεσκουλα και σπανακια και θα του ζητησεις και 5-6 κρεμμυδακια φρεσκα και ενα ματσακι ανηθο αν δεν ειναι καθαρησμενα τα καθαριζεις δεν θελουν πολυ ισα ισα αν εχουν πολλα κοτσανιατα πλενεις καλα καλα τα στραγγιζεις απο τα πολλα νερα και τα απλωνεις πανω σε καθαρες πετσετες να στεγνωσουν εγω τα επλυνα εχθες κατα τις 10 το βραδυ και σημερα το πρωι τα εκοψα,μετα λοιπον τα κοβεις οχι πολυ ψιλοκομενα σαν το μαρουλι πιο χοντρα τα κοβεις μεσα σε μια λεκανη ριχνεις αλατι πιπερι εγω βαζω και λιγο ρυζι μισο φλυτζανακι του καφε και τριβω φετα ριχνω λαδι και τα ανακατευω καλα με τα χερια μου.τωρα για την ζυμη βαζω 1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις μπορει και οχι ολοκληρο κιλο να κρατησω λιγο,ριχνω αλατι λιγο λαδι ελχιστο ξυδι και νερο και το ανακατευω προσθετω οσο νερο η αλευρι χρειαστει για να γινει οσο σφυχτη χρειαζεται για να ζυμωνεται αφου το ζυμωσω αρκετα το χωριζω σε 4 μπαλακια ριχνω στο τραπεζι αλευρι και ενα ενα τα μπαλακια και με το ξυλο αρχιζω και το ανοιγω σιγα σιγα οσο ανοιγει του ριχνω αλευρι για να μην κολαει αφου λοιπον το ανοιξω οσο το ταψι λαδωνω απο κατω το ταψι βαζω το φυλλο ξαναριχνω λαδι ανοιγω το δευτερο φυλλο το βαζω απο πανω και ρινω την γεμιση την απλωνω καλα σε ολο το ταψι και γυριζω οτι μυτη εχει μεινει απο το φυλλο μετα ανοιγω το 3ο φυλλο δεν χρειαζεται τοσο μεγαλο οσο τα κατω καλυπτω την γεμιση ριχνω λαδι ανοιγω το 4ο φυλλο ρο βαζω απο πανω ριχνω ελαχιστο λαδι και το βρεχω με τα δαχτυλα μου για να γινει τραγανο χαραζω με ενα μαχαιρι την πιτα και την βαζω στο φουρνο μολις αρχισει και ροδιζει καλα το φυλλο απο πανω την κοιτας λιγο και στην ακρη να εχει ψηθει και απο κατω και ειναι ετοιμη!!!!

μου τρέξαν τα σάλια και ας μην τρώω χορτόπιτες απλά φαντάστηκα το φύλλο να ροδίζει βρε κορίτσια αφού έχασα 200 γρ σήμερα που ζυγίστηκα και αφού τον τελευταίο μήνα δεν έβαλα λέτε να πω τη μαμά να κάνει μια τυροπιτούλα; Η μάνα μου είναι σπέσιαλ στις πιτούλες και ο άντρας μου λέει ότι σαν το φύλλο της δεν υπάρχει εγώ δεν κάνω λόγω κιλών (ειδικά του άντρα μου) αλλά κι εγώ πρέπει να προσέχω για να διατηρήσω την κορμάρα μου:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

deppaki ειδα ελαχιστα πραγματα, στο μονο που εχω καταλήξει είναι ότι θα πάρω μπανιερα που απο πανω ειναι αλαξιερα και κανει 90-100 ευρώ. Επισης αποφάσισα ότι θα προαπαθησω να βρω κουνια όχι 120Χ60 αλλα 140Χ70 -που αυτοι το ονομαζουν προεφηβικό- για να μπορει το μωρο να την χρησιμοποιει από την αρχή και μετά βγαζοντας τα καγκελα μεχρι την ηλικία των 7 ετών.

Εμενα δεν εχει να μου δωσει κανεις και τιποτα,ίσως ένα ποτρ μπεμπε μπορει να μου δανεισει μια φίλη η οποια μαλιστα μου προτεινε να μην το παρω γιατι αυτή το χρησιμοποιησε μόνο 2 μηνες και τωρα το μωρο δεν χωραει!!!!!

Κουνια και συρταριερα μου ειπε μόλις χθες η πεθερα μου ότι θα μου παρει αυτή!!!! Οπότε εγω θα παρω το στρωμα που θα κανει 200 ευρώ!!!!! και το καροτσακι με το καθισματακι αυτοκινήτου. Βεβαια δεν εχω υπολογίσει ακόμη την μαμά μου η οποια θα μου πάρει οποσδήποτε κατι αν και υπολογίζω να τα σταξει γερά στην γέννα. Απο ότι ξέρω θελει η καημενουλα να την πληρώσει αυτή και τον γιατρό και την κλινική αλλά επειδή ο χειμώνας προβλέπετε δύσκολος ακόμη και για αυτους, ακόμη και τα μισά αν μου δώσει θα ειναι σουπερ. Στον αδερφό μου πριν 4μιση χρονια την ειχαν πληρώσει οι γονεις μου αλλα άλλα χρόνια τότε άλλα τώρα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...