Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!!

μαριουλακι εφυγε το συγκαμα ε???μπραβο τον πριγκηπα!

ομορφες που ταιζετε κρεμες, γιατι τοσες λιγες κουταλιες υποχρεωτικα??για να δειτε μηπως εχουν αλλεργια καπου πριν φαν κανονικα???

αληθεια ηρθε σε καμια χαρτι που να λεει οτι απαγορευεται το μωρο να μυρισει ναφθαλινη, να φαει κουκια κτλ κτλ???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Είμαι κομμάτια το καψουρακι ξύπνησε στις 3 και είχε μια τρελή όρεξη για παιχνίδι ,βρε τι το ταισα τι τόν κουνισα τι του τραγούδησα στις 5 κοιμήθηκε και στις 7 γαρίδα το μάτι !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!

μαριουλακι εφυγε το συγκαμα ε???μπραβο τον πριγκηπα!

ομορφες που ταιζετε κρεμες, γιατι τοσες λιγες κουταλιες υποχρεωτικα??για να δειτε μηπως εχουν αλλεργια καπου πριν φαν κανονικα???

αληθεια ηρθε σε καμια χαρτι που να λεει οτι απαγορευεται το μωρο να μυρισει ναφθαλινη, να φαει κουκια κτλ κτλ???

εμενα χαρα μ εχει την ελειψη ενζυμου που λες
Καλημέρα κοριτσάκια!!! Είμαι κομμάτια το καψουρακι ξύπνησε στις 3 και είχε μια τρελή όρεξη για παιχνίδι ,βρε τι το ταισα τι τόν κουνισα τι του τραγούδησα στις 5 κοιμήθηκε και στις 7 γαρίδα το μάτι !!!
λιλικα μ λογικα θα νυσταξει σε λιγο να παρεις κ εσυ εναν υπνακο!

και ναι απο σημερα ειμαστε ανεργοι με 10 ευρω πανω μας!!! πολλα ε?:tongue:

αχ βρε μαρμιν αυτο που λεγαμε χθες μαλλον ονειρο θα μεινει:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

εμενα χαρα μ εχει την ελειψη ενζυμου που λες

λιλικα μ λογικα θα νυσταξει σε λιγο να παρεις κ εσυ εναν υπνακο!

και ναι απο σημερα ειμαστε ανεργοι με 10 ευρω πανω μας!!! πολλα ε?:tongue:

αχ βρε μαρμιν αυτο που λεγαμε χθες μαλλον ονειρο θα μεινει:cry:

Μόλις κοιμήθηκε ο μπουτούνιας μου!!!(νέο παρατσούκλι λόγω μπουτίων:D:D:D)

Εμένα χαρτί ακόμα δεν μου έχει έρθει για το ένζυμο!!!

Μαριούλα μου τι έγινε με τη δουλίτσα???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ax Λίλι μου κι εσένα; Εμένα το έκανε αυτό το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη ένα βράδυ πριν δηλαδή! Ξύπνησε και τον τάισα και αντί να ξανακοιμηθεί το μάτι γαρίδα! Ξύπνησε διόμιση και τελικά κοιμήθηκε στις πέντε και ναι ξανά ξύπνησε στις επτά και δέκα! Και όχι Μαριουλάκι μου δεν ξανανύσταξε μετά! Μου κοιμήθηκε ένα δίωρο η αλήθεια 10,30 με 12,30 και μετά τρία τέταρτα το απόγευμα από τις 5,15 έως 6! Και ξανά το βράδυ στις έντεκα με τα χίλια ζόρια! Και ξύπνησε σήμερα το πρωί πέντε παρά τέταρτο! Ωχού μυρίζομαι άλμα ανάπτυξης! Έτσι κι αλλιώς είμαστε στις "επικίνδυνες" εβδομάδες! Είναι οι 23,24,25,26 με κορύφωση την

26η! Αλήθεια Λίλι μου εσένα έφαγε κι όλας εκείνη την ώρα;

Μαριούλα μου τι εννοείς άνεργος; Εγώ θυμάμαι πως το καλοκαίρι παίρνει δέκα ή είκοσι ευρώ την ημέρα δηλαδή δεν πληρώνεται κανονικά τώρα ούτε αυτά θα παίρνει; :(:( Καλά όχι ότι είναι πολλά μην τρελαθούμε! Δεν μπορεί να δουλέψει κάπου αλλού; Μαριουλάκι μου να το πάρεις αυτό που λέγαμε ακόμα και αν χρειαστεί να δανειστείς! Για να μη σου πω ότι αν ήξερα ιστοσελίδα και νούμερο θα στο έκανα δώρο ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Απλά ξεκινάμε λίγο λίγο γιατί τα στομαχάκια τους ξέρουν μόνο το γάλα οπότε δίνουμε λίγες κουταλίτσες κάθε μέρα μέχρι να μάθει το στομαχάκι να μην τους πέσει βαρύ το γεύμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!

Ακόμη εδώ!

Να δω πότε θα σας στείλω μηνυμα πως γέννησα επιτέλους!

