Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Δεν θα πω τα τετριμμένα για μένα....Αφού με βλέπετε εδώ, πάει να πει πως δεν είμαι κάπου άλλου ( που πολύ θα το ηθελα).........Τέσπα!

Μαριούλα, καλή αρχή στον αντρούλη σου! Τα χρήματα είναι καλά! Φτάσαμε πλέον στο σημείο να λέμε πως ναι! είναι κάλά τα 800 ευρώ! Κι εγώ, κοπέλα μου, 800 ευρώ παίρνω και με αυτά ζούμε τόσα χρόνια τώρα! Δύσκολα μεν, αλλά κάπως τα καταφέρνουμε! Οταν θα έρθει βέβαια η ώρα να μετακομίσω πάλι και να πληρώνω ενοίκιο, τότε να δουμε .... Κι αν βρεθώ υπεράριθμη και με στείλουν όπου να' ναι ανά την Ελλάδα, ε! τότε τα μαυρα μας τα χάλια! Γι αυτές τις άδικες μετακινήσεις αγωνιζόμαστε κι έπεσαν όλοι πάνω μας να μας φάνε!!!

Τι να κάνω για να γεννήσω; Ο άντρας μου με τίποτα δεν θέλει σεξ! Φοβάται μην το κάνουμε και σπάσουν τα νερά! Πάει αυτό, το έχω ξεχάσει.....Περπάτημα κάνω, αλλά όχι πολύ ώρα! Να, χθες έβρεχε...οπότε περπάτησα μέσα στο σπίτι κανά 20λεπτο....Τεμπέλα θα μου βγει η μικρή! Δεν λέει να το πάρει απόφαση να βγει!

Μαρμιν, ήρθε η μεγάλη μέρα! Τις ευχές μου για μια όμορφη βάφτιση!

Απόγευμα έσπασαν τα νερά σου; Αχ, μακάρι να σπάσουν και τα δικά μου σήμερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ξέχασα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Μαριούλα, Μαρμιν, Λίλι, Αγγελικάκι, Νένα, Κάντυ,Τσέρυ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Να σας χαίρονται τα μωράκια σας!

Πέπσι μου και Τίνκερ εύχομαι του χρόνου να γιορτάζετε κι εσείς!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα! Δεν θα πω τα τετριμμένα για μένα....Αφού με βλέπετε εδώ, πάει να πει πως δεν είμαι κάπου άλλου ( που πολύ θα το ηθελα).........Τέσπα!

Μαριούλα, καλή αρχή στον αντρούλη σου! Τα χρήματα είναι καλά! Φτάσαμε πλέον στο σημείο να λέμε πως ναι! είναι κάλά τα 800 ευρώ! Κι εγώ, κοπέλα μου, 800 ευρώ παίρνω και με αυτά ζούμε τόσα χρόνια τώρα! Δύσκολα μεν, αλλά κάπως τα καταφέρνουμε! Οταν θα έρθει βέβαια η ώρα να μετακομίσω πάλι και να πληρώνω ενοίκιο, τότε να δουμε .... Κι αν βρεθώ υπεράριθμη και με στείλουν όπου να' ναι ανά την Ελλάδα, ε! τότε τα μαυρα μας τα χάλια! Γι αυτές τις άδικες μετακινήσεις αγωνιζόμαστε κι έπεσαν όλοι πάνω μας να μας φάνε!!!

Τι να κάνω για να γεννήσω; Ο άντρας μου με τίποτα δεν θέλει σεξ! Φοβάται μην το κάνουμε και σπάσουν τα νερά! Πάει αυτό, το έχω ξεχάσει.....Περπάτημα κάνω, αλλά όχι πολύ ώρα! Να, χθες έβρεχε...οπότε περπάτησα μέσα στο σπίτι κανά 20λεπτο....Τεμπέλα θα μου βγει η μικρή! Δεν λέει να το πάρει απόφαση να βγει!

Μαρμιν, ήρθε η μεγάλη μέρα! Τις ευχές μου για μια όμορφη βάφτιση!

