Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Korina, βρηκες το μπελά σου με τη μεγαιρα! πω! πω! φτου, μακριά! Τι είναι αυτή καλέ; Αντε κάνε λίγη υπομονή ακόμη και πού θα πάει; Θα περάσει η εβδομάδα και θα ησυχάσετε!

14 λες κι εσύ, ε; Και η Λίλι για τότε στοιχημάτισε!

Μαρμιν μου, ο άντρας μου το έχει φόβο μην σπάσουν νερά ή με πιάσουν πόνοι πάνω στην ώρα της πράξης, γιαυτό δεν θέλει με τίποτα! Ακόμη γλεντάτε; Μπράβο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει ώρα που γυρίσαμε θα σας τα πω αργότερα γιατί ο Θρασάκος μου τρώει κ κοιμάται αγκαλιά μου κ γράφω από κινητό. Περάσαμε πολύ ωραία θα σας στείλω κ φώτο. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χρόνια μας πολλά όλες τις μανουλες!!!να μαστε γερες και δυνατες!!!

μαρτζι ακομη εδω σε βλεπω και μαλλον δεν την πετυχα την μαντεψια!!!κ τωρα να σε πιασουν οι πονοι δυσκολα να προλαβεις για σημερα...

κορινακι κουραγιο να περασουν οι μερες...ετσι οπως τα περιγραφεις η γυναικα μαλλον ειναι για ζουρλομανδυα!!!

μαρμανικι μου ευχομαι να τον φωτίσει ο Θεός ναʼχει όμορφη ζωή, να είναι πάντα γεμάτος υγεία, και να βαδίζει με σταθερά βήματα πάντα στον σωστό δρόμο ώστε να γίνει καλός άνθρωπος. Αναμενουμε φωτο...ασχετα που εγω θα τις δω οταν μπορω...εχω ηδη υλη για μελετη!!!χαχαχχ

μαριουλακι μου μακαρι τουλαχιστον να παρει καλα λεφτα...αυτες οι δουλειες ειναι ξεπατωμα αλλα το αγορι σου ειναι γεροδεμενο και θα τα καταφερει μια χαρα!!!οσο για αυτο που λες οτι δεν ειναι σερβιτορος...για μενα καλυτερα!!!το να μιλας και στον κοσμο ναι μεν ειναι ευχαριστο κ περναει η ωρα σου αλλα οταν πας σπιτι δεν θες να μιλησεις για την υπολοιπη ωρα...σου τρωει πολυ ενεργεια!!!

εμεις σημερα ειμασταν καλυτερα κοριτσια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Korina, βρηκες το μπελά σου με τη μεγαιρα! πω! πω! φτου, μακριά! Τι είναι αυτή καλέ; Αντε κάνε λίγη υπομονή ακόμη και πού θα πάει; Θα περάσει η εβδομάδα και θα ησυχάσετε!

14 λες κι εσύ, ε; Και η Λίλι για τότε στοιχημάτισε!

Μαρμιν μου, ο άντρας μου το έχει φόβο μην σπάσουν νερά ή με πιάσουν πόνοι πάνω στην ώρα της πράξης, γιαυτό δεν θέλει με τίποτα! Ακόμη γλεντάτε; Μπράβο!

αχ μαρτζι μου με εσκασε θα κανω ακομα μια εβδομαδα υπομονη..αλλα μετα θελω να παω στο χωριο μου το ειπα και στον αντρα μου..βαρεθηκα εδω και η υπομονη εχει και τα ορια της..φαντασου ουτε να βγουμε μας αφηνει..οποτε λεμε οτι θα παμε μια βολτα μας βγαζει την ψυχη..λεει ολο βολτες ειστε..και μας παιρνει τηλ. συνεχεια να γυρισουμε γιατι θελει λεει να την φερουμε τσιγαρα..

και οποτε λεμε να παμε στο χωριο μου κανει μουτρα και λεει ολο αυτους θελετε..και διαφορα αλλα τετοια χαριτωμενα..

