Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια τι μου κάνετε??

εγώ καλά είμαι...

έβαλα ψαράκι στο φούρνο...και περιμένω τον αντρούλη μου να έρθει να μου φέρει λαχανικά να κάνω και σαλατούλα...

είχα κάτι φραουλίτσες στο ψυγείο και τις έκανα μαμελλάδα...τώρα να δούμε αν την πέτυχα...??:)

αύριο θα έχω ξένους και έτσι ετοίμασα φέτα για να τη κάνω με το σουσάμι...

μάρτζι νομίζω μαζί θα κάνετε γενέθλια...!!!:)

μαρμιν μου όλα έτοιμα με τη βάπτιση?? για πες μας κανένα νεότερο!!

εμάς μας έμεινε να τον κοινωνήσουμε...δεν μας είπαν όμως κάτι...το σάββατο θα τους πιάσω να συννενοηθούμε...

αυτές όλες τις πληροφορίες για καροτσάκια τροφές καρεκλάκια κλπ κλπ κλπ...να τις θυμάστε γιατί θα μου τα κάνετε σεμινάριο όταν ο Θεός αποφασίσει να μου στείλει και εμένα ένα μωράκι...τώρα δεν μπορώ ...να κρατάω σημειώσεις

τα φιλία μου σε όλες!!!

η κάντυ τώρα που είναι στη μαμά της δεν θα μπαίνει??

νένα μου καλές δουλείες να έχετε ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας ομορφες!!

ειμαι χωριο

καναμε 13 ωρες πολυ ταλαιπωρια αλλα τωρα ολα οκ

δεν σας διαβασα αλλα πηρε το ματι μου ενα μνμ της ΜΑΡΤΖΙ

ελια ειχε η κουνιαδα μου της βγηκε στην εγκυμοσυνη και πριν γεννησει την αφαιρεσε ειναι πολυ επικυνδυνο να εμφανιζεται κατι τετοιο στην εγκυμοσυνη η οταν υπαρχει να αλλαζει χρωμα μεγεθος κτλπ δεν θελω να σε τρομαξω αλλα καλυτερα ειναι να μην το αμελησεις να πας να την βγαλεις και φυσικα να την πας για βιοψια.οσο για τα σημαδια μην δινεις σημασια καποια στιγμη φευγουν μονα τους αλλα μπορει να χρειαστουν χρονο.

μπηκα για να μαθω νεα της ΜΑΡΤΖΙ τωρα δεν εχω αλλο χρονο μιλησα με Μαρμινακι πανω κατω εμαθα καποια νεα......

φιλακια πολλα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Την ελιά στο μάγουλο την έχω εκ γεννετής! Μου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει, αλλά οι δικοί μου λένε πως παραμένει ίδια!

Στο λαιμό είχα αρχίζει να βγάζω μικρές μικρες ελίτσες πριν μείνω ε΄γκυος ( μάλλον λόγω ηλικίας) ! Και η αδελφή μου έχει! Οπως και να έχει πρέπει να πάω να τις δω! Ας γεννήσω με το καλό και δεν θα το αμελήσω!

Η κουνιάδα σου Κάντυ πώς την αφαίρεε ενώ ήταν έγκυος; Δεν πήρε αναισθησία; Επιτρεπόταν στη διαρκεια της εγκυμοσύνης; Οπως και να έχει, κάποια στιγμή που θα ευκαιρέσεις στείλε μην να μου πεις σε ποιον πηγε κι αν εμεινε ευχαριστημένη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ησυχία...

Τίγκερ μου όλα έτοιμα για τη βάπτιση δεν έχω νεότερα! Αύριο θα πάμε να πληρώσουμε τα γλυκά!Τελικά κάναμε τα απλά προφιτερολάκια με το όνομα επάνω! Δοκιμάσαμε κι όλας και μας άρεσαν! Σε μπλε χρώμα για αγοράκι! Τις μπομπο θα τηλ να δούμε αν είναι έτοιμες που λογικά θα είναι και θα πάμε αύριο ή μεθαύριο να τις πάρουμε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

