Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμινακι μου Γλυκό εγώ καταπολεμω την αϋπνία με δουλειες έβαλα πλυντήριο όλες τις κουβέρτες του μποτούνια μου και κατέβασα και κουρτίνες από σαλόνι κουζίνα!!! Έκανα τζάμια παντζούρια και κουρτινοξυλα,σκούπισα,σφουγγάρισα μέσα έξω τώρα ταιζω πάλι το καψουρακι και κοιμάται οπότε κρεμαω πρώτη φουρνιά κουρτινών και βάζω για πλύσιμο τη δεύτερη φουρνιά!!! Μαρτζι αν έρθει μπατσακι με επιστράτευση απλά.δείξε τη κοιλούμπα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια μου ποσο θαρρος μου δινεται που και σας ξυπνανε καποιες φορες...εμεις προσπαθω να καταλαβω τι γινεται!!!εχουμε ενα σχετικο προγραμματακι υπνου - ξυπνιου ολη μερα (εδω το προβλημα ειναι οτι αυτος ο υπνος γινεται αποκλειστικα πανω μου - προσοχή οχι διπλα μου - πανω μου...) αλλα απο τις 3 και μετα κατι την πιανει! σκεφτομαστε οτι ισως ειναι κολικοι ή και υπερενταση ή και όλα μαζι...παντως προσπαθω να της κάνω μπανακι - μασαζακι αν η ωρα βολεψει καποια στιγμη κατα τις 8-10 αναλογα τι ώρα θα ειναι ξυπνια. το μονο που κανω ειναι προσευχες οτι αυτο θα στρωσει γιατι τωρα το βραδυ σηκωνομαι παντα τουλαχιστον 4-5 φορες και το ευτυχημα τα κακα μας μετατεθηκαν πρωινες ωρες οποτε αλλαζω μονο κανα 2 πανες!!!μεγιστος αριθμος απο πανες σε ενα βραδυ....7!!!!και παλι λεω...αν ξυπνουσε για να φαει και κοιμοταν θα ημουν οκ αυτη θελει παιχνιδια για καμια ωρα μια φορα κατα τις 1 το βραδυ και μια στις 5.30 το πρωι!!!επισης κατι που μου κανει το βραδυ ενω κοιμαται ειναι οτι βογκαει! αυτο μονο σε κολικους ελαφριους μπορω να το μεταφρασω...

μαρτζι μην αγχεσαι, εδω που εφτασες κανενας δεν σε παιρνει στην δουλεια!!!σαν σημερα ειχα γεννησει εγω. δηλαδη την 39 και 2 μερες!!!λες να ειναι η μερα σου???παντως εγω ειπα στις 12 του μηνος, ετσι δεν ειναι?

αυριο ομορφες γιορταζουμε κιολας!!!χαχααχ αυτη τη γιορτη φετος στο τσακ την προλαβα!!!

τωρα την εχω βαλει στο κρεββατακι της με το μομπιλο να γυρναει απο πανω...για να δουμε ποση ώρα θα κατσει...

αααα δεν σας ειπα!!!μου κανει και το άλλο....λιγο πριν αρχισει να κλαιει οταν την βαζω στο ριλαξ, βηχει!!!!δεν εχω τσεκαρει ακομη αν ειναι οντως βηχας ή προειδοποιητικος θορυβος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Tsery, στα μαθήματα η μαια μας είπε πως απαγορεύεται το μομπιλο να γυρνάει πάνω από το μωρό πριν τους 4 μήνες! Δεν κάνει καλό στα ματάκια του! Μπορούμε να το έχουμε για να το κοιτάζει μόνο. Οχι να στριφογυρίζει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ κοριτσια μου ποσο θαρρος μου δινεται που και σας ξυπνανε καποιες φορες...εμεις προσπαθω να καταλαβω τι γινεται!!!εχουμε ενα σχετικο προγραμματακι υπνου - ξυπνιου ολη μερα (εδω το προβλημα ειναι οτι αυτος ο υπνος γινεται αποκλειστικα πανω μου - προσοχή οχι διπλα μου - πανω μου...) αλλα απο τις 3 και μετα κατι την πιανει! σκεφτομαστε οτι ισως ειναι κολικοι ή και υπερενταση ή και όλα μαζι...παντως προσπαθω να της κάνω μπανακι - μασαζακι αν η ωρα βολεψει καποια στιγμη κατα τις 8-10 αναλογα τι ώρα θα ειναι ξυπνια. το μονο που κανω ειναι προσευχες οτι αυτο θα στρωσει γιατι τωρα το βραδυ σηκωνομαι παντα τουλαχιστον 4-5 φορες και το ευτυχημα τα κακα μας μετατεθηκαν πρωινες ωρες οποτε αλλαζω μονο κανα 2 πανες!!!μεγιστος αριθμος απο πανες σε ενα βραδυ....7!!!!και παλι λεω...αν ξυπνουσε για να φαει και κοιμοταν θα ημουν οκ αυτη θελει παιχνιδια για καμια ωρα μια φορα κατα τις 1 το βραδυ και μια στις 5.30 το πρωι!!!επισης κατι που μου κανει το βραδυ ενω κοιμαται ειναι οτι βογκαει! αυτο μονο σε κολικους ελαφριους μπορω να το μεταφρασω...

