Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλι, τι ωραίες είναι οι φώτο μέσα στο μπανιερό του!!!! Οσο για τα μπουτάκια, έχεις δίκιο! Τι μπούτια είναι αυτά;;; Για δάγκωμα! Μπουτάκιας είναι τελικά! Αχ, τελικά μου αρέσουν πολύ τα πιασάρικα παιδιά! να τα ζουλάω, να τα τσιμπάω, γενικώς να τα αναστατώνω!

Τα ίδια και για τον δικό σου Μαρμιν! Μόνο που τον βλέπω, σκέφτομαι πως αν τον είχα δίπλα μου, θα του έκανα πολλά βασανιστηρία ( με την καλή έννοια πάντα)......

Αχ, ζουλήξτε τα λίγο για μένα, ρουφήξτε τα, σας παρακαλώ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Πέπσι, πέτυχες παλιοκαιρο στα γιαννενα, αλλά αφού πέρασες καλά, όλα ολ!

Πήγες τελικά στο γιατρό την Πέμπτη; Αν ναι, τι κανονίσατε;

Εσύ καλά μπήκες για μένα! Να δούμε πότε θα γεννήσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πηγα στον γιατρο βρηκα μονο τον εμβρυολ, ο ζηκ ελειπε, συζητησαμε μαζι του μας ειπε οτι μπορουμε να ξανακανουμε τωρα προσπαθεια, θα αλλαξουμε πρωτοκολ κ θα κανουμε μικρογονιμοποιηση.επισης πιστευει οτι η β12 παιζει ρολο αρα πρεπει να δω αυτο πρωτα. Εγω βλεπω να ξαναπροσπαθω ιουλ με φυσικο κυκλο κ σεπτ με ορμονες.

Μαρτζι τι ωραια καφετερια εφτιαξε ο μακρυδ?

Σου άρεσε η καφετέρια του υιού; Εμένα δεν με ενθουσίασε τόσο το χειμώνα που είχα πάει, αλλά είπε η ξαδέλφη μου πως τώρα έχει ανοίξει και καλοκαιρινή κι είναι πιο ωραία!Αχ, Πέπσι μου, αυτοι έχουν χ@στει στο χρήμα, εμείς τι κανουμε!

Γιατί σου κόλλησε τόσο ο φυσικός κύκλος, απορώ! Εγώ θα σου έλεγα να πας κατευθειαν για μικρογονιμοποίηση, όπως λέει ο εμβρυολόγος! Ο φυσικός δεν εχει τόσο μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, θα έλεγα πως έχει έλάχιστα! Γιατί να αναλώνεσαι συνέχεια; Εσυ βέβαια θα πάρεις την τελική απόφαση, κι αν τόσο πολύ το θες να γίνει έτσι, ας γίνει και μακάρι να βγεις σωστή και να σου πετύχει ο φυσικός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ουφ! Για να δούμε.....Θα γεννήσω ή πάλι εδώ θα είμαι αυριο;

Γιατί μού έχει κολλήσει πως θα με πιάσουν πονοι βράδυ; Αφού κάθε μέρα που ξυπνάω και βλέπω πως δεν έχει γίνει τίποτα, το προεξοφλώ πως δεν θα γεννήσω εκείνη τη μέρα!

Καληνύχτα!

Μαρμιν, να περάσετε όμορφα αυριο και το μωράκι μας να γίνει ένας καλός χριστιανός κι ένας καλός άνθρωπος στην κοινωνία! Είμαι σίγουρη πως θα πάρει τα εφόδια και για τα δύο από τους γονείς του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Margoula μου σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου! Ο μπουμπούκος μου μάλιστα σου στέλνει και φιλάκια και εύχεται ολόψυχα να γεννήσεις μέχρι αύριο γιατί θυμάται και η μανούλα του πως ήταν τις τελευταίες μέρες! Και εγώ για κάποιο περίεργο λόγο πίστευα πως τα νερά θα σπάσουν μέσα στη νύχτα και πως θα ξυπνάω τον άντρα μου ο οποίος θα πετάγονταν αλλά τελικά μου έσπασαν απόγευμα :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καληνύχτα Λίλι και Μάρτζι!!