Απόγευμα έσπασαν τα νερά σου; Αχ, μακάρι να σπάσουν και τα δικά μου σήμερα!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!Δουλειές κάνε , βαθιά καθίσματα και να κάθεσαι οκλαδών!!!(το σκότωσα :oops::oops::oops:)

Μαριούλα, Μαρμιν, Λίλι, Αγγελικάκι, Νένα, Κάντυ,Τσέρυ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Να σας χαίρονται τα μωράκια σας!

Χρόνια πολλά και σε εσένα που σύντομα θα είσαι μανούλα κοριτσάκι μου!!!Και φυσικά στα κοριτσάκια μας που του χρόνου θα γιορτάζουν μαζί μας ΣΙΓΟΥΡΑ!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Xρόνια πολλά μανούλες!!

Μάρτζι μου ακόμα εδώ ε; Δεν πειράζει θα έρθει και η μικρή σου! Μα δεν κατάλαβα τι πάει να πει φοβάται μη σπάσουν τα νερά και για αυτό δε θέλει σεξ ο σύζυγος; Αφού για αυτόν ακριβώς το λόγο λέμε σεξ! Για να σπάσουν τα νερά :tongue::tongue:

Εγώ μαλλί, βάψιμο έτοιμη! Νινί κοιμάται γαλήνιο στο καρότσι του αλλαγμένο, ταισμένο, ντυμένο (χωρίς πουκαμισάκι και παπουτσάκια) και έχω βάλει και φόρεμα! Μένουν τα τελευταία και να ντυθεί ο σύζυξ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Γιατί το να είσαι ΜΑΜΑ σημαίνει ότι σε άγγιξε το χέρι του ΘΕΟΥ!!!Σε ευχαριστώ μωράκι μου που ήρθες στη ζωή μου και με έκανες μανούλα!!!Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!!Να είναι γερά τα παιδάκια μας!!!Δύσκολη δουλειά η δουλειά της μαμάς αλλά η καλύτερα αμοιβόμενη με φιλιά,αγκαλιές,χαμόγελα και ΑΓΑΠΗ αγνή!!!

Και φυσικά Χρόνια Πολλά στη δική μου μανούλα που 33 χρόνια τώρα είναι πάντα εκεί ,δίπλα μου,να μου δίνει ότι ζητήσω,να με συμβουλεύει και ας κάνω του κεφαλιού μου πάντα,που είναι εδώ σε κάθε λύπη και χαρά,που με αγαπάει και ας της λέω και καμιά κουβέντα παραπάνω, που δεν με έχει στεναχωρέσει ποτέ,που σχεδόν πάντα έχει δίκιο και ας μην της το λέω,που είναι ο βράχος και κυματοθραύστης της δικής μας υπέροχης οικογένειας!!!ΜΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Xρόνια πολλά μανούλες!!

Μάρτζι μου ακόμα εδώ ε; Δεν πειράζει θα έρθει και η μικρή σου! Μα δεν κατάλαβα τι πάει να πει φοβάται μη σπάσουν τα νερά και για αυτό δε θέλει σεξ ο σύζυγος; Αφού για αυτόν ακριβώς το λόγο λέμε σεξ! Για να σπάσουν τα νερά :tongue::tongue:

Εγώ μαλλί, βάψιμο έτοιμη! Νινί κοιμάται γαλήνιο στο καρότσι του αλλαγμένο, ταισμένο, ντυμένο (χωρίς πουκαμισάκι και παπουτσάκια) και έχω βάλει και φόρεμα! Μένουν τα τελευταία και να ντυθεί ο σύζυξ!

Με το καλό γλυκιά μου μανούλα να βαπτιστεί το μπουμπουκάκι μας να γίνει ένας καλός Χριστιανός και ένας άξιος και καλός άνθρωπος!!!Θα είμαστε μαζί σας με τη σκέψη μας και θα χαιρόμαστε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ειδα μειλ επιτελους!