μαρτζι μην αγχεσαι, εδω που εφτασες κανενας δεν σε παιρνει στην δουλεια!!!σαν σημερα ειχα γεννησει εγω. δηλαδη την 39 και 2 μερες!!!λες να ειναι η μερα σου???παντως εγω ειπα στις 12 του μηνος, ετσι δεν ειναι?

αυριο ομορφες γιορταζουμε κιολας!!!χαχααχ αυτη τη γιορτη φετος στο τσακ την προλαβα!!!

τωρα την εχω βαλει στο κρεββατακι της με το μομπιλο να γυρναει απο πανω...για να δουμε ποση ώρα θα κατσει...

αααα δεν σας ειπα!!!μου κανει και το άλλο....λιγο πριν αρχισει να κλαιει οταν την βαζω στο ριλαξ, βηχει!!!!δεν εχω τσεκαρει ακομη αν ειναι οντως βηχας ή προειδοποιητικος θορυβος!!!

Προειδοποιητικός θόρυβος είναι στανταράκι!!!!!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

τι επαθα σημερα....εχω την ζυγαρια της μανας μου εδω κ καθε τρις κ λιγο ειμαι επανω...δεν θυμαμαι ομως ποτε μετα απο λιγο τι εγραφε η ζυγαρια...παω λοιπον ζυγιζομαι κ δειχνει 60,700!!!στην αρχη δεν εδωσα σημασια...λεω οκ!!!μετα απο λιγο συνηδειτοποιώ οτι μαλλον ανεβηκαν κατα πολυ τα κιλα μου εφοσον ημουν 56-57 οσες φορες ζυγιστηκα...τρωω ενα κολλημα και αρχιζω να σκεφτομαι ποσο τρωω και τελικά συνειδητοποιώ οτι ειχα αγκαλιά το αυτοκολλητακι μου οταν ζυγιστηκα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τι επαθα σημερα....εχω την ζυγαρια της μανας μου εδω κ καθε τρις κ λιγο ειμαι επανω...δεν θυμαμαι ομως ποτε μετα απο λιγο τι εγραφε η ζυγαρια...παω λοιπον ζυγιζομαι κ δειχνει 60,700!!!στην αρχη δεν εδωσα σημασια...λεω οκ!!!μετα απο λιγο συνηδειτοποιώ οτι μαλλον ανεβηκαν κατα πολυ τα κιλα μου εφοσον ημουν 56-57 οσες φορες ζυγιστηκα...τρωω ενα κολλημα και αρχιζω να σκεφτομαι ποσο τρωω και τελικά συνειδητοποιώ οτι ειχα αγκαλιά το αυτοκολλητακι μου οταν ζυγιστηκα!!!!

Χαχαχαχαχαχα είσαι ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Είσαι ούφο!:tongue:

Μας είπαν πως το οπτικό νεύρο του παιδιού σταθεροποιείται από τον 3ο μήνα και μετά! Γιαυτό δεν πρέπει να του καουράζουμε τα ματάκια με τέτοιου είδους παιγχίδια! Πού να τα ξέρουμε όλα αυτά, μωρέ; Εμένα δεν θα μου περνούσε με τίποτα από το μυαλό!

Ρε Τσερούλα, δεν μας στέλνεις καμία φώτο της μικρής να την δούμε; Θα μεγάλωσε τώρα !

Ψήσαμε και φαγαμε σουβλάκια! Καλά ήταν! Τι να μαγειρεύεις και κάθε μέρα, ρε γμτ; Το τραπέζι δεν το συμμάζεψα! Είναι με τα πιάτα πάνω! Ο άντρας μου το παράκανε με το κάπνισμα και σήμερα τον μάλωσα πολύ! Πήγαμε μάρκετ και κάθε φορά που γύριζε να μου πει κάτι η αναπνοή του βρομούσε τσιγαρίλα! Τον έβαλα να πάρει καραμέλες για πιο δροσερή αναπνοή! Τι θα κάνω όταν γεννηθεί η μικρή; Δεν τον βλέπω να το περιορίζει.....Θα πλακωθούμε πολύ άσχημα αν δεν κάνει κάτι για το θέμα αυτό! Μα ήταν ανάγκη να το ξαναρχίσει το παλιοτσίγαρο; Το είχε κόψει για ένα χρόνο.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρρυ μου εσύ μας ξεπέρασες όλες νομίζω! Και κοίτα να δεις όταν μεγαλώσει λίγο περισσότερο η μικρή σου και ξεκολλήσει από επάνω στου να δεις που θα σου λείπει!