Μαριουλάκι μου δε μας είπες νέα από την παιδίατρο! Και στο τηλέφωνο ξέχασα να σε ρωτήσω! Δηλαδή το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό αλλά μετά με τα ευχάριστα ξεχάστηκα τελείως και το θυμήθηκα με το που κλείσαμε το τηλέφωνο αλλά είπα να μην ξαναπάρω και να κάνω υπομονή μέχρι το βράδυ που θα μπεις να μας τα πεις αλλά αργείς εγώ θα πάω για νάνι πιο νωρίς λόγω βάπτισης και θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο το απόγευμα; :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πωπωπω στο παλιό το φόρουμ είμαι στην 63η εβδομάδα εγκυμοσύνης και είμαι ένα τεράστιο καρπούζι!!!

Εσένα Λίλι νομίζω σου δίνει συγχαρητήρια για τη γέννηση του γιου σου!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΝΕΝΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μας λείπετε πολύ :(:(

Τιγκεράκι εσύ πού χάθηκες πάλι; Το ξελαδώσατε το μωράκι σας;

Μαρία ς κανένα νεότερο;

Μαράκι27 εσύ μας ξέχασες τελείως :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα βασιλισες!!!

δεν ειδα ακομη μειλ θα δω σε λιγο!

τσερρυ μου κολικους η μπουμπου ε? :(τα περισσοτερα μωρακια εχουν γλυκια μου υπομονη!

λιλι τι ηταν αυτο που παθατε χθες? γενικα βλεπω πολλες ξενυχτισατε χθες:|

μαρμιν μου εφτασε η μεγαλη μερα ε? αντε αγαπη μου με το καλο να βαφτισετε το πανεμορφο μωρακι σας! ευχομαι να γινει καλος Χριστιανος και να τον δειτε οπως επιθυμειτε πολλα φιλακια να του δωσεις απο εμενα και τον πριγκηπα μου!:P

μαργκι ακομα εδω??? αντε καλε γεννα!:P:p:p

νενα περιμενουμε φωτο απο το καφε κ τον μπεμπη καιρο εχεις να μας στειλεις!

λοιπον εμεις σημερα πηγαμε στην παιδιατρο το μωρακι ειναι 7850 υψος 72 το αυτακι περασε με την αντιβιωση ευτυχως! δεν εχει φλεματα,ουτε ερεθισμενο λαιμο λιγο μπουκωμα που λογο εποχης κ ηλικιας ειναι λιγο δυσκολο να φυγει!

σημερα πηραμε κ την πρωτη μας τουμπα! περπαταγα με τον πριγκηπα αγκαλια κ επεσα κατω ευτυχως το μωρακι δεν επαθε τιποτα!!!

και ναι βρηκαμε δουλεια!:P απο χθες μεχρι κ σημερα ψαξαμε ολο το νησι για να βρουμε δουλεια βρηκαμε 2 στην 1η ειναι ενα απλο εστιατοριο κ τον ηθελαν για σερβιτορο απο τις 6-12 κ θα του εδιναν μηνιατικο 500 ευρω + ασφαλεια........στην δευτερη δουλεια ειναι ενα εστιατοριο με ελληνικη,μεξικανικη,κινεζικη κ.α κουζινα τον θελουν απο τις 5-3 χωρις ασφαλεια(δεν με νοιαζει γτ εχω ασφαλεια) με 800 ευρω τον πρωτο μηνα κ τους αλλους 2 μηνες του καλοκαιριου θα του δινει 1000+ γτ θα εχει περισσοτερη δουλεια κ ο αντρας μ αντι 3 θα σχολαει 5 με 5μιση τα ξημερωματα,,,εννοειται διαλεξαμε την δευτερη δουλεια!αυτη την στιγμη που σας γραφω ειναι εκει:P επιασε δουλεια απο σημερα κιολας:P αχ πολυ χαιρομαι!!! ισως να σας φαινονται λιγα τα λεφτα αλλα τοσο καιρο ζουσα με 480 ευρω τον μηνα κ αν κ στριμωγμενα τα καταφερα ε τωρα με σχεδων τα διπλασια χρηματα μια χαρα θα ειμαστε πιστευω! τωρα βεβαια θα μ πειτε αφου δν εχεις καθολου χρηματα τι θα κανεις μεχρι να παρετε το πρωτο μηνιατικο? θα δανειζομαι απο την μανα μ θα σημειωνω ποσα δανειζομαι κ μολις πληρωθει θα τις δωσω τα χρηματα που μ δανεισε δεν γινεται αλλιως:|

μολις ηρθα σπιτι ημουν εξω στην πλατεια με τις 2 αδερφες μ κ κατι ξαδερφια μου με κερασε η αδερφη μ καφε ωραια περασαμε πηρα και τον τιμον μαζι μου εκαψε καρδιες παλι ο γλυκουλης μου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...