και επισης κανει καθε μερα σουπες για να τρωει ο πεθερος μου και δεν κανει αλλο φαγητο να φαμε και δεν με αφηνει κι ολας να μαγειρεψω για να μην λερωθει η κουζινα..και τις πιο πολλες μερες αναγκαζομαστε να τρωμε απο εξω..φαντασου πριν 1 μηνα που ηρθα απο κυπρο ημουν 50 κιλα και τωρα ζυγηστικα και ειμαι 47 κιλα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

λίλι μου, τι ωραίο συγκινητικό μηνυματάκι για τη μαμά σου ήταν αυτό! Πολύ μου άρεσε!

Μαρμιν, λογικά τώρα θα είστε στην ταβέρνα και θα γλεντάτε! Έλπίζω να περάσετε καλά!

Μαριουλα, τόσο πολύ δούλεψε ο καημένος, ε; Μακάρι να το αναγνωρίσει το αφεντικό και να του δώσει κάτι παραπάνω!

μακαρι χαρα μου!

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?

συγνωμη που χαθηκα αλλα μενω ακομα στα πεθερικα και δεν εχω ιντερνετ..

τα νεα μου τωρα :

Ας αρχισω απο την εγχειρηση του πεθερου..πηγε πολυ καλα και καθησε αλλες 4 μερες μετα την εγχειρηση ολες αυτες τις μερες καθοταν μαζι και η πεθερα ..τις 2 μερες εκατσα και εγω εκει για να ξεκουραστει η πεθερα παρολο τελικα που δεν ξεκουραστικε και μας εσκασε ολη την ωρα ελεγε οτι δεν ειναι καλα ο πεθερος μου και οτι κατι επαθε και οτι τρελαθηκε επειδη αυτα τα ελεγε μπροστα του και την αγριεψε αυτη ελεγε οτι ο πεθερος μου τρελεθηκε..ενω ειναι μια χαρα ο ανθρωπος..ολα απο το μυαλο της τα βγαζει..μας εσκασε με τις βλ@κειες της..

ο πεθερος μου βγηκε μεγαλη παρασκευη μεχρι εκεινη την μερα μου μιλουσε μια χαρα μετα αρχισε τις βλ@κειες της παλι στο δρομο για την επιστροφη αρχισε να λεει οτι αυτη κανεις δεν την δινει σημασια, και οτι αν ξαναπαθει κατι ο πεθερος μου να τον τρεξουμε εμεις και βροντουσε τις πορτες μετα την αγριεψαν ο αντρας μου και ο πεθερος μου και σταματησε ..το βραδυ εμεις πηγαμε εκκλησια την αλλη μερα μας λεει πατε στο χωριο σου να κανετε πασχα γιατι εγω δεν θα μαγειρεψω.. πηγαμε και εμεις στο χωριο μου αλλο που δεν θελαμε απο το να ακουμε τις υστεριες της..μετα οταν γυρισαμε αρχισε παλι τα δικα της..οτι ολο τους αφηνουμε μονους ,της λεει ο αντρας μου αφου εσυ μας εδιωξες και αυτη μετα σταματησε..

χαρα μου η γυναικα ειναι για δεσιμο μα καλα σας ειπε μονη της να πατε στο χωριο σου κ μετα κλαιγοταν που φυγατε?:?

χρόνια μας πολλά όλες τις μανουλες!!!να μαστε γερες και δυνατες!!!

μαρτζι ακομη εδω σε βλεπω και μαλλον δεν την πετυχα την μαντεψια!!!κ τωρα να σε πιασουν οι πονοι δυσκολα να προλαβεις για σημερα...

κορινακι κουραγιο να περασουν οι μερες...ετσι οπως τα περιγραφεις η γυναικα μαλλον ειναι για ζουρλομανδυα!!!