λιλι μου το καψουρακι κουκλος! καλα λεν τα κοριτσια ηταν μια να κανει την αρχη να γελασει τωρα ποιος τον σταματαει:Pπαντως μια χαρα βολευτηκε στην κουνια! αχ θελω κ εγω κουνια:P

μαρμιν μου καμαρι ο μπαμπας που κραταει τον γιο του με την μπλουζα της ομαδας ε??? αλλα και το μπουμπουκακι βλεπω πιο πολυ γελαει οταν του λες μπαμπας αποτι οταν του λες μαμα:tongue:

κοριτσια χρονια πολλα σε ολες μας στις μαμαδες γτ ειμαστε μαμαδες! στην μαργκι γτ ειναι θεμα ημερων να γινει μαμακα και στα υπολοιπα κοριτσια γτ του χρονου οπως ειπε κ η λιλι μας θα ειναι σιγουρα μανουλες!!!

τα δικα μας τωρα! ο αντρας μ τελικα δεν δουλευει ως σερβιτορος ειναι μεσα στην κουζινα μαζι με το αφεντικο κ φτιαχνουν τα σουβλακια κ ολα τα αλλα:rolleyes: χθες ταισα το μωρακι 1 η ωρα κ εγω κοιμηθηκα στις 2 λεω οκ κατα τις 3 σχολαει επειδη ειναι λιγο μακρια κατα τις 3μιση θα ειναι εδω ο αντρας μ με πηρε ο υπνος κ μετα απο λιγο ακουω την πορτα να χτυπαει ανοιγω τα ματια μ κ τι να δω??? εμπαινε ηλιος απο το παραθυρο ανοιγω ηταν ο αντρας μου και ναι σχολασε 7 το πρωι κ ηταν εκει απο τις 5 το απογευμα ο καημενουλης ηταν πτωμα! ειχε παααααρα πολυ δουλεια ετοιμασαν πανω απο 100 κοτοπουλα 2 γυρους δοπλους και ενα σωρο αλλα πραγματα κ δεν εμεινε λεει ουτε ψυχουλο!!!:shock: παντα ηξερα οτι αυτο το μαγαζι εχει πολυ δουλεια ανοιγει μονο το καλοκαιρι κ ειναι αναμεσα σε μπαρακια οποτε ο καθε ενας μετα το ξενυχτι πηγαινει εκει κ τρωει κ μεις ετσι καναμε καθε καλοκαιρι βγαιναμε για ποτο κ μετα παντα πηγαιναμε εκει για να φαμε γτ κανει καταπληκτικα φαγητα! ειναι αναμοικτο σερβιρει κ μεριδες κανονικα φαγητα κ σουβλακια κ απολα! εντωμεταξυ το καλοκαιρι κλεινουν ολα τα κεντρα διασκεδασης που ειναι εδω στην πολη κ καλα και ανοιγουν μονο τα μπροστινα μαγαζια που ειναι μια μεγαλη σειρα με μπαρακια κοντα σε παραλια κ το μοναδικο ξενυχταδικο να το πω κ ετσι ειναι αυτο οποτε ολοι εκει πηγαινουν κ δεν ειναι υποχρεωτικο να φας κατι ακριβο εχει κ οικονομικα πραγματα οποτε ολοι βολευονται...ειμαι περιεργη να δω ποσα θα του δωσει αν δουλευει τοσες πολλες ωρες κ φανταστειτε ειπε το αφεντικο πως ιουλιο κ αυγουστο που θα εχει πιο πολυ δουλεια θα του δινει παραπανω δλδ αντωρα που εχει λιγη δουλεια σχολασε στις 7 οταν θα εχει πολυ δουλεια τι ωρα θα σχολαει οεο???????

83tdp2.pngcWE4p3.png

λίλι μου, τι ωραίο συγκινητικό μηνυματάκι για τη μαμά σου ήταν αυτό! Πολύ μου άρεσε!

Μαρμιν, λογικά τώρα θα είστε στην ταβέρνα και θα γλεντάτε! Έλπίζω να περάσετε καλά!

Μαριουλα, τόσο πολύ δούλεψε ο καημένος, ε; Μακάρι να το αναγνωρίσει το αφεντικό και να του δώσει κάτι παραπάνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?

συγνωμη που χαθηκα αλλα μενω ακομα στα πεθερικα και δεν εχω ιντερνετ..