Μαριουλάκι μου μπαινοβγαίνω συνέχεια να δω νέα από τον παιδίατρο αλλά τίποτα :( Μας ξέχασες;

Εμείς κοριτσάκια μου χθες και σήμερα βγήκαμε για τα τελευταία της βάπτισης του μικρού Θρασυβουλάκου μας που από αύριο πια θα λέγεται και επίσημα έτσι! Μάρτζι μου λες να γεννήσεις αύριο που είπε και η Τσερρούλα και να προλάβεις και εσύ την φετινή γιορτή της μανούλας στο τσακ; Στο εύχομαι ολόψυχα! Και όπως καταλαβαίνες αν γεννήσεις αύριο μάλλον θα αργήσω να το μάθω αλλά γέννα εσύ με το καλό και ας αργήσω απλά θα σου ευχηθώ διπλά και τρίδιπλα μετά :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αυριο είναι η βάφτιση του μικρού; πω! πω! το ξέχασα! Αν σου πω πως όταν μας το είχες ανακοινώσει, σκέφτηκα τότε πως μπορεί να γεννάω εκείνη την μέρα, θα το πιστέψεις; Λοιπόν, κορίτσια, έκλεισε! Νομίζω πως θα βγει σωστή η Τσέρυ και θα γεννήσω αυριο! Θα έχουμε διπλές χαρε΄ς! Θα δείτε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αυριο είναι η βάφτιση του μικρού; πω! πω! το ξέχασα! Αν σου πω πως όταν μας το είχες ανακοινώσει, σκέφτηκα τότε πως μπορεί να γεννάω εκείνη την μέρα, θα το πιστέψεις; Λοιπόν, κορίτσια, έκλεισε! Νομίζω πως θα βγει σωστή η Τσέρυ και θα γεννήσω αυριο! Θα έχουμε διπλές χαρε΄ς! Θα δείτε!

Αχ μακάρι!! :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ κορίτσια πέρσι στη γιορτή της μητέρας άκουσα για πρώτη φορά το καψουράκι μου να φτερουγίζει στη κοιλίτσα μου και είχα τρομάξει τόσο πολύ νόμιζα πως κάτι κακό είχε συμβεί αλλά την επόμενη που πήγα στο γιατρό μου είπε και μου απέδειξε ότι ήταν το μωράκι μου αυτό που ένιωσα!!!Τι όμορφες στιγμές 'έζησα και ζώ Χριστέ μου!!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη ρε κορίτσια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μια χαρά το καψουράκι και γελάκια πολλά είδα με τη μαμά! Λίλι μου σε καταλαβαίνω και γω το ίδιο ακριβώς νιώθω! Πριν λίγο είχαμε το μπουμπουκάκι μας ανάμεσα μας και γελούσε και έπαιζε και δεν το πιστεύαμε με τον άντρα μου ότι είναι δικός μας! Πότε ήταν που προσπαθούσαμε, απογοητευομασταν, ξανά αρχίζαμε και πότε μείναμε έγκυες και τώρα είναι ήδη πεντέμιση μηνών και γυρνάνε και μπρούμυτα και μας κάνουν ήδη ότι θέλουν ούτε που το καταλάβαμε! Μακάρι να κρατήσει για πάντα και μακάρι να το ζήσουν πολύ πολύ σύντομα και τα κοριτσάκια που προσπαθούν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μια χαρά το καψουράκι και γελάκια πολλά είδα με τη μαμά! Λίλι μου σε καταλαβαίνω και γω το ίδιο ακριβώς νιώθω! Πριν λίγο είχαμε το μπουμπουκάκι μας ανάμεσα μας και γελούσε και έπαιζε και δεν το πιστεύαμε με τον άντρα μου ότι είναι δικός μας! Πότε ήταν που προσπαθούσαμε, απογοητευομασταν, ξανά αρχίζαμε και πότε μείναμε έγκυες και τώρα είναι ήδη πεντέμιση μηνών και γυρνάνε και μπρούμυτα και μας κάνουν ήδη ότι θέλουν ούτε που το καταλάβαμε! Μακάρι να κρατήσει για πάντα και μακάρι να το ζήσουν πολύ πολύ σύντομα και τα κοριτσάκια που προσπαθούν!

Είναι πάντα μέσα στις προσευχές μου όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και πραγματικά θέλουν να γίνουν μανούλες να γίνουν σύντομα!!!Γιατί το να είσαι μαμά σημαίνει ότι σε έχει αγγίξει το Χέρι του Θεού!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...