μαρμανικι μου ευχομαι να τον φωτίσει ο Θεός ναʼχει όμορφη ζωή, να είναι πάντα γεμάτος υγεία, και να βαδίζει με σταθερά βήματα πάντα στον σωστό δρόμο ώστε να γίνει καλός άνθρωπος. Αναμενουμε φωτο...ασχετα που εγω θα τις δω οταν μπορω...εχω ηδη υλη για μελετη!!!χαχαχχ

μαριουλακι μου μακαρι τουλαχιστον να παρει καλα λεφτα...αυτες οι δουλειες ειναι ξεπατωμα αλλα το αγορι σου ειναι γεροδεμενο και θα τα καταφερει μια χαρα!!!οσο για αυτο που λες οτι δεν ειναι σερβιτορος...για μενα καλυτερα!!!το να μιλας και στον κοσμο ναι μεν ειναι ευχαριστο κ περναει η ωρα σου αλλα οταν πας σπιτι δεν θες να μιλησεις για την υπολοιπη ωρα...σου τρωει πολυ ενεργεια!!!

εμεις σημερα ειμασταν καλυτερα κοριτσια...

καλυτερα κοριτσια ε? μπραβο γλυκια μου!:P εχεις δικιο για το σερβιτορο.

αχ μαρτζι μου με εσκασε θα κανω ακομα μια εβδομαδα υπομονη..αλλα μετα θελω να παω στο χωριο μου το ειπα και στον αντρα μου..βαρεθηκα εδω και η υπομονη εχει και τα ορια της..φαντασου ουτε να βγουμε μας αφηνει..οποτε λεμε οτι θα παμε μια βολτα μας βγαζει την ψυχη..λεει ολο βολτες ειστε..και μας παιρνει τηλ. συνεχεια να γυρισουμε γιατι θελει λεει να την φερουμε τσιγαρα..

και οποτε λεμε να παμε στο χωριο μου κανει μουτρα και λεει ολο αυτους θελετε..και διαφορα αλλα τετοια χαριτωμενα..

και επισης κανει καθε μερα σουπες για να τρωει ο πεθερος μου και δεν κανει αλλο φαγητο να φαμε και δεν με αφηνει κι ολας να μαγειρεψω για να μην λερωθει η κουζινα..και τις πιο πολλες μερες αναγκαζομαστε να τρωμε απο εξω..φαντασου πριν 1 μηνα που ηρθα απο κυπρο ημουν 50 κιλα και τωρα ζυγηστικα και ειμαι 47 κιλα..

δεν σε αφηνει να μαγειρεψεις για να μην λερωσεις?:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Tsery μου, πάει η μαντεψιά σου! Για να δούμε μήπως βγει σωστή η Λίλι! Είχε ποντάρει για 14! Εν τω μεταξύ, 14 έχω νον στρες! λέτε να με κρατήσουν; Που μακάρι! Μακάρι να με πιάσουν πονοι απόψε. Βαρέθηκα να περιμένω και ερμηνεύω το παραμικρό σύμπτωμα χωρίς στο τέλος να γίνεται τίποτα!

Κορίνα, απαραδεκτη η πεθερα! Υπομονή....Μα γιατί κάθεστε ακόμη; Θα μου πεις είναι καλός ο πεθερός και κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα......

Μαρμιν, ακόμη δεν ευκαιρεσες να μπεις; Δεν πειράζει! Θα είσαι κουρασμένη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μακαρι χαρα μου!

χαρα μου η γυναικα ειναι για δεσιμο μα καλα σας ειπε μονη της να πατε στο χωριο σου κ μετα κλαιγοταν που φυγατε?:?

καλυτερα κοριτσια ε? μπραβο γλυκια μου!:P εχεις δικιο για το σερβιτορο.

δεν σε αφηνει να μαγειρεψεις για να μην λερωσεις?:shock:

ναι μαριουλα μου μας εδιωξε και μετα φωναζε που φυγαμε και τους αφησαμε μονους λεει..