Μα χθες, είπα κάποια στιγμή πως ίσως με πιάσουν πόνοι, μιας κι είχα πονους περίοδου χαμηλά στην κοιλιά, λίγο πιο έντονους από άλλες φορές! Αλλά, τίποτα.......παροδικοί πόνοι ήταν.

Τσέρυ, στην αδελφή μου ήρθε το χαρτί που λες! Απαγορεύεται η μικρή να φάει κουκιά και να έρθει σε επαφή με ναφθαλίνη!

Μαριούλα, τι έγινε με τον άντρα σου;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!

Ακόμη εδώ!

Να δω πότε θα σας στείλω μηνυμα πως γέννησα επιτέλους!

Μα χθες, είπα κάποια στιγμή πως ίσως με πιάσουν πόνοι, μιας κι είχα πονους περίοδου χαμηλά στην κοιλιά, λίγο πιο έντονους από άλλες φορές! Αλλά, τίποτα.......παροδικοί πόνοι ήταν.

Τσέρυ, στην αδελφή μου ήρθε το χαρτί που λες! Απαγορεύεται η μικρή να φάει κουκιά και να έρθει σε επαφή με ναφθαλίνη!

Μαριούλα, τι έγινε με τον άντρα σου;

Το πολύ σε 6 ημέρες θα έχουμε τη μπαλαρίνα στη παρέα κοριτσάκι δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.....;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τι κριμα ρε μαριουλακι!!!πολυ στεναχωρεθηκα!!!αληθεια υπαρχει προοπρική να βρει άμεσα κάτι άλλο???στο νησι απο ανεργία πως πατε?ευτυχως ερχεται καλοκαιρι και οσο να ναι θα εχει περισοοτερο κινηση απο τουρισμο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

λιλι μου καλα εκανες κ εδωσες την νουνου φτιαχνουμε τοσα αλλα μονες μας ας δινουμε κ μια κρεμα ετοιμη δεν χαθηκε και ο κοσμος εγω τωρα του κανω μονη μου την φρουτοκρεμα με διαφορα φρουτα α και ενα μυστικο που ανακαλυψα μονη μου στο μηλο που δεν του αρεσει μονο του βαζω στο μπλεντερ κ ενα μπισκοτακι της νουτριτσια που ειναι ειδικα για μωρακια 6 μηνων (αφου πρωτα το αφησω μερικα δευτερολεπτα σε νερο) και τρελενεται τρωει ολο το μηλο και θελει κι'αλλο επεισης φτιαχνω την χορτοσουπα κ σε λιγες μερες θα δινω κ κρεατοσουπες

μαρμιν λες να το παρω ε?? χαχα με ποια χρηματα??????? 20 επαιρνε ο αντρας μ τοσο καιρο τωρα δεν εχουμε να παρουμε τιποτα απο πουθενα μονο εγω που παιρνω 100 ευρω που διαβαζω ενα παιδακι τα μεσημερια αλλα που να πανε τα 100 ευτω τον μηνα? μονο το ενοικειο ειναι 130:oops:αυτη την στιγμη εχω πανω μ 10 ευρω ολα κιολα:shock: ελεηστε την φτωχη:tongue: παντως οταν βρω χρηματα θα το παρω μαρμιν οπως δηποτε!!!:cool:

βασιλισες εψαξε παρα πολυ δεν υπαρχει τιποτα ακομα ψαχνει:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

λιλι μου καλα εκανες κ εδωσες την νουνου φτιαχνουμε τοσα αλλα μονες μας ας δινουμε κ μια κρεμα ετοιμη δεν χαθηκε και ο κοσμος εγω τωρα του κανω μονη μου την φρουτοκρεμα με διαφορα φρουτα α και ενα μυστικο που ανακαλυψα μονη μου στο μηλο που δεν του αρεσει μονο του βαζω στο μπλεντερ κ ενα μπισκοτακι της νουτριτσια που ειναι ειδικα για μωρακια 6 μηνων (αφου πρωτα το αφησω μερικα δευτερολεπτα σε νερο) και τρελενεται τρωει ολο το μηλο και θελει κι'αλλο επεισης φτιαχνω την χορτοσουπα κ σε λιγες μερες θα δινω κ κρεατοσουπες

μαρμιν λες να το παρω ε?? χαχα με ποια χρηματα??????? 20 επαιρνε ο αντρας μ τοσο καιρο τωρα δεν εχουμε να παρουμε τιποτα απο πουθενα μονο εγω που παιρνω 100 ευρω που διαβαζω ενα παιδακι τα μεσημερια αλλα που να πανε τα 100 ευτω τον μηνα? μονο το ενοικειο ειναι 130:oops:αυτη την στιγμη εχω πανω μ 10 ευρω ολα κιολα:shock: ελεηστε την φτωχη:tongue: παντως οταν βρω χρηματα θα το παρω μαρμιν οπως δηποτε!!!:cool:

βασιλισες εψαξε παρα πολυ δεν υπαρχει τιποτα ακομα ψαχνει:(

Για αρχή μετά θα δούμε τι θα τρώει το απόγευμα!!!

Θα βρεί μπουμπού στο ξαναλέω είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...