Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο "Μαριούλος" βρήκε δουλειά!!! Μάλιστα δύο και διάλεξε! Θα μπει το Μαράκι το βράδυ είπε να μας τα πει!

Ήμουν 1000% ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

marminaki μ'αυτα κ με κεινα ξεχασα οτι αυριο ειναι η βαφτισή σας!!!αντε με το καλο το πουλακι μου να ινει ενας καλός χριστιανός!!!

ειδατε η σκατου μου???αλλά σας το υποσχομαι οτι αυτο το παιδι θα γινει απο τα πιο ανεξαρτητα!!!το πιστευα τοσο πολυ στην εγκυμοσυνη μου που ειναι θεμα χρονου...

προσπαθουμε να την κοιμησουμε απο τις 2.3 που την ταιζα κ εκλειναν τα ματια της...την ξαναταισα στις 3 για να παω για υπνο καμια ωριτσα τουλαχιστον κ τελικα οντως κοιμηθηκα ακριβως τοσο οπου κ μου την εφερε ο συζυγος να φαει...το μωρο οταν ετρωγε εκλεινε τα ματια του...σας μιλαω παιρναει μεγαλες ταλαιπωριες...δεν τα καταφερε ομως κ σηκωθηκα εγω!!!την κοιμησα στον απορροφητηρα κ τωρα ειμαστε (εννοειτε αγκαλια) σαλονι κ δεν το κουναω ρουπι μεχρι να ξυπνησει....τουλαχιστον δεν θα ωρύεται το πουλακι μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μπραβο το μαριουλακι!!!για ολους εχει ο Θεός...

λιλι το καψουρακι ντρεποταν τις καμερες νομιζω κ τελευταια τους πηρε τον αερα κ ολο γελαει. επισηε εκτος απο πολυ ομορφος ειναι κ πολυ εξυπνος!!!γυφτικο σκεπαρνι η μανα με τα δικια της...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια το μωρουλι μου εχει κολικους!!!την εχω στυην αγκαλια μου οπως σας ειπα κ εκει που κοιμαται κανει αποτομες κινησεις κ κλαιει...δεν εχει ξυπνησει ευτυχως...την χαιδευω το κεφαλακι κ ηρεμει σε μερικα δευτερα...

28xYp3.png

Tsery, ολο και κάτι θα έχει το καημένο για να μην ηρεμεί! Χαιδευέ της την κοιλίτσα μην τυχόν και ανακουφιστεί! Κρίμα, το καημένο!

Λίλι, τι ωραίος ο μικρός! Μην τον λες όμως τον μικρούλη "νούμερο"..... κρίμα.....δεν είναι νουμερο το παιδί!

μαρμιν, εσύ καιρό έχεις να μας στείλεις κάτι από τον μικρο! Φαντάζομαι ότι αυριο θα έχουμε πολύ υλικό να δούμε, ε;

Ημουν σίγουρη ότι θα έβρισκε δουλεια ο Μαριούλος! Τέτοια μέρη, τέτοιες εποχές είναι καλά από άποψη δουλειάς! Εκτός κι αν δεν βρήκε κάτι παροδικό (τουριστικό εννοώ) οπότε θα είναι ακόμη καλύτερα!

Κορίτσια, εχω βαρεθει! Θέλω να γεννήσω επιτέλους! Ελπίζω να με πιάσουν οι πόνοι και μέχρι αυριο να έχω την μικρούλα μου! Αυτές οι τελευταίες μέρες είναι ατελείωτες! Νένα, Αγγελικάκι, εσείς καταλαβαίνετε απόλυτα, αφού φτάσατε η μέν πρωτη στην ΠΗΤ και η δεύτερη πήρε και παράταση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μπραβο το μαριουλακι!!!για ολους εχει ο Θεός...

λιλι το καψουρακι ντρεποταν τις καμερες νομιζω κ τελευταια τους πηρε τον αερα κ ολο γελαει. επισηε εκτος απο πολυ ομορφος ειναι κ πολυ εξυπνος!!!γυφτικο σκεπαρνι η μανα με τα δικια της...

Χαχαχαχα κουκουβάγια η Μάνα!!!

Tsery, ολο και κάτι θα έχει το καημένο για να μην ηρεμεί! Χαιδευέ της την κοιλίτσα μην τυχόν και ανακουφιστεί! Κρίμα, το καημένο!

Λίλι, τι ωραίος ο μικρός! Μην τον λες όμως τον μικρούλη "νούμερο"..... κρίμα.....δεν είναι νουμερο το παιδί!

μαρμιν, εσύ καιρό έχεις να μας στείλεις κάτι από τον μικρο! Φαντάζομαι ότι αυριο θα έχουμε πολύ υλικό να δούμε, ε;

Ημουν σίγουρη ότι θα έβρισκε δουλεια ο Μαριούλος! Τέτοια μέρη, τέτοιες εποχές είναι καλά από άποψη δουλειάς! Εκτός κι αν δεν βρήκε κάτι παροδικό (τουριστικό εννοώ) οπότε θα είναι ακόμη καλύτερα!

Κορίτσια, εχω βαρεθει! Θέλω να γεννήσω επιτέλους! Ελπίζω να με πιάσουν οι πόνοι και μέχρι αυριο να έχω την μικρούλα μου! Αυτές οι τελευταίες μέρες είναι ατελείωτες! Νένα, Αγγελικάκι, εσείς καταλαβαίνετε απόλυτα, αφού φτάσατε η μέν πρωτη στην ΠΗΤ και η δεύτερη πήρε και παράταση!

Χαχαχαχαχα αφού είναι μεγάλο νούμερο ρε Μάρτζη!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εντάξει την είδα τώρα! Μπέρδεψα την κούνια με τον καναπέ του μπαμπά :oops::oops::oops::oops:

Χαχαχαχα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τελικά σας έστειλα και με το μπουμπούκο μου :P Δεν μπορούσα να αρνηθώ στην ετοιμόγεννη :tongue::tongue: Τσέρρυ μου οι φώτο με πολύ αγάπη για τον πεθερούλη του :tongue: Βέβαια είναι η μπλούζα του μπαμπά έχουμε και δική μας στολή βεβαίως βεβαίως αλλά άλλη φορά! Δες και θα καταλάβεις ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...