μαρτζι ολες βγαλαμε λιγο πολυ ελιες και τριχες με την εγκυμοσηνη!!!κανε λιγο υπονη να δεις μηπως και υποχωρησουν μετα την γεννα και σε κανα χρονο το συζητας για αφαιρεση κτλ. αλλα να πας να τις εξετασεις συντομα, αυτο δεν το συζητώ!!!και γω πρεπει να παω για ενα σπηλογραφημα, έτσι λεγεται γιατι απο ελιες άλλο τιποτα...να σας πω οτι καποια στιγμη οταν ημουν μικρη τις μετρησα τις ελιες - φακιδες μου και εχω καμια 50αρια μονο στο προσωπο!!!το τερατακι μου αφου μας εσκασε ολο το απογευμα με το να μην κλεινει ματι τωρα κοιματι τον υπνο του δικαιου...και ήθελα να την κανω ενα μπανακι αλλα αν δεν ξυπνησει συντομα δεν το βλεπω...τουλαχιστον σιδερωσα!!!κατι ειναι και αυτο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χαχχαχ!!!λατρευω τις πρωτες κρεμουλες!!!!το καψουρακι γελαει κιολας και μια χαρα το πηρε το κουταλι!!!επισης λιλι εχουμε τα ιδια γυαλιά νομιζω!!!

μαγουλακια εχει ιδια με την μπουμπουκα μου!!!

28xYp3.png

ομορφες παω για υπνο μπας και φυγουν οι μαυροι κυκλοι μια ωρα αρχύτερα και διατηρησω την ομορφια μου!!

βρηκα και την λυση στο προβλημα μου...πρεπει να μετατοπισω το ωραριο του βαθιου υπνου της κατα 4 ώρες περιπου για να κοιμομαστε καλυτερα το βραδυ...απο την μια θελω να 40 να μπουμε σε προγραμμα και απο την αλλη σκεφτομαι οτι 22 ημερών δεν θα ειναι ποτε ξανα...

καληνύχτα...

28xYp3.png

Lili το καψουράκι μια χαρά τα πήγε με την κρεμούλα ε; Εγώ το πιστεύεις πως μετρούσα τις μπουκιές; :oops::oops::oops: Τι να κάνω η μάνα αφού θα αρχίσουμε και εμείς πρέπει να ξέρω! Η παιδίατρος από ότι θυμάμαι μου είπε δυο τρεις ή τρεις τέσσερις :rolleyes: κουταλιές! Καλά μία πάνω μία κάτω δεν έχει και τόση σημασία αλλά είναι όσες έδωσες και εσύ ή μετά συνέχισες κι άλλο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Lili το καψουράκι μια χαρά τα πήγε με την κρεμούλα ε; Εγώ το πιστεύεις πως μετρούσα τις μπουκιές; :oops::oops::oops: Τι να κάνω η μάνα αφού θα αρχίσουμε και εμείς πρέπει να ξέρω! Η παιδίατρος από ότι θυμάμαι μου είπε δυο τρεις ή τρεις τέσσερις :rolleyes: κουταλιές! Καλά μία πάνω μία κάτω δεν έχει και τόση σημασία αλλά είναι όσες έδωσες και εσύ ή μετά συνέχισες κι άλλο;

Έφαγε άλλες 3 ήπιε λίγο νεράκι και μετά βυζάκι!!!Να μια χαρά τα πήγε το αγόρι μου!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

λιλι μου κλουκλος ο μικρουλης μια χαρα τα παει με το κουταλακι!!!τελικα ποια κρεμα εδωσες?της νουνου η εφτιαξες μονη σου τελικα?

νενα μ περιμενουμε φωτο απο το καφε!

νενα αγγελικακι και τσερουλα μπραβο στα μωρακια σας μια χαρα τα πανε μεγαλωσαν κ ψηλωσαν πολυ:P

εμεις ολα καλα με το συγκαμα εφυγε σχεδων! σημερα φαγαμε κ την πρωτη μας χορτοσουπιτσα:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τσερυ μου, με το που θα γεννήσω, θα το ψάξω λίγο το θέμα των ελιών και αργότερα αποφασίζω!

Λίλι, κούκλος ο μικρός!

Μαριούλα, τι του έβαλες τελικά κι έφυγε το συγκαμα;

Αχ, κορίτσια, σας καληνυχτίζω! Φιλάκια! Τα λέμε αυριο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

χαρα μ τον επλενα συνεχεια με αφθονο τρεχουμενο νερο κ εβαζα μετα την σουντοκριμ σχεδων εφυγε εμεινε μονο ενα ροζ πολυ αθωο σημαδι μεχρι αυριο θα εχει φυγει κ αυτο! α μαργκι μ εγω ημουν μεσα στο χειρουργειο στην αφαιρεση ελιας!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...