Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα μου, μακάρι να ξαναβρεί γρήγορα δουλειά ο αντρούλης σου! Πιστεύω πως θα βρει τώρα με την αύξηση του τουρισμού! Αλήθεια, έχει τουρίστες το νησί; Νέο παιδί είναι, όμορφος είναι μήπως καταφέρει να βρει κάτι στον τουριστικό τομέα (σερβιτόρος, γκαρσόν,σε κανά ξενοδοχείο....) Μακάρι κάτι να βρεθεί.....

Κάντυ μου, το έλαβα το πμ! Ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω σίγουρα το θέμα της ελιάς, δεν το αφήνω....Μετά την γέννα, θα το δρομολογήσω σίγουρα!

Πάω να ρίξω έναν υπνάκο!

Να σας ρωτήσω κάτι για να δω απάντηση όταν ξυπνήσω! Σίδερο και φυλικό οξύ παίρνατε μέχρι τέλους; Εγώ συνεχίζω να τα παίρνω αλλά δεν ρώτησα και τον γιατρό αν πρέπει ή όχι! Απλά τα παίρνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα μου, μακάρι να ξαναβρεί γρήγορα δουλειά ο αντρούλης σου! Πιστεύω πως θα βρει τώρα με την αύξηση του τουρισμού! Αλήθεια, έχει τουρίστες το νησί; Νέο παιδί είναι, όμορφος είναι μήπως καταφέρει να βρει κάτι στον τουριστικό τομέα (σερβιτόρος, γκαρσόν,σε κανά ξενοδοχείο....) Μακάρι κάτι να βρεθεί.....

Κάντυ μου, το έλαβα το πμ! Ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω σίγουρα το θέμα της ελιάς, δεν το αφήνω....Μετά την γέννα, θα το δρομολογήσω σίγουρα!

Πάω να ρίξω έναν υπνάκο!

Να σας ρωτήσω κάτι για να δω απάντηση όταν ξυπνήσω! Σίδερο και φυλικό οξύ παίρνατε μέχρι τέλους; Εγώ συνεχίζω να τα παίρνω αλλά δεν ρώτησα και τον γιατρό αν πρέπει ή όχι! Απλά τα παίρνω!

Εγώ ακόμα παίρνω κοριτσάκι και για όσο θηλάζω!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Α, ωραία! Είπα μην έκανα πάλι καμία πατάτα!

Τωρα ξύπνησα! Κοιμάμαι τα μεσημεριάκια να αναπληρώνω τον ύπνο που χάνω τα βράδια, αφού κάθε τρεις και λίγο πάω τουαλέτα και η μπέμπα δεν με αφήνει να κοιμηθώ....Μια μαζευεται στην μια άκρη της κοιλιάς, μία στην άλλη! Ενω την μέρα είναι ησυχη....

Τώρα πάω για λόυσιμο και μπανιάρισμα!

Αλήθεια Τσέρυ, πώς πάει ο θηλασμός;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μια χαρα παει ο θηλασμος!!!Δοξα το Θεο!!!!αληθεια μαρτζι υπαρχουν σθγκεκριμενες ωρες που την νιωθεις???εμενα παντως στις 12 το βραδυ κ στις 5.30 το χαραμα ειχε απο την κοιλια ορεξη!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μια χαρα παει ο θηλασμος!!!Δοξα το Θεο!!!!αληθεια μαρτζι υπαρχουν σθγκεκριμενες ωρες που την νιωθεις???εμενα παντως στις 12 το βραδυ κ στις 5.30 το χαραμα ειχε απο την κοιλια ορεξη!!!
Εμένα όλη μέρα χτυπιόταν στη κοιλιά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εμένα πάλι ήταν πολύ ήσυχος ακόμα και τα χτυπηματάκια του ήταν διακριτικά :tongue: Αυτές τις δυνατές κλωτσιές που θυμάμαι πως λέγατε ότι νομίζατε πως σας κλώτσησε το έτερον ήμισυ και θα τα άκουγε εγώ δεν τις ένοιωσα ποτέ! Αλλά έτσι είναι και το κλαματάκι του τώρα γατάκι παραπονιάρικο, μπάσο μεν παραπονιάρικο δε :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρυ, την αισθάνομαι σχεδόν όλη μέρα! Απλά τη μέρα είναι πιο ήσυχη! Το βράδυ εκτροχιάζεται! Αν δεις την κοιλιά μου πώς κουνιέται θα πάθεις πλάκα! Μέχρι τις 2 κλωτσιές απίστευτες!