τα νεα μου τωρα :

Ας αρχισω απο την εγχειρηση του πεθερου..πηγε πολυ καλα και καθησε αλλες 4 μερες μετα την εγχειρηση ολες αυτες τις μερες καθοταν μαζι και η πεθερα ..τις 2 μερες εκατσα και εγω εκει για να ξεκουραστει η πεθερα παρολο τελικα που δεν ξεκουραστικε και μας εσκασε ολη την ωρα ελεγε οτι δεν ειναι καλα ο πεθερος μου και οτι κατι επαθε και οτι τρελαθηκε επειδη αυτα τα ελεγε μπροστα του και την αγριεψε αυτη ελεγε οτι ο πεθερος μου τρελεθηκε..ενω ειναι μια χαρα ο ανθρωπος..ολα απο το μυαλο της τα βγαζει..μας εσκασε με τις βλ@κειες της..

ο πεθερος μου βγηκε μεγαλη παρασκευη μεχρι εκεινη την μερα μου μιλουσε μια χαρα μετα αρχισε τις βλ@κειες της παλι στο δρομο για την επιστροφη αρχισε να λεει οτι αυτη κανεις δεν την δινει σημασια, και οτι αν ξαναπαθει κατι ο πεθερος μου να τον τρεξουμε εμεις και βροντουσε τις πορτες μετα την αγριεψαν ο αντρας μου και ο πεθερος μου και σταματησε ..το βραδυ εμεις πηγαμε εκκλησια την αλλη μερα μας λεει πατε στο χωριο σου να κανετε πασχα γιατι εγω δεν θα μαγειρεψω.. πηγαμε και εμεις στο χωριο μου αλλο που δεν θελαμε απο το να ακουμε τις υστεριες της..μετα οταν γυρισαμε αρχισε παλι τα δικα της..οτι ολο τους αφηνουμε μονους ,της λεει ο αντρας μου αφου εσυ μας εδιωξες και αυτη μετα σταματησε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

οποτε με βλεπει μονη μου τοτε πεταει μπηχτες μου λεει εσεις οι νεες γυναικες κανετε οτι θελετε τους αντρες σας ,και τους σερνεται απο πισω σας ,και οτι εγω θελω να ειμαι συνεχεια στη μαμα μου και εγω της λεω οτι δεν κανουν ολες οι γυναικες οτι θελουν τους αντρες τους ,και οτι συνεχεια εδω ειμαστε και οχι στη μαμα μου και πολλα πολλα αλλα τετοια μου λεει και λεει και μπροστα στον αντρα μου και ο αντρας μου την φωναζει και μαλωνουν αλλα αυτη δεν βαζει μυαλο την μια στιγμη ειναι μια χαρα και την αλλη αρχιζει παλι τα ιδια..

ο αντρας μου λεει καθεται μονο για το χατηρι του μπαμπα του για να μην στεναχωριεται αλλα σε μια εβδομαδα θα ερθει και ο πολυαγαπημενος μου κουνιαδος απο κυπρο μονιμα εδω και ετσι θα δουλευουν απο μισες μερες στο συνεργειο ..3 μερες ο ενας ,3 ο αλλος και ετσι θα παμε να μεινουμε επιτελους στο χωριο μου γιατι δεν αντεχω αλλο, τωρα δουλευω και εγω στο συνεργειο γιατι η πεθερα καθεται ακομα σπιτι να προσεχει τον πεθερο..ο πεθερος μου ειναι πολυ καλος ανθρωπος και ολο καθομαστε μαζι και μιλαμε αλλα η αλλη δεν αντεχεται αντε να ερθει ο κουνιαδος να παω και εγω σπιτι μου απο την μερα που ηρθαμε ολο εδω ειμαστε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ..

Δεν προλαβα να διαβασω πολλα πραγματα ..

ΜΑΡΤΖΙ μου εγω πιστευω θα γεννησεις 14 μαιου..λιγες μερες μεινανε και θα εχεις αγκαλια την μπεμπα σου..

ΝΕΝΑ καλες δουλειες ευχομαι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...