δεν αφηνει να μαγειρεψει κανενας αλλος για να μην πεσει τιποτα πανω στην κουζινα και λερωθει..ειναι υστερικη η γυναικα ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Εγώ, Κορίνα, απορώ πώς άντεξες να μείνεις με αυτό το άτομο τόσες μέρες! Και στην τελική αφου πήγατε για να βοηθήσετε την κατάσταση, γιατί να μην σου επιτρέπει να κάνεις δουλίτσες και φαγητό; Μάλλον σας ήθελε για να εκτονώνει την υστερία της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ναι μαριουλα μου μας εδιωξε και μετα φωναζε που φυγαμε και τους αφησαμε μονους λεει..

δεν αφηνει να μαγειρεψει κανενας αλλος για να μην πεσει τιποτα πανω στην κουζινα και λερωθει..ειναι υστερικη η γυναικα ..

πω πω παντα ετσι ηταν χαρα μου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Tsery μου, πάει η μαντεψιά σου! Για να δούμε μήπως βγει σωστή η Λίλι! Είχε ποντάρει για 14! Εν τω μεταξύ, 14 έχω νον στρες! λέτε να με κρατήσουν; Που μακάρι! Μακάρι να με πιάσουν πονοι απόψε. Βαρέθηκα να περιμένω και ερμηνεύω το παραμικρό σύμπτωμα χωρίς στο τέλος να γίνεται τίποτα!

Κορίνα, απαραδεκτη η πεθερα! Υπομονή....Μα γιατί κάθεστε ακόμη; Θα μου πεις είναι καλός ο πεθερός και κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα......

Μαρμιν, ακόμη δεν ευκαιρεσες να μπεις; Δεν πειράζει! Θα είσαι κουρασμένη.

αχ μαρτζι μου ο αντρας μου εχει αδυναμια στον μπαμπα του και δεν θελει να τον στεναχωρει και αυτη απο εκει πιανεται και μας κανει οτι θελει..εχει πολυ καλη καρδια ο μπαμπας του ..ειναι πολυ καλος ανθρωπος και απορω πως καθεται με αυτη την γυναικα που ειναι τοσο κακια..

μαρτζι μου και εγω πιστευω 14 θα γεννησεις..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Εγώ, Κορίνα, απορώ πώς άντεξες να μείνεις με αυτό το άτομο τόσες μέρες! Και στην τελική αφου πήγατε για να βοηθήσετε την κατάσταση, γιατί να μην σου επιτρέπει να κάνεις δουλίτσες και φαγητό; Μάλλον σας ήθελε για να εκτονώνει την υστερία της!

κανω πολυ υπομονη..για χατηρι του αντρα μου και του πεθερου..δουλειες με βαζει να κανω αλλα φαγητο δεν αφηνει κανεναν ..ειναι υστερικη και με τις δουλειες ..αυτη μονο οταν εχει αναγκη μας καλοπιανει οπως την αρχη που ηρθαμε απο κυπρο..οταν γινει αυτο που θελει παλι μας βριζει και μας φωναζει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

μαργκι εγω λεω πως θα γεννησεις στις 15 του μηνα:P:p15 του μηνα ειχα γεννησει κ εγω;)και θα εχουν τα μωρα μαςμαζι μηνογεννεθλια!
Λες; Λες να με φτάσει μέχρι την Τετάρτη η ζουζούνα; Μα τι λέω; Εδώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι μην πάμε σε παράταση και θα με φοβίσει η Τετάρτη; Αχ! Νένα μου, πόσο σε σκέφτομαι αυτες τις μέρες! Ετσι αγχωνόσουν κι εσύ....το θυμάμαι καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πω πω παντα ετσι ηταν χαρα μου?

ετσι και χειροτερη μαρακι μου απο την πρωτη μερα που με γνωρισε..και φαντασου δεν της απαντησα ποτε ουτε αντιμιλησα ποτε..αν ηταν αλλη στην θεση μου θα την ειχε βαλει στην θεση της..και καλα θα εκανε..

και με την μαμα μου που τα λεμε μου λεει υπομονη και οταν ερθεις εδω μην ξανασχοληθεις μαζι της..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...