Καληνύχτα κορίτσια μου!

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα!!!απο μια αυπνη μανα...ο άντρας μου τα χει παιξει!!!απο χθες το βραδυ αρχισε να μου λεει να την κραταμε με βαρδιες!!!χχαχαχχαχα...θελω να κοιμηθώ!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Καλημέρα από.ακόμα μια ΆΥΠΝΗ μάνα μες τη τρελή χαρά το καψουρακι όλη νύχτα ανά δίωρο φώναζε "μπαμπά" και ήθελε βυζί...:shock::shock::shock: Άντε να δούμε που θα πάει αυτό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!

Βαρεθηκα να το λέω αλλά........"κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!!"

Δεν ξέρω αν ακούσατε, αλλά θα επιστρατεύσουν τους καθηγητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις! Γούστο να έρθει κανάς αστυνομικός σπίτι μου να μου επιδώσει φυλλο πορείας, για να πάω να επιτηρήσω στις πανελλήνιες! Φαντάζεστε;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα!!!απο μια αυπνη μανα...ο άντρας μου τα χει παιξει!!!απο χθες το βραδυ αρχισε να μου λεει να την κραταμε με βαρδιες!!!χχαχαχχαχα...θελω να κοιμηθώ!!!

Δεν κοιμάται καθόλου τα βράδια η μικρή;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χριστός Ανέστη!!

Άυπνες μανούλες υπομονή! Σας σκέφτομαι συνέχεια και νιώθω πραγματικά άσχημα που εμένα έχει λίγες νύχτες που όχι ξενυχτάει αλλά ξυπνάει για μαμ και μετά δεν κοιμάται αμέσως και παραπονιόμουν στον άντρα μου! Έχω προμηθευτεί με μπόλικα ντεπόν γιατί σηκώνομαι με πονοκέφαλο!

Λίλι μου αν πω ότι παρηγορήθηκα με το μνμ σου θα με δείρεις :oops::oops: Ακου πιο είναι το πρόβλημα μου! Τα έλεγα και στη Μαριούλα αν και νομίζω σας τα έχω ξαναγράψει εδώ για αυτό περιληπτικά! Εμένα ο μπέμπης από Σάββατο Λαζάρου μέχρι και Κυριακή Πάσχα κοιμόταν όλη νύχτα σερί χωρίς ξύπνημα για φαί που αυτό σημαίνει έως και εννιά ώρες συνεχόμενες που για εμάς ήταν πολύ αφού μέχρι τότε ξυπνούσε μια φορά για μαμ! Δευτέρα Πάσχα βράδυ τον ξυπνάω κατά λάθος όταν σηκώθηκα για τουαλέτα που έτριζε κρεβάτι και πόρτα και όταν άρχισε λίγο να γκρινιάζει και πριν κλάψει τον έδωσα να φάει! Από τότε χτυπάω το κεφάλι μου γιατί ξυπνάει κάθε βράδυ! Στην αρχή πίστευα πως έφταιγα εγώ που του ξαναθύμησα το βραδυνό φαγάκι αλλά τώρα που ξυπνάει και εσένα και είναι και σε εβδομάδα με άλμα ανάπτυξης και τρώει και εμένα πιο συχνά συν μερικές στιγμές απροσδιόριστης και ανεξήγητης γκρίνιας με κανουν να σκέφτομαι ότι ίσως τελικά δεν φταίω εγώ που ξανά ξυπνάει το βράδυ. Εσείς τι λέτε; Επίσης αν τη μέρα πεινάει κάθε μιάμιση ώρα (όχι πάντα) δεν είναι λογικό να ξυπνάει και νύχτα! Και κάτι τελευταίο! ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!

Βαρεθηκα να το λέω αλλά........"κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!!"

Δεν ξέρω αν ακούσατε, αλλά θα επιστρατεύσουν τους καθηγητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις! Γούστο να έρθει κανάς αστυνομικός σπίτι μου να μου επιδώσει φυλλο πορείας, για να πάω να επιτηρήσω στις πανελλήνιες! Φαντάζεστε;;;

χαχαχα καλό! Αυτό δεν το σκέφτηκα αν και άκουσα για την επιστράτευση! Πάντως μην ανησυχείς όπως έρθει έτσι και θα φύγει σε εσένα! Αλήθεια οι πανελλήνιες πότε ξεκινάνε; Παρασκευή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...